Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

120 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

Kjedelig

2

You people commenting "boring" is boring now.

3

Her er det duket for drama.

4
Jeg tror

Zehra får en telefon i morgen kveld om at det har skjedd noe med Amina..

5

huff, det er godt mulig.. satser på et det går bra med henne 🙁

6
Krystall

Oj, den tenkte eg ikkje på. Uff!! Eg tippa av en el anna grunn må Zehra reise frå hytta, men først når du skreiv den kommentaren så ringer kanskje Céline om noko alvorleg. Selma syns eg ingenting om, virka så ubehagelig mot Zehra.

7
1.kmt

Wooohhhooowwww 1.kmt

8
Jeg får hjemve

efter musik

9

Da må det komme flere klipp i kveld gitt

10
Instastory

Lagt ut ganske mye på instastoryene til hernandez og selma ☺️?? La forresten merke til en ting på instastoryen til selma, ser ut som zehra sitter og spiser, trodde hun fasta nå... ? kan jo såklart hende hun har fått mensen eller noe, så det er derfor hun spiser ☺️

11
Åååh

PETTEEEER <333
Det kommer til at ske!

12
de gør det - tjek blomsten i youtubevideoen

det er jo Zehra han spørger nu - are you over me?

13

Følte at videoen var til Zehra❤️

14
Blomst

Hvad med blomsten?

15
Krystall

Kor ser ein blomster og sommerfugler?

16
blomsten og fuglene er baggrunden på header med Zehra

tjek den første trailer som blev lagt ud her - gul tulipan med røde striber og fugle der flyver

17

Hvilken blomst ?

18

youtube?

19
Krystall

Kvifor legg ikkje Blank YouTube videoen inn på sida her viss den er viktig?? Tåpelig.

20
Så sygt dejligt at se alle

glæder mig til mere. Så mange små hints bare i det lille klip!

21

Nei det gjør det ikke. meg tanke på at petter ble introdusert så tidlig så er det ikke han hun ender opp med om hun ender opp med noen som helst. dette handler bare mere om Z og hvordan hun får seg kjæreste. Det bygger opp hvordan hun utvikler seg ut fra forventninger og hva hun egentlig vil her i verden.

22

MÅ det være enten eller?

23

Hold nu op et fedt sted ...

24
scary canary

It almost looks as though Selma was glad Petter and Zehra were sitting and talking lol

25
scary canary

She smiles just a little as she walks towards them, like a "this was my plan all along" type of thing. I think we might have Noora/Yousef type situation happening again lol

26

Synes absolutt ikke jeg ser det, men skulle virkelig ønske det! Synes heller hun virker mer: "Stakkars" Zehra tror hun har sjanse, men han er min, ikke noe stress... Tror det kommer til å bli kleint, på flere måter...Ser ikke helt hvor vi skal med dette? Skal Petter og Selma bare ble sammen igjen, skal A ringe og trygle Z hjem, og Z få for seg at hun ikke passer sammen med Hernandez og velge det trygge... Klippet heter "Venta lenge" og det har jeg gjort, men var ikke akkurat dette jeg hadde håpet på...

27
scary canary

I can see your point. Perhaps I'm just overly optimistic for Selma to be someone I can end up liking and for someone Zehra can be friends with eventually.

28
jo nu sidder Jakob der i rødt

er det sådan at Jakob og Selma har noget kørende? Eller er Petter bare glad i sit band?

29
Altså

Jeg skjønner ikke hva jeg ser på lenger, det skjer jo ingenting

30

Are we looking at the same thing? Plenty just happened.

31

Billedet før man trykker play ? ååårhh

32
lmao

first

33
Cecilia

Nøj jeg er vildt træt af Selma... Det bliver en lang weekend

34

Jakob er helt klart min favoritt!!

35
Too short!

Det var altfor kort klipp ass! Vil ha meeeeir! <3

36

For håpe at det kommer et klipp senere i kveld

37
Selma er sjalu

Blikkene..

38
hvis hun er jaloux er det på petter

hun vil have Zehra - er mit gæt

39
Jaaa

Jeg skriver under på den.
Hun virker sjalu og utspekulert.

40

Yessss det her tegner godt? MERE NU TAK

41
La dere merke til

Petter ga Selma flaska si å drikke av da de gikk ut av bilen. Flaskedeling gjør man bare med folk man er veldig komfortabel med ??‍♀️

42

They've been friends since high school and used to date so it doesn't seem too odd. Remember when we saw Selma fix Petter's jumper in the cafeteria, and we all thought it was a sign they were dating but that ended up not being the case? It just might be the same thing. Fingers crossed 😀

43
men hun var i gul jakke

så hun faker den der par ting med Petter!

44

Ja, la merke til det og ble bare trist...

45

Jeg klarer ikke å forstå om Selma er glad for å se dem sammen eller om hun er sjalu

46
tror det er en plan

at gruppen hjælper petter med at få Zehra tilbage ved at tvinge hende til at indse hun er vil med Petter ved at lade som om Selma og Petter er en ting

47
Suspense!!!

Samme her

48

Mit umiddelbare indtryk var jaloux ?

49
Pelma pælma

Det der hadde ikke jeg giddet å blande meg i

50

Pzehlma

51
Stemning

Elsker det!

52
Flere klip

Klippet der udkommer søndag kl. 6 varer 25 min. og vi har kun fået 15,5 min. så der kommer 10 min. klip mere i alt i dag og i morgen!

53
Alexandra

Der står da altid 25 min indtil afsnittet udkommer, så justeres tiden. MEN man kan jo håbe selvom de sidste kun blev ca. 18 min.

54
Tror ikke

Nej. Sidste gang stod der 18 minutter

55
Spennende

Wow sommerfugler i magen! Litt skummelt at de drakk av samme flaske. Litt vanskelig å tolke blikkene til Selma, men fantastisk hvordan Petter så etter Zehra og at han satte seg ved siden av henne. Fikk en deilig følelse av dette! ?

56
Cosmos

Ja, det måste ju betyda någonting att han såg på henne som han gjorde och satte sig bredvid.

Kanske är Petter och Selma så pass goda vänner att han öppnat sig för henne om sina känslor för Zehra? Om man kan vara så öppen med varandra kan man också kanske dela vattenflaska? 🙂

57

Skeptisk til Petter og Selma ?

58

Vil se Zehra synge<3

59
Gina

Ser ut som Skam-hytta i sesong 1 om Eva. Da Jonas, Isak og Eva dro på tur!

60

Jooo det tenkte jeg også med engang!

61

er ikke det skam-sesong1- hytta?

62
Ugh.

Jeg synes det virker så kleint når den gruppa henger sammen. Er de gode venner egentlig? Hvorfor er de så tafatte sammen? Kunne ønske vi kunne bli litt mer kjent med gruppas personligheter og at det kommer fram at de er faktisk kule. Synes det er ganske boring med Zehra/Petter-greia. Petter virker ganske kjedelig egentlig. Lurer mer på hva som skjer med Amina.

63
Velkjent

Haha! Typisk noen musikkmiljøer. Jeg hang med en sånn musikkstudent-gjeng da jeg var yngre, der mange hadde kjent hverandre lenge - og det sluttet ALDRI å være rart og kleint. Selv ikke en lang hyttetur kurerte det. Tafatt er virkelig ordet. Jeg var sikkert ikke noe bedre selv, jeg ble liksom "smittet" av stemningen, men har ikke opplevd at det er sånn så mange andre steder.

64
Haha

Nei, de er ikke kleine - de er musikknørder?

65
Jill

Oi Petter o hu deler på vannflaska?

66

Så kjedelig det har blitt

67

you're boring

68
Julie R

OK! Petter og Selma deler flaske - 1 point. Men Petter kigger efter Zehra = 1 Point. Der er 2 meter til højre for Zehra i sofaen, men Petter skal squuuueeeze sig ind på de 70 cm til venstre, så han sidder tæt = 1 point. Og så kiiigger han på Zehra til allersidst. Det giver 3-1 hahaha

I øvrigt: Jeg kunne sagtens komme til at dele flaske med en eks kæreste uden at tænke over det. fordi dén form for fortrolighed nogle gange bare er der, hvis man var lidt længe sammen. betyder intet. Tror Selma er glad for at se Zehra og Petter sammen 🙂 Vi får se uh hu hu !

69
Jeppsi Pepsi

Min nåværende kjæreste ble lurt av at jeg og eksen delte flaske en gang av gammel vane, og trodde at det ikke var helt over mellom oss. Så feil kan man ta! Glad vi snakka sammen og oppklarte den misforståelsen, men kjenner jeg disse seriene rett, så er det ingen som har tenkt å snakke før helt til slutt, haha.

70

God stemning!

71
Selma er

Selma er jævlig sjalu.

72
Solsikke

Trenger ikke drama jeg... må det alltid være det?
Trenger bare at Zehra finner seg selv, er åpen og tør å være seg...
Tar gjerne Petter/Zehra på kjøpet...

73
Cosmos

Är det bara jag som tycker det är konstigt att Selma svarar "tack" när en av grabbarna säger att det är fint där? Jag menar, vem svara "tack" på det?!

74

Er ikke hytta i Selmas families eie? Å si "takk" når noen gir et kompliment er helt naturlig....og selvfølgelig.

Hva svarer du når noen sier noe pent til deg? Jeg sier ihvertfall "takk".

75
Cosmos

1. Han säger att det är fint där, inte att stugan är fin. Selma har väl varken byggt den eller gjort naturen vacker...?!

2. I samma situation anser jag att svara till exempel "Ja, visst är det fint" eller "Ja, det är en lyx att få komma ut hit då och då" eller "Ja, [den i familjen/släkten som köpt/byggt stugan] gjorde ett väldigt bra jobb". Att säga "tack som Selma gör känns lite självcentrerat. Det var ju ingen komplimang till HENNE.

76

Det Cosmos sa.

77
Kulturkrasj?

Men i alle dager - det handler ikke om å være selvsentrert 🙂 Det er en norsk høflighetsfrase: Det er helt normalt å svare takk når noen skryter av noe du eier og er stolt av, de eier vel tomten og hytten som står på den? Det du sier da er egentlig, "takk for komplimentet, så kjekt du synes det, jeg synes det også og jeg vet jeg er priviligert som får lov til ha tilgang til et slikt sted". Bare at nordmenn liker å holde det kort - hehe.

78
Cosmos

Kanske är det ett Norsk kulturellt betingat svar på komplimanger. Jag vet bara att där jag kommer ifrån svarar man bara "tack" om komplimangen är direkt kopplad till någonting du själv presterat eller någonting annat som har att göra med dig personligen.

79

Men han sa jo at området var fint, og tror ikke Selmas familie har plantet alle trærne der for å si det sånn... virker merkelig å si takk til det, hadde skjønt det om han sa at hytta var fin

80
Cosmos

Tack, det var precis det jag menade! Inte att det är konstigt att säga tack om man får en komplimang, men att det var konstigt i relation till det komplimangen syftade på 🙂

81

Men Selma er veldig sånn sosialt korrekt, og jeg tror ikke det er uvanlig i noen kretser å si takk. Enig i at det er selvsentrert, men det er i tillegg kulturelt betinget. Middelklassen kan gjerne identifiseres med eiendelene sine.

82

Følg med på Hernandez' og Selmas instastory!

83
Petter og Zerha

Legg merke til hvordan Petter smiler til Zerha når ser henne npr han går ut av bilen. Legg også merke til hvordan Petter ser på og smiler til Zerha når du går ned trappa og han opp igjen. Selma er sjalu. Hun er ikke over Petter. Det skjer noe mellom Petter og Zerha som får Selma til å klikke. Det at de dele flaske trenger ikke bety noe.. ???

84
Blikket

Når han så etter henne

85
Håber på

klip-spam denne weekend???

86
Hmmm ...

Virker som om Selma vil få dem i prat. Tror helt ærlig at vi dømmer ho fort

87
bo (dæknavn, hvis jeg tager fejl)

Det siger du nu, men bare vent til vi ser hende som en djævle

88
tror mere Amina er djævlen

som klikker

89
Leter etter tegn

Godt og se at begge prøver å skape god stemning og at de arbeider fin sammen som før (P: kommer med et forslag, Z: "Føler ikke at det passer så godt", P: "Hvorfor ikke"). Ser også at de gjennom blikk og smil er oppmerksomme på hverandre. Dette blir en spennende helg!

PS: hva mener P i instastoryen sin når han tagger Zehra med bilde av en skjerm? Er det feil tekst? Disser han henne? I såfall også et tegn på at de kommer nærmere igjen!

90
han vil have Zehra til at se den youtube han har lavet
91
Lingo-sukk

Skulle ønske de sang på norsk..
Er det sjarmerende eller cringe med engelsk med feil i?
Jeg cringet litt selv, unnskyld.

sucked into patterns that *look like you. (Eller er det 'sucked into patterns. That looks like you'? fnis

thrown into faces that *look like you.

92
det er vel ok?

det er jo bare lige omvendt sucked in to faces =suck face og thrown into pattern - det er jo det de bliver hele tiden? adfærdsmønstre der er styret af stereotype opfattelser?

93
Lingo-sukk

Det er ikke det som er feil. Det er entall vs. flertall feil for looks / look.
Kunstnerisk kan de sucke og throw-e så mye de orker 🙂

94
og kunstnerisk må de også gøre med grammatik lige som de vil

se det er det som er så irriterende hvis man helst vil have snorlige orden i grammatikken 🙂 we just gotta lives with it 😉

95
nå det opdagede jeg sket ikke

måske må jeg nu betale min kandidat i engelsk tilbage 🙂 - var så optaget af indholdet jeg ikke tænkte over det. måske er det bare nemmere at synge?

96
Takk, skjønner

De har faktisk laget en lyricsvideo. På ekte! Er det sånn som kidsa gjør?

97

What is dis

98
P og Z

Dette kan bli drama?❤️

99
Selmas story på insta

Nei, tenker på Zehra

100

Klarer ikke helt å bli klok på om Selma er sjalu eller om hun vil at de to skal prate sammen. Uansett tror jeg denne helgen kan by på mye følelser, misforståelser og konflikter. Følesregisteret har vært litt tamt siden de sto ved t banen og hørte på All of Me. Håper de klarer å vise litt følelser for hverandre og at handlingen og dramaet tar seg opp litt!❤️ Heia kjærligheten.

101

Kommer nok til å bli en klinsj mellom Selma og Zehra. Føler hun er sånn type jente som er veldig snill og hjelpsom i plenum (spesielt foran Petter, vil virke laidback og kul med det hele), men når hun er alene med Zehra kan det godt hende at klørne kommer frem og at hun ber Zehra om å holde seg unna

102

Det er et fint klip, men ikke helt det jeg har lyst til at se.....

103
Stine

Synes det det er rart dere sier det er rar stemning i gruppa!
Synes de er fine sammen, avslappet og inkluderende.
Synes Zehra er så fin sammen med de også. Tror hun trives veldig godt sammen med de, likesinnede med samme interesser...

Håper på en slutt der det ikke er drama faktisk, men en slutt som viser at folk er snille med hverandre, respekterer hverandre og ser heller ikke bort fra litt kjærlighet ?

Petter en en fin fyr! Tror han hadde vært veldig bra for Z faktisk.

104
Enig!

Ja, de ser ut som de virkelig koser seg sammen! ❤️

105

Se storyen til selma. Er ikke zehra med å spille kort eller velger hun bevisst å ikke vise henne på de 144 videoene?

106
Ingen outing

Ramadan innbærer også bl.a. at man ikke spiller kort ;0)

107

zehra isn't playing cards. she's sitting on the baluster and watching them 😀