Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

92 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Ferdig

Ferdig med russetida

2

Ååå, nå snakker vi! ❤

3

Dette folkens, dette er en fyr som virkelig prøver å få orden på alt han har ødelagt! Nå bærer det en vei og det er rett ned på Fabrikken!

4

Men alligevel følte han lige at hun skulle trampa på Karoline. Det var ganske kalt svar til henne. Lige den delen var ikke så bra, IMO.

5
Maria

Så mye personlig vekst i dette klippet, elsker det!

6
Razorman

Endelig greier han å si noe fornuftig til karoline...

7
Jazorman

Helt sant Razorman

8

Møt Ida på vei hjem!

9

Endelig klarer Markus å si tydelig i fra til Karoline når det gjelder som mest. Bra Markus!

10
Anogutt

JAAA NÅ SNAKKER VI

11
Tutta

Stolt av deg, Marcus!!

12
Good job, Markus

Herregud, så deilig å se! Var faktisk skikkelig redd for at han ikke skulle klarer å avvise Karo og bli med inn i vanen igjen også!

13

Livredd...

14
Københavner

Endelig sir han fra til Karo det var på tide... <3 elsker den nye Markus ærlig og no bullshit..

15
så Fredrik og Jenny is a thing perhaps

det er jo fint han er videre 🙂

Og også så cool at får slået ordentligt op med Karoline

16
Københavner

Nu er han på vej til Ida og fabrikken, jeg ved det..!

17
Københavner

Hørt jeg synes dog der som minimum skal være møde, de skal stå overfor hinanden ikke al den online chat, nei menneske til menneske under 4 øjne action nu!

18
håber du har ret

pls pls lad der komme et klip mere i dag

19
Københavner

Enig pls kom nu Blank team! No bullshit mer

20
Loverboy

I hvert fall at han kan sende henne en melding... ?

21

JÆVLIG BRA MARKUS!!!!!

22
Da er det...

Straka vegen til Ida

23
Pelle

Klovn!

24

Jaha? Hva skal det bety?

25
OH YES

DETTE LIKER JEG! Our man tørr endelig å stå i mot isdronningen Karoline! Et «unnskyld» som var litt mer troverdig denne gangen, fortjente Markus virkelig!

26

mener du med isdronning? Er jo hyggelig hun

27
Dramadama

Karoline er hyggelig, men ikke så mye mer. Hun viser ikke at hun oppriktig bryr seg. Som da hun fant ut at han hadde mista jobben fordi hun og hennes venner absolutt skulle feste der etter stengetid. Selv om det var Markus sitt ansvar, så ville de fleste reagert litt -mer-, ikke så kjølig og tilsynelatende falskt som det hun gjorde. Hun holder ham på en trygg avstand der hun ikke trenger å risikere noe.

28
KAro

Kanskje han var litt vel skarp i ordbruken til Karoline der. Hun avviste han jo ikke den kvelden - hun ville bare ikke han han inn i huset i den tilstanden han var. Og det er jo, om ikke helt riktig, i hvert fall fullt forståelig.

29
det var det en virkelig slem afvisning

Hvis det havde været min ven eller kæreste så havde jeg da taget ham in og fået ham til at sove. Han havde jo helt tydeligt behov for omsorg.

30
Funk dungus

Han utleverte seg totalt, var åpen og sårbar, noe hun vet at han synes er vanskelig. Sannsynligvis har han aldri åpnet seg sånn for henne før. Han gjorde det hun hadde bedt om hele forholdet, men fremdeles var det ikke godt nok. Hun bare slengte tillitserklæringen tilbake i trynet hans, på en måte.

Jeg forstår at hun ikke vil ha han inn i den tilstanden, med tanke på at hun sikkert ikke bor alene. Men hun kunne ha vist noe emosjonell støtte, vist litt mer interesse om det han sa til henne i fortrolighet, i alle fall ringt/sendt melding samme kvelden. Det er tydelig at hun ikke bryr seg.

Hun kjeder seg bare. Og det er respektløst ovenfor Markus å utsette han for forvirringen av å være med noen som er så usikker på hva de vil med deg. Egoistisk.

31
Kaia

Hun er helt ok jente, ikke noe galt med henne. Markus som aldri oppført seg voksent. Det er ingen grunn for at hun skal høre på fyllerøret hans noe hun har sikkert gjort veldig mange ganger tidligere. Russefeiring hans var sikkert rimelig påseilet hele tiden. Han er jo en tøffing, eller var. Mulig hun kjeder seg men det er jo alltid litt vanskelig i starten når forhold tar slutt. Jeg blir veldig usikker på om jeg har gjort det rette etc.

32
Jo hun er ok

bare tydeligvis ikke så interesseret som Markus siger. She was playing him a little bit - sådan glad for hans positive opmærksomhed men ikke klar til at være der alligevel. Hun må finde den rigtige kæreste også 🙂

33
Maria

Han måtte nok være skarp for å faktisk brenne den broen. Si at nok er nok, og at det faktisk er over. Ellers hadde runddansen bare fortsatt.

34

Enig, han var nødt til å være såppas ærlig. Ikke bare for at Karoline skulle gi seg men også litt for sin egen del, for at det skulle bli lettere å gi slipp??

35

tross hva man sier i rt, er rt faktisk ikke for alltid

36

Voksen-Markus!!

37
Første utkast

Den første versjonen av mailen var fin da haha

38
Carl Johan

Frukten modnes nå. Blessed be the fruit!

39
@Carl Johan

Selv om du er jævlig irriterende, begynner jeg å få sansen for deg.

40
Marie

?Frederik er så pædagogisk. Mok bedst at fjerne at du stak fra sidste jobben??

41
Silje K

JADDA!! Detta er så hærlig Markus ??

42

Er litt redd at det ikke blir noe mer mellom Markus og Ida... Planen hans er vel å reise til Trondheim, og tenker det blir for klisje hvis han plutselig bare skal snu helt igjen fordi han har en sjans med henne nå?

43
Trondheim

Trondheim er fullt av nerder, da (høy andel på de teknisk/naturvitenskaplige studiene iallfall xD ), så Fredrik kan jo studere medisin der og Markus kan jobbe?

Hilsen nerdete medisinjente i Trondheim som gjerne blir kjent med Fredrik. 😉

44
@ :/

Jeg tror ikke planen hans er å reise til Trondheim. Den mailen sendte han mest for å rydde opp , og av hensyn til Andreas

45

Håper jeg og!

46
@@:/

Ja, håper det!

47

Blir helt rørt, herregud så moden han har blitt. Veldig stolt av både han og Fredrik som virker å vokse veldig mye for tiden, tror de er veldig bra for hverandre! Nå mangler vi bare Ida❤️

48
Livet går videre!

Tenker det er helt greit hvis Markus og Ida ikke finner ut av det. Sånn det det jo i det virkelige liv liksom. Markus har mange andre ting å finne ut av, ei dame som holder han igjen er kanskje en dårlig idé nå som har selv er i bevegelse?!

49

Det vil jo være dødstrist dersom de ikke finner ut av det! To mennesker som fant tonen med hverandre på tross av at de ikke trodde den andre var sin type. Synes de begge fortjener en prat hvor de får satt ord på ting. Ida tror jo kanskje fortsatt at Markus fikk fabrikken stengt på grunn av Karoline. Markus bør få en sjanse til å bevise at han ikke er akkurat sånn som hum trodde. Og hun bør få en forklaring på hvorfor han har handlet som han har gjort. Og kanskje få vite at Karoline virkelig ikke er den han vil ha lengre..

50

Agree

51
Kaya

Synes ikke at Karolines unnskyldning var helt troverdig, tror hun fikk litt panikk. Hun er vel ikke vant til å bli avvist tror jeg. Men herregud Markus, for en bra fyr du er/ kanskje alltid har vært innerst inne! Blir stolt og rørt, for en reise denne høsten har vært? Nå må vi få ordna noen greier med Ida

52
Karoline hænger måske også lidt fast

i en stereotyp selvopfattelse som trænger til forandring - den dygtige pæne pige i bygden - måske er hun helt rå punk queen inderst inde?

53
Mæhmed

Helt ærlig søknad

54
Mæhmed

Dum, dum søknad bro

55
Thomas

Alt det der med at Markus nu gør tingene gode igen det er jo fint nok. Men det jeg virkelig synes er interresant i det her er, at ingen kommenterer på den der redneck party van som nogen åbentbart har lejet og placeret midt i en god damn lade og så bare derud af med diskolys. Please, please fortæl mig at det bare er totalt normalt i Norge og at det er derfor ingen løfter en øje 😀

56
Det er helt vanlig

Klargjøre russebilen inne på en låve.. eller låvegarsje

57

Word! Det kan jo være praktisk med litt ekstra isolasjon når det er tosifret antall minusgrader ute og bilen ikke er i gang?

58

Russebil van

59

Det er en russebil/van. ??

60
Københavner

Just FYI jeg synes Fredrik er et catch, han ville gå godt på lærer studiet hvis ikke han får styr på kemien... Han er faktisk cute og ikke helt så nerdy som han tror sig..

61
Det opdager han når han kommer ind på et studie

Når man er vokset op i en lille by på landet så er man jo relativt den mest nørdede hvis man er som Fredrik - og når man så kommer ind på et studie så opdager man at der er mange som en selv. Det var totalt optur synes jeg at se - hallå jeg er ikke alene - der er jo hundredevis som mig. Også måske lidt svært ikke at være speciel længere men nej mest bare så dejligt.

62
Helt blank

Jeg sa faktisk "Bra!" høyt da han ikke cave't for Karolines ønsker. BRA!

63
Myers-Briggs Type Indicator

Noen jeg som er interessert i personlighetstyper som har noen teorier om hvilke typer karakterene her er?

64
Funk Dungus

Markus må da være Se-dominant (ESFP eller ESTP), med tanke på behovet hans for å konstant være mest mulig tilstede i omgivelsene sine og leve i nuet. Under stress kan han være veldig egoistisk med denne funksjonen. Hans underutviklede Ni er skikkelig åpenbar og jeg kjenner han igjen i mange ESFPer jeg kjenner.

65
i enneagrammet:

asså markus er type 7w8, og fredrik er nok en ganske ren type 2. ida er nok en type 9w1, og karoline vet jeg ikke helt.. kanskje type 3w4. meyer briggs er jeg ikke så interessert i..

66
@i enneagrammet

Jeg er helt enig angående Markus og Karo her, men jeg har slitt litt med å plassere de andre karakterene, så jeg er interessert i hvorfor du mener Ida er 9w1 og Fredrik 2? Jeg er fortsatt ny til enneagrammet og er bare nysgjerrig

67
i ennegrammet

tenker bare at fredrik er klassisk "hjelper"/"pleaser", opptatt av andres velbefinnende, opptatt av at folk har det bra, vil f.eks. bli lege. og veldig støttende, står bak vennene sine (hvis de oppfører seg ordentlig, selvfølgelig). når jeg tenker meg om, er han jo ikke så konfliktsky akkurat, som kanskje er klassisk type 2, men det er fx typisk type 2 å være litt martyr-aktig, og det har jo fredrik vært med disse ida-greiene. men jeg er ikke sikker, jeg ville bare tenkt at han var en 2-er.. ida var vanskelig, men jeg tenker at hun er 9-er ved å være harmonisk, harmonisøkende, tilbaketrukket, ganske privat, empatisk og med godt overblikk, og at 1-eren i henne kommer frem ved at hun har et sterkt moralsk og etisk kompass. men hun er tricky å plassere!

68
*enneagrammet

men: jeg vet at det ikke egentlig er "lov" til å si hva man tror andre er, det vet jo personen best selv. men siden dette er fiktive karakterer, tillater jeg meg altså å være så frekk!

69
Anogutt

Tittelen på klippet matcher det han sier til Karoline veldig bra, det virker som Markus endelig har skjønt det vi har sagt i kommentarfeltet ganske lenge! Digg å få satt et slags punktum for de to, nå må bare Markus og Ida få ut finger’n!

70
Mary

Way to go, Markus!
Stolt av deg ⭐️

71

Nå skjønner jeg litt at det var kanskje på grunn av Karoline at Markus var en idiot før. Han måtte jo bare være tøff foran Karoline for å være sammen med henne.

72
eller også

Var han kæreste med hende fordi det passede til hans macho selvopfattelse at være russepræsident med den pæneste pige - det er jo ikke sikkert at den pæneste piger er den man har kemi med.

73
@meg

du det har nok ikke så mange av oss tenkt på før!! Bra resonnement!!

74

Samtidig klarte han nok å være idiot uten henne også. Kan ikke skylde alt på Karoline, men kanskje litt på henne+kompisene hans+russetid+image++++

75
Kajsa

<33333

76
Su Li

我的心碎了 ?

77

altså. FREDRIK HOLDER DØRA FOR JENNY. <3 <3 <3 <3 <3

78
og hans t-shirt skiftede farve

fra blå (hjemme hos Markus) til hvid - he likes her - og hun blev glad for at se ham - gule bånd på jakken - gul=glad 🙂 Jo Penny liker også Fredrik.

79
Blank yaas

Kan noen være så snill å si hvor mange klipp det er igjen?

80

Umulig å si foreløpig. Antall minutter episoden skal vare har ikke kommet ut enda:)

81
Lina

32 minuter är episoden ?

82

jaaaaadaaaa! Nå snakker vi!

Er ærlig, har Fredrik igjen. Steder grenser. og konfronterende <3

83
Mida

I morgen må du ta en prat face to face med Ida Markus. Få ut fingeren???

85
Stolt

Kjente nesten at jeg ble litt stolt av Markus nå

86
Iris

Å så glad jeg ble nå! For en utvikling på en kveld ✨

87

Litt urealistisk med jobbintervju på lille-julaften da kanskje? ?

88
Voksen

Eh 23.12. er en vanlig arbeidsdag. Til og med 24.12. er jo egentlig arbeidsdag fram til 24.12.
Kanskje litt annerledes for studenter som har hatt juleferie siden midt i desember ? #bitter

89
Voksen

Retter: Vanlig arbeidsdag 24.12. fram til kl 12

90
ej herregud det er jo ibens onkel

og måske er den onkel lidt desp. for at få tag i en elektriker

91

Hvornår slutter serien? De andre sæsoner har haft 9 afsnit, og nr. 8 udgives denne søndag. Mon serien først slutter næste uge?

92

Samtalen mellom Markus og Karoline var såå bra!