Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

43 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

«Vi er på lag»?

2
Nå er de det

Da de så på CS- finalen, så var det Ida og Fredrik som var på samme lag. Husker Fredrik sa "Vi vant", hvor Markus påpekte at det ikke var DE (altså, Fredrik og Ida) som vant. Frampek? Her spiller Fredrik og Markus ikke mot hverandre, men de er på lag. Begge vet nå at Markus vil ha Ida. Vinner de?

3

Håper begge «vinner» ved å få M som venn. Var det set du mente?

4

Nei, ikke helt? Altså. Metaforen her er spill. Tidligere, så var Markus og Fredrik motspillere (fordi de begge ville ha Ida). Klippet fra CS-finalen er et bilde på det - Fredrik VAR på en måte de som vant ("vi vant"), mens Markus ble de som tapte. Men Markus visste ikke at han faktisk spilte- eller ville ikke innrømme det. Derav Idas påstand om at Markus spiller et spill (med Karoline), men han spiller det bare jævla dårlig, og Markus sin kommentar etter CS-finalen "det var jo ikke DERE som vant"). Markus ville ikke innrømme at han hadde egeninteresser i denne situasjonen. Ville ikke innse at han og Fredrik var reelle motspillere.

Men nå er han i spillet og han vet det. Og heldigvis er han og Fredrik ikke lengre motspillere (Ida er ikke begges mål, kun Markus sitt). Markus har vunnet Fredrik tilbake ved å bygge han et hus i spillet. Fredrik denger litt løs på ham fortsatt, selv om de er på samme lag, og begge har de litt rustninga på, men de har ryggen til hverandre.

Så det er altså i spillet de er på ekte. Og der de før var motstandere, så er de må på samme lag.

5

Så bra oppsummert

6

Dette må jo Ida få med seg, at de har blitt venner igjen!

7

Ja, tipper hun får lyst til å henge med dem igjen nå! Nå har hun jo også kanskje fått hele kaoset og alt som skjedde litt på avstand.

8
Lina

Och hon kanske ser att Markus hänger med en tjej, och den planen funkar på henne? ?

9

Tipper Ida blir glad for å se at de er venner igjen??

10

Hvad kan I se, som jeg ikke kan se? Er han blevet tagget eller? (jeg har ikke nogen instagram-profil, så jeg ikke kan logge på)

11

Du trenger ikke Instagram-profil for å se det. Det er bare å trykke på ikonet:)

12

Har du trykket på ikonet?

13
Instaprofil

Det er et mye lengre klipp på insta’n - og det er ei jente med i spillet.

14

Hun høres fæl ut, sier bare fitte, fittehøl og kukksuger

15
Hæ?

Det ligger da ikke et lengre klipp på Insta enn på nettsiden?

16
@Hæ?

Det er iallfall ingen jenter med i klippet på nettsida...

17

Jo, på kontoen til Fredrik!

18

Ja, var sikker på at det var Ida først! Det hadde vært så gøy:)❤️

19
Begge er like feige

Følelsessnakk IRL er ikke lett for disse gutta. Lettere å ta på rustning og dælje løs på hverandre?

20
Nok gaming nå

...men nå har vi fått med oss poenget, og da håper jeg det var det siste gaming-relaterte contentet denne uken. Nå MÅ vi få et fint klipp❤️

21
voksen mann

Synes faktisk det er ganske kult og realistisk at de tar praten skriftlig istedet for IRL, og at serien anerkjenner at det er en fullverdig måte å snakke ut på! Det og på død og liv måtte ta alle vanskelige ting f2f synes jeg er en utdatert holdning.

22

helt enig. Det er en utdatert holdning. f2f er ikke den eneste måten å snakke sammen på, og for mange så er det å kommunisere via kanaler som spill, forum, etc viktige hjørne steiner i deres eksistens. IRL har mye bra, men vi skal ikke avskrive det virtuelle. f2f er er ikke mer ekte selv om det er den tradisjonelle måten å gjøre ting på.

Synes det er fint at de løfter fram denne måten å både samtales på, men også denne måten å være sammen på.

23
Tradisjonelle måten å gjøre det på

Enig. Og det har vel vært ganske tradisjonelt med ikke f2f måter å gjøre det på, uansett. Brev, anyone?
Og her er det snakk om ganske så følsomme greier. Fredrik har jo kjærlighetssorg han òg... F2f kan være litt brutalt og vanskelig å takle.

24
Begge er lige følsomme

synes da ikke det er fejt at tage de svære snakke på skrift - tit kan man jo formulere sig bedre og super fint at kunne gå tilbage og læse igen hvad de andre skriver og tænke lidt. Egenligt bare en god ide - synes jeg.

25
Sitat

"Begge er like feige" er vel et sitat fra Fredrik i instagram-videoen. Og det har jo sannhet i seg: begge sliter åpenbart med å vise følelser - både IRL og ellers. Noen ganger er det lettere å sette ord på ting uten stresset forbundet med f2f-situasjoner, og sånn sett blir chat og den virtuelle verden en slags rustning. Uten at det negativt - tvert imot, som flere av dere peker på.

26
ok sådan

fordi det er jo ikke fejt at skrive - men jo fejt at kysse bag ryggen og lave gruppepres til en ulovlig handling i stedet for at sige hvad man mener.

27
Sitat @ok sådan

Nettop! De er begge litt feige når det gjelder å vise følelser. Feighet blir gjerne definert som "en egenskap med viljen, som ytrer seg i å gå for langt i å unnvike alle farer og ubehag" (Wikipedia). Det er lettere å møte farer og ubehagelige situasjoner i den virtuelle verden (her: i spillet) Der har man rustning og et lag. Man kan samarbeide og hjelper og støtter hverandre. IRL derimot, er disse gutta begge ensomme. Og der er de fremdeles feige- både Fredrik (som ikke ville høre unnskyldningen) og Markus (som flykter hver gang det blir vanskelig). Men nå har de funnet fellesskap i hverandre. De er på lag både IRL og i spillet. Men det tar jo til å bli god (jf. Markus måtte bruke mange timer på å bygge huset). IRL-skills må også utvikles - og det krever enda mer mot!

28

Jeg er så sjukt spent på hva de siste tre (!!!!) dagene bringer!

29
Pls pls

Klip med Ida i dag - noget må ske der - ikke bare i de sidste 3 minutter.

30
@Pls pls

Helt enig med deg:)

31
Er det mulig hahaha

«Fredrik, vi er på lag»
«Hæ?»
«Vi er på LAG»
«Åja ja»

HAHHAHAHA, made my day

32
Loverboy

Venter veldig på noe nå. Ikke no klipp i går, bør komme i dag. Kanskje Markus møter opp PÅ fabrikken?

33
Venter og venter

Det var det jeg tenkte også! Det MÅ komme et klipp med Ida og Markus i dag!?

34
Venter og venter

Nå begynner jeg å få puls

35

Er der nogen, der har tænkt over, hvorfor Elias som den eneste ikke har nogen sociale medier under ‘profiler’? ?? Mon der kommer én?

36
Han har en

Den er bare privat

37

Nå trenger jeg snart et nytt klipp atte hjælp!!

38

Er det noen som vet når Fabrikken stenger på hverdager?

39

Kan.det.skje.noe.snart.?

40

Det tar for laaaaaaang tid!

41

Jeg så sjukt utålmodig!!!

42
Trondheim 2

Men kan hende at han bare snakker om en unnskyldning for å ikke møte opp til intervjuet her...

43
LILL KATRIN Gottenbog

Lillk Katrin Gottenborg love you