Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

89 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Carl Johan

Ungdommen sliter litt med tilnærmingen til virkelighetens verden.

2
Dobbeltmoral?

Det er nok bare å ignorere kommentarene til Carl Johan. Basert på kommentarene hans fra andre innslag, så er det nok han som har mistet litt bakkekontakt med virkelighetens verden.

3

Nei. De har tilpasset seg den virkeligheten de lever i. Og hvordan skal to karer som liker å spille sammen, som sliter med dialog IRL, som unngår hverandre når de ses. Som ikke klarer å starte en samtale som kan være med på å bygge opp det som er revet ned tilnærme hverandre?

Dette er noe som er perfekt. Markus kan vise at han bryr seg. At han har fulgt med på hva Fredrik sier. Vise at selv om ting har gått skeis så bryr han seg fortsatt.

Fredrik kan vise at han er sint. Men kan også slå det ut uten å faktisk gå til fysisk angrep på Markus.

4
@Carl Johan

Ok boomer

5
Legokloss

Haha perfekt svar!

6
eller alderdommen sliter litt med at forstå nutidens virkelige verden

det er jo vældigt clever at slås i et spil i stedet for at slå på hinanden som gutterne i min bygd gjorde hver weekend... følelsen af sejr fornægter sig jo ikke selvom det er knapt så voldeligt.

8
Københavner

Elsker Fredrik, yes nu kommer der endelig lidt medvind og en rigtig ven ❤️

9
Herlig klipp

!!!

10
Klang

Så enig! Dette var et «skam» moment. Faktisk like nydelig som «o helga natt» klippet - bare i en helt annen setting.

11
Kamel

<3

12

Dette var så fint ?

13

Marcus har sittet oppe hele natta og bygget hus til Fredrik! Veldig bra måte å få kontakt med Fredrik på, og Marcus viste han at Fredrik er sett og tatt på alvor. Kjenner jeg ble litt rørt jeg...

14
Loverboy

Åååååh
Dette var så nydelig.
Ble så lei meg først da jeg skjønte at Markus hadde sittet hele natta og gamet alene. Men da jeg skjønte det var en tribute til Fredrik... Åh ♥ noe så koselig. Og ble så glad da Fredrik aksepterte en utstrakt hånd! Og brukte sjansen til å knuse hodet hans ?
Er uenig med Carl Johan som skriver at ungdommen sliter med å tilnærme seg virkeligheten - det er jo virkelig her de skværer opp på ordentlig, men i konstruerte rammer!
Håper på en instapost der de spiser kebab sammen senere i dag elns ?

15
Gammel Nerd

https://blank.p3.no/2019/11/06/hvordan-overlever-du/

En ting er at han har sittet oppe hele natta og bygget huset, men tenker det er like viktig her at han har gjort det i Fredrik sitt spill. I alle klippene der de to har spillt tidligere så har det vært de samme spillene som Markus spiller med gamlegjengen. På Markus sin hjemmebane, mens Fredrik har blitt med på spill han aldri har spilt før.

For første gang er det Markus som går ut av komfortsonen og lærer seg et spill han ikke kan så de kan spille sammen i et spill Fredrik har lyst til å spille.

Ble glad av slutten på klippet i går - tenkte det måtte være starten på noe fint at Markus startet opp Conan selv om Fredrik var "away". 🙂

16
Loverboy

Åååh, takk for den fine påminnelsen, enda mer rørende da!

18
Tak for link bestemor???

Ok. Frederik er tilbage. Måske endda tættere?

fredastaco17h
So I've been pestering my friend Markus to join me in playing CE since I met him. But he's always been reluctant to try it. Then a few weeks ago he and I had a falling out (just some dumb thing about a girl). Anyway he finally caved and built me this in-game present to make amends. I'm absolutely floored at the amount of work he must have put in as a newbie.

Anyway, here is a full album of the build: https://imgur.com/gallery/3CZEhO8

19
Gammel Nerd

Sinnsykt bra obervasjon!!!

20
JenteChris

Hurra! Ekte vennskap <3

21

Dette var helt nydelig!

22
riktig prioritering

Viktig å rydde opp livet i rett rekkefølge. First things first.

23
YAS! helt enig

Fredrik har hele tiden været dem vigtigste for Markus - det var derfor han skænkede øl efter lukketid.

24
Så rørendes

Tårene triller. Så fint.

25
YAS! de knuste storby/oslo drømme er erstattet!

Udelængslen er aflyst - drømmen er blevet erstattet af drømmen om at bo ved siden af en god ven hjemme i bygden - nemlig Fredrik. Hvis ikke det er til at knibe en lille tåre over så ved jeg ikke hvad er! Så ømt og kærligt gjort af Markus - og så fint af Fredrik at knalde Markus en på skallen i spillet! Og fint af Markus at tilbyde at dø en gang til - MArkus skal nok klare det nu.

26
Fredrik❤️

Fredrik var den eneste som brydde seg og forsøkte å muntre han opp med øl og tullete dansematte da han hadde kjørlighetssorg over Karo

27
Legokloss

"Vennene" hans fra skolen brydde seg jo ikke overhodet med å sjekke inn, selv om de fikk med seg at han reiste fra Oslo, ble slutt med Karoline eller noe annet som skjedde i livet hans. Selv da han ville til Trondheim med en eneste gang reagerte ikke Andreas. Når de endelig skulle sees igjen tar Andreas med en random fyr, så de ikke får snakket ut da heller. Det var utrolig frekt.
Når de så endelig skulle samles til julemiddag fornærmer de han, i stedet for å snakke ut og få vite hvordan det går. Frustrasjonen som Markus hadde kom veltende frem og var velfortjent til de gutta.

28
Rækkehuse er bare det bedste ❤️❤️❤️❤️

Åååh ❤️❤️❤️❤️ Han har siddet og bygget rækkehus hele natten til Fredrik ❤️❤️❤️❤️

29

Hvem er tredje rekkehuset til? Ida?

30

Han har nok tenkt at det er til Ida når han bygget det - og den assosiasjonen får nok Fredrik også, men det er nå engang sånn at han måtte bygge minst tre for at det skal være et rekkehus. Ellers hadde det jo bare vært en tomannsbolig. Og dette «trikset» funker nok ikke på ei jente som Ida - her må han komme opp med noe annet for å vinne tilliten hennes.

31

Fredrik skal bo i midten. Ingen får komme mellom dem igjen!❤

32

Ja. Han gjør Fredrik til midtpunkt. Med bar og langbord.

33
nei til Steinar

Han trænger til venner tror jeg - han skal bo der

34

Neineinei, det må åpenbart gå til Karoline som takk for at hun mottok han med åpne armer på lørdag ? De har meget god kjemi sammen, har ikke du sett klippet på fredag? Tullelekingen deres minner om et gammelt ektepar som har falt for hverandre på nytt ?

Hvis ikke det er Karoline, så må det sikkert være moren til Markus, siden hun er en meget omsorgsfull og forståelsesfull mor som fungerer som en god bauta for Markus! ✌️??????

35

Hæ? Har du sett samme serie som jeg..?

36
Helt blank

Med åpne armer? Hun avviste ham blankt.

37

Liker ironien ?

38

Ikke sant! Jeg kan ikke tro at kommentarfeltet tenker at rekkehuset er til Ida ?

Til og med den kaffe-lattédrikkende jazzmusiker Grünerløkka-hipstervennen til Andreas har bedre tone med Markus! ?

39

Neinei. Ikke til Karoline

40
WHAT ektepar?!

Nei nei nei de er slet ikke på bølgelængde og slet ikke et par, nei bare nei!

41

Sverre?

42

Hvem er Sverre?

43
@heh

Han hyggelige vennen til Andreas med kul hårsveis og nydelig musikksmak

44
Jaaa

Hadde visst glemt navnet hans allerede ?

45

Håper det

46
Loverboy

Ja tenkte med en gang ♥

47

De må jo gå til henne sammen, vise at de er venner igjen og invitere henne på visning.

48

JAAAA, det hadde vært så fint!!!

49
Håper det

ÅH, jaaaaa<3

50
Steff

Det var så fint at se de kan bruge spil til at nærme sig hinanden! Det gjorde mig glad! Fint klip da

51
Københavner

Elsker Fredrik han er en gammel ridder, elsker de skal duellere og løse deres problemer i middelalderstil 😉

52
Friendship

Dette var veldig koselig!

53
scary canary

I love how realistically and naturally Blank have showcased male friendships this season! Sometimes you watch a show and they have male friendships that are so corny and unrealistic, and it’s off-putting. But from Markus and Fredrik to Markus and his school friends, it’s all been done so well. Male friendships can be complex to onlookers and we don’t always understand why they do or say the things they do, but they’re some of the sweetest friendships. Just look at this! Markus’ face is pure joy as he takes Fredrik for a tour. I’ve got tears lol ?

54

Fantastisk å få komme på innsiden av Gaming-universet og se serieskaperne også ta den delen på alvor og respektere denne delen av Markus´ liv. Og på en vakker måte vise hvordan man gjennom gaming kan rekke ut en hånd, vise omsorg og se hverandre, og få ut sterke følelser på en ufarlig måte. Og det at Markus spør om han vil gjøre det igjen, er en måte å si til han at jeg skjønner at du er såret og at det er min skyld. Her kan guttene vise sårbarhet på en måte de vanskelig får til IRL.

55
like

noe som forstår liksymbloen ?

56

twitch emote for "lul" åbenbart

57
hvabehager??

Unnskyld, men det derre hjalp ikkje meg i hvert fall...

58

Twitch is a streaming platform for gamers. Theres a whole bunch of emotes to send in live chat, and the photo on the like button is a “lul” emote of TotalBiscuit, a streamer from the platform. It basically means lol ?

59
hvabehager?? - takk!

Takk for forklaringen!!

62
Herlig❤

Vennskap er gull.

Markus begynner å ta tak og rydde opp. Veldig bra.

63
Helt blank

Fint å se Markus smile igjen! Bare det å gå inn i jula og vite at man har en venn med sin side, kan være avgjørende for mange som opplever nedturer. Følelsen av ikke ha noe/noen eller ikke være noen fordufter når det finnes en venn å speile seg i. Vi kan ikke stå alene, men blir til i samspill med andre.

64
spent

Nå er jeg veldig spent på hva Markus kommer opp med for å gjøre noe fint for Ida! Jeg tipper at han tar sats og skaffer seg enny lærlingkontrakt ved en elektrobedrift på Hadeland - for å vise at det er litt tak i han og at han er noe å satse på i lengden

65

Vaske doer?

66
Ååå ??????

Cuties ????????????
Hurra, det var fint da.

Og Markus må komme over der han alltid dør i spillet for å komme over kneika og face problemene IRL! Og trenger hjelp av fredagstacoen sin, je komman gutta!

67

Nesten litt rørende!

68
❤️❤️

Endelig noe hyggelig her

69
Hva synes du?

Jeg synes det var godt å se et smil i det fjeset. Markus har mye å ordne opp i, men fdet er uendelig mye enklere å gå ut og face verden med en venn i ryggen.

70
Ord kan være tomme

Elsker bare det klip. Har lige set det igen. At sige 'jeg er ked af det, jeg beklager' virkede ikke overfor Fredrik. Og det forstår man jo godt. Det er så nemt at sige 'beklager'. Men når Markus bruger en hel nat på at bygge et rækkehus, så ved Fredrik, at han mener det. At Markus vil deres venskab. Det er en gestus, der ikke kan misforstås. ❤️
Måske Markus også skal vise Ida, at han er ked af at han fuckede up ifht. hende. Ikke bare fortælle hende det men vise det...

71

Ja, håper han «gir» den tredje delen av rekkehuset til Ida❤️

72
Måske er det faktisk indrettet

Til hende

73

Hvor mange minutter har vi igen? ?

74
@Kat

Det vet vi ikke enda. Lengden på episoden kommer ut et par dager før søndag:)

75
❤️

Åå dette likte jeg skikkelig godt! God idé, dere bak!

76
Redd

Fredrik har postet om det på Reddit og er så takknemlig. Så søte de er, endelig noen som pusher Markus til å vise omsorg og si unnskyld (på sin måte) <3

78

Se billedet til sidst i Fredriks post på reddit. Der sidder de ved rækkehuset og hænger ud som BFFs ?❤️

79
Rekkehus

I hvilket tidligere klipp var det Fredrik snakket om at han drømte om rekkehus? Og Markus svarte noe med beskjeden drøm

80
Laila73

Fantastisk snutt? Jeg håper å se mer av Fredrik fremover. Han har en så god innflytelse på Markus!

Jeg har trua på at Markus kommer seg ut av denne vanskelige perioden?? heia heia. Han kommer så mye sterkere tilbake. Kanskje han blir manager av baren sammen med sin nye flamme?!? Har sett noen frampeik om det nemlig... spennnende dette nå.??

81
Ane-Gro Midthus

Ja det er en sak jeg kan si meg enig i ? Jeg synes det er så spennende med ungdommen nå til dags og den unge glød. Markus er en spennende karakter. Markus ligner på en gammel flamme jeg hadde tilbake i tid, men han var ikke like kjekk! Kanskje det er derfor jeg koser meg sånn med denne serien??

82
Loverboy

Frampek!? Del, del...

83
Hestejenta95

Ja, heia markus!!

Og apropos frempek, så har jeg lagt merke til en ting; Markus heter jo meitemark på den spillegruppa, og en meitemark er jo veldig nødvendig i jorden for å bedre jordkvaliteten. Og siden det går litt dritt med fabrikken, så kan jo det være et hint til at det er nettopp Markus de trenger!!!

84
Laila73

Spennende metafor... Jeg liker hvordan du tenker:)

Selv har jeg lagt merke til at Markus er elektriker og veldig handy. Det er derfor ikke utenkelig at kommer til å ende opp med å jobbe på en slags fabrikk. Og jeg tror ikke det er tilfeldig at baren heter "Fabrikken" for å si det sånn. 😉 Han har virkelig funnet seg til rette i bartender-rollen, men jeg tror ikke at han kommer til å stoppe der! Selv om det ikke fremstår som det nå, så har Markus stå-på-vilje og ambisjoner i livet. Jeg ser at han har det innerst inne assa!! Han og Ida kommer til å forelske seg og når barna kommer så kan Fabrikken kanskje bli en familiebedrift?! :))

Nå ble jeg litt revet med, men det er jo lov å leke litt med tanken om en happy ending<3

85
Nelly

Hvem får det tredje rekkehuset...? ?

86
Så flott

Jeg elsker dette klippet. Jeg puster for første gang siden to uker

87

Frede ❤️

88
Iris

Dette var så flott å se! Ble helt rørt jeg, tusen takk dere bak i kulissene for en så fin serie (hjelper i disse eksamenstider å ha noe å glede seg til her og der i hverdagen). Også Fredrik sin oppdatering ?? BFFs ??

89

Detta klippet var så fint!