general
warlock32167:
Lykke til på eksamen i morra Eirik!
P0bel:
Takk ass, det trengs
warlock32167:
Tenk at du gikk glipp av at Eirik sang hele Shallow, Markus
Det var magi
P0bel:
Hvor ble du av a Markus?
andremann_:
Han dro vel videre for å spre julegleden
warlock32167:
Si noen sannhetens ord til alle han møtte på sin vei
P0bel:
Kanskje han sovna i ei grøft og frøys i hjæl
warlock32167:
Shit gjorde du det Markus? Lever du?!?!
MeiteMarkus:
ja

Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

41 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

Ikke mye omsorg....

2

De er virkelig ikke nogle særlig gode venner.....

3
Nei, hvordan kan de være det ?

Dette er sånn ungdommen snakker sammen. Det er sånn jeg er vant med at min vennekrets og jeg kommuniserer, via både sarkasme og vitsing. Markus har ikke gitt dem noen grunn til å oppføre seg annerledes, for når de har prøvd er det sånn han har kommunisert selv og det er dessverre sånn vi på denne alderen gjerne kommuniserer med hverandre i dag. Vi er useriøse, og dette er ikke vondt ment mot Markus i det hele tatt slik hehe tolker det nettopp fordi det er sånn de snakker sammen. Når Markus er klar til å ta seg litt sammen etter å ha faktisk sagt hva som er galt til Karoline, noe som var vanskelig, så kan han snakke med dem og si at han må seriøst snakke med dem. Så dere handler ikke om vennskapet deres, men hvordan de kommuniserer. Og ja, kanskje det må bli en endring i det, men uten at Markus tydelig kan fortelle dem «noe er galt, hjelp meg», så kommer de ikke til å bli seriøse

4
og de er helt blanke

de aner ikke hvor dårlige venner de er

5
Å, du hellige jul

Markus ligger i hvert fall ikke dødfrossen under en busk.

6

Det var godt å høre

7
Loverboy

Hvem er de ulike nickene? Andremann er Andreas, vet jeg bare...

8
@loverboy

Nå vet vi jo at P0bel er Eirik, og da må vel warlock32167 være Julian?

9
Gul Banan

For noen utrolig dårlige venner.

10
Annie

men altså, Markus var ikke så veldig hyggelig ha. heller.

11
Hvem er det, der er blank?

Sikke fine venner...

12
Kamel

Jeg venter på klipp med Ida og/eller Fredrik!!!

13
Kamel

Håper virkelig det!

14
Mora til Markus

Det er flott å høre at Markus sov ute i en kald grøft. Det er der han kommer til å høre hjemme hvis han ikke skjerper seg og fortsetter å være impulsiv og ubesluttsom?️??️?️?

Han ER jo voksen, og kan derfor ikke bo hjemme. Så snart man blir 18 år, så er man myndig og moden slik at man er rustet til å klare ALT selv; han er derfor ikke lenger en del av husholdningen. Det er da en selvfølge, det vet da alle! ???☎️ ??

P.S han skylder forresten 7000kr i leie denne måneden, og det er veldig irriterende å se at han brukte pengene på en flaske med alkohol istedenfor å nedbetale leie. Skjerpings! ?️??❌??

15
zoomer

OK boomer

16
Helt blank

Hvordan vet du at han skylder 7.000?

17
Moderne

Dagens foreldre er ikke så strenge heldigvis

18
Be kind

Du er godt nok en hård kvinde/mand. Jeg håber ikke, at du er lige så hård mod dig selv, som du er mod Markus... ? husk venligheden og empatien ❤️ Alle har noget at kæmpe med. Det har Markus også.

19
@be kind

Kjære deg, dette er ironi - på norsk ???????????

20
@Mora til Markus

Der var emoji-festen tilbake igjen ja!

21
Gul Banan

Tror ikke han kjøpte en flaske alkohol til 7000 kr 😛

22
Mora til Markus

Nei, men pengene kunne ha blitt brukt til å delbetale leien. Nå bør han sikkert kastes ut av huset før jul hvis ikke alkoholforbruken endrer seg. Dessuten kjører han altfor mye bil slik at pengene går til bensinforbruk istedet. Verken klimavennlig, fornuftig eller økonomisk lønnsomt!!! ??️⛅☔??️

23
Haha

Jeg dør... ?

24
Haha

Spot on!

25
Frøs ihjel

Den ene ven spørger om Markus frøs ihjel og sov i en grøft. Den næste ven spørger "shit gjorde du det, Markus? Lever du?"

Markus svarer ja.

Det kan altså forstås både som om han svarer ja til, at han frøs ihjel og sov i sneen og at han lever. Hmmm. Jeg tror, at han følelsesmæssigt frøs ihjel. Ingen ville jo række ham en hånd, selv da han for første gang var modig nok til at spørge. Virkelig trist. ?

Og virkelig nogle følelsesmæssigt umodne venner!

26

Si noen sannhetens ord til alle han møter på sin vei

27
Guttevalpen

Det er akkurat sånn gutter deale med litt krangling i gjengen. Kunne ha vært tatt fra mitt. Vi er ikke dårlige venner for det. De skjønner nok ikke helt enda hvor vanskelig Markus har det. Men når det kommer til stykke så har vi hverandres back.

28

Blir nyskjerrig på en ting. Om dere hadde hatt en slik venne krangel. Ville en av dere ha sent en melding og sjekket med den som strenet avgårde for å se om han var ok?

29

Det er sandt at gutter ikke taler lige så meget om følelser som piger. Men ingen af den sender en SMS til ham i løbet af aftenen og lige sikrer sig, at han er okay. De kunne jo se, at han ikke var i godt humør, da han gik. Og jeg synes jo netop st alt tyder på, at de ikke har hans ryg. Markus føler sig jo også helt alene!

30

Præcis - jeg undrer om nogen af dem overhovedet er venner og ses utenfor computer games? Ses de mon på rigtigt, eller er de alle også litt i samme situation som Markus, men kanske ikke så seriøst nede/alene?

31
Fersken

Dette er vel et typisk gutte-problem. Tulle vekk ting og ikke ta følelser på alvor. Men så må vi huske at Markus ikke har fortalt dem noen ting av hva som har skjedd med han i høst. Er ikke så lett for dem å forstå hvorfor Markus oppfører seg som han gjør. Men de kunne jo ha spurt...

32

Det er vel egentlig ikke før akkurat nå når alle har kommet hjem at de ser hvordan humør han er i. De har vært opptatt med sitt og hver gang de har pratet med han så har han ikke gitt uttrykk for at det er noe alvorlig som foregår. Er også veldig vanlig å ikke gå rett i seriøs stemning bare fordi noen er i litt dårlig humør. Tenker nok at om de merker at det ikke bare er en engangs greie, så vil de spørre om hva som foregår. Men i bunn og grunn er det Markus sitt ansvar å si ifra, for folk er ekstremt dårlige på å ta "hint".

33
Jenter og gutter

Det kan godt være sånn med jenter og. Ikke alle som er så 'gode på' å prate om følelser eller å sette ord på alt mulig til alle, selvom man er jente/ dame. Men forventningene er nok gjerne det at jenter skal være så gode på det, og at det faller dem så naturlig å være åpne. Tror en del jenter også kan kjenne seg igjen i Markus.

34

Tenk at vi bare har igjen en uke av denne fantastiske serien!

35

Trodde denne uka var siste jeg?

36
I thought

There were 2 weeks left...?

37
@I thought

The last episode will be posted on sunday, so this week is the final week:(

38

Men Eirik skulle jo ha eksamen den 17....??

39

De er ikke vanner hans! De er bare bekjente fra bygda!! Fredrik som hadde bare litt kontakt med Markus og mest via spill viser mer venne antenner at de der!!! Forlat gruppen Markus og drit i dem!!

40
Vismann Samsung

Dette går veien. Han blir sammen med Ida på slutten av sesongen. Sånn var det i sesong 1 og 2, og sånn blir det her også.

41

Wow, cold ass "friends"