Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

155 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Amanda

Ååh älskar

2
Københavner

Den spiller ikke?

3

First

4
Silje

Bare jeg som ikke går spilt av?

5
Kæbenhavner

Man kan ikke se klipp her i dk, den vil ikke spille kære nett-admin pretty please

6

funker ikke!

7

Hvad menes med "bauta"?

8

Bauta er en i ordets rette betydning en stor stein som formes og settes på høykant gjerne som ett minnesmerke. I denne sammenhengen brukes ordet som en «stødig person» eller en som står på samme sted, om du vil.

9

en som står på samme sted. en klippe. kan være positivt ("han er min bauta"), men her brukes det sarkastisk

10

Åh så dumt, "bauta" blev jo forklaret, når man så videre.... Ups! Bare lad være med at godkende mine kommentarer, blank-redaktion, please

11
Københavner

Åhr endelig rækker han ud og så mødes han af dette hmm han er en ensom ø..

12
Nå MÅ det gå oppover igjen!

Markus. Skjerpings. Slutt å synes synd på deg selv. Ta styring på livet igjen!

13

Nå fikk jeg vondt av han, han føler seg helt alene. Til og med K avviser han ? Nå er det på tide at han snakker ut med gutta!

14

Oppriktig talt! Her skjønner heldigvis Karoline at han bare bruker henne når han føler seg på bånn... Han sitter med hodet i fanget hennes og sier: Jeg har ingen! Hvem er da hun?! Hadde han enda sagt noe om at han ikke er sikker på om han har henne heller..? Ett eller annet fint om henne... Men hun er jo tidligere bare omtalt som fitte og rumpe, så her er det bare han-han-han. Skjerpings Markus, nå må du ta tak i livet ditt og begynne å se andre mennesker også. Slutte å lyve og feige ut hele tida... For noen kjipe kompiser, men det er vel akkurat sånn kompis Markus også har vært...

15

Tull.
Karo var keen når han var poppis. Når han var president og de andre jentene ga henne kred for det. For én gang skyld får du som jente tåle å se en gutt sårbar uten at det blir «skjerpings»/«begynn å se andre mennesker». Er det dét du ville sagt til ei jente blendet av skjønnhetstyranni og kroppspress i så høy grad at hun ikke ser annet enn sin egen lidelse? Nei, du ville overøst med sympati og skyldt på noen andre for at hun tenkte som hun gjorde.
Hvem skylder Markus på? Stor, sterk og poppis-idealet til Karoline? Nei, han er sårbar og lengter etter kjærlighet. Det går faktisk an, også selv om man er gutt.

16
TIL deg over

AMEN (hilsen ei jente)

17
Lego

Oi, nå må han ha en guru kjappt. Jeg gjettet broren til Ida, men hvordan skal det foregå?
Hm. Dette ble jo tull på tull for Markus det nå.

18

dette er en nydelig sesong. takk for å portrettere ensomhet så godt: markus er så troverdig, en tidligere populær gutt som hadde alt, og som opplever at alle utvikler seg og forandrer seg, og han blir stående på stedet hvil, eller går tilbake. og hvor han kun tror han er verdt det han var en gang: morsom, kjekk, kjapp i replikken. men nå er det passé, det nytter ikke å leve videre på at man en gang var bygdas mest populære fyr. man ser at hver gang han prøver å være "sitt gamle jeg" og spøke bort ting, blir det mer kleint. kun med ida var det oppriktig og morsomt. han har kanskje aldri opplevd å vise sårbarhet eller at det har vært rom for det. han flykter på alle måter når han møter ting som er vanskelige, har aldri lært å snakke om følelser, kanskje. han løper, flykter inn i spill, går, drikker. alt annet enn å bli i situasjonen og gjøre det som er riktig for ham innerst inne. han føler på masse skam over å ha vært så vellykket, og så nå være ingenting. men ida og fredrik gjorde ham glad. der ble han leken, morsom, alvorlig, han turte å si hvordan han hadde det (fx til ida da han sa at det eneste han ville var å kysse henne igjen) han utfordret seg selv, lærte å ta ansvar. men han fucket opp med både fredrik og ida fordi han ikke greide å holde fast i seg selv og sin sannhet når det virkelig gjaldt. han vil gjerne please, og fortsette å være den morsomme, kjekke fyren alle likte en gang. og det får konsekvenser.

blablabla. det er så mye å si. jeg synes vennene hans er jævlig dårlige venner. ikke én gang har de spurt hvordan han har det. de ironiserer over situasjonen hans i stedet for å spørre hvordan han opplever det. den eneste som bryr seg, er fredrik, men markus later til å fucke opp de relasjonene som betyr noe for ham.

forresten – det at karoline ikke slapp ham inn tror jeg var en kjempetjeneste. det beste hun kunne gjøre. jeg tror hun skjønte at det ville være feil å slippe ham inn. han trenger ikke henne nå. han trenger ikke å gå tilbake i tid og søke trygghet hos henne, som jo egentlig ikke vil ha ham. han trenger å stå opp for seg selv, ta noen ordentlig snakker med vennene sine, si unnskyld til fredrik og ida, og kanskje, forhåpentligvis, få en god relasjon til ida igjen. men det spørs vel om dette blir en lykkelig kjærlighetshistorie. jeg tror dette kommer til å være en relasjon som handler om å være ærlig med seg selv, og tørre å si hvordan man har det.

sorry at dette ble rotete!

19
De har spurt hvordan han har det.

Det stemmer ikke. Vennene hans har spurt hvordan han har det når de spiller i lag og på melding. At Markus sier at alt er greit er ikke deres feil!

20

Jeg synes at begge deler er rett - ja vennene har spurt litt, men mest i chat hvor hele kompisgjengen ser hva som blir skrevet eller i en kort snapchat melding istedenfor å ringe han opp igjen (Andreas). Ganske annerledes å snakke ordentlig over telefon, facetime etc. Så for meg virker det som de bare spør for å ha gjort det, men følger ikke egentlig ordentlig opp. Og det er sikkert ikke slemt ment, men lett å glemme å fokusere på Markus når de er busy i sine nye liv... Og ja, det er Markus sin feil at han svarer 'alt er greit,' når det IKKE er det så de pusher vel hverandre bort fra hverandre fra hver sin vei?

TLDR: Vennene må bry seg mer/ spørre mer om hvordan Markus har det og Markus må faktisk svare ærlig når de spør. Og helst be om hjelp (men det sliter han jo med...)

21

forresten så var jeg sikker på at han kom til å velte det juletreet!!!! tross alt bra han ikke gjorde det da, hvis man skal lete etter et lite lyspunkt her

22

Bra sagt!

23

Håper virkelig ikke at Markus blir sammen med Ida blir "løsningen" i sesongen, for det kommer ikke til å fikse noen ting! Markus må lære å stå på egne bein. Jeg har egentlig ikke hatt så mye medfølelse for Markus i serien, men det fikk jeg nå. Det er faktisk ikke så lett å finne veien eller hva man vil gjøre i livet. Jeg syns han er veldig dømmende og urettferdig mot kompisen sin som har utviklet seg som person, men det var dårlig av dem å kalle han en bauta. Det er ikke lett å flytte til en storby, så kanskje han skal prøve seg i en mindre by som Lillehammer hvor han kan studere og hvor studentmiljøet er mindre og tettere. Han føler seg veldig alene nå, men håper heller at Ida og Markus kan være venner fordi det virker virkelig ikke som Markus er klar for et forhold nå.

24
en god kæreste kan jo være en sindsygt vigtig udviklingsdynamik

Markus har behov for Ida og Ida har behov for Markus

25
Plus

Jeg synes det er vældigt tydeligt at man ikke bliver meget selvstændig af at være alene - nogle gange går det meget bedre med at blive sig selv sammen med andre... venner kærester og familie

26
Helt enig med dere begge

Det må være en bonus, ikke noe annet!

27

det tror jeg ikke det blir. hvis de ender sammen, så blir det som med ella og simen i sesong 1: da ella hadde det bra meg seg selv og var klar for å være singel, funket det plutselig med simen. han ble ikke en redning, men et pluss i livet hennes – et liv som hun allerede hadde fått styr på på egenhånd (og litt med hjelp av gode venner:-)

28

Håbede at Ida gik efter ham...

29

Ja, jeg trodde også at hun skulle det!

30

Fy søren så vondt dette er å se på. Og så gjenkjennelig. For noen skuespillere!! Karo og Markus spesielt!

31
Kraaaa!

Fy søren, ja!

Den der følelsen av å være virkelig grunnleggende aleine i verden og ikke å ha noen å gråte på skulderen til - ikke pga egentlig fysisk mangel på venner og familie, men fordi det føltes som de ikke taklet det, og at alle hadde mer enn nok med seg og sitt - kjenner jeg så innmari godt igjen fra de første årene etter vgs (og faktisk en del lenger enn jeg liker å tenke på).

Dette er en veldig bra sesong!
Og alle skuespillerne er så innmari gode!

32

Åh Markus ?

33
Iris

Uff, dette var vondt ? Det er ikke så lett bestandig etter vgs å vite hvor man skal videre og ha en opplevelse at alle andre «får det til». Håper han kommer seg trygt hjem, kan være farlig det der med å være alene om vinteren og full.

34
?????

Hva heter ukas episode ????

35

Det har ikke kommet enda!

36
Dere som har oversikt

Blir det flere klipp eller må vi vente til imorgen?

37
26 min

Ingen flere klipp med mindre de blir kjempekort. Er jo typisk ending av episoden på slutten av klippet.

38
Silje K

Flott, nå har han vel nådd bunnen! Og DA er det bare en vei å gå, og det er opp!

39
Varsellampe

Nå burde dere være bekymret for Markus, gutta. Alene i verden er ikke et sted å bli værende!

40
Avstand

Ingen av gutta vet at han har jobbet litt på Fabrikken. Veldig rart. De snakker nok ikke så mye sammen.

41
melding fra syd

Trist som faen, men endelig fatta han det!

42
Bunnen er nådd...

så herifra kan det bare gå en vei - og det er opp?! Eller? Jeg ser et håp i det fjerne ??????

43

De oppfører seg utrolig dårlig, de hjemkomne guttene. Studentene. Nedlatne og selvopptatte, opptatt av sine nye, spennende (tilsynelatende) liv. Ser ned på de gamle skolevennene som fortsatt bor igjen i bygda. Disser sitt gamle hjemsted, sitt tidligere liv. Bylivet, studenttilværelsen og nye interesser og venner trumfer alt.
Typisk førsteårsstudenter.
Markus hører ikke hjemme i gjengen av studenter lenger. Ikke fordi Markus ikke er bra nok, men fordi de andre mener at han ikke er bra nok. Han har åpenbart aldri vært bra nok, heller, talen fra kompisen tatt i betraktning. Antakelig har de hengt sammen av gammel vane, på et lite sted.
Ensomhet er en rar ting. Man kan være ensom selv når man er sammen med andre. Slik Markus er sammen med "gjengen". Man trenger ikke mange venner. Kun en, god venn. Ida. Eller Fredrik.

44
Tror..

..egentlig ikke de prøver å være slemme. Vanlig å være litt tergete når man deler ut sånne "priser", de andre har mest sannsynlig også blitt dissa på sine greier, men her komme4 køddinga for tett på en sannhet som er for sår for Markus. Og ja, han har vokst litt vekk fra køddekompisene, og de har vokst fra hannog kanskje også hverandre, hvem vet.

45

Nei, de prøver ikke å være slemme, bevisst. De er bare ikke interessert i noe annet enn sitt nye, flotte liv. De vil egentlig ikke vite hvordan Markus har det og han gir dem heller ikke innblikk i livet sitt.
Markus forstår ikke deres verden, mens de tror at de forstår hans.

46
Gina

Helt enig! Dårlige venner, de har jo ikke hatt NOE tid til ham i hele høst, og spør ikke hvordan han har det. Dessuten synes jeg det var skikkelig teit av han vennen som tok med jazz-fyren hjem til Markus. De to har ikke hatt noe tid sammen og så tar han med en fremmed bare for sin egen del. Fredrik er en mye bedre venn, til tross for hans feil.

47

Helt enig! De ser ned på ham. Her blir det de som er de sterke, som står sammen, og som alle har «kommet seg videre». Fikk så vondt av dette klippet, og kjente meg veldig igjen. Det første året etter videregående er jammen meg ikke lett.

48
Gul Banan

Syns fortsatt årene etter VGS er litt vanskelige jeg, og jeg er 22 år 😛

49

Jeg og! Og jeg er 27...

50
Zimle

Jeg er 30, og selv om det fremdeles er vanskelig, så går disse overgangene iallfall litt og litt bedre, om det kan være til trøst. Jeg kan fremdeles være ensom, men jeg har sluttet å skamme meg over det, og det hjelper en hel del, og senker terskelen for å ta kontakt med andre.

I år har jeg tatt mot til meg og spurt noen jeg ikke kjenner så veldig godt om jeg kunne invitere meg selv på nyttårsfeiring hos dem. Jeg ble ønsket varmt velkommen, og nå slipper jeg å sitte alene på nyttårsaften og føle at jeg er en taper som ikke er invitert noe sted.

51

Good for you! Så flott at du tok tak i det og at du har gitt slipp på skammen.

52
Livet er vanskelig

Og særlig overgangene.

Men hey, det er jo gjennom disse peiodene vi vokser mest som mennesker!

53

Markus hadde hatt godt av et år på folkehøgskole tror jeg, for å bli litt sikrere på ting og for å få seg et litt større nettverk hvis han vil flytte til byen

54
Anogutt

Stakkars, stakkars Markus fy f... ?

55
Kajsa

Fy, ensamheten.

56

Jeg gråter, dette er vondt å se på. Men når man har nådd bunnen kan det bare gå oppover. Det at han ikke har noen på Hadeland er jo feil, han har jo Fredrik!❤️

57

Og forhåpentligvis har han Ida snart også!

58

Enig! De kan fortsatt være venner selvom den flørtegreia ikke ble noe av

59

Håper ikke på Markus og Ida lenger. Han fortjener ikke henne. Han prøvde jo nettopp å bli sammen med Karoline igjen. Nå begynner han bare å irritere meg. Så tiltaksløs! Skjønner at han føler seg ensom, men ærlig talt, det er hans egen feil, han gjør jo ingenting for å fikse det selv heller!

60

Han prøver jo å
Forklare hvordan han føler det og åpne seg opp. Når folk er i en slik situasjon er det ofte at de ikke ser selv hva som har gjort at de har havnet der...

61

Oj, dette var nok den koseligste kommentaren på Blank! Omsorgsfullt, motiverende, empatisk og med svært mye lidenskap ???

Jeg er sikker på at dette er hva alle som er i en situasjon som Markus trenger å høre! Stå på! Jeg håper på flere slike engasjerende kommentarer på kommentarfeltet! ?❤️

62
Meg den ufølsomme.

Man kan ikke bare synes synd på noen hele tiden. Jeg forstår at han har det vanskelig, og det er trist. MEN, han må jo endre noe selv. Andre har da stilt opp for han hele veien? Ida gir han jobb, Fredrik blir vennen hans, kompisen prøver å skaffe han jobb? Og hva har han gjort tilbake? Fått stengt fabrikken 1 uke, svikta Fredrik og egentlig svikta han kompisen sin med å ikke ta jobbintervjuet også. Skal vi bare synes synd på han? Hva med de han har ødelagt for. Han må jo begynne å ta ansvar for eget liv.

63
Leia

Kjære vene, gutten sliter og har sikkert slitt lenge - sliter man psykisk så blir man tiltaksløs. Håper virkelig ikke at det er slik man ser på folk som sliter..

64
Minni

Frykter at det går mot en tragisk slutt på sesongen. Alt er mørkt. Alt svikter.

65

Ja samme her, ser ikke helt at den sesongen her ender godt for noen egentlig.

67

Stakkels stakkel Markus ??? Ingen hjælp eller støtte at hente hos Karo, eller de gamle venner, eller mor og far.

Jeg tænker på, at Markus slet slet ikke er moden nok til at blive kastet ud i voksenlivet. Måske skulle han tage ro på og begynde på uddannelse, hvor der er et socialt liv og skole hver dag. Og det behøves jo ikke være universitet. Jeg drømmer om at Markus bliver pædagog. Han ville være så fin til børnene ❤️ Håber nogen hjælper ham snart. Ida, Fredrik, come on!

68
Johanna

Hur många avsnitt/veckor är kvar? Hur ska det här ens hinna lösa sig lite?

69
Det er

Bare en uke igjen

70

En uke med klipp igjen, så det er bare 1 episode igjen. Vet ikke hvordan de skal klare å løse alt på 7 dager

71
Hmm..

Jeg får det ikke til å stemme at en som liksom har vært så populær og russepresident kan være som Markus. De som er russepresident er oftest de som er utadvendte og vet hva de vil, og ikke er redd for å prøve. En russepresident som ikke klarer å få seg en eneste venn i Oslo? At alle kan miste motet og trua på seg selv er klart. Det er lettere å være tøff på utsiden enn inni seg. Men igjen.. at en som har vært så populær, kan bli så «anonym» er likevel rart.

72
Gul Banan

Det er egentlig ikke så rart. Tror det skjer ofte. Når man kommer til et nytt sted kan det være vanskelig og Oslo og Hadeland er nok to ganske forskjellige steder, akkurat som at det er forskjell på å være lærling og elev på VGS/russepresident.

73
Guttevalpen

Det du sier. Har tenkt det samme flere ganger. En russepres kommer ikke langt med bare å være populair. Må som oftest løse mange små og store problemer og være en leder. At en dårlig erfaring/halvt år ensomhet i Oslo skal ha slått ham så mye ut er nesten vanskelig å tro helt på. Kan sikkert skje, men likevel...

74
Gjenkjennelig

Synes ikke det er rart i det hele tatt. Det er mange som mister seg selv litt når de dyttes ut på dypt vann. Man har liten erfaring på vgs og følger lett bare etter den som tilfeldigvis har tatt lederrollen. Det kan starte så tidlig at det er ikke sikkert det sier noe om den sosiale kompetansen til lederen i det hele tatt. Bare blitt en vane

75

Om man träffar vänner eller inte beror väl också lite på på vilka man faktiskt träffar. Hade han däremot börjat studera igen och ändå inte träffat vänner hade det varit ganska orealistiskt. Han hade antagligen blivit lika populär på universitetet som på vgs.

76
skuffa

Okey så dere i blank hva tenker dere med?det er jo mobbete dette veit dette skal være skuespill men np begynner jeg å bli lei av Markus hvorfor er alt andres skyld men Markus er en gull unge jeg klikker dere kommer dessverre til å miste en seer frem over og vis det blir en ny sesong vis det skal være det samme som i denne sesongen eller at denne sesongen fortsetter sånn den er nå

77

Jeg trodde ikke jeg skulle få noe hyggeligere kommentarer enn fra "Ida" lengre nederst på kommentarfeltet, men der tok jeg visst feil ?

Jeg ble rørt til tårer over hvor velformulert kommentaren din var, spesielt når du impliserte at alle andre tenker at Markus er en "gull unge", for det er han ikke! Han er nemlig ikke laget av gull, men menneskeflesk! ?

Jeg syns du har all rett til å forlate Blank! Redaksjonen lytter tydeligvis ikke etter seerne. Å miste en seer som er meget reflektert og bidrar til gode diskusjoner vil sikkert kunne påføre stor skade seriens framtid. Tvert imot, de har allerede besluttet at dette er siste sesong, så dine henvendelser har heldigvis blitt hørt på forkant, noe som er imponerende ???

Det skal du ha ros for! ??

78

Vi er alle laget av menneskeflesk, uansett om vi er vanlige gullunger eller mobbete gullunger ?

79
@???

HVA? Har de besluttet at dette er den siste sesongen???

80
Punktum

Er mitt navn

81

Mobbete?

82
Fader ass

Denne gutten trenger at noen ser ham og hvordan han egentlig har det!!!

83

Au dette var vondt å se på. Han åpnet seg litt for Karoline da

84
Kom igjen, Markus!

...Alt ordner seg, også for de av oss som ikke har staket ut kursen videre i livet rett etter videregående. Mulighetene er så mange, man må ikke være redd for å prøve noe nytt - det valget trenger ikke være for resten av livet, det som skal skje nå. Men noen ganger er det godt å komme litt unna, bygge nytt nettverk, få nye erfaringer både på privat’n og i skole/jobb sammenheng. Lære seg selv bedre å kjenne, vokse litt på nye erfaringer. Noen der ute er dine nye gode venner som du skal ha med deg videre, kanskje for resten av livet, enten du møter de på fritiden eller i skole/jobb-sammenheng.

Hadde vært fint om siste tiden med Blank hadde gitt han noen lyspunkter igjen 🙂

85
København

Hmm lidt tanker om Karo, synes det er lidt synd at de får hende til at fremstå meget overfladisk og sådan lidt pæn pige naiv på en virkelig kedelig måde.. synes det lidt synd de ikke giver hende mere dybde ift hun faktisk slog op med markus fordi hun ikke kunne nå ind til ham men nu det omvendt.. her siger hun intet til hans fortælling om oslo og hendes svar er at sende ham væk uden empati?? Jeg er helt med på det ikke er en god ide de er sammen men hun kunne afvise ham men være en god ven hvor er nuancerne, synes det er lidt synd oveni at hun er så smuk bliver det lidt stigmatiserende med hendes karakter som tom gudesmuk blondine uden ord ikke engang lidt omsorg kan hun udvise, sådan oplevede jeg ikke mine venner og bekendte det kunne man godt i den alder

86

Jeg synes ikke hun var helt uten sympati, ansiktet hennes skriker av forvirring, at hun er bekymret og usikker på hva som er best å gjøre i situasjonen. Jeg tror valget ikke var det verste, selv om Markus hadde trengt en seng og en som lyttet.

87
Men..

..hvorfor mener du hun skal være så forståelsesfull? Kanskje de to er veldig like, hun heller er ikke god på voldsomme følelser, dette takler hun ikke.

88
Københavner

Fordi de trods alt er mennesker og ekskærester der er uafklaret så kan man jo godt vise omsorg og så prøvede hun jo faktisk at pille facaden af ham 😉

89

Takk Blank. <3

90
Mon om..

..ikke Fredrik og/eller Ida kommer og finner Markus i snøen, velsig symbolsk eller? Kald og alene i mørket?

91
Dramadama

Jeg hadde håpet at Karo skulle melde Fredrik og forklare at Markus kom og var full og lei seg, og si at hun ikke følte hun var riktig person til å slippe ham inn, men at Markus trenger vennen sin nå.

92
Maya

Hadde vært fint om han dro til enten Ida eller Fredrik nå, tror ikke han bør være alene når han er i den sinnsstemningen han er i nå.
Kanskje de finner han full i snøen og hjelper han eller kanskje Ida og Fredrik er på fabrikken og Markus kommer dit i natt fordi han ikke har noe annet sted å dra. Håper på klipp i natt ??

93

Men herregud for noen falske kompiser? Vil heller ha 1 ekte venn (forhåpentligvis Fredrik) enn å ha 10 falske. Tror dere forresten Markus sa at Ida er lesbisk fordi han fortsatt liker henne eller fordi han var lei av av gutta alltid har draget og får det de vil? Tror kanskje litt begge deler

94

Noen som vet hvem synger "A wonderful christmas time" på slutten?

95
Sangen

Høres nesten ut Sondre lerche - men er kanskje bare noen som ligner...

96

Mener det er dePresno ?

97

Kanskje DePresno?

98

DePresno

99

Nei, men det kommer nok i rulleteksten til episoden!

100
Hjelp

Kan ikke forstå at det bare kommer 8 episoder. De andre har hatt bunnpunktet på slutten av episode 7. Deretter har vennskap blitt fikset i episode 8 og kjærligheten i episode 9. Håper det skjer denne gangen også. ???

101

Har tenkt på klippet i et par timer nå, og får en mer og mer uggen følelse på at det her ikke ender bra.
Jeg håper jeg tar feil.

102
Ida to the rescue

Ida so han gik. I morgen vil hun tage affære - bpde Fredrik og Ida må jo have dårlig samvittighed over den måde de har behandlet Markus. Fredrik var en dårlig ven og Ida var både en dårlig ven og så uprofessionel da hun bortviste ham.

103
Aj ?

När man trodde att det inte kunde bli värre...........

104

Dette er sånn jeg er redd lives mitt skal bli etter vgs

105

Jeg vil virkelig anbefale å begynne på folkehøgskole! Skikkelig bra år. Der er det vanskelig å bli ensom ?

106
Trist

Det trodde jeg og før Manshaus. Ser for meg at han var ensom, selv på folkehøyskole.

107

Stakkaar!

108
Tuva

Till alla er som skriver "sluta tyck synd om dig själv Markus" och "ryck upp dig" osv: Det är inte alltid så lätt!!!
Han är så otroligt ensam just nu. När det känns som att allt går emot en och man inte har någon att vända sig till är det tufft. Man klarar det inte själv. Marcus skulle verkligen behöva någon som förstår och ser honom just nu. Egentligen skulle han nog må bra av att prata med en utomstående/träffa psykolog för att jobba med sina problem på riktigt. Han behöver hjälp.

109
Markus er handlekraftig

Hvis han ikke var så clueless as to what to do så havde han helt sikkert fixet sin ensomhed!
Han var jo godt på vej faktisk med venskabet til Fredrik og Ida - og job på Fabrikken og måske også derfor han gik alt for langt med at skænke øl efter lukketid - han var desperat efter at få Fredrik tilbage som ven. Når vi hører ham fortælle om sin tid i Oslo så må det fine venskab med Fredrik - al den latter og spil jo have været den vildeste optur for Markus. Han havde så meget brug for at have Fredrik i sit liv at han kom til at satse sit job igen og relationen til Ida.

110
scary canary

Agree! The rest of the series falls into place after you watch this clip.

111

E9!<3

112
Hege

For å få det enda mer realistisk enn det allerede har vært (om mulig), så må det for eksempel på en eller annen måte bli skrevet eller sagt noe om at Ida er med i en reklame på TV (noe som ho er på ordentlig) ?

113

Er det slutten på episoden?

114

Det ble vel det