Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

69 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

markuuuuuuus nå drar du og finner ida !

2
??‍♀️??‍♂️

Nå har han mange baller i lufta. På tide å få rydda opp litt nå.

3
Klang

Det er vel heller det at han har rota bort alle de ballene han har kastet opp i lufta.

4
Sorry ass

Men karo er kjedelig.., det eneste hun gjør er å smile og se pen ut

5

men sabla god skuespiller!

6
Anogutt

Altså, Markus er i hvert fall konsekvent! Han unngår alt som har potensiale til å bli vanskelig ??‍♂️

7

Bortsett fra utfordringen om å snakke svensk! Der er han utholdende,om enn veldig dårlig på det ?

8

Jag tycker han var duktig jag, duktigare än förra gången i alla fall.?

9

Ja den här gången var han bra faktiskt! Karoline var inte heller så illa, det lilla hon sa 🙂

10
Anogutt

Haha, veldig sant! Følte Karoline ikke tok leken helt seriøst der ? Ida hadde helt sikkert vært mye bedre

11

Men hun var jo med på leken, synes ikke det var så dårlig. Markus var mer motvillig enn henne da Ida foreslo det. Og det var Markus som tapte! Han sa: «Skjønner». På norsk.

12
Leke en lek

Der tapte Karo, gitt

13

Markus tapte leken

14
Neeeeeeeeeeeiiii

Skjerpings Markus. Du kan vel snakke med han fra Trondheim før du ditcher den planen?
Og Karoline - går det an å være mer irriterende?

15
Perfekt men kjedelig

I dette klippet blir kontrastene mellom disse to tydelige. Karo fremstår som en flink og pliktoppfyllende type. Full timeplan, økonomisjef, kjøper ulltrøye til bestemor fordi hun ønsket seg det, får unna å skrive på pakkelappene samtidig som hun er på cafe. Ler og smiler og er sikkert likt og beundret av alle! Men til og med når hun "leker" er hun flinkis, og latteren hennes virker nesten påtatt. For meg framstår hun som litt tom. Markus, derimot, er en skikkelig leken type som først og fremst vi ha det gøy i alt han gjør. Selv om vi kanskje kan se det som et uttrykk for umodenhet, så er det også et personlighetstrekk. Noen av oss bare må ha vår dose av show og tøys i hverdagen vår, ellers blir vi deprimerte. Og da er det viktig å ha folk rundt oss som er mottakelig for sånt. Snart kommer Markus til å se at Karo blir litt i dølleste laget for han og at han trenger noen som er mer på hans kanal.

16
@pmk

og samtidig må jo Karoline innse at han ikke er den rette typen for henne. Hun vil jo være mye mer happy med en gutt som er mer på flinkis-level med henne, og anerkjenner og er glad i hennes måte å være på i stedet for å bare være sarkastisk og tullete. LItt vanskelig å forstå hvorfor hun fortsatt holder døra på gløtt siden de åpenbart har vokst fra hverandre.

17
Realistisk

Dette minner meg om noe fra mitt eget liv. Tenker det er først når Markus sitter der og skal til å ha et jobbintervju at Trondheim-ideen blir virkelig. Og det er gjerne da man også innser hva man egentlig føler om ideen.

18
flere enn meg

...som fikk en liten klump i halsen da han begynte å snakke svensk? Tolket det dithen som at han savnet Ida så veldig - men siden hun er gone så måtte han teste ut om det var en liten sjans for å få samme gode kjemien med Karo.

19
Dramadama

@flere enn meg: Jeg følte akkurat det samme. Karo besto ikke testen.

20
Guttevalpen

Yep. Han er ferdig med Trondheim og ferdig med henne nå. Å leke svenske-leken er bare kjekt med ei anna...

21
Hvordan ender dette?

Kanskje denne sesongen ender med selvmord? Alt har gått nedover. Oslo, Fredrik, Ida, jobben(e), holder ikke avtalen om skype-intervjuet, "mislykka" kompiskveld igår.. og han har jo prøvd å snakke med Fredrik og Ida. Han kunne absolutt prøvd hardere å ordne opp i livet sitt, men det virker som at absolutt alt i livet hans er på en nedtur og at han har gitt opp litt. Og det har ikke funka å rømme fra problemene tidligere, så da er vel døden den ultimate befrielsen. Bare en tanke

22

Det hørtes jo veldig drastisk ut. Uten at jeg skal bagatellisere selvmord, så har vel mange hatt det som Markus, uten at man nødvendigvis har gått så langt å ta livet sitt.

Jeg kan forstå tankegangen din, men tror ikke at det blir tilfellet her.

23

Dette ender ikke med selvmord.

24
Det..

..var da litt dramatisk vel

25
Neppe

Ender neppe med selvmord. Hvilket signal sender det?

26
Svar til Neppe

For å bidra til at selvmord-temaet blir mindre tabu å snakke om for eksempel. Vise at hvem som helst kan ende opp med å gå den veien. Eller for å vise folk at det ikke trenger å ende sånn, på en måte. Her sitter alle vi som følger med og kommer med løsninger og teorier til hvordan Markus kan få det bedre og gjøre opp for seg, men Markus som er midt oppi det selv ser jo ikke det. Ikke at jeg selv tenker selvmord er svaret og løsningen selvfølgelig, men det ville jo blitt en skikkelig plot twist og fått oss til å tenke. Og kanskje fått noen av de som har samme tankene selv til å tenke seg om når de ser "samholdet" og alle som vil hjelpe til med løsninger. At det også gjelder i det virkelige livet og at det er håp

27
Madde

Dette tror jeg ikke. Hvis P3 skal inn på et slikt tema blir det neppe på en "13 reasons why"-måte som jeg synes det ville blitt her. Da hadde de fått kritikk for å glorifisere selvmord som den eneste utveien i situasjonen, noe som er uheldig.

28
@ svar till neppe

Fast dom flesta kanske ändå inte läser kommentarer och då skulle ju det man fick med sig vara att det är lika bra att ta livet av sig i en sån situation..

29
At det sker uventet?

Når der ikke ser ud til at være nogen fremtid?

30
Jeez

Blir så oppgitt over Markus. Maser til seg intervju og så bare ditcher han hele opplegget vennen hans har fikset for han. Utrolig egoistisk! Bruk det iallfall som intervju-erfaring og takk evnt til jobben og du skulle få den tilbudt. Utrolig umodent.

31
Loverboy

Hallo han får jo angst? Klarer det bare ikke... Svakt men sant

32
Købehavner

Ok han er så søt han prøver at lege Ida-MArkus lege med Karo, kom nu find hende nu og sig du savner hende og du ikke kan undvære hende

33

Gror helt enkelt at de vil møtes sånn tilfeldig. Det handler om at M er vanskelig å forstå seg på og at Ida trenger tid. Det eneste jeg håper på er at det faktisk hjelper at de møtes, men jeg tror han trenger hjelp fra F og A

34
Københavner

Enig tror også det er tilfældigheden der råder eller han sørger for at tage forbi et sted han ved hun er eller måske de mødes i supermarked?? kunne være super nice med en ny indkøbskurv session, hvis de står med hver deres og Markus siger skal vi dele og hopper i hendes 😉

35

Sier ikke at ikke noe sånt skjer jeg sier bare at de må fortsatt ga det litt seriøst og Ida har jo følelser. Ingenting mellom dem løses med å tulle det helg bort. Om M har disse vennene til å hjelpe han så fremstår han straks som mer moden fordi han tar imot råd eller åpner seg.

36
Fin kafe

Det var en fin kafe og et kult bygg - er det et ekte sted på Brandbu?

37
Kafe

Ja:) Det heter Lokstallen.

38
Guttevalpen

Yep Lokstallen på Røykenvik. Gikk en jernbane der før i tiden. Var en garasje/stall for lokomotiver før. Nå er det kafe

39
Lokstallen

Det er en ekte ja! Den heter Lokstallen Røykenvik! (Røykenvik er et sted rett ved Brandbu) Søk det opp på Facebook og insta

40
Yees!

Forhåpentligvis skjer det noe bra imorgen på julebordet. Vi er på 16 min nå, og hele skal vare i 26 min. Håper viiirkelig Ida kommer inn, og Markus blir stum og de andre skjønner poenget og hjelper han. Hehe blir kanskje ikke fikset på en kveld etter på mye han har gjort, men vi trenger noooe fint nåå

41
@Yees!

Åååå, så bra at episoden skal vare i 26 min. Ble så skuffa i går, for da sto det 20 min, men det står nok bare der automatisk på alle episodene før et par dager før de slippes:)

42
Bra teori, men

Jeg har på følelsen at Markus dropper julebordet, fordi det skjer noe som gjør at han må velge mellom enten det eller å heller prioritere å gjøre noe fint for enten Fredrik eller Ida istedet.

43

Tror M tar med F på julebordet og at når han et der så får vi se og høre om Ida, de hjelper han osv

44
Føler bare

At nogen vil sige “liker dig præcist som du er”❤️

45
Julebord

Jeg håper når gutta er på julebord så drikker Markus litt og endelig tørr å innrømme sannheten. Han ringer da til Karoline for å avvise hanne og si han liker Ida og masse annet men da ringer han jo egentlig til Ida så får hun hørt alt

46
@Yees!

Åååå, det kan jeg se for meg, siden Ida bytta navnet på nummeret den dagen!!
Også er det sånn «Jeg er ikke interessert i deg lenger, sorry. Jeg liker Ida, men jeg tror ikke hun er keen på meg nå lenger, siden jeg har fucka opp alt.»
Også svarer Ida et eller annet fint, også løser det seg etter hvert. Håper❤️❤️

47
Så...

Hva nå?

48
JenteChris

Ref klippet i går.. De er så like.. og idag.. leke en lek..
Viser at de kan tulle litt, men de er jo egentlig veldig forskjellige! Han har det mye mer moro med Ida.. og det MÅ han da føle på når han sitter igjen etterpå.. Karo blir for kjedelig for han..
Hun har alt på "stell" og han er helt ute med det meste..
Nå må du våkne Markus!! spent på fortsettelsen.. men hu hei for flinke skuespillere! 🙂

49
Tutta

Karoline ass, vil jo bare ha Marcus på gress, beholde han som beundrer og kjører komboen flørt og avstand, og hun tror hun har han godt på kroken. Marcus prøver, men kjeeeeder seg og savner Ida. Det må nok en grand gesture fra Marcus side for å overbevise Ida, og da må han gjøre seg sårbar og det sitter langt inne (tipper at det blir en av de siste klippene neste uke), og det må jo skje på svensk, haha!

50
På gress

"Å ha noen (gående) på gress" er et så bra uttrykk! Finnes det også på de andre nordiske språkene??

51
Gress?

Er det ikke "på beite"?

52
Nei, fast utrykk

Ha noen (gående) på gress betyr å la de gå og vente

53
Andrea

Ikke på dansk tror jeg? Desværre

54
Neeeej

U didnt! Det er sykt frekt da, å ikke stille på intervju som kompisen har skaffa uten å si fra selv om han har ombestemt seg? Damn

55
Ehhh

Han har ikke ombestemt seg. Han får angst.

56

okay pause how tf are his eyelashes so long i want that for me

57

Så kan man da snakke om fredag d. 13..

58

Markus bruker Karoline som rebound. Ond sirkel.

59
Carl Johan

Immaturus. Definitivt.

60
@ Carl Johan

Du också kanske? 😉

61
Pædagogen Markus ❤️

Seriøst, jeg kunne forstille mig, at Markus ville være en fantastisk pædagog! Han lægger salaten som ansigter, eller det der er værre... ? Han taler svensk, fordi det er sjovt. Og det er det virkelig ? Han sidder i en indkøbsvogn midt i et indkøbscenter... Han trives, når der er leg og fjolleri. At fjolle rundt med børn en hel dag... Måske det ville være hans rette element... ? Pædagogmedhjælper i den nærmeste børnehave. Han ville også blive nødt til at vokse med opgaven, fordi det er et stort ansvar at være den voksne sammen med børn. Jeg tror han kunne vokse med den opgave og trives med den. Hvis jeg var anfører i blank-teamet, ville jeg skrive et karriereskift ind i handlingen. Fra forvirret elektriker til sprudlende glad pædagog ?❤️

62

Marcus trenger mer tid til å finne ut hva han vil og hva han vil jobbe med, og å stikke av uten mål og mening løser ingenting. Jobbtilbud i en barnehage hadde vært helt riktig! Tror uansett at det må et «deus ex machina»/uventet element inn i handlingen snart!

63

han vill inte till trondheim, och han är inte längre intresserad av Karoline

64

Føler dette klippet viser at han har «vokst» og fått erfaringer med en annen jente, som gjør at han tester ut med Karoline for å se om hun har samme potensiale til å glede han som Ida har. Utrolig kult lagd. Har opplevd det samme når man har vært rundt en ny person som på en måte behandler deg annerledes eller man har gått litt inn i seg selv ved å jobbe med seg selv, så stiller man andre krav når man da møter exen eller den man likte før. Tester ut personen om det er potensiale ut ifra det man nå har tillært. Liker utviiklingen hans. Selv om mye annet er f up still, men han prøver virkelig å være tro mot seg selv. Og teste ut situasjonen uten å miste hodet, og det liker jeg.

65
Litt optimisme vær så snill?

Nå håper jeg så inderlig på et litt fint klipp! D har vært mye kjipt nå, håper Marcus er klar for å ta i et tak for å ordne opp og at han klarer overbevise noen rundt han om å hjelpe ham til å ordne opp i saker! Dette her er fryktelig frustrerende!

66

Karoline leker en lek med deg, Markus. Hun sørger for å ha kontroll på deg og holde deg i folden. Ingen aviser Karoline...
Kan forresten bloggeren Caroline BE være modell for hennes karakter??? Dyktig og full kontroll, men akk så overfladisk... Klærne, utseende, væremåten, navnet (!) Eller bare tilfeldig?

67
Megg

Nå begynner jeg å bli lei Markus. Han er rett og slett umoden, uansvarlig, useriøs, usikker og respektløs. Alt han gjør er å rømme fra eget rot, mobbe og skylde på andre for hans problemer.
Han henger ut folk, prøver å fremstå kul ved å drite ut andre (lavmål), løper når han roter til ting, respekterer ikke andre (julegaver, andres valg, personer, Elias, utdanningsvalg, korvalg, musikksmak, slå til folk og innvirke enhver konfrontasjon som vil tvinge han ut av komfortsonene). Han er sjalu og helt uoriginal.

Verken Ida eller Karoline passer for han. Han trenger å få seg litt disiplin og ryggrad. Jeg ser at mange heier på Ida og hater på Karoline. Men greia er jo at Markus er problemet. Ingen av jentene. Og det er han som er heldig her som ikke stilles til ansvar.

Det er på tide å ta ansvar for eget liv snart og begynne å tenke konsekvenser. At ingen setter han på plass er helt utrolig.

68
Skjønner hva du mener

Markus er jo en slags antihelt som rollefigur og jeg er tildels enig i det du skriver. Men fakta er at vi ikke blir til i et vakuum. Vi er til syvende og sist et produkt av erfaringene våre, og i hvilken grad vi klarer å bruke erfaringene til å forstå oss selv og omverden bedre. Denne gutten har kanskje hatt det litt for lett tidligere i livet, og dermed ikke fått muligheten til å utvikle et sunt selvbilde, slik noen av de litt mer modne personene vi har møtt i denne serien. Et veldig tydelig uttrykk for dette er at Markus framstår som følelsesmessig umoden. Han har rett og slett ikke kapasitet til å håndtere følelsene sine i vanskelige situasjoner. Dels tror jeg der handler om at han ikke har et språk for det han føler. Når man tenker over det, så er dette et veldig godt bilde av hvor viktig det er å føle opp denne siden av utviklingen til barn og unge.

Synes likevel du er litt vel hard i bedømmelsen av Markus her. Jeg har veldig sympati med han, både fordi han er veldig ung enda, og fordi jeg ser at noe av problemet hans er at han mangler noen grunnleggende ressurser som han ikke har fått tilgang på tidligere i livet..

69
Silje K

Men for F .. *sukk*