Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

118 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Victoria

Faen så akward

2

Stakkars Markus

3

Tror hellere ikke helt at han kommerr til at synes om trondheim...

4
Blank, blankere, blankest

Der passa han ikkje inn der heller

5

Tipper han savner Fredrik litt nå

6
Kamelbolle

Kanskje ikke Trondheim likevel, Markemann? Tipper dette kanskje kan ha gjort at han får litt ekstra motivasjon til å prøve å fikse ting mellom han og Ida og Markus. Forhåpentligvis<3

7
Kamelbolle

Mente selvfølgelig å skrive Fredrik, og ikke Markus

8

Det var så ubehagelig å se på

9
Tina

Nå MÅ du ta tak i ting Markus!!!Du kan ikke løpe vekk mer....

10
Heheh

Jeg får kose meg med den første halvdelen av "Det eneste jeg vil"-klippet jeg da, mens jeg venter på at ting skal bli fiksa m F og I.

11

He he jeg også!!!!

12
Heheh

Godt å høre at jeg ikke er den eneste!

13
nye venner

det er virkelig vanskelig å se vennene sine ha nye venner, fortsette med livet, mens ting ikke skjer like fort for deg selv...

14

og ikke minst se at de vokser, prøver nye ting, utvikler seg mens du har gått tilbake til start. Mista bakkekontakt med hvem du er og så satt deg fast i intet.

15
Hmmm ... føler meg truffet her

Glimrende oppsummert! Og situasjonen er bare så alt for velkjent … Ikke er det noe morsommere å oppleve når man er godt voksen enn når man er nitten, heller, bare så det er sagt.

16
Hahaha

Oh lord! Hva var det for noe??? Trøtteste typene jeg har sett - kor? Okey, tror ikke det blir Trondhjem .....

17
Trondheimsstudent

Korene på Samfundet er mye kulere enn de trøtte typene der skulle tilsi (gjerne så mye festing og fjas og moro at det kan gå utover studiene,m...).

Det største problemet her er ikke at de synger i kor, men at Sverre ikke har veldig god sosial intelligens. Sær jazz er ikke det du setter på i den settinga der, for eksempel. Og de ser ikke ut til å forstå at de oppfører seg på en ekskluderende måte som får Markus til å føle seg utenfor.

18

Mjæh, sær jazz er noe som blir et kultursjokk når man kommer som fersking inn i studiemiljøet helt til man blir sånn sjøl.

19
enig

Jeg gætter på at Andreas var ensom og søgte hen til koret for at få venner og lærte ham Sverre at kende og er taknemmelig over at have en ven i ensomheden - også selvom den ven er ret speciel? Måske spejler de faktisk Markus og Fredrik?

20
Studine

Haha hørtes litt dølt ut ja, men studentkorene i trondheim er vel 90% fylla

21
Studine

Haha kan skjønnr at det høres dølt ut, men studentkorene i trondheim er vel 90% fylla

22

kan hende Andreas alltid har hatt lyst til å synge i kor, men aldri egentlig har fått sjansen da. Kan hende at han nå endelig kan være mer seg selv enn på VGS. Markus er kanskje tilbake bygda og stuck, men Andreas er kanskje ute og finner seg selv.

Og ja, de var ikke akkurat mine type folk heller. Haha. Men det betyr ikke at de er dårlige folk selv om de antagelig ikke er de jeg ville tatt en pils med.

23
Vera

Kor er ikke kjedelig?? Kor er kjempesosialt og gøy. Både for nye og veteraner.. Tror dette handler mer om at Markus ikke kjenner igjen vennen sin

24
Hey Vera

Ikke bli så krenka da. Du syns sikkert kor er gøy, men det er vel ikke helt Markus sin stil. Ikke noen av gutta jeg kjenner som synger i kor

25
Samfundet

I Trondheims studentmiljø er kor en veldig big deal. Samfundet har kor, linjeforeningene har kor, osv. Veldig mange er på et eller annet tidspunkt innom et kor.

26

Det er vel fordi du er under 20. Kor er særdeles vanlig for menn når du studerer

27

Tror ikke det blir mye av Trondheims-planene. Nå må Markus ta seg sammen, legge seg flat, si unnskyld til Ida og Fredrik, finne ut at greia med Karoline bare er tull og at det er Ida som er den rette for han. Ida vil få Markus til å vokse som person, hun er den som klarer å få han til å holde bakkekontakten. Ida+Markus=<3

28
Spørsmål om der norske skolesystemet

Jeg som ikke er fra Norge forstår ikke hvorfor Markus som antakelig er ferdig utdannet elektriker gikk på samme skole (og i samme klasse?) som Andreas, som antakelig hat tatt allmenfag og studerer. Er elektriker ikke en praksisutdanning i en bedrift? Går man like mange år på skolen som en som skal på universitet?

29
@sodns

...dette har vært diskutert tidligere. jeg mener det er en brist i manus, for elektro er normalt 2 år, og studiespes 3 år. kan kanskje gå an i teorien hvis du har gått et år om igjen, men jeg synes dette skurrer og er lite troverdig

30

Men har de sagt at de har gått i samme klasse på videregående?
Trodde det var bare en barndomsvenn han hadde vært med hele veien. Det kan også bli ganske tett med andre klasser på vgs, så man kjenner jo folk godt selv om man ikke går i klasse med dem.

31

...Mener også det er brist i manus. I grunn burde Markus være to år eldre enn russekompisene for å ha rukket både læretid og påbygg - for å ha fagbrev som elektriker og ha blitt anerkjent som russ. Men det hele er litt søkt. Særlig siden det er Markus vi snakker om her, virker det litt for bra og gjennomtenkt gjort om han har fullført alt det. Jeg mener likevel vi kan bære over med dette, i og med at sesongen er så bra på mange andre måter. ❤️

32
Loverboy

Det er skrevet at Markus til og med tok allmenn påbygg for å bli russepresident...

33
Filifjonka

De kan ha gått på samme videregående skole, selv om Markus har gått yrkesfag + lærlingtid og Andreas har gått studiespesialiserende (=allmennfag).

34

Hvis de gikk i samme klasse på VGS kan det hende de gikk sammen de 2 første årene og så at Andreas fortsatte på tredje året påbygg når Markus gikk ut i lære. På påbygg får man jo ikke alle realfagene som på allmennfag, men får studiekompetanse så man kan komme inn på universitetet.

35

Denne sesongen av Blank er råbra! Det er virkelig sånn som skjer i virkeligheten også, klarer ikke forklare det. Venner som forandrer seg og deler seg i forskjellige miljøer. Syns Markus var skikkelig dømmende når kompisen prøver å fortelle om en ny hobby. Jeg må si at jeg misliker Markus, men jeg elsker sesongen. Er så bra at hovedkarakteren har så mange "feil" om man kan si det på den måten. Kjempespennende!

36

Ja enig! Jeg elsker denne sesongen!

37
Enig,

Blank viser at en serie ikke trenger å være full av spenning, drama eller humor for å være interessant. Den formidler varmt og troverdig om menneskelige temaer som de fleste kan kjenne seg igjen i. Skam, Blank, Unge lovende, vi trenger flere av disse seriene som det har vært alt for lite av tidligere.

38

Helt enig med deg, denne sesongen har de tatt til nye høyder!??

39

Ja, de der blir jo sikkert gøy å henge med

40

Garantert gøyere å henge med de enn Markus som himler med øynene og er nedlatende når man prøver noe litt nytt!

41
Københavner

Shiiiiit that was aaaaawkward!!! han får så kolde fødder på det der trondheim flugtforsøg. Elsker Ida markus stikpillen med de passer perfekt sammen ift Iben/Kristian.. Markus må bare opsøge Ida..

42
Københavner

De er så like = Markus + Ida!! Markus er ikke like den nye vennen til Kristian og til Kristian.. wow det på kanten de allerede går hjem og spiller Jazz. He needs to stay and deal with Ida og Fredrik sådan at de kan finde sammen trekløver ftw!

43
Københavner

Ouch blir v m at ville at andreas hedder kristian sorry ?

44

Kristian?

45

Ja, ja da for Markus noe å tenke på!! Ikke helt hans greia akkurat!! Andreas og Sverre!!!!

46
Loverboy

Trist å se på. Særeste Sverre. Andreas prøver høre litt om Markus og Karo og blir raskt avfeid. Litt frekt av Markus om kor, men føler vel at Andreas endrer seg vel mye...

47
Første generations intellektuelle

Kunne man - lidt anstrengende synes jeg ham sverre. Skriver under på at han er rar på den norske måde.

48
første generations intellektuel

det kræver nok lige så meget for Andreas at passe ind eller også er han lidt fremmed tilbage i bygden. Som den første intellektuelle i familien så kan det godt blive lidt stereotype i starten fordi man så super gerne vil gøre det rigtigt synes jeg. akkurat som hvis man bliver russepræsident og for første gang i sit liv oplever at være super populær....

49
enig

...det der med «førstegenerasjons intelektuell» var en god observasjon - sånn er det i Norge også. Førsteårs studenter og gjerne folk fra småsteder tar gjerne litt av det første året og går full retard med
jazz, kor og sære infall, og fornekter hvor de kommer fra. Det kan like godt være Andreas som er den usympatiske her som plutselig er helt forandret på tre måneder

50
Finne sin greie

Det er klart mange får nye impulser når de flytter hjemmefra. Men jeg tror mer at man blir litt sånn "aktivitetshore" når man starter på uni, fordi det er en måte å komme i kontakt med folk enn at man plutselig får et behov for å være sær fordi kan skal ta på seg en ny identitet. Og det er jo som Andreas sier- det er bare sosialt. Han tenker ikke bli ensom! Og han liker ikke jazz, men ble med på konsert likevel. Han har altså funnet en måte å være seg selv på, men samtidig utvide horisonten.

Men altså: det å være sær og like jazz har ikke nødvendigvis noe med å (prøve å) være intellektuell å gjøre, tenker nå jeg. Kan være bygdis å like jazz! Og det å bli med i kor er ikke sært - finnes bygdekor og tensing (kanskje ikke så hot nå for tiden, men likevel). Men det framstår åpenbart sært for Markus, som ikke helt har catcha enda at man må være åpen for det som er nytt og annerledes hvis man skal vokse, finne nye folk på et nytt sted og knytte nye bånd. Og han er jo egentlig selv en sær type med sin celine dion-fetish og volvo stasjonsvogn.

51
Det at noget musik

Er stereotypt betyder ikke at alle ikke har adgang til at lytte - kommer selv fra en lille by på landet - var ikke jazz der blev lyttet til der. Jeg hører selv meget rap uden at være særlig street???

52
Kompis uten antenner...?

Eh..utrolig dustete av kompisen å spørre om Karoline når det er en helt fremmed fyr der, da! Hvem hadde åpna seg da, liksom..?

53
JA ufint det

det er da helt privat at skulle snakke om hjertesorg

54
Kule venner på besøk-reality check

Markus ble skikkelig døll i dette klippet. Dramatisk forskjell. Skjønner godt han ble trist nå. Han har ingenting liksom.

55

Der er ikke meget at glæde sig over for Markus just nu! Andet end julegaveshopping med Karoline!! Juhu....

56
sang

Hva heter sangen Markus spiller før Sverre bytter?

57
Play the players

Med ZL Project

58

Yrkesliv og studentliv er to vidt forskjellige ting. Studentene har skjønt de sosiale kodene og hva de må gjøre for å skaffe seg nettverk (kor, korps, treningsgruppe, hva som helst) for egen trivsel. Markus derimot, klarer ikke å se lenger enn sin egen nese og faller helt utenfor. Det er vondt.
Dessuten er han rett og slett sjalu på kompisen som har begynt et nytt liv som student og gjør den kjempebrøleren å snakke ned hans nye kamerat.
Her ødela Markus det som kunne ha blitt en hyggelig kveld med å være sur, negativ og sjalu.

59
Guttevalpen

Ok Markus, time to move on!

60
Gul Banan

jeg må bare si; den sangen Sverre satte på er noe av det styggeste jeg har hørt 😛

61

Enig! Når det kommer til et potensielt kjærlighetsforhold mellom meg og frijazz er banana helt brun for lengst!

62
Silje K

Fikk egentlig litt gay-vibe.. eller er det kanskje bare meg? ?

63
Til alle som spekulerer seksuell legning på Blank

"Eskild, du tror ALLE i verden er gay!"

- Skam-Noora

64

Jeg også!!

65
Dirra

Sangern ❤️

66
Carl Johan

Markus er det som vi i akademia kaller for "immaturus".

67

men som man over lunsj kanskje bare ville kalt en shit kid. 😉

68
Det ku' have været mit liv

Vi har sikkert alle prøvet det, Markus oplever her - at føle os udenfor, føle os forkerte, værdiløse og helt alene. Når vores venner forandrer sig og finder nye venner og får kærester og ser ud til at være i deres helt rette element - mens vi selv vælter rundt i vores liv og ikke engang kan finde ud af de mest elementære ting, så er det så meget sværere at åbne op og fortælle dem om de ting, der plager os. Fordi vi føler os helt malplacerede, helt forkerte. Når vi så møder nogen, der rummer os, som vi er og som vi kan spejle os i, så er det så meget nemmere at åbne op og fortælle, hvad vi tumler med. Jeg kender det fra mit liv lige nu. Jeg kunne godt bruge en Ida og en Fredrik i mit liv. Det er vi nok en hel del, der kunne... også Markus. Så jeg håber, at han kan få repareret de to relationer. For netop de to personer hjalp Markus til at være mere og mere sig selv. Og det er jo i bund og gund det, det handler om, livet. At være sig selv. Præcis som man er og at stå ved det - også selv om man så ikke længere er en af de cooleste eller sejeste eller mest succesfulde. Bare være sig selv ❤️ Bare vær dig selv ❤️

Og tak til blank-team for at lave en så helvedes god sæson. Den er nede på jorden, uprætentiøs, uperfekt, og den rammer altså i hjertekulen på en måde, ingen andre sæsoner har gjort før. Det er så skide godt håndværk. Det er så skide godt fundet på. Det er så menneskeligt. Og også en varm tak fra os danskere fordi I lader os se med og skynder jer at fixe, hvis der opstår problemer, så vi i DK ikke kan se serien. Det er vi altså meget taknemmelige for ❤️ Stort julekram til hele blank-team og alle blank-seere derude ❤️

69
ikke min favorit

men den er fin.
Ella er min favorit

70
Nettprodusent

?

71
Bad start

Tror M blir trigget av Mr Jazz her, som er frekk nok til å spørre om han kan få sette på noe annet. Så, når det kommer intern-jokes på rekke og rad, så får den snøballen fart på seg. For å si det på akademiker-måten, så blir disse tingene ansiktstruende handlinger. Markus går i skyttergraven og begynner å rakke ned på alt og alle for å gi inntrykk av at han selv er bedre. Dette med å disse andre er en strategi vi har sett han bruke mange ganger nå - senest i forrige klipp når han (helt uprovosert) begynner å hakke på Elias sin kjørestil. Dette er så ufordragelig, men det forteller bare hvor liten han føler seg på innsiden. Og hvor viktig det er at noen spiller han god. Både Ida og Fredrik har fått fram helt andre egenskaper i han, noe han sikkert har kjent på selv også (bevisst eller ubevisst). Markus trenger desperat noen å speile seg i som kan gi han trygghet på at "der er noe inni der" som han kan vise fram med stolthet! Da blir det plutselig ikke så viktig å rakke ned på andre!

72
@bad start

...og dette tror jeg var vendepunktet. Han har ikke lyst å ende opp som en døv jazzfyr som Andreas. Det er nå han skjønte hvilke to personer som egentlig er de
aller, aller viktigste for han, og hvilke forhold han blir helt nødt til å bli igjen på Hadeland å
reparere.

73
Sverre er så intellektuel

At han ører ikke tåler popmusik - man kan sige han har en studie-udløst musik allergi. Det er så slemt for ham at han bare må være dyst overfor sin vens bedste gamle ven. Uh jeg hader selvhøjtidelighed!

74

Men altså; døv jazzfyr? I stedet for å være negativ kunne Markus ha brukt denne sosiale settingen til å utvide sin horisont litt. Kanskje liker han ikke jazz, kanskje er det musikk for spesielt interesserte, men han kunne ha lært litt ved å ta til seg hva andre er interesser i- for så å bruke det selv i en annen setting.
I min studietid gikk jeg gjerne på kino alene, i museer eller på konsert kun med det for øyet å kunne delta aktivt i samtale med andre. Rett og slett for å ha noe å bidra med inn i sosiale settinger.
Markus må yte en innsats selv, altså, for å få det bedre. Det er ikke de andre som er "sære", det er han som er skikkelig sidrompa og fastlåst i gamle tankemønstre.

75
Sverre er så intellektuel

Man hører kansler bedre med lidt mindre kaos i hovedet - han hat jo virkelig behov for at snakke med Andreas. Man kan så meget når man er i overskud men Markus er jo i kaos med fyring fra job og kæreste sorg - give him a break!

76

Jo, men måten Sverre spurte om å bytte sang på inviterte ikke akkurat til forståelse. Han sa jo så og si rett ut at musikken Markus hadde satt på sugde

77
Loverboy

Markus har gleda seg til å endelig se igjen kompisen sin Andreas, og så er dette hva han får? Kjenner skuffelsen igjen selv fra å møte beste venn fra vgs , som da vi møtes igjen har med sin nye bestevenn og er mest opptatt av denne. Sårende!

78

Dette gjør vondt i hjertet å se på

79
æsj

æsj for en døende unge han er blir kvalm

80
Sykt care foreldre eller?

Synes det er rart at Markus er såpass lite sammen med foreldrene sine. Er det hans eller deres valg? Vi har aldri sett ham spise middag med de eller gått opp for å låne noe eller slå av en prat eller noe som helst. Her står han og lager sin egen spaghetti. Nå er det snart jul og da synes jeg foreldrene hans burde invitere ham opp på middag i hvert fall. Merkelig...

81
@Sykt care foreldre eller?

Tipper han er med foreldrene sine også, bare at det ikke vises klipp av det. De fokuserer nok mest på de unge.

82

Tror det hadde vært waste av klipp

83
Sykt care foreldre eller?

Nei, det synes jeg ikke det ville vært. Det er nok en tanke bak å ikke ha det med. De viser jo på den måten at Markus har lite kontakt med foreldrene sine. Synes det sier mye at han koker sin egen spaghetti. Det er jo ikke helt tilfeldig at de viser akkurat det.

84
Bare en teori..

Sverre = Iben? Eller?

85

Vi har sett Iben på Skype så da vet jeg ikke helt hva du mener. Men synes det er flere karakterer dom kunne vært gay uten at vi har noen svar på det foreløpig

86
Venner

Kan ikke gutter være venner lenger? Må man liksom blande inn noe seksuelt så fort noen er en god venn? Hallo

87

Mulig jeg har sovet i timen her, men når har vi sett Iben på Skype?

88

Episode 3. Vet ikke om det var skype men videoanrop var det

89
Huff

Dette var vondt å se. Andreas var hans beste venn, det ser man av instaen hans, og nå har han mistet ham?

90
Rot?

Sverre sier: reiser i morgen. Så sier Andreas: synd, vi har julebord samme kveld.

Hæ? Er ikke julebordet på lørdag?

91
Lørdag

Jo. Det er blevet nævnt at julebordet er lørdag.

92
Blank

De er så «ulike»

93

Tror han fikk skikkelig avsmak på Trondheim nå, jazz, Samfundet og kor liksom. Og det Sverre sa om at Iben og Andreas passet sammen fordi de var så like, det så litt ut som han tenkte på Ida ett sekund der. Kanskje han innser at han må bli, har aldri sett han smile og tulle så mye som
når han er rundt Ida og Fredrik. Han tør og slippe guarden og er seg selv når han er med de. Han er ikke en jazz og Samfundet fyr og det er bra at han ikke later som han er det egentlig. Man må være seg selv

94

Det du sa^?✨

95
Julie

To ting:

1: det jobbintervjuet kræsjer med juleshopping med karoline i morgen

2: han som spiller Markus er vanvittig flink !!!!

96
@Julie

Nr. 1 har jeg ikke tenkt på! Kanskje han må avlyse med Karoline for å ha jobbintervjuet, men så ombestemmer han seg siden han nå virker å ha fått litt avsmak av Trondheim, og heller kontakter Ida!!

97
Meitemark...

... tipper at han nok skal få hende på krogen til slut.

98

Markus vurderte i 3 sekunder om han skulle ha på sjeiken for å mimre med Andreas, kanskje synge den i kor.

99

Jeg håper faktisk ikke at Ida og Markus ender opp sammen. Selv om de er fine sammen og har kjemien så syns jeg Markus burde mestre det å stå på egne bein og ikke bare la seg sluke av et forhold igjen. Jeg blir faktisk litt skuffet om det blir en sånn slutt. Hvis han blir sammen med Ida så blir det jo bare til at han blir igjen i bygda og sikkert jobber i kafeen. Okei Oslo gikk ikke bra, men han må prøve igjen! Han må komme seg ut og finne seg selv. Det gjør han ikke om han fortsetter å sentrere livet sitt rundt forholdene sine.

100
Københavner

Drar litt much conclusions? Hvem siger han ikke kan finde elektriker job der hvor han er og hvem siger et forhold til Ida betyder selvudslettelse. Ida er den der i serien har fået det bedste frem i ham i forhold til kærlighedsrelation og han har udviklet sig ift. Ida, hun er den der får det ærlige og ansvaret frem i ham, så er ikke helt enig, de længere ærlige relationer hvor man kan udvikle sig i sit tempo er 1000% at foretrække. Karoline får uden hendes skyld ikke det bedste frem i ham, hun får den umodne russepresident frem, alt er russetid mellem dem, derfor han skal videre og man kan godt komme videre og være i forhold uden at man mister sig selv, alt er ikke patologisk kom nu 😉 hav lidt tiltro til Markus..

101
Enig

med Københavner

102
scary canary

Man, watching this was like reliving a memory. I remember meeting up with my group from school for the first time in months since we had graduated. SO awkward. I had changed. They had changed. We didn't vibe the same way. It was so sad when it it me that these were people I had outgrown and probably wouldn't see again. We had been friends for years, been through so much together and had known each other inside out and in the matter of months, I couldn't even recognize them. I really feel for Markus here (despite his rudeness about Andreas' friend). It's hard to come to terms with knowing a friendship is nearing its end. Hopefully he offers Fredrik an olive branch and invites him to the Christmas table 🙂

103

I agree, but my experience is also that sometimes you may find eachother again after some years. It can be hard when everyone is trying to figure out who they are and where to be, almost like you don't want something to do with your "old life" in the beginning of something new. It just has to settle.

104
Broken english

Christmas table? 😀

105
scary canary

Haha, sorry! I can't remember the Norwegian term for it nor how to spell it. Just that it's a Christmas table? Or Christmas party? The little get together the boys are having this weekend 😀

106
Helt blank

But should he not move forward too? I mean, Karo and Fredrik will also develop and become new people. After xmas he should make some new plans for himself. Study? Maybe even call hos old boss in Oslo? Definitely move out of his parents basement.

107
TanteP

Du ser dem bare glir forbi...

108
Københavner

Den Sverre kommentar med at de er så like er MEGA HINT!! vi vil have mere Markus og Ida i supermarked!!! Kom nu Blank team, giv os mere Markus i indkøbsvogn NU!!

109
Grøss

... også bare måten kan ikke fort nok kan si at samfundet-narch bare "er for studenter". Thanks a lot Sverre.

110
Samfundet-nach

Trondheim er en fantastisk studentby, og Samfundet samt andre grupper og organisasjoner har mye mer enn jazz og korsang (f.eks. videospillklubb eller snekregjeng), MEN selv om ikke alt er for studenter, så er mye det, og studentene utgjør også en stor andel av byens befolkning. Derfor tror jeg det kan være vanskeligere å komme inn i et miljø dersom man bare flytter dit alene for å jobbe som ung elektriker, og den eneste man kjenner er en fyr som man ikke kjenner lenger, egentlig.

Å flytte til et nytt sted, uansett hvor, er generelt fullt av utfordringer, ikke en enkel løsning. Særlig ikke hvis man sliter med å bygge nettverk...

111
Grøss

Ja, godt beskrevet! Tviler ikke på dette altså, verken Trondheim-spesifikt eller ellers i grunn. Men syntes bare Sverre var unødvendig douche i å trekke opp linjer mellom dem.

112
Samfundet-nach

Helt enig. Det er rett og slett ufint å dra hjem til noen, be om å få bytte musikk og så sette på noe som såå tydelig signaliserer "jeg er mer dannet enn deg, musikken din er ikke ordentlig musikk, egentlig er jeg bedre enn deg". Sverre sa det ikke, men han sa det på en måte likevel.

113

Sverre=mest irri typen jeg har sett på lenge

114

Hvordan kan folk syns at Ida og Markus passer sammen? Markus er sykt rotten person egt, barnslig frekk og ansvarsløs. Mens Ida er en ordentlig person, ganske kjedelig karakter.

115

Mange er nok uenige med deg på et grunnleggende nivå. Ida kjenner vi ikke godt, og Markus vet ikke hvordan man sier unnskyld. Han er ikke slem.

116
Københavner

Ej har du set dem sammen?? Ida joker selv med ham såååå måske du tillægger Markus mere ansvar end Ida i den sjov/ barnlige kemi de har sammen.. Hvad med hun bad ham tale svensk en dag, det er Ida der også besidder evnen til at være barnlig..

117
Andreas..

..vil jo bare at Markus skal være med, han har fiksa jobbintervju, tatt med en ny kompis, prøver å inkludere.

Ok, det ble litt feil for Markus, men Andreas sitter der jo med glade forventinger til at Markus skal synes at dette er topp.

118
Musiker

Endelig et bra låtvalg!