general
andremann_:

Endelig hjemme ❤️
MeiteMarkus:
Velkommen hjem!
warlock32167:
Å shit nå fikk jeg faktisk litt hjemlengsel!
P0bel:
SJÆL!
Gleder meg sjukt til lørdag!
warlock32167:
Bare å glede seg til prisutdelinga
andremann_:
Det gledes!
warlock32167:
Mye å velge mellom på Markus i år
Årets slosskjempe
P0bel:
Årets rareste vennepar
warlock32167:
Årets brudd
andremann_:
Årets gamer
MeiteMarkus:
Årets dårligste venner
P0bel:
F
andremann_:
F
warlock32167:
F ❤️

Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

45 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
2
Noldus

Hva betyr "F" ??

3

@noldus 'F' er en meme eller referanse i gaming-miljøer. Jeg tror det viser til et cod-spill der spillerne kunne 'press F to pay respect'. Ofte spammes F når noen har feilet eller død ingame.

4
Noldus

Takk for oversettelsen! ? ELSKER bruk av gaming-referanser i denne sesongen!!

5
dette

Gleder jeg meg til !

6
haha

Årets ansatte

7
dette

Kan bli spennende ... Og uansett hva folk sier så kan ikke Markus klandres alene for alt dom har skjedd

8
❤️er jo på rette sted hos Markus

Han handler bare lidt skørt og impulsivt

9
Hahahaha

Ok det var gøy

10

Har en dårlig følelse for den gamle kompisgjengen som kommer hjem til Jul. Redd for at Markus kommer til å falle ytterligere inn i fornektelse og tilbake i den gamle rollen, og ikke gjøre de rette tingene i forhold til Fredrik og Ida

11
har følelsen af at alle gutter strugler lidt

Det ser altid så succesfuldt ud udefra men mon ikke alle har nogle tvivl, usikkerhedder, fuck ups - sikkert priser nok til alle da - måske er de blevet så modne de kan tale om det.

12

Noen av de har sikkert vokst opp litt og kan lære Markus noe om å være voksen. Regner med det er Andreas siden han er så mye på instaen til M. Markus kommer kanskje til å orde opp i kjærligheten og deretter jobben. Han kan ta med F på julebord. Man får jo litt lyst til å forandre seg av de gutta også. «Årets rareste vennepar», refererer kanskje til F og M.

13
Eller...

Så kan de ha en god innvirkning på han og hjelpe han til å innse hva han skal gjøre

14
eller

Årets fjorårets russepresident

15
Loverboy

Ja syns ikke disse kompisene er så gode venner. De har ikke vært særlig tilgjengelige for Markus eller virket å bry seg. Mer sånn "så du hadde ringt".. Og nå igang med dissing!

16
Anogutt

Det er vanskelig når ikke Markus selv sier fra om at ting ikke er bra, det er liksom litt sånn det funker for gutter føler jeg! Det som skjer i chatten her er også bare gutter som erter hverandre litt, det er ikke dissing

17
@Anogutt

Kan vara precis likadant även för tjejer.

18
Anogutt

Det tror jeg på! Det er liksom noe skummelt i å være sårbar

19
SPik

Eg har etter kvart lært at det som oftast går betre når ein tør å vere sårbar. Når eg har delt, har andre delt tilbake. Sånn har venene mine blitt nærare. Men også når det kjem til «tabuet» med å vere einsam etter at vener har flytta til andre byar og ein kjenner få der ein er. Før var eg redd for at folk skulle «sjå det på meg» at og tenkje dårleg om meg, men kvar gong eg har tatt kontakt med nokon eg ikkje kjende så godt og invitert dei på noko så har dei blitt glade og overraska og takka ja. Eg trur dei færraste tenkjer «korfor spør du meg, har du ikkje dine eigne vener?» eller «korfor deler du problema dine med meg, din tapar?». Folk blir smigra over at nokon tør å stole på dei, at nokon vil henge med dei, for det er jo ein slags kompliment. Så vi bør ikkje vere så redde for å vise sårbarheit, ein har mykje å vinne!

20
lite gurka

Årets svenske

21
Årers

Årets buddyfucker

22
Gleder meg

Til julebord med denne gjengen❤️

23

In the chat bro

24

Hmm. spændt på at se de venner. magter ikke, hvis Markus skal spille cool igen. han er jo mere cool, når han ikke er cool <3

25
Andreas

Fredrik har postet lang TIFU (today I fucked up) på Reddit. Les! https://www.reddit.com/user/fredastaco/

26
Klang

Takk for link, veldig bra å få lest!

27

Ejjjj det er jo kjempevigtig læsning!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️

28
Reddit

?

29

Fredrik på Reddit:
(...) I've reached out to Kerrigan and apologised, I also told her explicitly that the thing with the bar was my fault, and that I pushed Conan because I was an idiot. I think she still blames him, though. He keeps trying to explain more, but right now I just want to stay away from them both and focus on studying. I just feel finished with it all.

30
Se Reddit

Etter å ha sett Fredrik sitt innlegg på Reddit har jeg fått litt mer tro på at dette faktisk kan løse seg til slutt!

31
Guttevalpen

Men la oss nå jammen håpe at det ikke er Fredrik og Ida som redder Markus og rydder opp i hans rot. Han må rydde opp i det selv. Som han gjorde da han gikk til Elias. Der viste han faktisk litt karakter. Han må ikke slippe for lett nå.

32
Anogutt

Wow så det nå! Jeg deler din oppfatning av saken, dette kan gå fint! Jeg tviler på at Markus får tilbake jobben, men han får kanskje Ida og Fredrik tilbake!
I tillegg er det helt sjukt at hvis man bare er tidlig nok ute så kan man kommunisere med «Fredrik» på Reddit?? Er dette ekte liksom? (Vet at det ikke er det, men føles veldig sånn ut)

33
Se Reddit

Ja, helt enig med deg!

34
Guttevalpen

Så Fredrik er på banen igjen. Men må de virkelig skrive så mye. Spelle det helt ut liksom? Klart at de nå går i retning av en løsning. Men kommer det tidsnok? Markus har 2 dager til å.vpkse opp på. Klinings med Karo på fredag kompliserer ting vel enda mer? Eller er det som må til Klinings med K og fest med den gamle gjengen før M innser at han vil noe annet?

35

2 dager? Er det ikke episode 7 denne uken?

kan nok hende vendepunktet kommer på lørdag og så kan han bruke hele neste uke på å vokse.

36
funk dungus

hver gang jeg liker en kommentar er det spennende å se om antall likes blir én mer eller én mindre, for jeg aner ikke hvilke jeg har liket før

37
Se min kjole

Hahaha, sameee

38

Markus Berg er litt som Klara i Jul i Svingen. Med en gang det er litt konflikt så skal hun liksom «flytte» til Japan, bare at Japan i Markus sitt tilfelle er Trondheim. Føler også at Fredrik er litt Nure innimellom og at broen til Ida er litt Linus

39
Haha

Fin tanke!

40
Loverboy

Nå frykter jeg at Karo kommer til M på fredag, de henger og ser på film og egentlig ikkeno skjer. Men så kommer Ida på døra for å prate... Ho ser Karo komme søtt smilende fram "me hue på skakke" og tolker det selvsagt som det verste, og reiser...

41

bare ikke det, sååå klisje! Bedre at de møtes på Lung garden på lørdag

42
Tvivl

Jeg er desværre begyndt at tvivle på Markus for alvor. Eller måske miste min sympati for ham på et grundlæggende plan. Fortjener han overhovedet Ida? Jeg er ikke sikker. Han bliver ved med at male sig selv op i et hjørne, fordi han ikke kan se det store perspektiv. Ida har leveret de mest præcise analyser indtil videre: Oslo duede ikke, fordi han ikke kunne være russepræsident-Markus dér; hjembyen føles for trang, fordi han ikke kan være russepæsident-Markus der heller; han slår den slibrige fyr ned, fordi han bager på Karoline lige inden Elias når at træde til, så Markus kan gøre det; han lader sig påvirke af Fredrik (mest), men også Karoline der ”skakker på huet” og charmerer Markus til at holde åbent i baren på trods af de åbenlyse risici. Desuden har Markus aldrig indrømmet overfor Ida, at det faktisk var ham der i første omgang sørgede for, at russekroen ikke skulle afholdes på Fabriken. Derimod tog han æren overfor Ida for, at russekroen alligevel skulle afholdes der. Og nu har han sagt ja til at ”henge” med Karoline på fredag. Markus’ mulighed for at gøre det godt med Ida, hviler efterhånden på et meget spinkelt grundlag.

43

Han takler jo problemer dårlig, og det ser jo ikke bra ut for de rundt han. I virkeligheten har han blitt mer ansvarlig, det viktigste er å si unnskyld. Når vennene kom til jobben hans så stolte han på at det gikk bra. Grunnen til at politiet kom var sannsynligvis et resultat av ren sjalusi, fra enten F, K eller E.

44
halloooo

er der nogen på NRK? sker der snart noget?

45
Andreas..

..er jo bare nyfrelst student! Den gode følelsen når du har dratt ut i verden alene på årntli for første gang, finner deg til rette, finner nye venner, blir nyforelska både i nye kompiser og kjærester. Han sitter jo og ser forventningsfullt på Markus og vil at Markus skal bli like begeistra. Og Markus stakkars ser bare avgrunnen bli større mellom dem.

Andreas har jo fiksa jobbintervju til Markus, han tror jo alt er fint