Andreas Winter
Meg:
Snakka med Iben eller?
Andreas:
Hun skulle høre med onkelen sin
Meg:
Når da?
Andreas:
I dag kanskje jeg veit ikke
Meg:
Ja kan hun ikke gjøre det i dag da
Andreas:
Hvorfor er det så stress plutselig?
Meg:
Jeg vil bare få det ordna
Meg:
Før jul liksom
Andreas:
Okei, jeg skal be henne høre i dag
Meg:
Takk!

Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

25 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Københavner

Han flygter også fra Karoline, det virker til han er i flugtmode og ikke ser klart.. Men ok det er også virkelig trist med skjenkebevilligen og opsigelsen kan godt se det for Markus virker til at alt er dritt og man har fokket alt op.

2

ja, han har fucka opp alt og han har lite kontakt med de som var gode venner. Lurer litt på hva han tenker sånn egentlig med disse flukt planene. Ting løste seg vel egentlig ikke noe særlig for han når han stakk fra oslo og kom hjem. Selv om han fikk fysisk avstand til hva enn som skjedde der.

3
Københavner

Ja vi kan kun håbe han stopper sig selv, blank giver ikke mening hvis han bare fortsætter den film er lavet så det ikke så interessant nu skal vi have noget katarsis og udvikling af karakter ikke tilbage til start det ikke matador ?❤️

4
Guttevalpen

Lenge til fredag. Skjer nok noe før det.

5
Flukt

Bare å få fluktruten klar

6

Har han lyst til å komme seg vekk fra Karo?

7

Ja, tror han vil vekk fra henne. Vekk fra Fredrik. Vekk fra Steinar og Ida. Vekk fra alle problemene sine. Akkurat som om det å bevege på seg fører til at de blir borte. (nytt sted, nye muligheter tankegang?).

8
Anogutt

Jeg tror Markus både vil komme seg bort, men også videre! Selv om han har hatt jobb og av og på med kjæreste den siste tiden så har livet hans fortsatt ingen retning. Han har ingen referanser til CV-en, så å si. Hvis han i hvert fall på ordentlig har Trondheim og jobb der så er han på vei et sted, i det minste!!

9
Han løber igen

Markus, du kører i ring. Du kan ikke blive ved med at løbe væk.

Skriv til Ida. Sig undskyld. Skriv til Fredrik og sig undskyld. Vær ærlig. Vær ærlig overfor Karoline og fortæl, hvordan det hele hænger sammen. Måske hun kan råde dig.

10
Tro om..

..Andreas kommer hjem og de får en god prat om at ting ikke er så greit. MeiteMarkus trenger litt hjelp til å åpne horisonten sin litt..

Gutta må få prate på sin egen måte. Alle må ikke kommunisere likt, men ja stillhet, knuffing og pressing funker litt dårlig i lengen.

11
Han hedder winter

Kold? Winter is coming

12
Guttevalpen

I reklamen for S3 før det starta, lovet mer sex. Hakke sett noe særlig til det. 2 episoder igjen til å gjøre det på!

13

Syntes det var forfriskende med en serie uten sex, jeg! (Var vel noe med Karoline i starten...) Realistisk, det også, når de to foregående sesongene var så rett på...

14

Enig, trodde det skulle skje noe mellom Ida og Markus siden de har hypet opp denne sesongen til å ha mer sex. Har jo ikke vært mer sex enn i sesong 1 for eks. Dette blir spennende, lurer sånn på hvordan Markus skal klare å ro seg i land

15
Nøkkelost

Haha, tenkte på det samme! Håper ikke de siste episodene er masse pornografi?

16
Vet ikke hvordan han skal klare det, men

Idaaaaaaa❤️??

17
sidste mulighed vil lukke ned også?

Hvad gør Markus så?

18
Grkvjc

Han rømmer fra Ida og problemene med Fredrik. Han er ho TYDELIG IKKE intressert i Karoline , han tørr bare å ikke si nei, så bruker han sikkert hun for å glømme Ida

19

Det er jo ikke lenge siden han hadde følelser for Karoline, ikke noe rart om han tester ut tanken på å bli sammen med henne igjen når hun nå kommer tilbake til ham. De to har jo en historie, klart det kunne være mulig for de to å finne sammen igjen, Markus ville jo egentlig ha hatt henne hele tiden, det var hun som ville ha en pause....

20
Carl Johan

Følelser? Si heller ville ungdommelige drifter. Han svarte jo selv på hva han likte best med Karoline. Ikke så dyptgående.

21
Mida

Vi kan jo håpe på at de følger oppskriften fra sesong 1, med at det på magisk vis løser seg helt mot slutten av sesongen, og det siste klippet er et superfint klipp mellom Ida og Markus, akkurat som det med Ella og Simen<3

22
Elsker blank og Ella & Simen

Det eneste vi kan håbe endnu mere på, er at Ella og Simen dukker op på fabrikken #detvilleværeheltperfekt

23

Eller Petter og Zehra siden de var i S2?

24

Ville nok vært veldig rart hvis Zehra & Petter eller Ella & Simen plutselig kom til Hadeland nå, er jeg redd:/

25
Mye..

..moralister i kommentarfeltene her eller?

Gjør dere som dere preacher always?