Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

64 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Ähsch!

Du hinner nog komma på bättre tankar Markus, det är jag säker på. Det eller att du faktiskt träffar henne och får sagt att du inte vill längre. Någonstans, djupt där inne, är du en smart kille. Visst? (Jo då!)

2

Ida vakke bare et rebound nei??

3
Nooooooooooo

Hold dig fra hende Markus :///////

4

Gaaaahh!! Markuuuuus!! ??

5
Aiai

Aiaiai hva nå?

6
scary canary

"Thought you'd wait for me" - that's translating correctly, right? Because what the fck?

7
Not so random

It is referring to an earlier episode. When Marcus comes back to Brandbu Karo asks him about his plans for the future. Markus answers he will wait for her to finish school and then they will move together to Trondheim to study.

8
I know

It’s translated correctly... incredibly self-centered of her to think that he’d wait for her even when they’re broken up. Guess now that she wants him again she is trying to pretend they’re not on a break anymore. So annoyed with Markus for just going along and never saying what he really means.

9

What is what the fuck about that? She is flirting because they obviously have love for eachother

10
scary canary

I understand that. But she basically ended things between them. She seemed to have been seeing someone new and Markus was moving past it all. He had accepted it was done. Just comes across as strange to mention plans that were made during a relationship that is no more.

11
Lego

Nope. They have not officially ended their relationship.
She asked for a break in early episodes.
Break means in limbo, uncleared what they will do, stay together or break up.

12
I agree, but

It seemed like a half-joke to me

13

Yeah, she is referring to his earlier plan when they were still together. Obviously only a joke.

14
OKAY wake up Markus

Håber sådan at Steinar snakker med Fredrik. Og at Fredrik angerer så meget at han får sagt at han pressede ham og skubbed epå fest og udskænkning så godt han kunne. Og at Markus faktisk sagde til dem at han ikke kunne skænke for dem. Men at de ignorerede ham. OG at han har dårlig samvittighed for at have afvist og givet ham den kolde skulder hver gang han forsøgte at snakke. Og at Steinar og Fredrik så alligevel hjælper Markus.

15

Det måtte i så fall bli Karoline som snakka med Fredrik først? Synes forøvrig det er flere enn Markus som har noe å lære når det kommer til å si unnskyld... Hadde jeg visst at jeg pusha noen (som potensielt hadde kjærlighetssorg fordi jeg hadde «tatt pause») til å gjøre noe som kostet dem jobben, da ville jeg vært mye mer lei meg enn det der, og virkelig sagt unnskyld av hele mitt hjerte.

16

Hvorfor skal ikke Markus være hyggelig og imøtekommende mot Karoline? Ida har jo sagt klart og tydelig i fra at hun aldri vil se han igjen og ikke ha noe mer med han å gjøre.

17
Tja..,,

Hvor hyggelig har Karoline vært da? Som sammen med vennene sine fiksa slik ar fabrikken har blitt stengt og at Markus har mista jobben. Da fortjener hun at Markus er hyggelig mot henne syns du?

18

Jaha, så när man blir avvisad av den man nyss var förälskad i glömmer man dom känslorna så fort någon annan visar intresse?

19
Til Mm

Jeg synes bare det er rart at han så lynraskt kom seg over Karoline. De hadde jo ikke offisielt slått opp en gang.

20

Nå skulle jo ikke Ida være rebound, men hun er nok noe av grunnen til at han kom seg over Karoline såpass fort...

21

Jeg skjønner ikke hvordan dette skal kunne ende litt bra engang.

22

Neeeeeej Markus! Du må gøre det godt igen med Ida!!

23

Markus må stramme seg opp, altså. Han er altfor lett å lede. Jeg tror ikke at han egentlig ønsker å møte Karoline, men det et så innmari vanskelig for han å stå opp for seg selv og ta de gode valgene.

Karoline er fullstendig uspiselig, spør du meg. Antakelig ikke vant til å ta ansvar.
Hun har i alle fall ingen omsorg for Markus som mistet jobben som følge av noe hun var delaktig i.

24
Københavner

Enig hun er overflade og alt for umoden selv, de er ikke gode for hinanden de er begge dårlige til at kommunikere ærligt og direkte ud, hendes paus med Elias krydderi og så nu BS om at han skal vente player much..

25
Københavner

OD'ed for a sec there, sikken omgang dritt.. helt ærligt det ikke ok, så overfladisk og ikke god kommunikation, det jo 20 skridt tilbage i dårlig markus kommunikationsstil og dårlig forhold, hvor man ikke er selv selv men spiller en sej russepresident type, det er dritt og kan ikke være målet med blank

26
Københavner

Aisj må man ikke bare godt hade Karoline lidt?? med sine perfekte baby blå øjne, lyserøde makeup og smilehuller, alt for piget og slet ikke i mål overfor Ida som er så meget mere voksen og får så meget bedre frem i Markus??

27
Københavner

Nb nu blir alt omvendt Karoline er rebound for Ida.. omg alt er kaos ikke love..

28
Thoughts

I understand that the concept of Blank is to follow one character (the other characters are only seen in scenes with the main character). But I'm often left wishing that we could see the others more, in particular, how Ida and Fredrik are doing now, and, as others have mentioned, explore their background and personality more. Almost all series that I have seen have benefited from a multi-character approach. Just some thoughts for the creators, because I think the series needs a renewal in case of a fourth season, more than just a new place with new people. But I do like the series, especially on the writing and acting level, and this season in particular.

29
I disagree

The point of these real-time series is to have the focus on the main character. As it was in Skam. We’re not supposed to see everyone as it would just dilute our connection with the main character. It would also be unrealistic.

30

This is the last/final season of Blank

31
miip

what? it is? then the 8 episode season is even sadder.

33
MEN FOR SVARTE F!!!

Dette går jo ikke lenger? Jeg blir så provosert av hu kjerringa der at jeg snart klikker... det er så åpenbart at hun vet hva hun gjør.. Come an, Markus - du er da smartere enn dette!!?

34

Markus har siste dagene vært omringet av mennesker som før var nære som nå har vendt ham ryggen, ikke så rart at han syns det er hyggelig når Karoline er grei med han, spør hvordan det går og flørter. Så håper jeg jo samtidig at han skjønner at hun ikke er dama for han - det er Ida...

35

ja det er åpenbart hva hun mener, hun flørter, og hva er egt feil med det? Barnslig å kalle henne kjerring

36

Hva er det som er så åpenbart?

37
MEN FOR SVARTE F!!!

N: Det som hun åpenbart (etter min mening) gjør er å spille uskyldig og søt for å få det som hun vil. Det hun i denne settingen vil ha er jo Markus! Men Markus har kommet over henne. Det er flere ting som tyder på det (den diskusjonen får man ta en annen gang)! Reaksjonen hennes når han sier at han mistet jobben pga. henne (bl.a) er jo helt tafatt og provoserende!?? Det viser bare hvor lite hun bryr seg om han. Nå er det hun som leter etter en rebound her, ikke Markus. Siden hun vil «henge» på fredag, antar jeg at hun kommer til å prøve seg på Markus og at han som den inkompetente fjompenissen han er, ikke avviser henne.. Time will show! Håper vi blir positivt overrasket *krysser fingrene*

38

hun vil "henge på fredag"...

39

Dette begynner bare å bli komisk

40
SOS Markus

Hjææælp Markus må simpelthen stå op for sig selv, han kører bare i ring på denne måde og ender hvor han startede...
Og så ubehageligt at se at Karoline ikke tager mere ansvar...

41
1 hyggelig ting å si om Karoline

En bra ting med Karoline - hun skuespilleren som spiller henne er skikkelig flink! De umodne, haltende, overfladiske og småkleine samtalene de har er for meg 100% troverdig. Samme med hun som spiller Ida (og har en mye mer sympatisk og takknemlig rolle) - håper vi får se mer til henne på film og TV fremover

42
&&@@«»»&)3):8

Tuller du med meg???

43
nei og nei

Dette blir tullete

44

Uansett har jeg veldig troa på Markus!! Han finner helt sikkert riktig veien!!

45
Elischa

Ja vel, har går det bare rundt og Markus kjører sitt gamle mønster. Det er vel også en måte å bli voksen på. Uten å vokse noe særlig

46
Markus + Karoline = sant

De passer jo så godt sammen.

47
Nejjda..

..han finner ut at Karoline er en del av hans gamle liv..Meitemarkus er egentlig på vei videre..

48
Lina

Neeei!

49

Han svarer ja,men han rister på hodet.

50
Nej nej nej

Nej Markus! Bare nej!

Du er nu tilbage, hvor du begyndte. Og det er ikke et godt sted for dig at være. Nej nej nej. Bare nej!

51
Marcus

Why han skulle jo bli sammen med Ida❤️❤️????jo???

52
Tutta

Hvorfor skulle han ikke henge med Karoline? Bra mulighet til å finne ut om han fortsatt vil ha henne. Er det et snev av karakterutvikling her, så vil han ikke det.

53
Godt for ham at have en at snakke med

Han er alene og karoline er jo også en ven på en måde

54
Ida..

..sin plan funka, Karoline ble sjalu, og nå vil hun ha MeiteMarkus tilbake..

*Blunk, blunk*

55
Frustrert

Kan noen si meg meningen med denne serien? Plis!!!

56
Silje K

NeineineiNEEIIIIIII MARKUS!!

57
Frustrert

Hvorfor vil Karoline plutselig ha han igjen??

58
fordi..

..planen til ida funka!

59
Meitemarker

er blinde!

60

Granstunet! Er så gøy at dere filmer utenfor Oslo, gøy å se kjente steder?❤️

61

Og han falder direkte tilbage til den "gamle" Markus, der trash-talker Elias, fordi han på den måde får det bedre med sig selv............

62
TheDanishOne

Se på Markus ansikt på slutten. Han er jo ikke begejstret for situasjonen! Han ser ikke glad ut. Han kommer på andre tanker, det er helt sikkert.

63
Lego

Åh nei.

64
jeg liker karoline jeg

ser det er så utrolig mange som misliker karoline. Jeg syns hun egentlig virker ganske kul. Ser ei livsglad jente som ønsket å få det til å funke, men som innså at det ikke kom til å fungere dersom markus ikke endret seg. Syns forsåvidt hun kunne vært klarere over hvorhvidt hun ville ha pause eller å avslutte forholdet -

Så hun kunne gjerne vært enda litt mer moden. Å ta noe ansvar for at man er med på å stenge en bedrift hadde vært innafor, selv om det var Markus sin jobb å motstå.