Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

34 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Endelig

Det var godt nok på tide 🙂

2
Københavner

Kom nu Markus for faen...! Tag dig nu sammen og mød op og forklar dig selv..

3

Hvis jeg var Karoline (eller hvem som helst av jentene som var på nachet egentlig) ville jeg nok ha skrevet til Markus for å be om unnskyldning. Det er virkelig ikke bare deres skyld men jeg hadde hatt sykt dårlig samvittighet

4

Tipper jentene eller Fredrik gjør et eller annet fint for enten Ida eller Markus for å reparere skaden de har laget.

5
alle må hjælpe

det tænker jeg også

6
Københavner

Markus for faen 2, tag dig nu sammen og kom ind i kampen, mød op hos Ida og prøv at løse det.. læg dig fladt ned og spørg om ikke du kan tale med udskænkningsmenneskene og få den konsekvens for ham ikke fabrikken?? Evt en bøde han kunne betale.. tag så snakken med Fredrik og come clean og sig han er dritt for at være sådan en bittershit..

7

Han må ha en plan/ vite hva han skal si. og Ida vil hverken at han skal være på Fabrikken eller at han skal prøve å møtes

8
Københavner

Netop han må finde ud af at undskylde ordentligt og vise han vil gøre det godt igen og her skal Fredrik med ind over for han var med så han skal også undskylde overfor Ida..!

9

men d legger de to gutta en plan sammen da. at de sammen hjelper til. og så håper jeg F blir med M på julebordet.

10
Københavner

Netop og nu må der snart komme julestemning i den by og i gjengen (danisnorsk) vi er jo i december..

11
Ja igang med en støtte koncert/event

Keep smiling, keep shining
Knowing you can always count on me, for sure
That's what friends are for
For good times and bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for

12
Trist utvikling i serien

Veldig synd at serien har tatt den vendingen det nå har, med at trekløveret sitter og sturer i hver sin kjellerleilighet i stedet for å være gode støttespillere for hverandre, og at fabrikken er stengt. Forholdet og tilliten til Ida virker ureparerbart. Hadde store forhåpninger til Steinar, når han ble introdusert, og tenkte kanskje at det kunne være den storebrors-figuren Markus trengte for å hjelpe han til å bli et bra kjæreste-emne for Ida og en god kompis for Fredrik, men denne muligheten ser manusforfatterne ut som at de har skuslet bort.

13
Dramadama

Kanskje serien ikke skal handle om at han skal få tilbake Ida, men at han skal vokse og bli en mer robust fyr som folk kan respektere, og som kan greie seg i voksenverdenen. Det er det tid til på de neste to episodene. Han rekker iallfall å si unnskyld og å åpne seg for noen på to uker.

Side note to the comment on «video games in the basement»: video games isn’t in itself a bad thing, and in my opinion we should be happy that he has a minimum of social life online at least.

14
scary canary

The thought of Steinar being an integral part in Markus’ journey was nice! But feel it was a little late in the series for that? It’s only an 8 episode season, and he didn’t really play any role until episode 6. Plus, Markus doesn’t even reach out to his friends for help so I think he’d fight tooth and nail against Steinar out of pure stubbornness? His downfall now is necessary for any character development.

15
trist utvikling i serien

My concern is that with only 1.8 episode to go, there isn’t really much of a character development - we’re back to square 1 playing video games in the basement. The downfall should have come much earlier, and we should be in the resurrection phase of the character development now. I am afraid that there is no plausible and believable way he can make amends w Ida with so little left of the season

16

Serien er jo ikke akkurat slutt ennå

17

Kjappe konklusjoner på deg?

18
Guttevalpen

Bra Markus, fortsett å kjøre deg selv fast i et blindspor. Og for all del ikke la imaget slå sprekker ved å stå for det som det er og spørre kameratene dine om hjelp/råd.

19
scary canary

I know Markus hasn't done anything redeemable and he is a fool for messing things up, but I can't help feeling sorry for him? He seems lonelier than ever right now. He's surrounded by walls - literally and metaphorically. Hiding from the world in his parents' basement, seeing no one and playing video games, wallowing in self pity and regretting his poor life decisions. He's hit a dead end with Ida and Fredrik with no idea how to get through to them. He's like an island right now.

20
Life is Beautiful

Peep ❤️?

21

Dette er no trege greier

22
Tutta

Marcus fremstår som en person man ikke kan stole på, det er Idas, Fredriks og Steinars erfaring med han. I tillegg forsøker han å rettferdiggjøre handlingene sine, men hverken Fredrik eller Ida gidder å høre på det. Marcus trenger å se seg selv utenfra og se at han må ta ansvar og ikke skyve noe over på andre, de får ta ansvar for sitt. Nå har han forskanset seg i en pøl av selvmedlidenhet, selvforakt og fornektelse. Lett å bli trykkoker da... Uansett må det skje noe når kompisene kommer, de har kjent han lenger og bryr seg forhåpentligvis. Marcus trenger å erfare at det er godt å lette på trykket og snakke om ting som ikke er så enkle, om ensomhet, om å drite seg ut, om avvisning og om motstridende følelser. Spent på hvordan dette løses.

23
Markus Berg

Se og lær...
Ikke framstå som svak, bare lat som ingenting og alt er Ok
Ingen protesterer mot julebord med kinamat så lenge du ikke sutrer om at du har føkka opp
Bare å ligge lavt en stund

24

Det gör så ont att kolla på

25
Kraaaa!

Enig! Jeg må innrømme at jeg - feig som jeg er - nå kun har lest kommentarene til de to siste klippene og venter med å faktisk se dem til det kommer et klipp der det virker som det går litt bedre igjen. Jeg bare orker ikke å gå og "lide" og bekymre meg i dagevis pga skjebnen til en fullstendig fiktiv person ...

26
Cinziaa

It will be nice that also there are some subtitles in english!!
By the way Markus looks alone and it is his foult to being alone, for his choise. I hope he will be more responsible of his choise and save the situation.. The show is really nice and well done! good job!

27

Markus, slutt å skylde på andre. Ta ansvar for eget liv og egne handlinger.

28
Anniina

It's easy to blame Markus but did it never cross your mind his impulsivity and troublemaking may stem from untreated ADHD? What strikes me is that I read many hateful comments about all things Markus under every episode while the guy may well need medical assistance to find his inner peace and to fit into the society.

29
In that case

All boys have ADHD

30
Torbjørn

Never punched anyone in the face and I hope it stays that way until I die. Always been more of a talk my way out of situation type of guy. Same goes for all my male friends. The way Markus behaves is certainly different

31
Anniina

Sorry but no. His issues with impulsivity, antisocial behaviour and disregard for possible consequences seem highly specific. And this casual sexism isn't really necessary since some girls may experience similar condition as well.

32
Girls..

..with aDHD often have a different behavioural pattern than boys with the same diagnosis, more quiet and "controlled" but still lost regarding consentration and so on.. makes it harder to discover adhd in girls, and makes many girls go untreated anf witjou help..

33
Lil Peep

elsker at de bruker Lil Peep sin musikk <3 r.i.p legends never die

34
Julie

Markus er tragedien selv. Han har ødelagt firmaet til dama han liker. Fredrik er ikke stort bedre, drar med seg ex’en til kompisen inn på baren hvor Markus jobber og maser om drikke etter stengetid. Herregud, mulig at Markus har vært en dårlig venn, men Fredrik er nesten være vil jeg si. Snakk om å være hevngjerrig. Det er bare ei dame, som helt tydelig ikke er interessert i Fredrik.