Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

115 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
HVA FAEN

SKREV IKKE NOEN I SIST KOMMENTARFELT AT DE ØNSKET EPISODEN SKULLE HETE «DET ENESTE JEG VIL»???

2
Hvis det eneste han vil er at kysses Ida

SÅ må han jo klare denne her situation. Han kommer ikke til at stikke af - vi vil se i dag t det her klarer Markus - nu må han kunne klare det altså! Og jeg håber at hans forklaring er at han bare sagde ja for at kunne snakke med Fredrik.

3
Nei, nei, nei!!!!!

Dette her orker jeg faktisk ikke se på. Begynte så bra, men når jeg så hvilken vei det tok så måtte jeg bare stoppe. Klarer ikke å se Markus drite seg ut en gang til akkurat nå. Går å legger meg. Ser i morra.

4
☝️

alltså det är smärtsamt att se på....

5
It happens

Nogle spiller alt for højt musik - folk om krig vil gerne sove og ringer til politiet - politiet tager ud og lukker festen. Dette er en privat fest med Markus venner - det skal nok gå.

6

hm...nå er jo ikke jeg jurist da, men Markus må nok ha tilstand for å ha en "privat fest" på et utested.

7
Snupp

...og servere alko fra varelageret etter stengetid - ikke lov

8
Nrk netttv

Det sto i episodebeskrivelsen

9
Ikke gidd

Det skal liksom aldri funke for de to

10
wtf?

Det som skjedde nå gir ingen mening. Det er lite troverdig at jentene + Fredrik skulle dukke opp på fabrikken, at Fredrik var i et sånn småagressivt og konfronterende humør, og det virker ikke sørlig sannsynlig av Markus skulle slippe dem inn. Hvis Ida ikke hadde sittet på med broren( som også var en underlig og konstruert ting å gjøre) ville aldri noe av dette skjedd. Og hva skjedde med den automatiske låsemekanismen fra «tolv sekunder»?

11
Lås

Det var Ida selv som hadde skrudd på automatisk lås...

12
Karosell

Hvorfor er det lite sannsynlig at Karo og de skulle dukke opp? Han hadde jo sagt til dem når han var ferdig på jobb, og fulle ungdommer gjør alt mulig idiotisk.

13

Jo, det virker oppkonstruert at de fire mest populære russejentene + Fredrik skal dukke opp alene på fabrikken etter stengetid en lørdag kl 01:00 i russetiden - de ville hatt et hav av ulike gøye fester å velge mellom. Dessuten virker det helt fjernt at de tenker det er sannsynlig at Markus er alene der uten søskenparet

14
Bøgda

Det er nok ikke et hav av gøye fester på et tettsted på Hadeland. Hilsen oppvokst på bygda.

15
Navn

Det er jo ikke i russetiden... Det er desember.

17
....

Markus du graver din egen grav ass

18
Blir helt stressa

HERREGUD!! Gruet meg til det skulle skje noe galt gjennom hele klippet, så skjedde det verste... hvordan kan Ida stole på han etter dette? Jeg ser virkelig ikke hvordan han skal ordne opp i dette nå.

19
nina

oooooooooooooooh no

20
!!!!!

????

21
Gjest

Det gjorde vondt i hjertet under hele dette klippet.

22

Hadde på følelsen at noe sånt ville skje når de drakk etter stenging!!!!

23
HUN VIL OGSÅ AT DET SKAL SKJE IGJEN! ?

Omg, I am so happyyy!

24

maybe don't be so happy, her opinion might change now

25
Vilde

Da han så Karoline danse fryktet jeg han skulle bli betatt ass og prøve seg eller omvendt

26

YEEEEEEESSSS & NEEEEEEEJ!!! Kan ikke klare det!!! Nu bliver alt fucked mellem Ida og Markus igen!!

27
Shiiit

Kommer det en til ikveld?

28
Shiiit

Kommer det enda et klipp inatt?

29

DET STARTA SÅ JÆVLIG PERFEKT OGSÅ BLE BARE ALT ØDELAGT. IGJEN

30
Iris

Markus... går det an å være så teit, begynte å føle at du gjorde fremskritt også bare gjør du sånt tull som det her..

31

For en idiot. Nå har han ødelagt for Ida og broren og de mister skjenkebevillingen

32
Slipper sikkert

unna med en advarsel? Satser på det. Vil se M og I gjøre "det de vil" i morgen ?

33
@Slipper sikkert

ÅÅÅÅ, det hadde vært så sjukt bra. Men tror ikke han slipper unna så lett er jeg redd:(

34

...og når Fredrik faller for Karoline... 😉

35
eller Jenny

måske falder Fredrik for Jenny i den zebra stribede tee - tror Jenny falder for Fredrik. Mon ikke hun var den som inviterede ham til festen hos Karoline.

36

Tipper ryktet hans fra russetida, det som skjedde i Oslo, videoen der han banka han typen osv. vil tale mot ham i en rettssak, ja.... Ikke egentlig noen som kan vitne om den indre reisen han har gått gjennom heller, siden han holder alt inne... Det hele blir vel eventuelt opp til Fredrik....? Så spørs det om han vil være villig til å innse at han har gått for langt...og det tror jeg jo han gjør, når han skjønner at Markus´ følelser for Ida er ekte.

37
Hva skjer nå??

Shit ass, for en Berg og dal bane (pun intented) av et klipp. Glad på Markus og Ida sine vegne, trist på Fredrik og Markus sine vegne, trist på Ida og Fabrikken sine vegne. Er full av følelser nå, føler at hver gang vi begynner på noe bra blir vi dratt helt tilbake til scratch. Har mot alle odds blitt veldig glad i denne Markus Berg som jeg før var så irritert på, jeg forstår han bedre og bedre. Han og Fredrik fortjener alt godt egentlig og jeg har så lyst til å de begge skal lykkes med alt de vil

38
Ork Markus

Hold dig væk fra Frederik og fra Karoline!!! Og så bare vær sammen med Ida! Bare dig og hende!!

39

Det starta så superfint

40

Er det mulig, startet så inderlig og oppriktig men måtte selvfølgelig ende i usikker Markus Berg som drar det kortet han kan aller best. Avdanka russepresident som ikke klarer å gi slipp på RT. Herregud, vi var så nære og nå står sikkert Fabrikken i fare igjen. Stakkars Ida, stakkars Markus og Ida, stakkars Fredrik. Herregud for et kaos?❤️

41

Fredrik❤️❤️ Får så vondt av hvor såra han er, sikkert ikke bare et lite crush på Ida heller virker det som. Han er jo hodestups inne i dette her

42

Fredrik har ju knappt pratat med Ida. Hur starka känslor kan det då vara egentligen? Är det nån som är ytlig i den här serien är det väl ändå Fredrik.

43

Den här kommentaren fick mig att undra om man kan argumentera för att Fredrik är en "nice guy"? Inte fullt ut såklart, men det finns en liiiiten tendens kanske

44
næh

Skjønner ikke hvordan man fortsatt kan synes så utrolig synd på Fredrik etter å ha sett det klippet her.

45

Enig! Helt forståelig at Fredrik er såra og sur men den oppførselen her er bare barnslig

46
Dramadama

Gjennom hele serien har Markus gjort ganske idiotiske ting fordi han hadde det vanskelig og ikke visste hvordan han skulle takle det. Nå er det Fredrik som har det vanskelig, ikke vet hvordan han skal takle det og gjør idiotiske ting. Hvorfor er det innafor å synes synd på en av dem, men ikke den andre?

47

Nei, Fredrik er totalt idiot i dette klippet, men han er såra (og full), og dette er nærmest revenge of the nerds....

48

Det måtte jo gå galt

49
Nei nei nei nei

Han prøver å si nei, og jeg skjønner godt at han blir pressa i et hjørne. Fredrik dytter på akkurat de plassene det er mest sårbart, og dermed skjer dette. Det er det han håper for p ødelegge mellom Ida og Markus. Fyfaen ...

50
Ahhhh

Ahhhhhhh

51

Nå vet vi i hvertfall at Ida føler det samme, håper ikke de mister skjenkebevillingen sin og at Fabrikken fortsetter. Tror det finnes grenser for hvor mye uansvarlighet Ida tåler og godtar. Kanskje Fredrik tar på seg skylden? Han virker egentlig veldig snill, nesten litt for snill så kanskje Fredrik sier til Ida at det var han for at Markus ikke skal miste henne? Det hadde vært verdens fineste gest, litt sånn unnskyldningen er godtatt på en måte. Bare en tanke, Fredrik har all grunn til å være både skuffa, sint og lei seg selvfølgelig.

52

Klarer ikke å syns synd på Fredrik jeg, når han oppfører seg sånn...

53
Dramadama

Jeg synes det at han oppfører seg sånn er en god grunn til å iallfall ha empati med Fredrik. Han er slem i dette klippet. Men enn så dumt det er, så tror jeg folk ofte er slemme fordi de ikke får ut følelsene sine på et bedre vis (Mie II utbroderer jo godt hvordan ting sikkert føles for Fredrik), og hvis de i tillegg har et snev av samvittighet (som jeg tror Fredrik har), så føles det utrolig vondt og ekkelt å sitte der etterpå og vite at man har vært slem og gjort noe dumt, også har man ingen andre å være sint på enn seg selv.

54
Mie II

Men det er jo ikke bare det at han er såra. Fredrik er og ser seg selv som en outsider. Han har aldri følt seg kul nok eller hatt selvtilliten eller selvbilde til å tørre å handle på sine romantiske følelser. Helt til han ble kompis med (kule) Markus Berg, som han tydelig har sett opp til. (Kule) Markus Berg er den som girer Fredrik opp og gir ham selvtillit nok til å gi mer av seg selv og «prøve seg» på Ida. Det er Markus som oppfordrer ham liksom, og som senere kysser Ida. Og når Markus da i etterkant sier at «det var jo bare noe tull» så virker det fra Fredrik sin side at alt dette, som for ham har vært veldig seriøst og veldig ekte, bare var noe tull for Markus.

Selvfølgelig er Fredrik såra. Det ligger jo så mye dypere enn at kompisen kyssa dama han liker. Og attpåtil så vet jo ikke Fredrik om de utrolig koselig og intime øyeblikkene mellom Markus og Ida som vi har fått sett, så han vet jo heller ikke hvor seriøst og ekte dette er for Markus.

Hilsen ei som lett kan kjenne seg igjen i Fredrik som karakter:)))

55
scary canary

Yep! It's hard to feel sorry for Fredrik when he keeps blocking every single move Markus makes to make things right/better between them. Of course, he's allowed to be angry and upset, but this was low.

56
Ud af offer- boksen Fredrik

og Markus blev så provokeret at han hoppede lige ind i party animal rollen - godt politiet kom og stoppede den fest da

57

Frederik er blevet lidt irriterende... Og sikke nogle dårlige venner, der presser Markus til at holde åbent, når han siger at han ikke kan!

58

Man ser jo at han er sinnsykt såra, han gjør nok ikke dette for å være slem på en måte. Han bare vet ikke hvordan han skal ta tak i dette

59

Jo, dette gjør han for å være slem. Når man er såret, er det lett å ha lyst til å være slem tilbake.

60
Ud af offer- boksen Fredrik

Enig - Fredrik er hævngerrig

61
Neineinei..

Nå fikk jeg skikkelig vondt i hele kroppen

62
Quick question

Det bildet som er på alle episodene som skal komme, har det klippet allerede vært?

64
scary canary

Shitty decision making on Markus’ behalf. Does he remember last weekend? He was lucky Steinar didn’t fire him but now there is no hope of that again. His ego is even bigger than I thought.

65

Jeg satt å rista gjennom hele klippet

66
same

Jaa, same. Satt og skalv fra topp til tå

67
Hva tror dere?

Tror dere Fredrik varsla politiet for å ta hevn?

68
Madde

Tror ingen varsla politiet. Fredrik skrudde derimot opp lyden til maks, noe som sikkert fikk naboene til å reagere.

69
scary canary

No way. I don't think Fredrik would be so malicious. The bar might be located near a residential area and their neighbours probably alerted police with a noise complaint. Isn't there a noise curfew in Norway?

70

det kan faktisk hende ?eller Karoline

71
Iselin

Herregud, dette var hevn fra Fredrik og Karoline.

72
Ja karoline knows

Hun er i blåt

73
Hæ?

Hva har Karoline å hevne???

74
Mie II

Hva var Karoline å hevne seg for?

75
Ida kys?

mon ikke Fredrik har fortalt at de kyssede? I sin fulde jalousi tilstand?

76

Må jo komme et klipp til i natt eller i i løpet av morgen tidlig

77
Aaahhrr!

Neiiiiiii! Markus da! ?

78

TROR VI HAR TYP 2 MIN IGJEN FØR KL. 06:00

79

Vilka ONÖDIGA kommentarer från Fredrik där i början...

80
Tror ikke dette kommer til å skje men det er lov å håpe

TENK OM DET VAR KAROLINE OG/ELLER FREDRIK SOM VARSLA POLITIET OSV, OGSÅ TAR DE PÅ SEG SKYLDA OG REDDER MARKUS FRA Å MISTE ALT

81
Snupp

De kan ikke ta på seg skylda for at det ble drukket alkohol fra restauranten etter skjenketiden var over. Den må Markus ta. Så lenge han er tilstede skulle han ha stoppet det.

82
Det var dem som maste på

Da Markus ikke ville servere - nu må Fredrik få super dårlig samvittighed også - at han lod sin personlige beef med Markus gå ud over Idas business

83
It’s so fucked up

Omg Markus hvordan skal du fikse det da?

84
Kraaaa!

Au da! Shit has hit the fan. Og det visste vi jo ville skje ... på en eller annen måte.
Og hvis de er riktig slemme, lager de en pause nå snart for å plage oss enda mer.
Nrk p3, have mercy! Please!

85

Klarer ikke helt å tro på dette klippet - forstår ikke hva som motiverer karakterene til å handle som de gjør. Hvorfor vil Ida sitte på med broren hjem? Når Markus endelig har fått den bekreftelsen han trenger fra Ida burde han jo ha selvtillit ig trygghet nok til å
si nei til nach og veldig liten interesse av å please Karo og F? Hvorfor er Fredrik i så kjipt humør
når han har fått henge med de fineste russejentene på nachspiel og stemninga egentlig er veldig god?

86
Københavner

Ja det er ikke normalt at komme med en forløsning om man vil være sammen og så gå.. Ida går hver gang, lidt dritt ass av henne.. giver ikke helt mening hvis følelserne er der til at man italesætter det.. men det nok nrk's forsøg på at skabe distans så der kan komme forløsning..

87
Dramadama

Motiver:
Ida: bor sikkert langt unna. Det kan være mørkt, kaldt og langt å gå, og det er ikke gitt at det går en buss når man bor litt usentralt. Vi ser at hun prøver å komme med unnskyldninger for å få broren til å gå ut i bilen først, sånn at hun skal få tid til å bli igjen og gjøre ferdig samtalen med Markus.

Markus: bryr seg ikke om å please Karo, men Fredrik kommer med disse små kommentarene som gir Markus mer og mer dårlig samvittighet, og i tillegg gir det en mulighet til å snakke med Fredrik og si unnskyld, som han egentlig ikke har sagt enda.

Fredrik: er forelska i Ida, så det hjelper ikke å feste med russejentene. I tillegg er han hevngjerrig fordi han er såra og lei seg og føler seg utenfor. I beste fall prøver han bare å drite ut Markus foran jentene ved å si at han ikke bruker å være snill osv., og håper at de skal spørre, og i verste fall prøver han å få Markus sparka fra jobben på Fabrikken for å ødelegge mellom ham og Ida.

88
Lilli

OMG!!! Er det virkelig mulig? Har du ingen ryggrad overhodet, Markus? Er det mulig å være 20 år og SÅ hjelpesløst umoden?
Skjønner godt at Fredrik er skikkelig ‘pissed’ og vil ha hevn, men dette? Nå mistet jeg egentlig sansen for dem begge to. Håper det bare ikke går FOR jævlig utover Ida og broren!

89
Hello - Its the love-police

police: This is against all commonsence young man. Stop dancing with Karoline - now! And btw turn of the music - clean up and go home.

Markus: No problem - I'll do that right away. Goodbye and have a nice night sirs 🙂

90
Marie

Han har virkelig rygrad som en orm - meitemarkus!!!!

91

Det det var så ubehagelig å se på at jeg nesten ikke greide å se

92
Fersken

Åååååååhrrrr ?‍♀️ Dette var utrolig vondt å se på. Nå er det over og ut for Markus på fabrikken og han må starte fra bunnen av med Ida hvis det noen gang skal bli noe mellom de to igjen.

93
Andreas

Serien har vært realistisk frem til nå, men politi på bygda? Faktisk fysisk til stede? Kom igjen, a!

94
hadelandsjente

På Hadeland dukker politi opp rett som det er. Veldig realistisk i denne bygda ihvertfall

95
Realistisk

Det kommer til å ordne seg til slutt uansett. Dette er siste sesong, og det kommer til å ende opp med Ida og Markus. Hadde Ida og Markus blitt sammen med en gang hadde det aldri vært spennende å se på.

96

Det beste med Blank er hvor mye skuespillerne formidler med blikk og ansiktsuttrykk - og at man får med de stille eller kleine øyeblikkene
Alle sesongenes hovedpersoner har vært både feige og modige, og laget problemer...
Ella som ikke turte å si at hun ikke ville reise på tur, Zehra som ikke turte å si at hun ikke ville på dobbeldate med venninna
Å bli voksen er vondt, å ta egne beslutninger og si nei til de som vil at man bare skal drive med strømmen
Markus, det er lov å si Nei!
Ikke la seg guilte inn i å åpne baren for venner. Eller som Ella, bestille tur til India. Eller som Zehra, nesten forlove seg for bestevenninas skyld...

Nå er jeg spent på hvordan Markus løser dette....

97
Blanka

Eeeh, du mener vel "det beste med denne sesongen av Blank..."? I de tidligere sesongene har det ikke blitt formidlet mye med blikk og ansiktsutrykk... Skuespillerne denne sesongen er troverdige - de i tidligere sesonger - not