Ida Halvorsen Aktiv nå
Ida Halvorsen:
Hei!
Ida Halvorsen:
Kan du jobbe noen timer i morgen likevel?
Ida Halvorsen:
Kommer en del folk så tror vi må være alle tre
Ida Halvorsen:
Sorry sein beskjed
Markus Berg:
Det går helt fint, jeg kan jobbe
Ida Halvorsen:
Takk

Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

47 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Mida

Vi har 9 min igjen, så forhåpentligvis kan Markus snakke ordentlig med Ida i morgen❤️

2
Kraaaa!

Ok. Det betyr vel nytt klipp i morgen.

3
Københavner

Love is in the air..

4
Gjest

Markus er vel vant til at damene ikke er så vanskelige å få... At han ikke trenger å utbrodere følelsene sine. Men at han ikke klarte å kommunisere var jo av grunnene til at K slo opp, har han skjønt det? Gutten må begynne å preke... Som Elias sa "kan du ikke bare si hva du mener?"

5
Markus har et andet forhold til kys end Fredrik

og det kan jeg virkelig godt forstå - jeg synes det at kysse sagtens kan være for sjov en aften. Jeg tror Markus lyver om at det ikke betyder noget, men altså jeg synes nu ikke det er badass at have let til kys - at det nemt sker når man er en der tager action og bliver grebet af en stemning og en følelse. Og så er det altså heller ikke værre. Ingen var utro - alle var singler og kan man sige "reservere" til et menneske. Jeg synes også ham Fredrik må komme ud af sin vredeboks og forstå Markus lidt. Problem er jo nok i virkeligheden, at Fredrik godt har set at Ida er forelsket i Markus og det gør ham jaloux.

6

Enig, hvis han er vant til at damene kaster seg over han så er det ganske vanskelig å få det til å funke med Ida. For Ida er ikke Markus hotshot liksom

7
Men ida er en fin og tuff pige - og har en cafe - det er ret hotspot det.

Og vi ved jo ikke om Ida har haft mange kærester og vi ved ikke om Markus har haft mange kærester? For all we know så kunne Karoline være Markus første og eneste dame.

8
enig

Nei, Ida må han jobbe skikkelig for -hun er over hans liga. Han er mye yngre og umoden, og så har han gjort et par dumme ting som har ført han på minus siden. Dessuten er det ikke noe pluss å være The Markus Berg i hennes øyne.

9
Like gamle

Fredrik har sagt at han og Ida har kjent hverandre siden de var babyer. Og han er en 00. Så jeg tror Ida også er det. Hun kan jo jobbe ved siden av studiene

10
Guttevalpen

Fredrik skrev at Ida er 21.

11
❤️❤️❤️

I morgen er dagen, Markus!!

12

Markus savner ida, og tager vær en mulighed for at se hende.

13

men han trenger vel pengene sånn uansett

14

til hvad?

15
Dramadama

Foreldrene har sagt at han må begynne å betale leie, så det er iallfall én ting han trenger penger til.

16

Til husleie, som foreldrene krever å få. Det er jo grunnen til at han ba om jobb på puben i utgangspunktet ?

17

han jobber ikke 5 dager i uka en gang, og det er jo først og fremst han som må si ja, de har ingen andre (?). han føler nok et ansvar, men man kan ikke si at han absolutt ikke trenger pengene

18
Loverboy

Det er ikke så lett for Markus å forstå hva Ida vil. Hun har nå (minst) fire ganger avvist ham - gått fra han etter han kysset henne, i bilen dagen etter sagt at det kysset må vi bare late som ikke har skjedd, sagt "dette går jo ikke" da de kysset lørdag, og gjentatt på togstasjonen at "dette er jo bare tull".
Ikke rart det er vanskelig i møte med Fredrik å skulle si noe.
Han savner henne og gleder seg til å se henne imorgen på jobb, men ugjengjeldt (som han vel føler) forelskelse er hardt!

19
helt enig

Aner ikke hva denne lørdagen vil bringe. Ikke har M ordnet opp med Fredrik, og som @loverbiy sier, så er det jo ikke sikkert at følelsene er gjensidig, for det er jo faktisk Ida som holder avstand! Dessuten tror jeg ikke vi er helt ferdig med Elias og Karoline. Det er 2 1/2 episode igjen, og jeg tipper at de kommer til å ha en rolle i det gjenværende plottet. Og det kan jo umulig føre med seg noe bra

20
Det eneste jeg vil

Episoden som kommer i morgen skal hete «Det eneste jeg vil». Håper Markus sier noe romantisk til Ida i kveld ❤️

21
Den eneste jeg vil

Tror det er Fredrik som sier det til Markus. At han skal være ærlig /seg selv.

22
Mida

Ojoj. Håper virkelig det har noe med Ida og Markus å gjøre❤️

23
Altså

Må vi vente heeelt til i kveld før noe skjer? Når begynner Mark på jobb? Vil Ida spør om Fredrik? Vil M klare holde maska? Hva skjer hvis han forteller at han sa til Fredrik "hun er ikke interessert i meg"?

24
Mida

Drømmescenario: Markus forteller Ida hva han føler. Han forteller også at han sa til Fredrik at hun ikke var interessert i han. Så sier Ida «jo, jeg er jo det».
❤️

25
Håper

Kan vi håpe på samme oppskrift som har vært mønsteret i de tidligere sesongene? I kveld tør Markus fortelle Ida at han liker henne og blir avvist. Neste episode ordner han opp med Fredrik, og Fredrik blir tatt inn i guttegjengen til Markus. Og siste episode ordner det seg forhåpentligvis med Ida. ???

26
@håper

Ja, men jeg er redd at Karoline og Elias også vil ha en rolle i plottet. Og det kan detumulig komme noe godt ut av

27
Mida

Jeg håper egentlig på at Markus forteller Ida hva han føler i kveld, også sier Ida at det er gjensidig❤️

28

har faktisk fortsatt mulighet til å vise Ida at han et litt av et prakteksempel av en person og en god venn. Hun kommer til å se hvor bra og moden han kan være om han blir venner med både K og F (og Elias)

29
Lina

Jag tror Markus kommer att skicka ett sms till Karoline ikväll. Problemet är att numret i hans telefon är bytt, så det går till... Ida!

30
Loverboy

Oi, det er jo interessant. Det nummerbyttet kan ikke være for ingenting vel? Men sender ungdommen nå til dags sms?

31

Veldig mye snakk om hva Markus burde si - men hva med Fredrik, er det ikke hans eget ansvar å ta en prat med Ida om hva han føler?
Og nå som Ida vet om det via Markus så kunne jo hun kanskje også tatt en prat med Fredrik, ellers blir det jo kleint å treffes som naboer framover...

32
Til redaksjon

Det hadde vart fint å få vite historien til Ida! Hvorfor hun og broren driver familie bedrift?? Hvorfor flyter hun ikke eller studerer!! Det ser ikke sånn ut at hun trives i fabrikken!! Det ser ut at hun jobber der fordi hun må og ikke spesielt vil! Det er jo at de fleste i hennes alder driver med helt noe annent en å jobbe for fult!!!

33

Jeg lurer litt på om F egentlig har en historie på å like M. Og at når han møtte M på butikken så snakket han egentlig ut fra I sitt perspektiv og ikke sitt eget. Han sa sikkert noe av det I kommer til å si: «hvorfor kyssa du meg når du egentlig skulle være F sin wingman?»

34

På en annen side så tror jeg ikke alle problemene blir tatt opp av Ida, hun er jo ikke moren hans, og hun er sikkert voksen nok til å innrømme at hun liker han. Det med F er sikkert et tegn på at de nærmeste rundt M er mer moden enn han selv

35
Episode 6: «Det eneste jeg vil»

Åååå, nå er jeg skikkelig spent på hva som skjer i kveld❤️❤️

36
Gine

Åh❤️ Kanskje det blir noen tårer fra Markus, Alfred er en veldig god skuespiller!

37
Episode 6: «Det eneste jeg vil»

Ja, han er veldig flink!!

38
I=U/R

Jeg la nettopp merke til noe veldig spennende!!

I headeren står det med liten skrift: Alt er I=U/R. Jeg googlet dette og det heter visst Ohms lov. Fra wikipedia: Ohms lov er ein elektrisitetslov som går ut på at dersom ein veit resistansen og straumen i ein krins kan ein også finne ut spenninga. Altså: Strøm = Spenning / Resistans

For en herlig liten sak de har laget til oss. Det har stått der hele tiden, bare ventet på å bli oppdaget. Jeg har vel egentlig sett det før, men ikke tenkt så mye over det.

Jeg tenker at dette har flere lag. Det ene er at Markus er elektriker og jeg regner med (men har egentlig ikke peiling på det) at Ohms lov er noe man må forholde seg til når man er elektriker.

Det andre laget er at dette kan oversettes til kjærligheten. For er ikke kjærlighet en slags elektrisitet? Så Kjærlighet = Spenning / Resistans. Spenningen er her å prøve seg, å ymte innpå, å flørte, å kysse. Mens resistans er å holde seg tilbake, stritte i mot, å være usikker. Kjærligheten er et resultat av balansen av disse to. Hvilken er størst? Hvilken vinner? Og det er vel kanskje det sesongen handler om? Skal Markus prøve seg eller skal han holde seg tilbake? Skal han sette kjærligheten til Ida som største vurdering, eller vennskapet til Fredrik? Det blir spennende å se resultatet til I til slutt.

Så er det vel kanskje heller ikke tilfeldig at kjærligheten her har samme bokstav som Idas forbokstav? <3

En annen ting jeg la merke til i headeren er datoene 24.10.19 og 28.10.19. 28. oktober var dagen denne sesongen startet. Så hva er da 24. oktober? Kanskje det skjedde noe spesielt den dagen? Kanskje noe som gjorde at Markus ikke vill jobbe i Oslo lenger?

Hva tror dere andre om disse små detaljene?

39
Fysikk

Noe så gøy!
R = motstand
Første gang super-Mark møter motstand er med I... Så da er U stor!

40

Spennende! Jeg tenker at det kanskje er Ida=U/R, så veien til Ida er en balansegang mellom spenning og resistans

41
I=U/R

Jeg la merke til en ting til!

Ok, kan hende dette er en syk stretch, men jeg så på gamle klipp i venten på et nytt. I klippet fra 29. november, hvor Markus får melding av Ida "det føltes plutselig litt lenge til lørdag", og han smiler i bilen mens hans kjører, så spiller de en sang med teksten "You and I". Eller U and I. Altså, er det et frempek på at U (Spenning) vinner? Altså kjærligheten mellom Markus og Ida?

42

overtenking skjer i ventingprosessen :SSS
Kom med klipppppppp

43
Klipp snart?

Lengste døgnet i mitt liv!!

44
❤️

Er så spent!!

45
Vi har 9 minuter igjen!

Nå er jeg så utålmodig som jeg var da vi alle venta på det klippet som kom ved midnatt 24.11 (da I og M kyssa utenfor Fabrikken). Håper dette klippet blir like fint og er verdt all ventinga<3

46
9 min klipp i kveld

Blank-redaksjonen holder oss på pinebenken her

47
KOOOM NUUU

Vi venter spææændt!!!