Fredastaco
MeiteMarkus:
Fredrik
Kan vi ikke ta et game a?
Eller spise pizza med ekstra ost eller noe?
Noen øl?
Skal du aldri snakke med meg igjen?

Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

23 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Klang

Et forsøk, men det var også det

2
Det enkle er ofte det beste

Det var kanskje ikke så veldig filmatisk og elegant - men det var nok slik en helt vanlig fyr ville ha gjort det som var lei seg og redd for å miste en god venn.

3
scary canary

So true! I really like how they’ve decided to showcase male friendships this season. It’s super realistic and totally nails how regular 18/19/20 year old boys interact with each other. I often forget Markus and Fredrik are characters and not real life human beings lol

4
@scary canary

Totally agree with you, i feel like i can relate with them! I didn’t feel like this any other season of blank, or Skam either

5
Guttevalpen

Bra Markus! Særlig siste setningen. Den kan Fredrik ikke bare la henge i luften. Ja Fredrik er skuffet irl som han skriver på Reddit, men han vil heller ikke unngå Markus for ever. Game on!

6

Skriver Fredrik på Reddit nå?

7
reddit.com

sjekk selv da vel?

8
Guttevalpen 2

Og Markus vet nok at the Fredrik-situation må løses først. Det er test-casen.
Så har vi 2 uker igjen til å vinne I. over to the dark side...

9
scary canary

He’s in direct messages. Does that mean Fredrik has deleted their server? :/

10
Meitemark

Han prøver i hvert fall. Han har ikke gitt opp

11
Sesam sesam

Hva med å prøve de magiske ordene: kan jeg være så snill å få forklare

Men det innebærer jo at du må si det som det er. Bro to bro. Klarer du det?

12
Undskyld for at jeg var en kæmpe impulsiv idiot

Undskyld for at lyve om mine følelser og dine chancer hos Ida.

Bare kæmpe undskyld - så ked af at jeg sårede dig.

Og så pizza

13
Spot on

Ordne opp først og ikke forvente å kunne gå videre uten å stikke hull på verkebyllen og få alt grumset opp i dagen

14
det enkle er ofte det beste

Det er ikke de magiske ordene - da viser du vel egt at du er mest opptatt av å rettferdiggjøre deg selv og dine handlinger, og ikke bryr deg så mye om hva den andre føler?

15
Legge seg flat

Er vel lite magi involvert i å be om å få forklare, I grant you, men poenger mitt er at Markus ikke kan forvente at de skal kunne game og spise pizza før Fredrik har fått vite hvorfor Markus kysset Ida. Hvis Fredrik får inntrykk av at Markus bare forsøker å glatte over det hele med et "sorry, det var ikke meningen å såre deg", så er ikke det nok info til at Fredrik ser han som noe annet enn en vaskeekte og skruppelløs buddyfucker. Det er faktisk ganske ydmykende for Fredrik dette, og han fortjener å bli tatt på alvor.

16
Nøkkelost

Syns det er sinnsykt bra at Markus tar tak i dette med Fredrik først, i stedet for å bare bruke all tiden på Ida (selv om han nok innerst inne har lyst til å se henne hele tiden). Markus trenger egt ikke noen svar fra Ida for å ordne opp i dette. Han vet selv at han liker Ida, og da er det det han må si til Fredrik. Selvom Ida virker interessert er det ikke sikkert hun faktisk ønsker å satse på det, og det er ikke så relevant for vennskapet mener jeg. Vi vet jo at Ida ikke er interessert i Fredrik. Syns Fredrik fortjener litt tid til å lege sårene også, Ida og Markus har god tid. Markus kommer seg nok ikke til Trondheim med det første.

17
Don’t give up Markus

Bra Markus ikke gir opp vennskapet ??

18

Elsker blank

19
Tilbud

Først tenkte jeg dette var litt feigt av Markus- forsøke å glatte over det som har skjedd ved å foreslå spill, pizza og øl. Dette fordi det nesten virker for dumt å engang tenke tanken at Fredrik skal måtte ydmyke seg til å henge med Markus Erobreren over pizza. Hva faen skal de snakke om når verdens største elefant kommer er i rommet. Men etter å ha fundert litt, så tenker jeg at dette tilbudet også kan tolkes som at Markus gir Fredrik en mulighet til å gå videre uten konfrontasjon- dersom han foretrekker det. De er jo begge ensomme og har kjent hvor godt det er å ha en kompis man kan henge med. Jeg at dette er en strategi som mange gutter (og mange jenter, for sll del) tyr til for å unngå følelsesmessig konfrontasjon. Og det er garantert en velbrukt strategi for Markus og den gamle gjengen hans - "Det går fint". Derfor oppfattet jeg dette som et tilbakesteg fra først å ha spurt Fredrik om de ikke kan "møtes for å snakke om det". Tror også egentlig at Markus kjenner Fredrik såpass godt at han vet denne strategien ikke funker, men han begynner vel å bli desperat..

20
Guttevalpen

Hallo. Innforstått i øl og pizza er jo seff da skal snslke om det. Det skjønner jo alle gutter

21
Ingen

Ingen sier vel nei til øl og pizza ?

22
Kom nu

Vi skal have et klipp mer i aften, Fredrik må se og get over himself eller hvertfald tage konfrontationen og få sin vrede ud..

23

Trodde vi var et delingssamfunn... ?
Men jeg fant denne fra et par dager siden: https://reddit.app.link/AKDA5CV6a2