Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

29 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Guttevalpen

No Markus, you can't run away from it anymore!

2
Kom igen Markus

kom op med en kreativ plan for at vinde Fredrik tilbage - jeg føler mig så sikker på at det kan netop du!

3
noget på Reddit måske?

Then there is this friend, we can call him Zergman. We just met but already I can't face the world without his friendship. He is the kind if guy everybody would hate to disappoint because he is such a fine human being. If I'm down he brings stuff around to cheer me up. If I need to talk he talks to me.
The problem is we have fallen for the same girl - lets just call her Absolutely Amazing. In the beginning I didn't feel any thing in particular for her and helped Zergman to come closer to her. However nothing happened between them them. But he asked me to stay away from her and I really wanted to do just that - stay away. I really tried but the chemistry between us is in same and twice I couldn't help myself and we kissed. We work together and she is so damn fine and I actually think I'm kinda in love - and I have a feeling she feels the same way about me. she docent want me though - she is afraid of being a reboung. And I certainly dont want her if it means I loose my friend Zergman.

Zergman saw us kiss and he is really mad at me. I think he sees me a a kind of a barbarian that needs to conquer every woman I see. But it is not like that. It is not a game for my. How can I convince him to stay friends even though he is hurt? What should I do? I'm scared that whatever I do it will be a wrong move. I've tried to go see him and talk - but he refuses to talk to me about it? Pls Pls give me you best advice.

4
Til Nettprodusent

Se å få ansatt denne personen i manusavdelingen!

5
Hvad med at spørge på Reddit som Fredrik gjorde med Ida?

Fredrik elsker at gøre ting online - så kan han få forståelse for det som er sket og lige tænke sig lidt om og så komme igen?

6
Trouble

is only a blink of an eye away.. hmm

7
Run, Marky, Run

Men den strategien har ikke vist seg å fungere så godt tidligere. Du må face Fredrik selv om det er vanskelig. Og gjør deg selv en tjeneste: fortell Ida hva du føler for henne. Kan hende du blir positivt overrasket.

8
Elischa

venter på at dette her skal gå til helvete

9
Måske gør det ikke det?

jeg ved ikke rigtig men det er jo lidt helvede nu hvor Markus ikke har den relation han ønsker hverken til Ida eller Fredrik. Fordi han vil jo ikke bare have sit gamle liv igen som "The Markus Berg" det er jeg sikker på. Jeg tror mere at han får tacklet den svære situation med Fredrik og bliver så modig at han også får ordnet op med jobbet i Oslo.

10
Elischa

Ja, du har vel kanskje rett og det er det jeg også håper på. Føler bare at Markus fortsatt ikke helt har skjønt at han må gjøre noe. Han sliter jo veldig med kommunaksjon. Jeg føler at han er redd å si det han egentlig mener og er redd for å ta plass på en sånn måte som gjør at folk vil mislike han. Men ved å ikke snakke så skjer jo akkurat det han er veldig redd for. Nå har han blitt presset inn i en vinkel og han må bare innse at han trenger å snakke, si det som han mener det. Kunne jo egentlig ha trodd at han skjønnet det etter at han sa til Elias hva han følte og den måtes Elias reagerte på, men han er jo tydeligvis fortsatt redd. Så jeg håper bare an han kommer seg og det gjør han nok, spørs er bare hvor langt han må komme ned for å kunne komme opp igjen.

11
VIKING_DEATH_TRAP.EXE

I_VIL_SKYTE_ME_SJØL_MIDT_I_TRYNET!!!

12
Kan ikke snakke med Fredrik

Han kan jo ikke følge Idas råd om å si til Fredrik at det mellom Markus og Ida "ikke betyr noe". For det betyr noe for vår antihelt. Det er ikke tull! Lettere å skyte seg selv i trynet. Har en følelse av at vi dessverre kommer til å måtte marinere i Markus sin bitterhet og dårlige samvittighet denne uka.

13

Enig. Så han skjønner jo nå at det er ikke så lett å bli venn med Fredrik. For Markus vil ha Ida!
Og når Ida bare bagatelliserer romansen mellom Markus og Ida gjør det jo vondt!
Og det er heller ikke lett å skulle si til Fredrik at Ida ikke er interessert overhodet...

14

Her sitter jeg igjen med inntrykk av at han har fått "nok er nok"-følelsen. At en luftetur og å løpe fra seg litt bare er en måte å tenke seg om en ekstra gang, før han virkelig tar tak og setter i gang med å ordne opp i ting

15
Control+Alt+delete

det er hans måde at lukke ned og få ro til at tænke - Markus er presset. Fredrik og Ida betyder begge meget for ham tydeligvis.

16

ordne opp i ting hvordan da?

17
Dramadama

Ja, man skal ikke undervurdere en løpetur - det kan ha god effekt på psyken, og er mye bedre enn å gå i hi under dyna og deppe, iallfall.

18

Håper du har rett!

19

jeg spår at det kan ta litt tid bare å bli vennen med F igjen. I mellomtiden tror jeg M snakker med Karoline og Elias. Tenker det er her I kommer til å bli imponert av M. K og Elias er blant de modne og oppegående i sitt kull sånn egentlig.

20
Fredrik

Fredrik har tidligere sagt til Markus at han lyver om ting som ikke er noe å lyve om. Om Markus snakker med Fredrik og Markus får spørsmål om han virkelig liker Ida, får vi satse på at han er ærlig. Tror Fredrik vil støtte han da. Han vil jo bare at Markus skal være seg selv.

21
Hjelp

Hva heter sangen?

23
Solveig

SKYTE_ME_SJØL_I_TRYNET av VIKING_DEATH_TRAP.EXE

24

samme som navnet på klippet:)

25
Kristine

Var ikkje så fint lyrics på den sangen der 😐

26
Selvmord

Joda. Vakre greier det 🙂

27
ctrl+alt+del

Klart for en omstart?

28
Lik❤️Markus

Hvis noen her har sett på Lik❤️Meg i høst,vet dere at godt over halvparten av klippene er som dette: en sint/frustrert gutt,alene med sin mobiltelefon.
Glad Blank består av langt større variasjon ?

29
Madebyme

Daamn, NRK på nå Viking Death Trap musikk. De som vet de vet