Karoline Ramstad
Karoline:
Karoline:
Ett år siden, i dag
Karoline:
Da vi skulle shoppe julegaver men bare spilte minigolf;)

Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

25 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Karoline på banen iogjen

Her kommer den virkelige testen av Markus. Vil han gå tilbake til Karoline? Eller vil han være tydelig på at de er ferdige som kjærester og a) gå videre alene eller b) forsøke å reparere og utvikle forholdet til Ida?

OG reparere forholdet til Fredrik.

2

Hm. K gir inntrykk av at hun har det kaotisk og at hun er en skolejente som er dratt mot badboys. Dette vokser hun av seg, tror ikke hun har det helt bra. Håper bare ikke M svarer slik som da han svarte K i starten da han trodde det bare var pause. Tror M går inn i en periode det han må leve med masse kaos til tross til at han selv kun ønsker å ordne opp

3

Ja se hvem som kommer snikende... Stay strong, Marky, stay strong!

4

go away

5

Blæ. Ikke mere Karoline...

6

Stay strong, Markus

7

Ikke f@en om K skal komme inn i bildet

8
Guttevalpen

Det er vel opp til vår kjære M. Gamle Markus eller nye Markus, that's the question.

9
Karoline

Gå vekk

10

Ligg unna Markus!

11
Cecilia

Åh, jeg håber ikke de finder sammen igen. Jeg har intet imod Karoline, men det er som om Markus begynder at opføre sig som en dum gymnasiedreng i hendes selskab og det er han ærlig talt alt for gammel til. Jeg håber virkelig at han satser på Ida i stedet, også for at bevise at hun ikke var et rebound som hun først antog.

12
Tikka

Markus skjønte nok virkelig at han liker Ida veldig godt i går da han sendte meldingene til Fredrik. Får håpe følelsene ovenfor Ida gjør at han bare kan drite fullstendig i Karolines forsøk på å plukke opp tråen.

13
ses 3 forever

Raser inn med kommentarer på et ti sekunders klipp. Slutter aldri med å la meg begeistre over det sinnsyke engasjementet denne serien har hos fansen!

14

Hun skal ikke manipulere! Det kan godt være, at hun har fået det bedre ved at holde afstand til Markus, men no way.

15
En tanke

Kan ikke M heller bli venn med Elias i stedet for å holde på med Karoline

16
Og Karoline

han kunne vel også være ven med Karoline

17

Er jeg den eneste som liker Karoline??

18
Lina

Inget fel på Karoline. Men hon och Markus är inte rätt för varandra.

19

hvorfor?

20
Det aller beste er å kunne like alle

Synes Karoline har opptrådt veldig ordentlig.

Men lett å like Ida, da.

Vanskeligere å like Markus. Mye av det han gjør er virkelig ikke greit. Som å stikke fra jobb, slå til noen uten videre. Men han er i alle fall ikke utspekulert ødeleggende og virker ikke høy på seg selv. Så det skal han ha.

Er nå min mening.

21
"hmm

Hun har ikke gjort noe galt på en måte, men personlig blir jeg bare irritert og sur når hun er med i klipp. Forholdet mellom Markus og Karo er sjukt overfladisk og dumt etter min smak.

22

Men hadde vært bedre om hun kun ønsker å være venner. Og det er fullt mulig at de blir. Jeg tenker sånn at hun kan ikke gjøre akkurat som det passer henne

23

Karoline, den peneste dama, som på andre året kaprer russepresidenten og halve videregående riket. Tipper heller ikke hun er godt vant med å bli avvist. Og selv om hun kanskje ikke egentlig vil ha Markus tilbake, kan det være kjekt å ha ham der. Man må jo holde på beundrere sine, sikre at de ikke glipper. Til en annen. Til Ida, for eksempel. Og nå svarer ikke Markus på meldingen hennes. Tipper han snart har henne på døra, eller noe. For Karoline er ikke ei dame som blir avvist.

24
Solsikke

Liker mye bedre den lekne, artige uhøytidelige Markus som han er når han er sammen med Ida - sånn var han ikke sammen med Karoline....

25

Men det er jo ikke Karoline sin feil at han oppfører seg sånn..