Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

44 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Helt blank

Sitter det så langt inne å si hva som betyr noe for ham? Han mister jo alle ved så late som om alt er greit. Ingenting er greit.

2
Er ikke så lett...

Det er jo det Blank handler om. Å plutselig kjenne at man blir voksen og må ta ansvar for seg selv og sine handlinger. Man trenger ikke være 19 år for å ha vanskeligheter for å uttrykke følelser, det skjer hele livet. Viser man sårbarhet så er det større sjanse for å bli avvist og såret. Mange trenger å bli trygg på personen før man viser sitt ekte jeg. Jeg tror Markus aldri har blitt tvunget til å kjenne etter hvem han er, men heller levd i rollen som tøff, kul og populær og gjort det som var forventa av han. Og så er han jo en skøyer av natur. Så tull og tøys er bare sånn han er. Som f.eks "gå tur" isteden for å si det som det er. Er jo en form for maske det og, men ikke alle klarer å være alvorlig hele tiden selv om det er en vanskelig situasjon.

3
Guttevalpen

Kald dusj. Ida har forskanset seg. Må nok mer til enn bare prat og fjas godeste Markus, for å få lokka henne ut på dansegulvet en gang til.

4
Word

Det Guttevalpen sa

5
Marianne

Kom nu Marcus for fanden. Ikke være så blank!

6
Guru-advicing

Du kommer jo for faen ikke der for å snakke om Fredrik? Gå tur liksom... Er det så vanskelig da å bare si det som det er? Jeg gleder meg til hver gang jeg vet jeg kommer til å se deg, til hver gang jeg vet at vi skal jobbe sammen. Jeg har ventet til du kommer hjem og tenkt på deg hele tiden. Jeg vet ikke hva dette fører til, men jeg vet at jeg liker deg, at jeg trives med deg, at jeg får sommerfugler i magen når jeg ser deg og du smiler til meg, når du kysser meg. Osv. Er det så vanskelig?

7
Guttevalpen

Jeg tror faktisk at han kom til stasjonen for å snakke om Fredrik. Advare kanskje Ida og søke litt hjelp. Han har nok gjerne tenkt mer på Fredrik etter at de møttes og hvordan han kan reparere vennskapet enn på Ida.
At ubevisst også er der for å se henne, vet han ikke selv enda. Men å snakke om Karoline (igjen), når Ida sier at det bare er tull var nok ikke noe sjakktrekk. Da skulle han ha sagt det du skrev.

8
scary canary

Super impressed that Markus ran towards the problem (Fredrik being angry, not Ida herself lol) instead of running away from it!

9

Our boy is growing a little.

I was surprised by this move. Although he has a lot of growing to do. (but who doesn't). This certainly is a step in the right direction.

10
Bra Markus

Et lite steg i riktig retning kan være starten på hva som helst!

... DU ... har langt å gå før Ida bør la seg overbevise. Men kanskje du får det til. Hvis du går ett lite steg av gangen.

Søtt klipp.

11
enig

Dette var er lite baby-skritt i riktig retning. Han sa jo at han ikke var interessert i å få
karoline tilbake

12
Det betyr jo noe

Kom igjen. Serr.

13
Hun vil ha mer

Og det vil vi også.

14
Mida

Fortsett Markus! Dette er en god start!

15

Av for silvan!

16
Nordgrabben

Er dette et dansk kraftuttrykk?

17
Seriøst?

Igjen hadde han den perfekte sjansen til å si ting som det er, men gjør han det? Nei... Jeg forstår helt ærlig ikke hvorfor det skal være så vanskelig for folk å være mer direkte. Følelsen man sitter med ved å holde ting inni seg og ikke "risikere noe(?)" må jo være mye mer stressende? Eller er jeg helt på jordet nå? Skjønner det bare ikke

18
Ååååå

Du er ikke på jordet. Men det er så skummelt å utlevere seg og være sårbar. Man kan bli avvist. Man kan bli ydmyket. Man kan bli stakkarsliggjort. Det blir vanskelig å omgås normalt med personen lenge etterpå. Man risikerer å skamme seg fordi man våget å håpe, og man kan føle seg som helt "bånn i bøtta". Hvis man har veldig god selvtillit fra før, er det kanskje ikke så farlig, men hvis man hver dag kjemper mot en følelse av å være mindre verdt, ikke være verdt å elske, ikke være nok for andre (eller kanskje tvert imot være "too much") kanskje fordi man har erfaringer som peker i den retningen … da er det meget, meget vanskelig, og stort sett tør man da slett ikke.

Men Markus har jo vært så populær bestandig, så han burde kanskje ha mot og selvtillit nok.

19
Gaute

Hvis du er tidligere russepresident, bygdas hotshot, midtpunkt i alle sammenheng og du fortsatt ikke klarer å si en sammenhengende setning med mening og innhold til den dama du er interessert i så blir det litt for dumt.

20
Grøtta

Ja,det er litt for dumt! Men han har vel bare klart seg ved å surfe på sjarmen frem til nå,og ikke vant til at andre forventer noe mer av ham enn det da.

21
Come on

Hvis du havde vært bygdens hotshot og player havde du bare chamert løs, og så havde vi haft en helt anden blank eller ingen! så people complainers chillaxe og prøv at huske hvordan det var at være 18- 19 for god sake...!

22
Mmnja

Hvis du har vært bygdas hotshot, midtpunkt i alle sammenhenger og alle jenters drøm alltid, så har du ikke hatt så mange muligheter på å selv være den som tar initiativ, jobbe for å vise andre at du liker dem, brette ut følelsene dine, reparere selvbildet når du opplever avvisning, manne deg opp til å gå videre og prøve igjen. Just sayin

23
Fersken

Tror kanskje det er enda verre hvis Markus sier til Fredrik at det ikke betydde noen ting... Hvis det ikke betydde noe, hva var da vitsen med å kysse damen Fredrik var forelsket i? Hvis Markus innrømmer at han har følelser og at Ida nok har følelser for han oss blir nok Fredrik utav seg, men han er jo en fin fyr. Tror han kommer til å unne de to å få være sammen når det synker inn at Ida og Markus vil ha hverandre og at Ida dessverre ikke vil ha Fredrik.

24

Helt enig, godt tenkt!

25
Ikke lett..

Skjønner Markus godt jeg, at han er redd for å si hva han egentlig føler.. Det er han som har tatt initiativ hele veien, men Ida har jo egentlig ikke gitt han noen respons.. Hvem som helst hadde vegret seg for å utlevere følelsene sine hvis de gang på gang blir møtt med avvisning og som Ida sa i dette klippet «det her er jo bare tull». Hvis Ida er interessert må jo hun også gi litt mener nå jeg..

26
GURU-advicing

Ida har sagt det. Gitt respons: Kyssene for noen dager siden var ikke uten respons fra Ida.
Men: Dette går bare ikke. Jeg har bare ikke lyst til å være din rebound liksom.
Det er en INVITASJON: vis meg at jeg ikke bare er en rebound. Å troppe opp på stasjonen når hun kommer hjem er da et lite skritt i riktig retning. Men når da hun spør: hva gjør du her? da er "går tur" eller begynne å plapre om Fredrik riktig svar (bra at han nevner det for Ida og at han er bekymret for vennskapet, men det er ikke derfor han er på stasjonen). Feil; dessverre, du går (enda) ikke videre til neste runde...

27

Syns jo han fikk sagt noe. Fikk sagt det om Karoline og at han ikke vil ha henne tilbake. Small step for mankind, giant leap for Marky Mark.

28
#jesuisida

Okey. Hun klippet han av da han sa at han ikke ville ha Karoline tilbake. Enten tror hun han ikke, eller så er hun faktisk ikke interessert lenger. Ida moves on og det hadde vært lurt at Marcus gjorde også. Takk for meg.

29
men hun er jo helt i rødt

hun skuler måske noget med de sorte bukser og den grå hue men hun er jo i rød jakke og sko - hun er faldet for ham det tror jeg helt sikkert 🙂 Og han skjuler at han er ked af at hun ikke vil tage hans følelser for hende seriøst - sort jakke - blue underneath. Men han må ordne ting med Fredrik først og måske kan han ikke være med Ida hvis han vil være ven med Fredrik.

30
Og han er blue

Blått rom, blå i tøyet, blå i hjertet.

31
Ååååå

Ååååå, jeg elsker slike fargeanalyser!
Jeg har savnet dem etter Lovleg.

32

Nå må vi snart bli litt bedre kjent med Ida. Vi vet omtrent ingenting om henne eller bakgrunnen hennes, og hun deler jo alle scenene med Markus. Det hadde jo vært interessant å vite hva hun sjøl føler om at hun har falt for en tre år yngre ex-russepresident pt. uten noen retning i liver

33
Betyr noe

Hun tror han ikke eller er ikke overbevist. Samme som tidligere. Kanskje forsøker hun å hjelpe både seg selv og Markus ved å klippe han av. Da de kysset, så ble hun kanskje minnet på hvor det kan bære om hun lar seg rive med. Men før det punktet, så har hun jo vist både på den ene og den andre måten at hun er interessert. Hun vil bare ikke være rebound, og til hun er overbevist om at hun er mer for ham enn det, så holder hun igjen. Og det er jo klokt. For Marky Mark tror jeg nøkkelen ligger i å innrømme og vise at han føler noe for Ida framfor å si at det er over og ut med Karo. Han må selv initiere noe mer, og ikke forvente at hun skal føre an eller hjelpe han med hva han skal si (som i bilen etter kino og kinamat).

34
Gjest

For Fanden Markus! Så fortæl hende at det betyder noget for dig! At du elsker hende!!

35

Elsker? Litt tidlig kanskje ?

36

enig, men "elsker" er måske lidt i overkanten

37
Vaktlista

Får vi klipp fra mens de jobber sammen i morgen, mon tro? Han har jobbet sammen med henne dagtid på onsdager og torsdager tidligere, men mulig det var mens han var under opplæring.

38
?‍♂️?‍♂️

Ida virker i hvert fall ikke sur for alt det Markus gjorde da. Ikke utenpå i hvert fall.

39
Blank burde bytte navn

Til VM i Buddyfucking

40
Københavner

Åhr Markus den sad.. jeg kan faktisk godt forstå Ida tester ham men igen hvis hun mente det havde hun jo ikke skrevet det med der var labgt til lørdag sidst, så han må ikke give op, bare gov det tid og lad hende se du mener det ?

41

Dette lignet ikke på Gran sin togstasjon

42
Guttevalpen

Nei, det er Bleiken stasjon.Fabrikken ligger ikke på Gran men i Brandbu. Ida bor sikkert også der.

43
Google Maps

Hmm det er nesten 1 time å gå fra stasjonen på Bleiken til Brandbu.. Ida bor vel i nærheten av Bleiken da. Så ikke ut som om hun hadde en egen bil der. Ellers hva med: "Vent! jeg kjører deg!" Markus?

44

Altså...
Forrige lørdag... Et frampek...
"Hva vil du jeg skal si da?"
"Bare si det du faktisk mener!"
Dette gullkornet fra Elias burde Markus ta med seg..