Ida Halvorsen Aktiv nå
Markus Berg:
Sorry at jeg forstyrrer, men skulle det ikke vært levert øl i dag?
Ida Halvorsen:
Jo, har de ikke vært der?
Markus Berg:
Nei
Ida Halvorsen:
Okei, jeg ringer og hører
Markus Berg:
Jeg kan gjøre det jeg altså?
Ida Halvorsen:
Neida det går fint jeg gjør det
Ida Halvorsen:
Men bra du følger med
Markus Berg:
Seff! Og har kommet presis og fabrikken har ikke brent ned eller noe

Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

24 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Mie II

Det skjerpes, sakte men sikkert.

2
Guttevalpen

Hmm. Han klarer ikke å la værer og prøver fortsatt med sjarm og morsomheter. Tine Ida litt opp. Ida har latt sjarmere før, men jeg vil nok tro at hun trenger mer seriøse svar nå...

3
Lina

Det är ju lite hans grej då. Att ducka för allvarliga saker genom att skämta.

4

Benytter sjansen til å spørre Ida og ikke Steinar

5
Bare en tanke

Håper Ida kanskje drikker en dag nå som hun ikke jobber denne uka og ringer Markus i fylla, hadde vært en spennende samtale, hva Markus hadde gjort og Ida som kanskje mister litt hemninger.

6
Eller?

Eller hvis hun sender melding! Er ikke nr hennes lagra som eksen i hans tlf?

7
Mie @eller?

Åja!
Det kan jo ikke ha vært uten betydning,det at hun la inn sitt nr på Karolines navn Det må jo få en eller annen følge i handlingen???

8
Team Markus+Ida

Han får med seg og viser at han virkelig kan og vil ha jobben og henne.. Gå moden og følsom og ærlig Markus 🙂

9
Kamel

Etter kaosklippet fra lørdag mista jeg totalt troa på at Markus noen gang kom til å kunne klare å fikse opp i alt, og spesielt med Ida. Nå, etter de siste par oppdateringene får jeg mer og mer tro på at dette faktisk kan ende ganske så bra likevel, kanskje med Ida forhåpentligvis:)

10
Mida

Forbedring, sakte men sikkert;)

11
Lina

Det gäller att hitta anledningar till att skicka meddelanden ?

12
Caro

Litt mer ydmyk der ja, og tar selvsagt kontakt med Ida i steden for Steinar, men hva med å fortelle Ida hva du føler, mener og tenker om henne da Markus?

13
Manus

Nei, ikke si hva du føler på en tilfeldig mandag. Bygg heller opp tilliten gjennom gode handlinger og holdninger i i stedet for ord. Og ikke glem kompisen din.

14
Jepp

Hadde vært ganske forfriskende egentlig, å se noen fortelle direkte hva de føler og tenker!!
Synes det har vært litt i overkant henging rundt grøten nå

15
Rikke

..og hvis du kysser på dama, virker interessert, bedyrer at hun ikke er en rebound og i tillegg driter deg ut gang på gang med umoden oppførsel - så hadde det vel vært naturlig å forklare hva dama betyr for deg i det minste?

16
Markus og Ida

Nå håper jeg at Markus enten sender en melding til Ida og sier akkurat hva han føler, eller evt. venter til Ida er tilbake og sier det face to face. Helst nr.2.

17
Mida

Si til Ida hva du føler, Markus!!!

18
Lola

Hvorfor snakker ingen om Fredrik her? Syntes så synd i han. Greit at man ser forbedringer, men det sier mye om han at han ikke forteller noe til fredrik

19

Bryr meg faktisk mer om at Markus skal ordne opp m Ida enn Fredrik.

20
Markus vet ikke hva han føler eller hvem han er

Han er blank.

Spørsmålet i serien er vel om Markus har noe der hjertet skal være. Eller ei.

Så langt har han oppført seg som en person som Ida absolutt ikke bør bli sammen med.
Verken Ida eller han selv kan uten videre endre på den han er.

21
Noen fra Brandbu her?

Lurer på en ting: Er fabrikken en ordentlig kafe på Handeland et sted? Ser jo ut som det meste annet er spilt inn i området?

22
Dramadama

Ser at mange er mest opptatt av at Markus skal fortelle Ida hva han føler, og (går jeg ut fra) at de skal bli sammen. Jeg håper jo det går bra med Markus, men jeg tror ikke det viktigste for at han skal få det bedre er at han skal bli sammen med Ida. Iallfall ikke før han har blitt en det er verdt å bli sammen med. Fredrik har vært åpen og gitt Markus tillit ved å vise fram sine egne svakheter. Ida og Steinar har også gitt Markus tillit, og det samme med gamlejobben. Markus har brutt all tillit noen har gitt ham så langt. Jeg tror det viktigste for at han skal få det bedre er at han begynner å oppføre seg som en man kan ha tillit til og respektere. Det krever nok at han også tør å vise sårbarhet. Det er faktisk viktigere enn å få seg dame.

23

Enig med deg,Dramadama!

24

Helt enig, men blank pleier jo i stor grad å handle om forhold. Det var en svært viktig del av plotten i sesong 1 og 2, i allefall.