Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

47 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Gjertrud

Mer bra musikk snart?

2
Broren til Ida

er en fin fyr.

3

Jeg tenkte akkurat det samme.
Han og Ida er igrunnen supre, begge to.

4
Anogutt

Jeg tror Markus kan ha godt av en «storebror»-figur som kan hjelpe han med å takle livet nå en stund nå som mye er kaos! Kanskje Steinar forteller mer om hvilke likheter han så hos Markus nå som det blir bare de to på fabrikken neste uke?

5
Enig

Dette her gikk mye bedre enn Markus fortjente. Han oppførte seg dritt i går. Håper Ida og Fredrik vil tilgi han etterhvert da

6
Enig

Han kunne SÅ enkelt ha sagt: du brøt tilliten. Du er ute.
Og det hadde vært fortjent.

7
Guttevalpen

Ikke pust helt ut enda! Nå kommer russe(presidenten) til å boikoyte fabrikken så lenge farlige Markus er der.... Så blir det noen vanskelige avsløringer/samtaler.

8

Og da må Karoline "redde" ham ved å gå god for ham og si at han er en ok fyr egentlig... (bare litt umoden med dårlig kontroll fra tid til annen)

9
scary canary

I wasn't very fond of Steinar at first. He seemed like a hard-ass and unfriendly but now, my opinion has changed completely. I get the impression he also tried starting fresh in Oslo and had to come back (for the bar?) so he understands Markus in that aspect? How difficult it can be when you've outgrown your little town but you haven't yet grown big enough to tackle what's outside of that bubble. It'll be interesting to see if these two form some sort of relationship other than employer/employee - Steinar the Life Coach lol

10
Legokloss

JA! Steinar som guru!!

11
Stein genkender sig selv i Berg

Det giver mening

12
Great message ?

Si fra om hva som ikke er greit.
Gi folk en sjanse.

13
miip

Det må gjerne til mange ganger. Klar tale, veiledning, og en sjanse til å "get it right".

14

aww Steinar <3

15
Ida har vondt

Huff. Markus "bekreftet" med slaget at det er Karoline han vil ha. I Idas hode, i alle fall.

16
Anogutt

Nå føler jeg serien er back on track etter i går, han må bare lappe sammen vennskapene sine

17
Indre værdier

Så fik vi forklaringen på, hvorfor Markus kom hjem igen. Ensomhed og problemer med at finde en identitet, han har det godt med i voksenlivet ? Det er et meget relevant tema for mange. Og kravene til unge er meget høje nu om dage. Jeg forstår godt Markus. Men hvis han vil videre må han altså give mere af sig selv, åbne mere for sig selv og forstå, at han ikke er den identitet som cool russepræsident. Markus er så meget mere. Han møder i Idas bror et virkelig fint menneske, som han måske kan lære nogle indre værdier af. For Idas bror er ikke cool eller populær - men hans indre værdier er meget værd! ❤️

18
Egentlig det fineste klippet til nå❤️❤️❤️

For en fantastisk plot twist og et godt budskap. Det er lov å trå feil, og noe av det mest rause du kan gjøre er å gi folk en ny sjanse. Og vi fansen har jo i grunn vært akkurat like forutinntatte, tenkt at Steinar er en kjip fyr, uten å egt kjenne han og faktisk ha visst hva han har å si

19
Fine greier

Denne så jeg ikke komme! Og vips snudde han broren fra å virke som en drittsekk til å bli en fin fyr, liksom!

20
Julegenser

Okæi, takket være Steinars bror har han fortsatt jobb på Fabriken. Ida skal være borte i en uke. Lurer på hva Markus kommer til å finne på nå for å fikse opp i ting.

21
⛄️

Nå fikk jeg plutselig troa på at dette kan ende bra likevel.

22

Herfra kan det bare gå oppover. Med mindre Karoline sentral igjen.

23
Stakkars Ida

«Karoline ble i hvert fall imponert da.» ??

24
Jupiter

Det er vondt å se hvordan Markus smiler når Steinar sier at de på jobben i Oslo har sagt at han virket ensom. Jeg har lagt merke til at Markus gjør det flere ganger når noen sier noe direkte om følelsene hans. Han klarer virkelig ikke å åpne opp om det. Så smiler han istedet for å tulle det bort.

Håper virkelig han har rett i at det ikke skal skje igjen at han slår til noen. Han får nok ikke en sjanse nummer to.

25

Lurer på hvorfor Ida egentlig ikke ville ansette ham? Det virket jo som om hun var positiv til ham fra start.

26
debunked

Dette forklarer et tilsynelatende hull i manus som har irritert meg lenge, men som nå på en elegant måte viser seg å ikke være det allikevel. Nemlig hvordan i all verden Markus fikk jobb på fabrikken uten å ha fått landet det med referanser!

27

Hun vil bare ha det gøy på jobb fordi det er så få folk på hennes alder på bygda. Så da er det ikke så rart at hun prøver å gjøre det beste ut av situasjonen

28

Brukte Markus seriøst så lang tid på å kontakte Fredrik for å høre hvor han ble av?

29

Ida tar null bullshit og er så tydelig! Elsker det. Id 4 president!

30
Endelig

Broren er så fin..

31

Fin fyr han broren! ❤️

32
Legokloss

Imponert over god håndtering/medarbeidersamtale fra broren til Ida her, egentlig. Slike samtaler er vanskelige. Og fliret til Markus tilsier at han enda ikke helt har den respekten for et ansettelsesforhold som han bør ha? Vet ikke, men dette med at en ledelse tar en sjanse når de ansetter noen er noe han trenger vite. Han lærte kanskje også noe med at han nesten rotet til pubbens fremtid med å tøffe seg med russepresidenten sånn uten grunn. La oss håpe Ida aldri får vite om det.

Den destruktive oppførselen med sjalusi, som vi ser her, kommer bare til å ødelegge for ham gang på gang. At det finnes kvinner som reagerer slik Karoline gjorde her, at det er søtt på noen måte, er bare ikke helt friskt i mine øyne. Sjalu menn er også de som fort blir farlig dominerende og bestemmete i forholdet også, men Karoline har kanskje sine egne erfaringer å gjøre før hun lærer det, at det ikke er søtt.

Bare en rant fra meg. Nå klarer jeg ikke helt å se hvordan han skal klare få tilbake Ida, eller, om det er det han vil da. De to gnistrer sammen. Jeg vet jeg sa at jeg ikke ville at noe skulle få såre Fredrik, men oppe mot den magi som Ida og Markus har på sitt beste er ikke Fredrik rette mann, der er ingen kjemi med Ida. Men nå har vel Markus ødelagt det.
Om han skal inn i det fjollete fjortisforholdet med Karoline, og det er dit serien vil blir jeg sur, men jeg håper jo ikke det da.

33

Så enig idet du skriver om at Karoline reagerer på oppførselen hans som om det var noe søtt ved det. Hun virker generelt mer moden enn ham,men akkurat det var ikke så modent.

34

Fast det var väl inte nödvändigtvis ett uttryck för svartsjuka. Karoline ville ju uppenbart inte ha nåt med den där killen att göra och han gav sig inte. Det hade ju varit en helt annan sak om det varit nån hon ville umgås med.

35
Legokloss

Det kan hende, . , men hvis begrunnelsen var å få fyren til å backe off var Markus sin reaksjon for voldsom uansett.
Nå så det ut til å være bare en litt innpåsliten fyr, som Karoline håndterte ganske greit på egenhånd. At noen rundt følger med for å se om de må inn og be ham backe off er bare bra, men om det skjer for tidlig i hendelsen vil det bare frata kvinnen følelsen av å klare seg selv og sin autoritet på en måte.
Vold skal uansett ikke være nødvendig annet enn siste utvei, og det Markus gjør her er rett og slett et lovbrudd. Videoen går nå også viralt får vi vite i ny chat (med Andreas), og la oss håpe han ikke blir anmeldt for det.
Sånn for å ta det juridiske så har Politiet voldsmonopol. Om man må bruke vold selv er det i to tilfeller det er nødvendig, og det er i selvforsvar eller om man må foreta en sivil arrest, altså stanse eller avverge et lovbrudd og anholde noen til Politiet kommer. Om man må det kan man kun bruke så mye makt som er nødvendig ut i fra situasjonen. Å gå rundt og slå ned folk på denne måten er ikke greit.

36

Er der pause nu?

37
Tror ikke det

Episodene varer vel fra søndag til lørdag, så siden det har kommet ut nytt klipp i dag så fortsetter de

38

Tak for svar det ser jeg der er nyt opslag igen 😉

39
Christina

Markus minder mig sådan om sangen “Scared to be lonely”.
Mennesker trenger mennesker ❤️❤️❤️

40
Hodepine

Blank ødelegger helt for eksamenslesingen, leser et kapittel og så må jeg inn å oppdatere siden. Jeg blir gaaaal!!

41

Tenk om man kunne tatt eksamen i temaet NRK nettserier. Da tror jeg mange her hadde gjort det veldig bra ?
Lykke til med din,hva enn det er eksamen i ?

42
solsikkejenta

Det er vel neste uke at Markus får ‘landa’ litt i forhold til alt. Broren til Ida og Markus jobber nok tettere sammen nå som Ida er borte, og han har nok litt gode tanker som påvirker Markus i riktig retning... Og da ser han også om han savner Ida mer enn bare som en venn....

43
#jesuisida

Ida er dritskuffa, selvfølgelig over Marcus, men også over seg selv, hvordan kunne hun bli sjarmert av den dusten der? For hun har nok vært sjarmert av han tidligere også, hun visste tydeligvis mye om han, og ville ihvertfall ikke gå på en smell ved å jobbe med han. Nå er hun bare skikkelig trist, kanskje mer enn hun hadde forventet. For hun bryr seg jo, ikke så lett å skru av følelser. Godt å være borte en uke da...

44

Har også tenkt at hun er skuffa over seg selv, at hun falt for Markus når hun tror han fortsatt vil ha Karoline.

45
Anogutt

Hallo det må skje mer?? Du slår ikke ned en fyr og så snakker du så vidt med noen dagen etterpå??

46
Frustrert

Guuuuuuuud! Skjer så sjukt lite!!! 2 minutter her og der med egentlig ingenting!

47
Storebror!

Nja, alltså. Jag gillade honom skarpt redan från början. Förstod aldrig riktigt kritiken riktad mot honom. Tror till och med jag skrev "han vill jag se mer av". Jag har alltid fel i alla teoriantagelser men här hade jag rätt känsla. *klappar mig själv på axeln". ??