Andreas Winter Aktiv nå
Andreas Winter:
Andreas Winter:
Hva skjer a?
Markus Berg:
Hvem har sendt deg den?
Andreas Winter:
Julian sendte den, han fikk den av Mikkel tror jeg
Markus Berg:
Fett at den går viralt da
Andreas Winter:
Men hva skjedde a?
Markus Berg:
Var en idiot som prøvde seg på Karo
Andreas Winter:
Jeg trodde det var slutt?
Markus Berg:
Jeg var ikke sjalu, han tafsa på henne selvom hun sa nei
Andreas Winter:
Såpass ja
Andreas Winter:
Men du jeg har helt glemt å ringe deg, går det greit eller?
Andreas Winter:
Siden det er slutt liksom
Markus Berg:
Jaja det går helt fint, det er null stress
Andreas Winter:
Ring hvis du vil prate da!

Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

28 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

Sykt fett.... Skjerp deg Markus

2

Serr, jeg leser det ikke ironisk i det hele tatt. Litt dumt at vi tolker så forskjellig da. Lurer på hva tanken er, ironi eller ikke... ?

3
Ironi

Det er jo ganske innlysende at det er ironi her.

4
Re: ?

Tror han var ironisk, da..

5

Jeg leser det ironisk, at han ikke syns det er så fett at noen sprer den...
Men at han ikke gidder å bry seg, beste å bare la det dø ut liksom

6

Veldig god venn... Men de fleste er sånn da

7
Ida?

Håper han mener det når han sier at han ikke var sjalu

8
måske var han mest sjalu på elias

Der helt har overtaget hans plads i "samfundet" som russepræsident?

9
paus

Så det er ikke pause nu?

10
Brannfakkel

Pause = slutt

11
Anogutt

Dette er bra meta fra Blank, og fint å se at vennene til Markus bryr seg!

12
Andreas kunne jo have ringet

Han var der jo ikke synes jeg - det er på en måde ret let at se på den video at det går ikke fedt for MArkus - der er ikke nul stess - så ring dog med det samme Andreas!

13

de bryr seg jo tydeligvis ikke nok til å ringe eller skrive, da.

14
Anogutt

Nei, men han sier at hvis Markus trenger det så skal han bare ringe. Skrive gjorde han jo

15

ja, etter tre uker!!!

16

Håper ikke at han fortsatt liker Karoline men at han slo han fyren fordi han følte seg truet av Elias. Tror det fortsatt er håp for Markus og Ida, hun gir han mer motstand og utfordrer han mer enn Karoline på en bra måte. Hun ser han for den han er, men han ser ikke henne helt føler jeg. Nå må du holde øynene åpne Markus og prøve å komme litt under huden på Ida, føles ut som at hun kjenner han veldig godt men at han bare kjenner henne på overflaten.

17
Koselig

Ta imot hjelp 🙂

18

2 ting::
Han nekter ikke for at det er slutt.. han sier ikke at det bare er pause. Han har godtatt at det er slutt og er ferdig med K

Og Serien har heller ikke pause ?

19
Anogutt

To veldig gode poeng her!!

20
Ida på Instagram

Jeg har fått helt dilla på denne serien. Har ikke følt for å se de to foregående seriene. Men denne gangen blir man engasjert.

Hold litt oppdatert på chatter litt oftere!

Ser Ida har lagt ut konkurranse på Instagram. Hvilke kaker selger de på Fabrikken? Markus er i tankene, ingen tvil om det..

21
Enig

Med deg! De har tatt et steg opp med hvor det postes updates, men det er fortsatt litt for sjeldent til at jeg får den samme følelsesmessige tilknytningen til karakterene som jeg fikk fra Skam

22

Det virker til, at Markus er meget følsom pga. det der skete med Ida. Jeg tror ikke, han var jaloux, men jeg tror, han har brug for at føle sig som en mand, eller hvad man kan sige. For Ida er en stærk kvinde, og Markus blev ked af det, da Ida sagde det omkring det at være rebound. Så jeg tror han har brug for selv at føle sig stærk

23
følsom - det tror jeg også han er

og derfor han det der silly-shield. Hvis noget er svært så bliver han silly - had enten det er store følelser eller svære følelser - så klovner han. Indtil han bliver så frustreret at han bliver aggresiv. Det med Elias at Karoline og Elias hænger ud samme og Elias er russepræsident det gør han så frustreret at han har lyst til at slå ham. Og der blev det bare for meget? han er jo nok jaloux men måske egentligt ikke forelsekt i Karoline længere..

24
Tror egentligt det handler mest om Elias

Elias tager hans plads og han er en klog fyr. Dengang Markus var russepræsident så alle ham. Så tog han håndværksvejen til Oslo mens bedste vennen Andreas begyndte at læse. Det kan jo også være svært at være ham der tager håndværksvejen hvis alle vennerne skal læse videre på uni. Måske havde Markus egentligt lyst til andet end papa og mama - måske ville han læse - måske ville han være skuespiller - måske skal han bare lige finde vejen. Det er sådan et kompliceret og enkelt valg på en gang - det med at flytte hjemmefra og finde ud af hvad man skal være. Og hvis man får problemer og det kan jo være overvældende hvis man både har valgt forkert job og ikke trives med menneskerne på jobbet så bliver det jo hurtigt ensomt. Også hvis det bare er kollegaerne der ikke er flinke.

25
Anogutt

Ja! Det så også ut som Elias skulle hjelpe Karoline, og de to har jo en maktkamp på gang, så om han ikke var sjalu på han gutten, så er han sjalu på Elias som er der han var for et år siden med tanke på status osv.

26
Lina

Jag tror också det handlar mer om Elias än Karoline.

27
Snapchat

Hadde vært litt gøy om vi kunne sett snappene han sendte om mottok også, vet det er mye jobb sikkert men da får man se litt hva han gjør når det ikke er klipp

28
Finnes

Lovleg hadde snap. Tror du bruker det såpass lite på denne alderen