Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

61 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

Videoen funker ikke

2
Funker ikke

Hva skjer

3
Til Blank redaksjon

Kan ikke oppnå siden!! Kontakt NRK poblikumsservice

4
Til blank redaksjon

Kan ikke se klippe!!!

5
Lina

Funkar inte, ahhhh.

6
Janne

Videon funker nå da...
Skikkelig dilemma for Markus. Hva skal han gjøre nå?
Er så klar for siste runde med Blank 3 i helga.
Blir det skjæring mellom Ida og Markus eller mellom Markus og Fredrik?

7
Dilemma

Herregud for et valg han må ta nå, uansett tror jeg noen kommer til å bli såra. Dette er veldig spennende??

8
scary canary

Aw! Markus' feelings towards Ida are shining through strongly now. I love the way he smiles to himself whenever he looks at her (when she isn't looking) or thinks about her. It's so endearing.
Their conversation felt very casual and familiar because it reminded me so much of the time Zehra and Petter were texting when P was in the mountains over Easter break, and he was sending her photos - I almost wrote "Zehra and Petter are so cute" at the start of my comment lol

9

men Fredrik då, Markus vill ju vara ensam med Ida för att han också gillar henne, undra hur Fredrik kommer ta det att Markus också gillar henne

10
Det blir bra...

... eller det går til helvete...

Råtips:
Full party på kroa, Markus' ex blir full og amorøs (hvor kom det ifra, amorøs, liksom? ) - og legger an på Markus, og Fredrik heier på. Markus avviser exen, men ikke før Ida har sett dem, og Fredrik "bekrefter" at Markus og exen er on igjen. Ida kliner med Fredrik (rebound), idet Markus kommer inn på bakrommet for å fortelle henne at han er ferdig med exen på ordentlig.
Shit hits the fan.
Hjertesorg over hele linja.

11
Amorøs

Det er sannsynligvis et lånord fra fransk (amoureux) som tilpasset seg til en mer norsk skrivemåte 🙂

12

Den episoden vil jeg se!

13
sant

Spot on!

14

Cirka åtta minuter kvar av avsnittet, undra vad de fyller det med?

15

er du sikker på at det er så mye igjen?? hvordan vet du det?

16

Det står på https://tv.nrk.no/serie/blank att avsnittet som släpps imorgon 06.00 är 26 minuter långt om och klippen som visats än så länge är totalt ca 18 minuter.

17
Teori

Jeg tror Karoline kommer til å nærme seg Markus på en eller annen måte i morgen etter et par drinker. Markus kommer til å bli påvirket av at Fredrik liker Ida og at han ikke burde like Ida, så nærmer han seg Karoline tilbake fordi han tenker det er best. Så blir Ida såra. Passer perfekt med at hun skal reise bort en uke. Vi må jo ha en sånn vond periode i disse seriene.

18

Neineinei. Håper virkelig ikke det skjer. Orker ikke mer av Karoline.

19

Er sesongen ferdig etter lørdag?

20

Neinei. Hvis de følger samme oppskrift så er det pause etter lørdag. Fortsatt 4 episoder igjen inkludert denne uka❣️

21

What,er vi kommet så langt alt? Denne sesongen bare fyker avgårde!

22

Så bare ut som Martin Lepperød (Fredrik) takket for seg på det siste innlegget hans på IG. Så ble litt bekymret for at sesongen var ferdig etter lørdag.

23

They’ve only finished filming the series, we’ve still got a couple of episodes left ?

24
Kamel

Så også at hun som spiller Ida gjorde det samme for en uke siden, men tror de var ferdige med å spille inn da:)

25

Hmmm, grugleder meg til lørdag. Dette blir vanskelig for Markus, men håper ikke relasjonen til Markus og Ida ødelegges?❤️

26
Irriterende

Her er Fredrik litt vel ivrig...
Meeeen om Markus lar han kjøre på skremmer Fredrik vel Ida bort uten at Markus trenger å gjøre eller si no. Bare å ligge lavt Markus (men det greier du ikke)

27
Hjertesmerte

Første gangen vi har sett Markus smile skikkelig i eget selskap. I bilen der, mens han kjører, så virker han glad på en måte vi ikke har sett før. Og det er jo ikke så rart, for det signalet fra Ida var jo ganske så tydelig ("virker plutselig lenge til lørdag"). Derme får vi bekreftet 1: at Ida liker Markus (hun kan ikke noe for det, selv om hun sikkert ikke har lyst å være rebound, og selv om hun synes Marky Mark er umoden), og 2: Markus liker Ida. Han virker jo å ha glemt Karo! Og i det stjålne øyeblikket han sitter i bilen har han også glemt Fredrik. Men altså: snakk om å bli dratt ned på jorda igjen! Markus vil jo ikke såre Fredrik, så han lyver. I hvertfall om det som er viktig. Vil ikke være drittsekken som stjeler oppmerksomheten til kompisens drømmedame. Vil ikke være den som forteller Fredrik at planen er dårlig og at Ida ikke kommer til å bli sjarmert i senk av Fredrik uansett. Og det er delvis Markus sin skyld. Ikke noe han kan hjelpe for eller egentlig lastes for.

28
NeiTilTidligereRussepresidenterSomVilØdleggeFredagstaco
29
Bra begrep...

...men jeg tror ikke Markus er Buddyfucker at heart, ass. Det at han innser at han har blitt en slags Buddyfucker uten egentlug ha gjort noe annet enn å være seg selv (og dermed endt opp med å stjele Idas gunst) er jo grunnen til at han blir så lei seg i dette klippet (og ikke fordi han er redd Fredrik kan klare å sjarmere Ida i senk i morgen kveld). Hvilket beviser at han har bedre intensjoner enn som så. Men, så har han vel også (i en tidligere utgave av seg selv) uttalt at hvis to personer henger nok, så ender de opp med å ligge sammen...

30
KongsAudunrud

Macrus Berg er per definisjon en "BuddyFucker"

31
Silicon Valley

Hahaha!

32
Audun Kongsrud

#FuckMarkusBerg han er en dårlig venn mot Fredastaco, som er super hyggelig. jeg håper Ida og Fredastaco blir kjærester

33
nei nei

Fredrik er enerverende og overthinking too much.. Han tænker pr automatik at hun er interessert selvom hun på ingen måde har sendt ham signaler om det.. no no no

34
Kamel

neinei, Markus og Ida er dritfine sammen:)

35

lurte på om ikke Fredrik kommer til å si at du lyver litt mer før helgen er over. and the rumble from the sky (foreldre) hva metaforer og ledetråder i avsender .. shit is hitting the fan .. ufff

36

Håper så inderlig at ikke Karoline og Markus snakker sammen engang på lørdag. Ikke mer drama med Karoline og Elias. Nå må dette vanskelige trekantdramaet løses.

37

Tror det er begrenset hvor mye dette trekantdrama tar plass, men jeg kan så klart ta feil. Synes ikke det høres så bra ut for manus å gjøre F såret på den måten. Hvis f.eks. F liker broren til Ida så slipper vi grining og masse negative følelser. At F er to much osv. passer ikke så bra med at han har kjent Ida hele livet, og det er bare trist

38
Anogutt

Syns dette var vanskelig å se på, digger både Fredrik og Markus.. vanskelig å velge side ?

39
Miri

Nå begynner Fredrik å bli klein. Men Markus derimot begynner endelig å bli seg selv. Har ikke sett sjarmen hans for fullt før nå. Og ja seff kommer Fredrik til å bli såra, men Ida er ikke den eneste dama i verden og han er 19 år. Det går over.

40
Helt enig!!

Det Miri sa^^^

41

Jeg håper litt at ingen av de ender opp sammen på slutten av sesongen,men at dette handler om et trekantdrama hvor formantiske følelser settes til side og de tre blir en kjempegod vennetrio til slutt.
Som Harry,Ron og Hermione.
Nå kom jeg på at Ron og Hermione ender opp sammen,så det var et litt dårlig eksempel.
Men dere skjønner greia.
Eventuelt kan Karoline og Elias få hverandre,det kjenner jeg at jeg unner dem! Jeg er raus sånn.

42
whoknows;)

Fredrick blir FOR mye, og 'cheesy' i måten han planlegger å "sjarmere" Ida. ughh

43
I know

Helt enig! Heier fult og helt på Markus og Ida:)

44
Kamelbolle

Jeg tror at den meldingen fra Ida "Det føles plutselig litt lenge til lørdag" var det Markus trengte for å glemme Karoline helt. Ser mange her har teorier om at Karoline kommer til å komme inn i bildet og at Markus ikke kommer til å klare å styre seg følelsesmessig, og fcke det opp med Ida osv. , men jeg tror faktisk at den bekreftelsen Markus har fått om at følelsene mest sannsynlig er gjensidige for både I og M gjør at Markus ikke kommer til å bry seg om Karoline på lørdag.

45
Kamelbolle

Ah, "Det føles plutselig litt lenge til lørdag". Så søtt<3

46
Osse mig

Jeg synes også der er længe til lørdag<3

47
det er sgu deiligt

1.) Fredrik sin plan om å sjarmere Ida er alt for cheesy, og litt over the top.
2.) Markus og Ida liker hverandre (ganske tydelig bekreftelse med "Plutselig ble det litt lenge til lørdag" synes jeg i hvert fall)
3. Håper Fredrik skjønner at Markus og Ida ikke har ´valgt` å falle for hverandre, og at han forstår at Ida ikke er den eneste fine jenta her i verden:)
4.) Håper Markus ikke bryr seg om Karoline i det hele tatt i morgen, og viser Ida tydelig at han er helt ferdig med K og digger Ida<3

48

kommer det mer i dag eller først i morgen?

49
Lina

Det är lite det som är charmen med formatet, man vet inte när det kommer ☺️

50
Blankie

Tipper Markus står uten både fredrik og ida etter i morgen

51
jula

noen som skjønner det der med forkjøla og slimboble i halsen? hvorfor skriver han det? er det fordi nederlendere høres sånn ut?

52
Gjest

antar at det er nederlendernes svar på danskenes "eple i halsen"

53

Eple og eple. Potet?

54
lik hvis du har sett

12 sekunder i dag

55
Gjest

Hver dag, morgen og kveld

56
jaha

Uansett hva som skjer i morgen, så håper jeg at Markus og Ida kysser. Helt seriøst.

57
jaha

Uansett hva som skjer i morgen, så håper jeg at Markus og Ida kysser. Helt seriøst. Takk for meg.

58

Idag kommer det til å skje mye rart, gruer meg litt på Fredrik sine vegne. Blir spennende å se, håper vi får et fint klipp med Ida og Markus❤️

59

Jaaa, jeg trenger et fint klipp av Ida og Markus❤️❤️

60
You and I

Syns det bare var skikkelig koselig å høre en Wilco sang, jeg (:

61

Andre enn meg som nærmer seg 30 og er forelska i samtlige av gutta i blank?? Markus, Petter og Simen <3 Simen leder, da.