Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

64 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Guttevalpen

Fan! Nu kør vi!

2
scary canary

I love clips like this between them because it really highlights how effortlessly they click together without having to change who they are ❤️

3
Dansker

HAHA! Elsker det 😀 Det sgu dejligt!

4
Også dansker

Ha ha ha, jeg er helt enig - det er sgu virkelig dejligt 🙂

5
Kajsa

"jag bjuder på, kaxar på. Jag kutter gurka, tomater" haha

6
Steff

Helt færdig af grin ass! På dansk!

7
Gjest

haaaaahahahha

8

Heja Norden! ??

9
Litt varmt her?

Bare det bildet til klippet... Ida.... SMELT

10
Idaaaa❤️

Jeg rødmer av å se på klipp med de to sammen?

11

Den herlige tonen er tilbake. Jeg både gruer og gleder meg til lørdag:)

12
spændende hvordan Markus klarer næste uge

håber han acer 🙂

13
Guttevalpen

Betyr Pause neste uke?
Drama på lørdag og så pause. Kjent oppskrift

14
du tænker denne uge ender med bortvisning?

det tror jeg egentligt også men vi får se..

15
I know

men jeg håbede på at det blev anderledes denne gang 🙂

16

Ååååå, fikk den samme følelsen av dette klippet som «12 sekunder»??

17
Svensk här

HaHAHH älskar detta. Bästa klippet asså

18
Petter

Joda Ida, når Markus er notorisk ustabil - og ikke klarer å vise ansvar ved å komme på jobb tidsnok, så skal du bare la han vaske dassen. Hver dag.

19
JenteChris

OMG! hjerte hjerte hjerte.. men får litt vondt av Frederico da..

20
Ha ha ha

Fantastiskt roligt (på svenska) klipp. Tycker han, i alla fall, fick till danskan riktigt bra jag! ?

21
Peder

Blikket til Ida etter 17 sekunder... Skjerp deg Markus!

22
Densk

?????

23
Rødgrød med fløde

Det var sgu et dejligt klip!

24
Svensk

ÄLSKAR detta!

25
Hinnanden

Elsker den herlige tonen de har!! Spent på klippet med Fredrik. Markus + Ida kan ikke bli ødelagt nå?

26

Måten Ida ser på Markus på...altså SMELT??

27
Københavner

Elsker deres flirt 😉

28
Anogutt

Blir nesten forelska av å se de to holde på ?

29
Marianne

Hold nu kæft det er sjovt,

30
urbandictionary

Jeg skjønner ikke hvordan noe kan skrive at de føler at det er noe kjemi mellom Markus og Ida. Jo, Ida er vel litt kanskje sjarmert av han, men samtidig så oppfører Markus seg bare utrolig umoden og det ser hun. Ha er veldig arrogant og tror at Ida er litt betatt av han, mens hun bare føler at dette har er for tullete og at han er altfor ung. Det er det jeg føler i hvertfall. Synes han burde roe litt ned og vise litt ydmykhet og ikke minst ta litt ansvar! Dette her er ikke greit!

31
Dramadama

Kjemi er ikke nok til at det er lurt å gå inn i et seriøst forhold. Det kommer kanskje an på hva man vil ha av et forhold, men Ida virker relativt moden og reflektert, så jeg mistenker at hun vil ha mer enn sjarme og flørt. Når de flørter ser det ut som de har det gøy sammen, og det flyter av gårde på en god måte på sitt beste, men samtidig -er- han umoden, uansvarlig og barnslig. Kanskje hun rett og slett foretrekker at de holder seg på flørte-litt-for-gøy-stadiet uten å innlede noe seriøst?

32

Delvis enig. Tror også hun synes han er litt umoden. MEN i dette klippet, som i butikk-klippet og i klippet der de må løpe fra alarmen, har de det jo skikkelig gøy sammen. Altså, hun har det også gøy, og det tror jeg er fordi hun også er en leken og flørtete type som elsker alt som er humor. De passer sammen på den måten. Men det som også er en fellesnevner for når de har det gøy, er jo at Markus i de klippene IKKE opptrer som en douche, men er ydmyk (eller blir ydmyket!) og byr på seg selv. Og det kan vi alle like!

33
Kutt ut da!

Hvordan da ikke greit? Det er er jo gøy. Klart det er kjemi -nydelige sammen er de

34
ikke helt enig med deg

Han virker umoden til tider ja, men Markus er en kompleks karakter. Han er umoden og irriterende i noen situasjoner, men også ydmyk og snill i andre. Jeg tenker at det er noe av det som er aller finest med Blank, det at det er veldig realistisk på mange måter, og at karakterene er veldig troverdige. Ida og Fredrik har også andre sider. Alle karakterene her har sine greier. Personlig føler jeg at det er helt tydelig at de liker hverandre begge to. De har hatt en herlig, flørtete tone en stund nå, og måten Ida ser på Markus på sier det meste:) <3

35

Enig! Jeg synes ikke han fortjener Ida. Jeg mistenker at han bruker henne for å vise ekskjæresten sin at han har kommet videre. Jeg kan se at Ida er sjarmert, men jeg ville heller satsa på en som har potensiale til å være litt mindre drittsekk i framtiden(feks. Fredrik). Jeg håper vi får se den sanne siden av Markus på russekroa, når han desperat vil ha den kule og pene eksen sin tilbake. Jeg tror alt han vil i livet er å være kul, han mangler ambisjoner. Jeg synes også det er en viss tilfredsstillelse at i denne serien er de populære på VGS, de som forsvinner litt og taper i voksenlivet. Føler det kan stemme ofte i virkeligheten.

36

altså han vet ikke helt hva han vil eller hva han føler - for noen. heller ikke Karoline. men han er en god venn på bånn og vil ikke såre Fredrik, derfor holder han tilbake med Ida. en annen ting er det som noen tidlige har nevnt - han er for ung til å liksom vite hva som foregår i hodet til en litt eldre jente som Ida. men Ida er det eneste som gir mening for han nå, og derfor liker han henne. tror jeg

37

Er dette serieskapernes hyllest til alle dere svenske og danske seere? ??

Det at Markus er så morsomt dårlig i svensk får meg nesten til å glemme hvor irriterende det er at han snor seg ut av ting og bare flyter på sjarmen sin.

38
#jesuisiida

Bortsett fra at Marcus kommer for sent og er umoden på mange måter, så elsker Ida dette. Hun får utløp for sin lekne side, kan kjenne på den gode følelsen av å være sjarmert, og samtidig har hun så sykt kontroll. Tro hva russekroa og neste uke fører med seg.

39

Den fører ihvertfall med seg bruk av glass-glass,og ikke plastglass, for det er harry. Forhåpentligvis blir det litt drama også ?

40
Svar til #jesuisida

Helt enig med deg. Har begynt å glede meg til lørdag?

41

her er sikkkert ingen enig med meg, men jeg syntes det var et elendig klipp. Markus er bare barnslig, ansvarsløs og teit, og svensk/dansken er bare lagt inn i manus for å score billige poeng hos alle de danske/svenske fansen

42
Dramadama

Jeg liker at de har valgt en barnslig, ansvarsløs og teit hovedperson. Tror det er mange som Markus der ute i verden, er det ikke litt fint at de også blir portrettert? Samtidig har vi av og til sett under overflata - han sliter med å ta ansvar og være voksen: greier ikke å vise følelser skikkelig, vet egentlig ikke helt hvor han skal gjøre av seg eller hvordan han skal håndtere vanskelige ting. For å slippe å tape ansikt og føle seg enda dårligere, så tøyser han vekk ting, unngår å si hele sannheten, rakker ned på andre for å framstå litt kulere, oppfører seg som om han er overlegen og eier tilværelsen.

43

tenker litt det samme som det første du sier. men heldigvis (for de som merker det) så er det noe som ligger bak. dette er ikke det eneste klippet som går på tomgang syns jeg. men altså M holder nok tilbake når han er med Ida på grunn av F, samtidig som han aldri har tenkt på og funnet ut hva han egentlig tenker og føler for noen.

44
Lina

Vi älskar billiga poäng 😀

45
Linda

Haha, herlig. Det er dere vel undt!

46
Gjest

Jeg kommer aldri til å få nok av dette klippet!

47
Undertekst

Hvem dödar hvem i dette klippet, egentlig? Og på hvilken måte? Sangen til Jonas Alaska i bakgrunnen handler om en gutt som druknet da han var ung. En del av teksten er: "But I've heard there's a symphony playing you to sleep when you drown". Det får meg til å tenke at metaforen her er: å dø/å drukne. Men på en positiv måte. Drittungen i Markus trenger å druknes og erstattes med en litt mer voksen og ansvarsfull fyr, det er jo ett take på denne metaforen. Men, så kan man jo også "drukne" i sjarm. Mye sjarm i dette klippet! Går jo begge veier. Og når man drukner - som "Eric" i sangen til Jonas, så er det jo som regel uforskyldt. Man kan ikke noe for det, det er ikke rasjonelt...

48

Markus kommet seg altså unna med å være sjarmerende. Skjerpings! Ida, ikke fall for det der! Hadde jeg vært kunde på en kafé der folk oppfører seg sånn, hadde jeg blitt fornærma og tenkt at jeg ble gjort narr
av

49
melding fra syd

Helt enig! Forundrer meg ikke at han mista jobben i Oslo - vel, han bare gikk, men kanskje var det rett før liksom?

50
Konge

Jeg forventet ikke å le så mye når jeg trykket på play. Har tårer i øynene. Hahahaha geniaaalt!

51
Den gamle sure dansker

Jeg skulle lige til at brokke mig over, at Markus kommer for sent og er umoden, men tror bare jeg nøjes med at skrive: virkelig dejligt morsomt klip ????

52
Ida❤️

Til dere som synes Markus snor seg unna; se klippet en gang til. Det er jo faktisk Ida sin ide å snakke tullesvensk, og det er hun som pusher Markus i gang når han serverer kaffe. Jeg tror jobbrelasjonen er nøkkelen til å forstå hvorfor i all verden Ida faller for en avdanka russepresident som er 3 år yngre enn henne og har hull i CV en. Det har nok til tider vært nokså ensomt å drive kafe på Hadeland sammen med storebroren og mest lokale pensjonister som gjester. Det å kunne henge sammen med en jevnaldrende som får henne til å føle seg morsom og attraktiv, og samtidig er ganske handy og fikser ting( han er jo halvstudert elektriker) er nok helt gull

53
Enig

Helt sant!

54
Ida...!!!?

Ikke bry deg om Markus Ida. ? Det finnes hundrevis av gutter som drømmer om en dame som deg! ??????

55

morot Markus, Morot heter gulrot på svenska

56
Cecilia

Det ER sgu dejligt! Godt klip og jeg var helt færdig over danske Markus

57
Dansker

Jeg dør! ??? Det er sgu et dejligt klip!

58
Kjøvenhavn

Skam feel all the way, elsker de leger så meget sammen. Elsker billige point og scandi referencer, mer mer mer 🙂

59
❤️

Bästa videon!!

60
Gjest

ELSKERRRR

61

?Hahaha, har bara ett ord att säga om Markus svenska innan jag går och kuttar min gurka och mina tomater: ASNICE

62
Sofie og Nico

Nadie piensa que la serie pierde todo el realismo si están haciendo estupideces en el café y no trabajando? Es obvio que no tiene importancia si se prende fuego mientras ellos puedan sonreírse mutuamente y hablar estupideces.

63
Kajsa

En mi opionion es bastante "realista" que ciertas personas en esa edad se rien y se burlan cuando están trabajando. También parece que no hay tanta gente que pasan por el café. Pero sí tenés razón que el bar pueda prenderse fuego si ellos no están muy atentos jaja. Perdoná mi castellano!

64
Forvirret jente

Det ble nettop lagt ut en video, og når jeg skulle se den ble den slettet fra nettsiden ??‍♀️