Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

56 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Mida

MARKUS. BARE FORTELL IDA HVA DU FØLER I STEDET FOR Å HOLDE EN PREKEN OM RUSSEN.

2

Det må komme mer i dag da. Ikke bare et 2 min klipp liksom.

3
Fire

Det gnistrer!

4
Fersken

Anspent stemning. Tenker Ida er mer irritert over at Markus ikke skjønner at hun ikke mente det med å glemme kysset. Det burde kanskje Markus forstå, men gutter på 19 er ikke de beste når det kommer til å ta hint. Det lureste er ofte å si ting rett ut, sparer i alle fall mye tid og frustrasjon!

5
scary canary

Poor Ida does well to try to move on and pretend nothing exists between them up until the last moment when Markus (who isn't even trying lol) throws a lingering glance and little smile her way, and then she unravels. It's the small things that give it all away!

6

Blikket på slutten da??

7
"Skjønner ikke at du irriterer deg over at jeg irriterer meg"

Med det fliret, som om det er et obvious tegn på at hun liker han. Hun gjør vel kanskje det, men jeg tror alle hadde blitt drittlei av russesnakket han driver med, uansett ? og btw, du er ikke tøff som spylte ned dassen med brannsloknings-apparat. Grow up

8
Russ er russ

Gjorde ikke du noe dumt liksom ? Like ever ??

9
Guttevalpen

Hvor ofte må Ida si det? Markus voks opp!

10

Anspent stemning, men det gnistrer samtidig?☺️

11
#jesuisida

Jaja, du har et stykke å gå, Marcus. Vel er Ida sjarmert, men dette blir for barnslig for henne. Men hvis hun fortsetter å teste han, er hun ihvertfall fortsatt interessert. Du har noe å bevise, Marcus, og dette er ikke måten.

12
Okay obsessed med ex girlfriend squad

Skal jo irritere Ida

13
Kajsa

Va störig han är i det här klippet, fattar att hon blir irriterad och håller distans

14
dude

markus. markus. plis - la russetida gå. vær så snill.

15

Skal vi tippe at russen sprayer ned doen med brannslukningsapparat lørdag, og at noen (nevner ikke navn) får jobben med å rydde opp etterpå...

16

Når du er 19 og gutt skjønner du antagelig minimalt av hva som rører seg seg i hue på en litt eldre og mye mer moden jente.
Hvis Markus skal ha en fremtid med Ida må han glemme russetida, vokse opp, få seg en jobb og konsentrer seg om noe annet en CS. Imponerende at Ida fortsatt har tålmodighet med han.
Mulig Markus er rimelig selvopptatt og ego, men det blikket til Ida bør selv en navlebeskuende 19-åring skjønne.

17

Skal Ida være eldre enn Markus? Trodde de hadde gått i samme kull?

18
Dramadama

I følge Fredrik sin reddit-post (forøvrig et innblikk i hvor uvitende han er om hele Ida-Markus-greia) er Ida 21. Synes hun har virka eldre enn Markus hele tida, jeg. Det er kanskje derfor det er enklere for henne å jekke ham ned litt, enn det er for Karoline som er ett år yngre. Hadde Karoline vært enda litt eldre hadde hun sikkert ikke orka hele Markus, han har jo en del å lære. :-p

19
Dramadama

*Mente selvfølgelig «hadde Ida vært enda litt eldre».

20
realisme

liker at karakterene er sammensatt, at ikke det er en idyllisert drømmeverden. Både Markus og Fredrik har til tider ganske irriterende og usympatiske trekk - akkurat som vi mennesker har i virkeligheten

21
Fredrik

Ida fortjener noe mye bedre enn det der Markus.
Vis nå dama at du setter pris på henne, ikke bare stå der og sol deg i glansen av ditt selvopptatte ego.

22
Anogutt

Er egentlig team Markus og shipper han og Ida, men her var han unødvendig douche

23

Når man bruker flere år av skoletiden til å planlegge russetiden slik mange (dessverre) gjør, er det antakelig påregnelig at det tar tid å "komme over" moroa. Særlig når man står fastgroďd i bygda slik Markus gjør.

24
Hvor gammel

Hvor gammel er Ida egentlig?

25
Reddit

Fredrik spør om datingtips. Ida er visst 21 ☺️

26

Så mange gøye råd han fikk !

27

Hvis Ida er 21 og Markus er 19 så er jo forskjellen på gutt og jente rimelig stor. Selv Karoline distanserer Markus i modenhet med er par lysår...?

28

To år er ikke temmelig stor aldersforskjell.

29
Steinar storebror...

Når de er ca. 20 - og jenta er to år eldre blir forskjellen merkbar i de fleste tilfeller. Og veldig tydelig når det gjelder Markus og Ida.

30
Nicenicenice

Markus er en så god karakter. I det ene øyeblikket liker jeg ham skikkelig godt, og så gjør han plutselig noe veldig usjarmerende. Som å snakke ned andre. Først Elias i går, og nå russejentene i dag. Ser ikke ut som om Ida liker det heller. Men det er akkurat det at han har positive og negative sider som gjør ham bra. Han blir troverdig. Dessuten spiller skuespilleren veldig godt, jeg tror alltid på ham. Han er alltid Markus. Det samme gjelder for de fleste skuespillerene egentlig.

En annen ting jeg vil si er at det å lage en redditprofil til Fredrik er et sjakktrekk. Så gøy å se folk som ikke vet noe om Blank svare på innleggene hans. Da får man virkelig utnyttet at man har en tv-serie i realtime.

Applaus så langt for denne sesongen av Blank!

31

Flere enn meg som har sett Ida i en del One Call reklamer i det siste? Litt gøy og litt merkelig når man sitter og oppdaterer Blank-siden og håper på et innlegg, og så ser man henne på Youtube isteden.

32

Jeg kom på en ting! Dere vet den one call reklamen?? Er det ikke hun som spiller Ida, som også er i den reklamen?? Det ligner sykt mye

33

To be fair, synes jeg den videoen av jentene var sykt gøy. Utrolig klein video (jeg er jente på 21). Ida som har lært han at han skal spille med å gjøre den han like sjalu også

34
Dramadama

Videoen var klein som f, men det gjør ikke at det blir mer modent å bruke jobbtida på sosiale medier eller at det blir mer sjarmerende å snakke nedlatende om andre.

35
Ukjent flamme?

Lurer på hvorfor vi ikke så budmannen? Mulig det kommer til å bli en greie der og det var derfor vi ikke så han. Markus ble jo ganske irritert over at Ida likte vitsen hans, og hun ble sur tilbake rett etterpå. Og han hørtes litt eldre ut, så kanskje det er et bedre alternativ for Ida siden hun synes kanskje Marcus er litt barnsli.

36

Markus, jeg håper du aldri vokser av deg å lage surt fjes av agurkbiter ?

Markus, jeg håper du snart vokser av deg tanken om at din måte å være russ på var den eneste riktige! På tide å la fakkelen gå videre, uten å disse folk for å føle seg bedre selv.

Men diss gjerne sjefen din med litt agurkfjes. God humor skal sparke oppover som det heter?

37

Jeg har et spørgsmål: Er russetid virkelig så stort og dramatisk IRL?

38
Dramadama

Jeg kommer fra en mindre by i Norge, og der var det ingen som planla russetida før vg3. Vi hadde revy og russeavis, og satte opp partytelt med noen sofaer og sånn der alle festa sammen, men ellers var det vel ikke noe mer drama enn resten av året. :-p Ikke noe vi sparte penger til eller ruinerte oss på heller.

39
Russetida er det man gjør den til

For mange er den kjempestor. Andre har et mer meh forhold til den.

Jeg for min del hadde en super tid!

40
Russ for tre år siden

Min erfaring er at man velger selv hva man gjør det til. Jeg og mine venner gjorde veldig lite ut av det. Andre kjøper buss og planlegger i flere år.

41

Russetiden har aldri vært så veldig viktig for meg og jeg har aldri skjønt «hypen». Men noen lever og ånder for RT og bruker mange år på å planlegge. Men etter min erfaring er ikke alltid de som peaker i russetiden de det går best med etterpå. Føler kanskje Markus Berg er litt sånn, sånn person som aldri slutter å leve som han var russ

42

Ett klipp på nesten tre dager, det må skje mye på lørdag ass

43
Gjest

Jeg trenger flere klipp i dag ass

44
Reddit

Fredrik ber om tips angående Ida :/
"So what should I do? Go in head first like a barbarian and declare that I like her, and take it like a man if she doesn’t like me? Or should I just try to be a part of her life more and see if she might become interested? Right now I’m just scared that any move I make might be the wrong one."

45
wiiii

Vi har omtrent 18 min med klipp igjen, dere:D

46
Conan

Redit chaten avslører at Fredrik ser på Markus som Conan barbereren. Morsomt siden Ida ser på ham som Hugh Grant?

47
Smelt

Ååå, som jeg har lyst til å treffe ei som ida.

48
Harald, bare Harald

Ja, der har du Dame..!?

49

Jeg er så hekta på Blank at det går utover øving til prøver. Tenker masse på hva som kommer til å skje, og ser for meg ting. jeeeez

50

JEG TRENGER FLERE KLIPP. DET GÅR SÅ TREIGT.

51

Orker ikke mer venting

52
Patetisk

Når skal Markus skjønne at han er patetisk?

53
Frida

Ååååå Fieh i bakgrunnen <3

54
Zorro

Han har en jeg-er-best holding

55
Undertekst

Denne samtalen handler ikke bare om russen eller det å være russ, men om Karoline og forholdet mellom Markus og Karoline. Hvis vi leser samtalen med det som undertekst, så kan vi tolke dette som at Markus prøver å vise at han tar litt avstand fra Karoline ved å kommentere hvor teite de russejentene er og at det russen driver med er døllt og kjedelig. Eventuelt at han faker/overdriver hang up på russejentene/Karo for å terge Ida. Idas respons er først å anklage han for å fantaserer om å være russ selv (les: være med Karoline). Og det er jo ikke en urimelig anklage, for Markus har jo fortsatt ikke gått tilbake på at det kun er "pause". Hun fikk jo til å med repetert på søndag (av Fredrik) at Markus ønsker å bli sammen med Karo igjen. Når han nekter for at han fantaserer om å være russ (les: være med Karoline), og hevder at han driter i dem, så sier hun "Du driter ikke i dem. Jeg skjønner bare ikke at du gidder å bry deg om dem". Og så blir hun vel litt tatt på senga når han kontrer med "Jeg skjønner ikke hvorfor du gidder å irritere deg over at jeg irriterer meg over dem". Her er det for en gangs skyld hun som blir lest som en åpen bok!

56

Du har rett! Godt tenkt