det-er-fredag
Fredastaco:
Har du sendt melding til Hanna eller?
MeiteMarkus:
Nei. Hva skulle det vært?
Fredastaco:
Takk for i går, du var søt
MeiteMarkus:
Haha absolutt ikke
Jeg trodde vi ble enige om at du ikke skulle mase mer?
Fredastaco:
okei da
Hva gjør du nå?
MeiteMarkus:
Chatter med deg
Fredastaco:
Skal vi ha et godt gammaldags LAN?
MeiteMarkus:
Haha gjerne det, men burde ikke du lese til eksamen?
Fredastaco:
Burde ikke du søke jobber?
MeiteMarkus:
Da blir’e lan
Fredastaco:
Haha! Jeg kan komme til deg?
MeiteMarkus:
Bueno!

Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

21 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

Men herregud da Fredrik ikke mas! (men hun var søt da)

2

Nå skal de vidst have sig en snak, Markus må come clean..

3

Herregud, som Fredrik maser da. Håper virkelig Markus snakker med han om Ida i dag, og at Markus kan snakke med Ida så fort som mulig.

4

Åhhh jeg håber altså, at der ikke kommer knas i deres venskab. Gode venner er det vigtigste <3

5
scary canary

Fredrik trying to help Markus would be sweet if he was doing it for the right reasons and not because he’s insecure about the possibility of Ida being whisked away by Markus’ charm...

6
Feil

Det er vel Fredrik som spør først om de skal ha et LAN?

7
Jepp

Er fikset nå

8
♡ Blank

Nå måååå Markus fortelle hva som foregår mellom ham og Ida.
Like denne kommmentaren hvis du liker denne serien !!

9
Ingrid

Lurer på om vi noen gang blir å få vite hva som skjedde med jobben i Oslo

10
melding fra syd

Tja, etter hvordan som han oppfører seg her, har de vel bare krevd noe av ham som han var for kuul til.

11

Är det inte lite konstigt av Karoline att inte höra av sig efter de sist såg och göra slut? Det är ju uppenbarligen slut mellan dom, även om hon kallade det paus. Även om Markus varit svår att göra med så tycker jag han förtjänar ett slutgiltigt "det är slut mellan oss." Konstigt att be om paus om sen aldrig höra av sig igen typ. Det är ju samma sak som att göra slut.

12

Ja fast det har ju inte gått så lång tid heller. Sen tycker jag att "paus" är väldigt konstigt till att börja med.. vad innebär det egentligen? Man kan väl lika väl göra slut. Det är ju inget som hindrar att man ändrar sig senare. Och även om man har "paus" kan det ju hända att den ena eller båda kommer fram till att man vill göra slut helt. Jättekonstigt ju.

13

Kanskje hun tenkte hun kom til å møte han på kro etc? Man kan tenke seg at hun snart oppsøker han. For meg ser det ut som om hun er belærende og at hun straffer han litt. Hun er jo ikke interessert i den umodne oppførselen hans, og ha slitt med å være tro til seg selv

14
Håper på noe annet

Jeg syntes serien var mye mer interessant i starten; trekant-dramaer er så oppbrukt. Skjønner at kjærlighetshistorier engasjerer mange, men jeg har jo sett det en million ganger før. Mye potensial her her, og veldig dyktige skuespillere, så jeg er spent på hvor serien tar veien.

15

Er helt enig med deg! Synes det er kjedelig rett og slett. Håper det snur om nå til at Markus snakker åpent og ærlig ut med Fredrik om hele greia med Ida, at vi får vite noe om hva som skjedde i Oslo og at vi får se at Markus legger en plan for hva han ønsker skal skje videre. Enten om det er å søke jobber, undersøke skolemuligheter, lærlingplass.. Vanskelig å vite hva man vil, men det står jo helt stille nå.. Vil ha en sesong som er inspirerende på andre plan! Brette opp ermene og ta skikkelig ansvar for egen lykke 😀

16
Håper på noe annet

Her summerte du opp mine tanker også?

17
Taco

Bare jeg som får lyst på taco hver gang de snakker sammen? ?

18

Er det meningen at LANet skal være i kveld?

19
Fredrik!

Fredrik får en del kritikk her i kommentarfeltet, men jeg tror han egentlig bare mener vel! Når man er forelska så er det jo følelsene og ikke fornuften som styrer, å innse at kompisen din har bedre kjemi med hun du er forelsket i er ikke bare vanskelig å innse, men kanskje ikke noe han enser i det hele tatt fordi han er så betatt av Ida. Vi har jo sett at også Markus har tatt middels rasjonelle valg i sitt forhold med Karoline feks. Og selv om kjærligheten må få gå sin gang, og ikke noe man kan framtvinge, tror jeg alle kan se for seg at det ville gjort litt vondt om bestekompisen var på dealern med en man selv var ganske keen på - selv om de egentlig har bedre kjemi!

20

Tenk om Ida sender en melding og sier "at hun ikke vil at de skal glemme kysset" og så ser Fredrik den når de har LAN

21
Ida&Markus?

Ja, det hadde vært ille. Men det hadde vært veldig søtt da??