Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

16 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

tror Karoline kommer til å dukke opp i kveld og Ida kommer til å finne ut hvorfor russen ikke vil ha kroene sine på fabrikken.

2
Helt sikkert

jeg ønsket at dette bare skulle bli en fin kveld liksom, men jeg kan føle at dramaet kommer ??

3

for etter denne uken tror jeg det blir en pause.

4
Så raskt?

Er det ikke bare 4. Episode som kommer nå? Tror du ikke at de venter en uke til?

5

ja det kunne jeg også forestille mig, men håber virkelig bare at det bliver en hyggelig aften... (især for markus og ida)

6

Pleier det å være pause i Blank?

7
trodde ikke det

fram til jeg så det var et par ukers pause i våres etter ep. 5 eller noe

8

Både i sesong 1 og 2

9

Frykter en kveld fylt med drama, men håper på en fin kveld, og spesielt for Ida og Markus<3

10
jeg håber at det er i aften der sker 4 ting

1) Vi finder ud af om Fredrik kan stole på Markus som en rigtig ven trods det at han er "fra bunden" af coolness hierarlkiet - er de skitne på toppen eller i bunden? Vi finder ud af om Markus har noget "derinde" - er han andet end Den cooleste 00 med den pæneste pige?

2) Vi finder ud af om Markus klarer at holde hemmeligt at han bad Elias gå sin vej og dermed er skyld i at der ikke er noget russe? på Fabrikken

3) Vi finder ud af om han og Ida har noget kørende? Eller om han vil holde sig tilbage fordi han ved det er Fredriks crush - tilbage til nummer 1....

4) Det viser sig at Fredrik er super well connected on line - han er gamer-kongen som kan få ting til at ske på Fabrikken 🙂

11
Den gamle og sure

Er det bare mig, der er gammel og sur, eller virker Markus lidt for uengageret (næsten som om han keder sig og hellere vil pille næse...) i den video...? ??

12

Jeg tror det bare er hans måte å være på. Fant videoen sjarmerende, jeg.

13
Gammel og sur 2

Jeg følger deg tildels på den oppfatningen, og synes godt Marky Mark kunne kastet seg på med promo litt tidligere. Det står jo mye på spill for han også (indirekte pga han var skyld i tapt inntekt for fabrikken). Men skjønner at det er litt konfliktfylt. En ting kan være at han er redd for å bli oppfattet som litt nerdete. Vet ikke i hvilken grad han ønsker å framstå som gamer, og om det å legge ut en sånn video vil bryte med det inntrykket folk som følger han på Insta har av Markus Berg. En annen ting kan være at han innerst inne ikke ønsker at ideen til Fredrik skal slå an. Fordi han selv ønsker å føle seg som helten? Men det ville jo bare vært skikkelig barnslig?

14

Oooooopppdattttererrrriiiing plis

15
Eventet startet kl.18

og klokka er 20:00 nå, og fortsatt ikke klipp? :/

16

Jeg kan ikke forstå at han var «den kuleste gutten» på vgs