Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

69 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Helt Blank

Finally klipp!!!

2
Dere vant???

Ingen vinnere her akkurat. Dårlig stemning egentlig

3
Hæ???

Var det alt??

4

gjetter at det kommer flere klipp i løpet av kvelden

5

...eller ikke

6
Helt Blank

Nej nej nej nu stopper det, all drama, the heart wants what it want.. but you cannot force it Fredrik..!

7
Hø???

Kan man tvinge noen til å like seg? Ehhh NEI det kan man ikke Fredrik....

8

Ahh ser at begge gutta blir sjalu på hverandre

9
Men !

Forskjellen er at Markus skjuler det og skygger banen istedenfor å skulle lashe ut mot Fredrik. Fredrik velger å gå til angrep istedenfor å stole på at Markus gjør det som egt er rett. Her er det faktisk Fredrik som er teit, mens Markus faktisk oppfører seg som et menneske for første gang i denne serien

10

“For første gang i serien”, slap nu af føler faktisk ikke Markus er så slem igen. Men ja ellers enig

11
Hmmm

Jeg vet ikke helt. Jeg heier veldig på Ida + Markus egentlig. Føler ikke at Ida og Fredrik passer.

12
flott

Marcus Berg! Men mon ikke hun er lidt keen på ham? Stakker Frederik!

13
Nøkkelost

Her er jo Fredrik ganske ukoselig syns jeg. Markus burde jo ikke prøve seg uten å snakke med han først, når han har lagt det opp for Fredrik på den måten han gjør. Virker likevel ikke som dette er bevisst fra Markus sik side, og de kan jo ikke noe for at de har kjemi. Kjipt å bli utenfor i en samtale, men her tror jeg Fredrik overtenker pga bakgrunnen som upopulær. Hvis det faktisk skal bli noe med Ida, må han jo ta ansvar for å snakke med henne selv. Syns ikke de avbrøt han, men samtalen handlet jo ikke om han, så det ble kanskje ikke så naturlig. Dessuten var det Ida som startet det, og ikke Markus. Ida kan ikke bare kommanderes til å bli forelska i noen, det må hun få avgjøre selv.

14
Vinterutstyr

Du synes ikke de avbrøt han? To ganger var han i starten av en setning og de begynte å snakke. aka han ble avbrutt

15
Jordnær

Synes det blir litt rar oppførsel av Fredrik. Han kan ikke bare klaime Ida fordi han har sagt at han vil ha Ida, og bare fordi de har en god kjemi. Ida må få velge selv på en måte. Synes Markus var veldig god og hyggelig her, men han må nok ta den praten med Fredrik om hva han føler snart, før det bikker over, men alt kan skje.

16

Sjarmerende type han Fredrik. Ingen har førsterett på noen

17
huff..

men e er nok ganske letta, at frederik sa det med en gång da! e syns jo at markus og ida har god kjemi, men tenk om ho er ikke interessert i noen av dem

18
Jo hun er det

Hun er jo keen på Markus. Og syns Fredrik oppførte seg ganske dritt

19
Jadda

Dere som syns så synd på Fredrik, hva syns dere om at han krevde sin rett?

20
Hmmm

Syns ikke Fredrik viste sin beste side akkurat. Men kudos til Markus som tok hensyn og reiste. Trist klipp syns jeg.

21
Pent gjort...

... men han ER jo keen på Ida...

22
Silje K

Markus Berg - kjemi ?

23

Synes det er litt rart av Fredrik å claime Ida på den måten, man eier ikke mennesker og Markus har like mye rett til å snakke med henne som Fredrik har.

24

Dette her var bare vondt å se på. Dårlig business og dårlig stemning mellom trekløveret. Tror ikke denne sesongen kan få noen lykkelig slutt.

25
Glen

For et drama ! Snork ...

26
Side om side

Til de som ikke har merket det, dette er samme cafe som Tommy sin cafe i side om side : )

27

Fri for at blive sammen med Fredrik. Han er allerede jaloux, inden han ved, om Ida kan lide ham!

28
Bros

Ganske kompis stemning mellom alle tre, synd å føle seg utenfor. Tipper han oppsøker Karoline

29
Reality check

Synes dette klippet var fint, selv om det også var litt vondt å se. Etter å ha sett de sammen i ulike situasjoner nå, har vi jo alle skjønt at Markus og Ida har god kjemi og en herlig småflørtete tone (som er veldig naturlig for mange!) mellom seg. Men her oppdager også Fredrik dette. Og han har all grunn til å bli frustrert - dette er jo tross alt drømmedama med stor D det er snakk om. Det at han gir uttrykk for denne frustrasjonen til Markus, tenker jeg på en måte er en tillitserklæring. Gode venner kan være ærlige og rett ut med hverandre, og det er jo åpent i dagen mellom dem at Fredrik anser seg selv som underlegen Markus når det gjelder damer. Dessuten har Markus vært veldig på tilbudssiden for å hjelpe Fredrik i gang på denne fronten. Og Markus er jo også innforstått med at Ida er den eneste dama Fredrik vil ha, så da er på en måte premissene lagt: Markus skal hjelpe Fredrik med å nærme seg Ida. Jeg skjønner godt at Fredrik blir frustrert nå Idas oppmerksomhet trekkes mot Markus, og Markus og Ida nesten ikke slipper han til i samtalen. Jeg tenker også det er OK å minne Markus på at han lovte hjelpe Fredrik. Og Markus tar helt klart ansvar for kompisen sin her, noe som er helt nydelig gjort av ham. MEN, denne frustrasjonen til Fredrik kan like gjerne bunne i at han ser at Ida liker Markus, noe som kanskje er en bekreftelse på det han allerede vet: Ida ser på ham som nabo og kompis og ikke noe mer. Selv om den anklagende tonen ovenfor Markus er litt urimelig, så skjønner jeg hvor frustrasjonen kommer fra!! Og dette klippet gir en vond vond vond påminnelse om hvordan det føles å alltid komme i skyggen av en venn/venninne i sosiale settinger.

30
Helt Blank

Ej jeg synes det er så dritt der ikke er mere i aften. soo much for suspense.. lidt langtrukkent og kjedelig..

31

How to fight loneliness
Smile all the time
Shine your teeth to meaningless
And sharpen them with lies

And whatever is going down
Will follow you around
That's how you fight loneliness

32
Den gamle sure

Jeg synes, det er helt fair, at Fredrik beder Markus lade være med at flirte. Fredrik ved jo ikke, at Markus også er blevet varm på Ida. Og det var jo Markus selv, der opfordrede Fredrik til at go for it.

Markus kunne have valgt at overhøre Fredrik, men han lyttede og trak sig, selv om det gjorde ondt på flere planer og sikkert mindede ham om følelserne efter Karolines og hans break up.

Respekt til Markus for at trække sig. Og respekt til Fredrik for at sige sin mening så tydeligt til Markus, at det ikke kunne misforstås.

33
Glen

Når skal det skje noe? Dette er som ei sovepille

34

Både Markus og Fredrik er interessert i Ida, Ida har et godt øye til Markus. Føler det blir drama mellom F og M etter hvert.. ?

35

«Hele tiden» trodd F liker broren til Ida. Det kan være like greit fordi M skaper jo problemer på egen hånd

36

Tenk hvis det viser seg at Ida faktisk ikke er interessert i gutter i det hele tatt da? Det hadde vært veldig interessant ?

37

Det hade varit det bästa!

38

Hadde vært en interessant twist! Blir spennende å se hva som skjer??

39
Den gamle sure

Jeg er med dig her. Det kunne være for morsomt ??

40

det ville da være for dumt, når de har lavet en så fin opbygning til markus og ida

41

Tenk om Markus og Fredrik ble keen på hverandre - DET hadde vært interessant?

42
Gina

Bra at Fredrik sa ifra så fort. Han har ikke rett på Ida, men uansett er det ikke hyggelig å være den som gang på gang blir avbrutt. Jeg telte tre ganger her hvor de avbryter ham, Ida to ganger og Markus en gang. Sårt å se, for jeg har vært i Fredrik sin situasjon mange ganger selv.

43
Jupp!

Jeg tenkte bare jeg skulle koke noen poteter 🙂

44

Kartofel

45

har ventet hele ugen og alt jeg får er et lille skænderi... smh

46

synes faktisk at Frederik er meget "agressiv" i dette klip. Både overfor en kunde men også overfor Markus. Hans "kærlighed" overfor ida blender ham

47
Dramadama

Synes Fredriks aggressive sjalusi-reaksjon blekner fullstendig i forhold til Markus’ sjalusireaksjon mot Elias...

48
Enig

Jeg synes også han er mer "agressiv" enn vi har sett ham før. Han virker stresset. Men det er jo ikke så rart, for her er mye som står på spill! Det var jo utrolig viktig for han at arrangementet gikk bra, for det var jo hans ide til å "redde" økonomien til fabrikken. Også når det gjelder Ida - drømmedama - vil det jo være grusomt å måtte tåle at hun velger Markus framfor han selv.

Jeg tenker egentlig at Markus er den som skulle vært stresset når det gjelder fabrikken, ettersom det delvis er hans feil at fabrikken taper inntekter. Det er jo en mye mer alvorlig sak enn alle damegreiene...

49
enig jalousi er en stærk følelse

selv søde Fredrik bliver lidt aggressiv

og bare se hvad Markus kom til i jalousi

50

8 minutter tilbage til i aften/ imorgen. Glæder mig til at se hvad de finder på. Der må være noget spændende som skal ske nu.

51
Her er det noe potetgull i posen ...

Jeg lurer på om det kan være noe med Fredrik som ikke er riktig skrudd sammen og derfor har han ikke hatt så mange venner.

Det er helt greit å gi beskjed om at man føler seg utenfor og at man er redd for at kompisen skal stjele dama du drømmer om, men dette er tydelig lite bevisst fra Markus sin side, som bare er seg selv rundt Ida, dermed burde Fredrik ha vært litt hyggeligere og heller spurt hva som foregikk istedenfor å klikke i vinkel. Dette er en side av han som gjør meg veldig mistenksom ihvertfall.

Markus har også respekt for kompisen sin, dermed så har han skygget banen. Selvom vi tydelig ser hans ønske om å stå Ida nær så gjør han ingenting ut av det annet enn å se ulykkelig ut. Fredrik og Ida mangler tydelig kjemi, men det har Ida og Markus. Det er sikkert vondt å innse, men en god venn vil støtte deg uansett. Dette gjør ikke Fredrik her.

52
Ugler i mosen, potetgull i posen

Hvis du kaller det der å klikke i vinkel,da har du ikke vært borti skikkelig urimelige folk!

53
Dramadama

I tillegg er det lett for -oss- å se at Markus og Ida har hatt kjemi en stund, men Fredrik har ikke sett det før. Det eneste han har sett er kule Markus Berg som sier «det er så lett å få seg dame, du må bare prøve, jeg backer deg, bare kast deg uti det» etterfulgt av kule Markus Berg som bare setter i gang med å flørte med henne i steden for. Tror på ingen måte Fredrik ikke mener at Ida skal få velge selv, men han vet jo ikke at Markus faktisk er interessert i Ida og motsatt, så at Markus velger å sitte der og flørte «for gøy» framstår så klart som sabotasje og backstabbing i Fredriks øyne.

54

Jeg tror det kan være at han alltid har vært den som står på sidelinjen, og rett og slett bare er dritt lei av det akkurat nå. Ikke fordi det er noe feil med ham, men fordi "Markus Berg"-typene alltid er de som ender opp med å få mest oppmerksomhet. Ikke de som er litt mer nerdete og originale. Jeg tror nok at de begge er lei. Fredrik er lei av å ikke bli sett, og Markus er lei av "men du er jo Markus Berg"-stempelet.. Er enig i det du sier ellers om kjemi osv. Tror ikke Fredrik og Ida er ment for å finne hverandre på den måten. Tror vi kommer til å se at Fredrik også innser det selv etterhvert. Håper det hvertfall!

55
Fersken

Fredirik ❤️
Glad han sa fra. Og så fint av Markus å la de to være alene. Han utvikler seg fint og viser mer og mer av hvor storsinnet han kan være. Nå håper jeg bare Fredrik klarer å få Ida til å se hvilken skjønn og fantastisk fyr han virkelig er

56

Her er jeg faktisk ikke enig. Ida og Fredrik har ingen kjemi. Han er en bra fyr, når han ikke klikker på vennene sine og ber dem skygge banen. Syns han viste en dårlig side av seg selv i dag. Fredrik og Ida blir det ikke noe av tror jeg. Han er ikke hennes type

57
Fersken

Synes ikke Fredrik «klikket», synes bare han sa fra. Tror også Fredrik og Ida kunne vært fine sammen, han bruker bare litt tid på å komme ut av skallet sitt og vise hvem han er. Men tror bok dette vil utvikle seg til at det blir en greie mellom Markus og Ida

58
Fredrik

Til dere som sier at dette ikke var fin oppførsel av F: Han ble jo avbrutt flere ganger, han prøvde flere ganger å bli med i samtalen uten å slippe til. Det er ikke en god følelse. Han ble rett og slett holdt utenfor akkurat der og da, selv om de ikke mente det. Og det er nok slik han opplevde det på VG med Markus og de andre

59

Ikke helt enig ass. Man kan ikke vente å få første ordet i enhver samtale. Og det var faktisk Ida som la opp til samtalen med Markus, ikke Markus. Skulle han la vær å svare Ida da, bare for at Fredrik skulle få si noe?

60
Ugler i mosen

Det er forskjell på å ville ha første ord i samtalen, og på å ville bli inkludert i den,da. Jeg synes ikke Fredrik er urimelig. Han kunne selvfølgelig ha taklet det litt bedre,eller sagt ifra på en annen måte,men det var da slett ikke så ille.

61
Gutter

En liten konkurranse der mellom de to, men M har jo egentlig bedt F sjekke opp Ida, så selvfølgelig bør han trekke seg. Han har en enda større vendetta med Elias - de to er jo begge vant til å vinne så der må det bli hanekamp
Og siden det bare er pause ville det være uklokt å droppe Karoline for Ida før ting er avklart...

62
Uklokt

Det vel mer enn en vanlig pause. De er 19 år og passer ikke sammen engang. M burde lytte til hva han selv vil. For med blir Et forhold til K det samme som et tilbakefall. Hvis du legger merke til oppførselen til M så er Ida den han egentlig er oppriktig interessert i.

63
Michael Fuchs

Red Bull er godt, da!

64

Litt farlig å selge sammen med alkohol bare

65

Så... Markus er Edward, Ida er Bella og Fredrik er Jacob ???????????

Kom an, gi oss noe litt mer interessant enn et trekantdrama!

66

Skjønner ikke hvorfor man ikke kan ta hensyn til F egentlig. Man trenger ikke flørte foran andre med det samme man har muligheten. Og Jeg tror F sin oppførsel skyldes at han har kjent Ida hele livet, og han skal jo egentlig være en bra person om en som M kan lære noe av. Men ja altså han var vel rar. Man kritiserer vel egentlig ikke kunder for å bestille vann heller

67
Kjentfolk

Synes det ser ut som Fredrik kjenner "kunden" fra før. Da er det jo lov å si ifra, er det ikke? Så ikke ut som kunden tok seg nær av det, akkurat? Er jo normalt å bestille noe når man f.eks
går på fotballpub for å se kamp. Ekstra viktig "på bygda"!

68
kjenner vi egentlig Ida?

Det som kan bli en spennende twist er hvis vi får se handlingen fra Ida sitt ståsted. For selv om hun stjeler en hver scene hun er med i på grunn av hennes trivelige, morsomme og naturlige væremåte, så vet vi omtrent ingenting om henne.

69
Noora

Når er det spilt inn? Syns de går så tynnkledd...