Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

48 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Hehehe

Tror Karoline fikk litt å tenke på nå. Men, vi er ferdig med henne. Vil ikke ha henne tilbake!

2
Jepp

Men tror ikke hun vil ha tilbake Markus heller. Hun skjønte vel kanskje nå at hun ikke kommer til å få mer oppmerksomhet fra ham lenger, og ble snurt over det. Overraskende mange som er sånn, er litt komisk egentlig

3
Irritert

Kan ikke noe for det, men merker jeg blir irritert hver gang Karoline dukker opp. Blir klein stemning med en gang, mye hyggeligere når hun ikke er der

4
helt enig

og måske er Markus på ægte mere sådan en Hugh grant type end en russekonge type 🙂

5
scary canary

So nice to see someone reflect Markus' humorous energy and play along with him! Ida is the best.

6

Er det liksom Karoline som skal ende opp med å bli sjalu nå? Hva tror dere skjer fremover folkens?

7
håber egentligt bare der sker noget

også bare noget mere i dag 🙂

8
Elsk

elsk på dette klippet

9
Own it

Markus, ikke vær dust. Knekk sammen og tilstå til Ida.

10
Anogutt

Jaa, hvis hun får vite det av noen andre (feks sjalu Karoline) kommer hun kanskje aldri til å tilgi ham!

11
Yeay

Elsker hans humor, synes ikke den er dritt, elsker hans 'det er en kamp mot klokka' kommentar, spot on Markus!

12
❤️

En kamp mod klokken..! ???

13

Er sååå glad for at Karoline fikk se Markus med Ida sammen. De så ut som et etablert par på handletur! ...Så god kjemi Ida og Markus har, nydelig å tenke seg dette utvikle seg til et forhold. Men ikke allikevel, hvis det virkelig er slik at Fredrik liker Ida.........

14
Rett, men ikke helt

Bare liten ting - Fredrik har ikke noe mere rett til Ida enn Markus..... Vi vet ikke ennå om noen av dem er interessert. Heller ikke om Ida er interessert - noe som er hovedpoenget. Bare som en kommentar til «men ikke allikevel, hvis det virkelig er slik at Fredrik liker Ida»

15

Neida, Fredrik har ikke mer rett på Ida, men liksom litt kjipt hvis Markus liksom legger an på Ida når Fredrik har antydet at han liker henne og Markus har sagt at han vil hjelpe ham.... Det handler ikke om rett til, bare ser en gryende konflikt som jeg gruer meg til å se eskalere.....

16
Nøkkelost

Joda, men litt kjipt hvis Markus prøver seg på Ida uten å snakke noe med Fredrik først. Markus har jo vært veldig på at Fredrik skal bli sammen med Ida, og Fredrik har jo på en måte sagt at han liker henne (selvom jeg ikke kjøper den helt). Man skal jo ha respekt for vennene sine, hvert fall når de har snakka så spesifikt om at Fredrik og Ida burde bli en greie.

17
Helt blank

Fine, små hverdagsglimt i denne serien. Men det jeg har savnet i alle tre sesongene av Blank er følelser. Det blir monotont og flatt, som om de heller ikke er alene tillater seg å gi uttrykk for ser som skjer på innsiden. Hos Markus er det et karaktertrekk at han ikke går i dybden, men også Zehra og hun i første sesong hadde skuddsikker vest rundt hjertet.

18
Madde

Jeg synes ikke at det er for lite følelser, men heller mer subtile ansiktsuttrykk, blikk og pust som lar seeren tolke stemningen litt selv. I den virkelige verden er det jo ikke slik at man, selv om man er alene, alltid gir uttrykk for det man føler på innsiden. Kjenner meg selv igjen i at jeg kanskje bare sukker eller trekker litt på munnvikene hvis jeg feks får en skuffende melding. Synes serien veldig fint viser tankelivet til karakterene gjennom slike virkemidler, samt ved å vise hvordan de skriver meldinger (omformuleringer, sletting av visse deler eller hele meldingen).

19

Hæ, jeg synes sesongene har vært stappfull av følelser. Litt slik som livet er stappfullt av følelser.

20
Legokloss

Det har jo vært sånn hver sesong - først er det som å se maling tørke på en glatt vegg, men så begynner ting å skje, og karakterene utvikler seg i rekordfart, kommer ut av skallene sine. Jeg liker det med blank, det går så sakte og så får man brått store endringer.

21
uenig

blank viser masse følelser men veldig subtilt i små ansiktsuttrykk osv sånn at man skjønner hva de føler uten at det blir overtydelig - veldig bra

22
Sass and sparks

Dette er jo drømmesituasjon. Tror faktisk Karoline synes Hugh Grant-Markus er søt. Smilet slokna derimot tvert når hun så Ida. Ida, derimot, ser ut til å ha the time of her life. Elsker hvordan hun gir han passe mengde tyn, og at han selv også dermed klarer å more seg over situasjonen.

Match made in heaven, mener nå jeg. Håper det kommer ei reim av ei CS-jente på eventen som Fredrik bare faller pladask for???

23
#jesuisida

Ida synes ihvertfall Hugh Grant aka Marcus Berg er søt! Så da er det best å være sånn passe sassy for å skjule det for Marcus og ta styring på situasjonen. Og enig - Fredrik trenger ei gamer-jente!

24
Revolver Ocelot

@#jesuisida

Jeg er nok på samme nerdenivå som Fredrik når det gjelder gaming, men kjæresten min gjennom mange år har null interesse for spill. Vi har det kjempebra sammen likevel?

25
Nomin

Shit, enn hvis det ikke er noe på gang mellom Elias og Karoline, og Elias tror at Markus nektet ham inngang pga hudfargen hans? ?

26
Jules

Jeg tror definitivt det er noe på gang mellom Elias og Karoline. Elias er jo kjekk, sjarmerende og har åpenbart sjarmert Karo i senk, og han vet nok veldig godt at Markus er sjalu. Måten Markus behandlet han på da han skulle inn på kafeen var jo helt dust, og jeg skjønner godt at Elias tenker lavere om Markus nå

27
All respekt til deg.

Det er gøy å teoretisere, og ja, verden vi lever i er fortsatt altfor preget av rasisme, men her er det da ærlig talt ingenting som tyder på at Elias skulle tro dette? Elias er fullt ut klar over at det er slutt mellom Markus og Karoline og at han selv dermed framstår som "den andre gutten", uansett om de har noe på gang eller ikke (hvis ikke han forstår dette, er han i så fall sosialt blind). Å trekke spekulasjoner om rasisme ut av det blå, bare understreker at vi har langt igjen mot et samfunn uten rasetenkning.

28
Brun

Nei unnskyld meg. Som en som er brun selv så synes jeg det du skriver er ganske tankeløst. Det er ikke å trekke spekulasjoner ut av det blå, at Elias kanskje av erfaring tenker at når noen ber han om å ta kaffen sin en et annet sted, uten å si hvorfor, så er det fordi han er brun. Rasisme er i aller høyeste grad til stede, også i Norge i dag, og hvis Elias har opplevd det samme som jeg har, så kan han godt tenke at det er det Marcus mener. Men hvis det er noe på gang mellom han og Karoline så tenker han sikkert ikke det. Men du må ikke tro at å anerkjenne at rasisme skjer, er rasisitisk. Å si at vi skal ha et samfunn der man ikke tenker på hudfarge, er en ting som bare en privilegert person som ikke har opplevd diskriminering vil si. Vi må snakke om hudfarge, og ssnakke om rasisme, ikke late som ingen av deler skjer. Man kan ikke være «fargeblind», man må være fargenøytral.

Men jeg tror Elias bare er kjip fordi han har noe på gang med Karoline da ?

29
Hei, Brun.

Jeg prøver ikke å late som rasisme ikke skjer, slik jeg skrev innledningsvis, men jeg står fast ved det jeg skrev i resten av innlegget. Elias er en smart fyr. Han vet akkurat hva Markus sin oppførsel dreier seg om. Hvis dette var snakk om to mennesker som ikke kjente hverandre, så hadde jeg vært med på tankegangen din, men basert på alt vi har sett til nå, så synes jeg rasismespekulasjonen kom ut av det blå.

30
dette er jo den gode diskussion

Det er jo en ganske hård handling synes jeg at Markus nægter Elias adgang til en offentlig Café fordi Markus er jaloux på Elias.

Jeg er også spændt på hvilke konsekvenser det vil få for Markus. Der er ikke nogen vidner så han kan jo altid prøve at løbe fra det han sagde.

31
dette er jo den gode diskussion

At personale (som Markus jo er) nægte en farvet mand adgang til en cafe der er åben for offentligheden er diskrimination uanset hvilket motiv Markus har. Det er ulovligt ganske enkelt.

32

@Brun ??? vel skrevet!

33
det är ett brott

att fredrik inte har insta!!!!!

34
Anogutt

Han skrev på Reddit at han har insta men ikke bruker den

35
Ikke typen

Men se, han er jo på reddit, som seg hør og bør. Nå har de også linket opp til reddit-kontoen hans.

36

reddit-konto gir så mye mer mening enn at han bruker insta aktivt. Samme for discord. Synes det er fint denne sesongen at de utvider sosiale medier perspektivet og har en karakter som Fredrik som gamer, tar opp fag, er usikker på om FB egentlig er spesielt relevant (og det gir mening, siden både det og insta er mindre relevant for han personlig) og at de utvider til arenaer som er mer relevant for han som discord og reddit. Mange av oss kan relatere til det. Vi er ikke på FB, vi er ikke aktive på IG, men vi er aktive på nett allikevel. Også utenfor spillene vi spiller (om vi spiller på nett med andre).

37
Antiklimax

Det största problemet just nu är inte vad Karoline tycker eller om Ida och Markus passar ihop eller inte... Jag får ont i magen av vad Markus har ställt till med. Nu är det försent att ångra sig också. Elias har redan gått vidare. Hur ska han lösa det här??? Jag tror att nån eller några kommer dyka upp på den där spelkvällen och få höra om att dom har ordnat den för att stället inte ska behöva stänga och då kommer det komma fram att Elias inte fick komma in och att det är därför russen har bestämt sig för att vara nånannanstans... Och Markus kommer vilja sjunka genom jorden och Ida kommer skrika nåt åt Markus och storma ut och Fredrik kommer se förvånad ut.

38
Fersken

Karoline who? Ida er en mye mer interessant og morsom jente. Synes de to er fine sammen, men vil egentlig veldig gjerne at Fredrik skal få Ida... Vanskelig.

39
Mynte

Har ikke noe annen forhold til mynteblader som M holder annet enn det sannsynligvis er til drinker som Mojito

40

"Kamp mot klokka" Haha så flaut. Og Karoline har Frozen-Elsa hår.

41

Ikke helt realistisk at han har lagt inn bilde av Elias på tlf, da... 😉

42

Er vel messenger? Det var der han sendte meldingen sist.

43
Takk, Tja :)

Of course...Var messenger, ja. 😉

44
endelig

Endelig en kreativ episode. La disse to bli sammen.

45
budu

it's markus fault damn

46
jeppe

ida og Markus passer utrolig godt sammen. hun er så utrolig søt

47

Yes, men Ida synes Markus er söt - regardless hvad hun siger. Freudian slip.

48
hestegutt

Så nydelig å se hvor bra kjemi de har og hvordan de egt er skapt for hverandre. Og hvor grusomt det blir å
se på når alt faller i grus når Ida finner ut at det er Markus som er grunnen til at de mistet russekroene