Save the Factory

Fredrik har gitt gruppen navnet Save the Factory
Endre navn

Fredrik Unstad:
Hva hvis vi har et sånt eget hjørne hvor folk kan spille pacman eller flipperspill?
Fredrik Unstad:
Og kanskje vi kan høre med rain eller Snute eller noen om de vil komme som VIP
Markus Berg:
Eller vi kan få ordna et hologram av dem?
Ida Halvorsen:
Masse gode ideer her, bare husk at budsjettet vårt er ca 0kr
Fredrik Unstad:
Ja det var det ja
Fredrik Unstad:
Kanskje vi skal møtes i kveld og planlegge litt?
Markus Berg:
Gjerne!
Ida Halvorsen:
Jeg kan ikke, men stoler på dere!
Ida Halvorsen:
Litt i hvertfall

Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

13 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
How to her over Karo

Her er opskriften på, hvordan man kommer over kærestesorg: planlæg gamer event med Fredrik ❤️

2
❤️

De er bare så søde de tre. Ønsker dem det bedste.

Og iøvrigt cool at få indblik i gamer-miljøet. Det er vi mange, som intet kender til.

3
Fredrik?

Åh herregud. Jag skulle vilja ha en Fredrik i mitt liv.

4

Håper på et fint klipp til kvelden da?

5
Det blir gøy

Jeg vil også komme

6
Revolver Ocelot

Elsker at Fredrik har Link som profilbilde på facebook? Han er ikke redd for å bryte med sosiale normer.

7
Kul Katt

Hjernen min har oversatt Ocelot til Lancelot gjennom alle kommentarfeltene, men nå oppdaget jeg at du jo er en kul katt med revolver!

8
Revolver Ocelot

Haha! Så artig? Revolver Ocelot er en karakter i en spillserie som heter Metal Gear Solid, hvor regissøren likte å bruke dyr som kodenavn. En gif av Ocelot ble faktisk brukt i en post her på lørdag?

9
Kul Katt

Aah, jeg kjenner bare til Solid Snake. :-p Har så vidt prøvd MGS, men er atskillig mye mer bevandra i andre typer spill.^^

10

Der må være flere som Fredrik derude - men svære at finde, fordi de er fuldtidsgamere. hvad er Fredriks hemmelighed... Eller måske er det bare sådan, han er. Det minder om al den kærlighed, der blev givet til Isak i Skam.

11
Og Ragnar

Og Ragnar i Blank sæson 1. Ham elskede vi også alle sammen ❤️

12
Legokloss

Jeg har spilt Counter Strike når jeg var yngre, Jeg var ganske god en stund. Det er stas, men etterhvert krevde det maskiner som jeg ikke hadde, kan ikke ha noe lag, for kidsa blåser hodet av deg om du somler.
Det er stort sett et fint miljø, og jeg opplevde ikke gamermiljøet som sexistisk. Tvert imot ble jeg regnet som hun kule jenta. De siste åra har jeg sett en endring, mer sexisme, og det hindrer selvsagt rekruttering til miljøet.
Rollespillmiljøet hører jeg har blitt mer inkluderende med åra.
Jeg ser for meg at Fabrikken også kunne tatt inn penger feks ved å arrangere Settlers- turnering. Det er verdens mest spilte brettspill, nest etter sjakk, og man kan også gå for norsk mesterskap for å komme med til VM. Flere nordmenn som har kommet langt der. Bridge er også en stor greie internasjonalt og i Norge. Trist at ikke gamere og spill er med i sportsnyhetene. Det er gode spillutviklere, gamere, bridgespillere osv fra Norge, som det både er mye penger i, og der nordmenn gjør det bra.

13
Jenny of Oldstone

er jente selv og føler akkurat det samme som deg om gamermiljøet. Nå spiller jeg mest med kjentfolk (gutter) så opplever ikke så mye irl, men når det drar seg til med diskusjoner på feks reddit er det helt umulig å delta. Det jeg ser mest av der er hvem er mest hardcore-fan, eller er ‘entitled’ til å bestemme/eller komme med sin mening fordi hen har spilt mest, eller kan mest lore. Og jeg føler at spesielt som kvinne i større grad må du gå igjennom et eget avhør for at du i det hele tatt skal kunne få ta del i diskusjonen?