Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

53 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Finally

Det är dags att någon sker med Fredrik!!

2
Yesss

Endelig. Første klippet jeg kan se flere ganger etter hverandre. Har sett det 4 ganger allerede. Fint❤️

3

Same here! Love it!

4
Gjertrud

Når blir han avslørt av Ida?

5

Fredrik ❤️

6
Mark

Her fik vi jo lige årsagen til Markus’ problemer i livet. Bange for ikke at være andet end den cooleste 00’er. Derfor han vendte tilbage til den lille by, for i Oslo var han ikke den cooleste, måske var han overhovedet ikke cool og kunne ikke finde sig selv i den lidt kedelige ansvarsbevidste voksen-identitet.

Stakkels Markus. Det er ikke nemt at blive voksen!

Og det var da også bedste klip so far. Dejlig stemning ml. trekløveret Ida, Fredrik og Markus. Bare Markus nu ikke fucker up i det ved at være sammen med Ida...

7
Enig

Ser ut som Idas analyse treffer han, selv om han selvfølgelig prøver å tulle det bort (kjent strategi). Hun leser han som en åpen bok, og nå vet han det. På ekte. Og jeg tror han liker å bli lest. Sett. Og det gjør meg sikkelig vondt, når denne erkjennelsen kommer samtidig med at han oppdager at det er Ida Fredrik liker. Her er det duket for konflikt, og jeg har en mistanke om at Markus snart kommer til å finne seg selv dratt mellom ønsket om å være lojal mot kompisen sin og sine egne gryende følelser for denne sjarmerende jenta som ser ut til å forstå ham bedre enn han selv gjør. Prepare for hjertesmerte! ?

8

Den scenen traff veldig! Han ble åpenbart rørt men tulla det vekk. Er kanskje ikke så mange som ser hvem han egentlig er bak fasaden. Ida har begynt å åpne han litt og det er bra? Er også veldig spent på hva som skal skje med Fredrik i serien, håper ting går bra med han

9

omg, kan ikke magte det drama som kommer nu

10
Mark

Samme her! Håber ikke at Markus og Ida hooker op. Åh nej for stakkels Fredrik, hvis det sker!

11

noen foreslo at Fredrik kanskje er gay og forelska i broren til Ida. Synes det passa med introen..

12
Enig med deg T

Når han fikk spm om hvilken Jente han likte - så sier han det er kanskje EN jeg liker og ser bort til disken hvor broren og Ida står

13
@T og Enig

Ikke enig med dere. Se på videoen en gang til og legg merke til: Fredrik bekrefter faktisk Markus sitt spørsmål om det ikke er en jente han liker. Så, i tillegg, for å vise hvem han mener, ser han mot disken der Ida og broren står. Så ser de på hverandre igjen og Markus ber om bekreftelse med blikket sitt. Denne bekreftelsen gir Fredrik, og så blir det rar stemning på bordet når Ida kommer tilbake.

Slik jeg ser det, så går det ikke an å tolke dette annerledes.

14
Nolea

Mulig Fredrik liker gutter ja. Mulig dette er broren til Ida og kanskje Markus. Men ja mulig det er vanskelig for han og være åpen om det.

15

MEN, hvorfor var der så akavet stemning da ida kom tilbage til bordet???

16
hvorfor

det var så pinlig fordi fredrik tenker at mark ganske kunne liker ida i fremtid. derfor reagerte de sånn. jeg tror at han, enten liker ida eller liker Idas bror. Men jeg sier, og er nesten 100 % sikkert, han likker ikke jenterne.

17
Fordi

at Fredrik akkurat hadde avslørt en hemmelighet

18

Kan jo være han er bifil, hadde vært kult med en skeiv karakter. Ikke så ofte man er representert i serier. Spesielt ikke bifile gutter, kan jo faktisk hende at han har vært eller er forelska i broren til Ida eller i Markus. Kanskje han beundret han litt på VGS men siden vennskapet deres har blitt så fint nå drøyer han å si det fordi han ikke vil ødelegge? Ikke vet jeg, blir spennende å se?

19

nok et af de bedste klip indtil videre i denne sæson<3

20

Sesongens desidert fineste klipp til nå ??

21
Legokloss

Ok, kult klipp.
Jeg har lyst å sjekke opp Fredrik, så der har dere jo en rar stemning bare i seg selv.
Hva skjer videre nå da, er det meningen det skal skje noe mellom Markus og Ida? Jeg orker ikke at min Fredrik blir såra, da sender jeg formell skriftlig klage til NRK.

22
Cami

I knew IT! Fredrik liker Ida. Men Markus kommer til å «stjele» oppmerksomheten og Ida fra han. Jeg både gleder meg og gruer meg.

23

fredrik defense squad assemble i will NOT let my boy get hurt

24
Legokloss

!!

25
Smurf

Liker han Ida eller broren? Hm. Han sier ikke ordet «jente», men at det er en han liker,

Hvis det er Ida så kommer Markus til å ødelegge det.

26
Ingen tvil

Det må være da han liker. Han svarte jo "ja" på spørsmålet om det ikke er en jente han liker, og hintet bort bak disken, og så fulgte den rare stemningen ved bordet etterpå. Men skjønner godt at mange tenker at Fredrik er betatt av Markus, på måten han har oppført seg og ting han har sagt hittil. I akkurat dette klippet legger jeg også merke til at Fredrik, hver gang han klippes inn i bildet, har blikket festet på Markus, og ikke Ida. Men disse tingene kan også forklares med at Fredrik alltid har sett opp til Markus, som åpenbart har stått mye høyere på den sosiale rangsstigen enn Fredrik. Og dersom han liker Ida, så kan det hende han er bevisst på å ikke se for mye på henne.

27
Legokloss

Ja, men han er enig med Ida i alt hun sier, og backer henne.

28

Noen som vet hva sangen i slutten heter?

29
Sangen på slutten

Er New Slang med The Shins

30
Fenris U

Det er new slang med the shins!

31
Kajsa

New Slang av The Shins

32

New slang av the shins

33
The Shins

New slang

34
Oh...

Type: Girl next door. Bogstavelig talt.

35
Cami

Eller - etter å ha sett klippet igjen... Er det Markus Fredrik liker?? Han visste og husket tross alt alt om han fra skolen, selv om de ikke var venner da? Og han var litt rar når han fikk vite at Markus og Karoline fortsatt var sammen når de møttes og satt i bilen å spiste.

36

Jeg tror også Fredrik liker Markus, men han prøver å skjule det enn så lenge.

37

THE SHINS!!!

38
Nina

Dette var kjempe koslig, fikk sånn følelsen av at jeg ville være der selv liksom

39

Et klipp å se på når man føler seg ensom

40
Hestejente

Marcus + Ida
Fredrik + (Marcus)
Den finaste klipp og mood goals for naste klipp..

sjekk lige the shins lyrics

Gold teeth and a curse for this town
Were all in my mouth
Only, I don't know how they got out, dear
Turn me back into the pet
I was when we met
I was happier then with no mindset
And if you'd took to me like a
Gull takes to the wind
Oh, I'd a-jumped from my trees
And I'd a-danced like the king of the eyesores
And the rest of our lives would have fared well
New slang when you notice the stripes
The dirt in your fries
Hope it's right when you die, old and bony
Dawn breaks like a bull through the hall
Never should have called
But my head's to the wall and I'm lonely
And if you'd took to me like a
Gull takes to the wind
Well, I'd a-jumped from my trees
And I'd a-danced like the kind of the eyesores
And the rest of our lives would have fared well
God speed…

41

Åh, fikk skikkelig varm følelse i kroppen av dette klippet her. Endelig er vi inne på noe?? Håper Fredrik og Ida blir er par, det hadde vært så fint!

42

Føler at det legges litt opp til at det skal skje noe mellom Markus og Ida. Hun er utrolig søt og sjarmerende og det virker som at hun er en av de få som har kommet under huden på han og forstår litt hvem han er. Fredrik er så skjønn, håper ingenting kjipt skjer med han. Det hadde jeg ikke klart, he must be protected at all costs?

43
Story

Morsom Instastory hos Markus

44
Noor

Så kult at Fredrik blir mer med i bilde, elsker både han og vennskapet med Markus. Hva tror dere skjer videre? Jeg håper Fredrik blir en sentral del av historien, føler at det vennskapene er veldig viktig i Markus sin utvikling og at det er veldig gjensidig på en måte. Begge to er veldig bra for hverandre og kan hjelpe hverandre med ting de sliter med❤️

45

Markus + Ida.....eller Fredrik + Ida?

46

Jeg aner ikke hvorfor, men jeg håper egt mer at Markus og Ida blir sammen, i stedet for Fredrik og Ida. Hvis Fredrik er gay så håper jeg han finner en nice dude da:D

47
Fantastisk dialog

i dette klip! virkelig fin identitets og "label" snak

48
nei...

...Fredrik er ikke gay eller keen på hverken Markus eller broren. Serieskaperne har jo ingen interesse av å skyte seg selv i foten og ødelegge det utrolig interessante trekant-dramaet det nå legges opp til! Det er jo faktisk helt åpnet hvem av de to Ida vil falle for. Selv hilder jeg en knapp på Fredrik

49

.. Instastory Markus har lagt op 🙂

50
Hestegutt

Vennskapet og dynamikken mellom Fredrik og Markus er utrolig, varmt, godt spilt og inteligent skrevet. For de har jo et dønn forskjellig utgangspunkt, men utfyller hverandre veldig godt og gjør hverandre til bedre mennesker! Castingen denne sesongen er bare helt innertier. Markus, Ida, Fredrik og Karoline er flerdimensjonale og troverdige karakterer - eneste jeg sliter litt med er Elias

51
❤️❤️

❤️IDA+FREDRIK❤️

52
Ingrid

Ouch, det uttrykket Markus fikk da Fredrik korrigerte Ida og sa "han var"

53
Ååå

Fin scene! Jeg eeelsker musikken!