Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

38 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Ingrid

Skjønner at Markus er såret, men huff det er lavmål å nekte Elias inngang. Han vet heller ikke om det faktisk er noe mellom Karoline og Elias (bare antakelser), og uansett skal man forholde seg profesjonell mens man er på jobb

2
Prøver

Jeg prøver så godt jeg kan å føle sympati for Markus, men det er nesten helt umulig. Vanskelig når hovedpersonen er så liten og usmakelig

3

det kan nok være den forutinntattheten som Elias reagerer på også. det er ikke sikkert han er så glad for en slik holdning

4
Idiot

Så kvalm Markus er. Stusselig fyr ass

5
Ta den pretensiøse ræva di...

Takes one to know one, Markus!

6
Fyfaen

Fyyyyyyfaen

7
Å herregud....

Cringer langt inn i sjela, hvem tror han at han er egentlig? Latterlig. Som en annen skrev under et tidligere klipp: kan ikke skjønne at han liksom var populær før? Ingen synes sånne ekle mennesker er ålreite eller kule. Nå forsvant sympatien jeg hadde for ham hvertfall

8
Egt ikke

Men du ville blitt overrasket over hvor populære de er likevel. Kjente en sånn fyr, skikkelig rasshøl, og i dag, får jeg muligheten skal jeg spørre hvorfor han var så slem mot meg og venninna mi før.

9

Å sette Idas bedrift i skuddlinja når man er såret er verken profesjonelt, modent eller gjennomtenkt. Nå vet vi ikke hva som har skjedd med jobben i Oslo. Med denne situasjonen her virker det som om han ikke helt evner å tenke gjennom ting. Han bare reagerer og utfører. Som her virker det som om det bare slo han i det Elias kom gående. Han er såra. Tar det ut over Elias. For Markus har ikke så mye kontroll over at Karoline vil ha pause. At de ikke kan ses. At de ikke har de beste forutsetningene for god kommunikasjon. Men han kan i dette øyeblikket nekte Elias inngang på Fabrikken. Han kan være en douche. Det kan han kontrollere. Men at Karoline knuser hjertet hans, null kontroll.

Men hva om Elias sier i fra til Ida? Hva skjer da? Jeg håper han må stå til ansvar for det. For du kan gjøre mye som privat person og sette grenset for hvem du vil ha rundt deg. Men en stor del av voksenlivet er jobb. Og mm du eier en bedrift selv kan du ikke alltid kontrollere slikt. Og selv som eier, spesielt av et sted som Fabrikken er du uavhengig av at folk faktisk kommer dit å drikker kaffe. Og tar med seg vennene sine.

Aner ikke hvor stort gran(? Er det det de er?) er, men tipper at å nekte russepresidenten for årets kull adgang for å drikke kaffe kanskje ikke er tidenes ide ?)

10
Stolt type

I går var han i ferd med å ta litt tak i ting og ville faktisk snakke,ikke løpe.?

Men idet den planen ikke gikk hans vei,synker han til enda et dypere hakk av lavmål og tar det ut på Elias.
Et skritt frem og to tilbake?

Skjønner godt at Karoline ikke ville være sammen med han lenger. Og selv om det hadde vært bedre å si det er slutt,enn å foreslå pause, så er det veldig forståelig at hun går litt stille i dørene rundt ham. Hun har vel ikke akkurat gode erfaringer med Markus når det kommer til ting som kan såre stoltheten hans...

11
Fersken

Markus, Markus, Markus... har du mistet det helt nå? Skjønner sjalusien, men Elias har ikke gjort noe galt. Hvis noen har gjort noe galt er det Karoline som fortsetter å snakke om «pause» mens det virker som hun egentlig ikke har noen interesse av å bli sammen igjen. Har han bare på kroken «just in case». Tenker Ida og broren blir ganske irritert hvis de finner ut at han har snakket sånn til en potensiell kunde, da ryker de også som referanse til neste jobb. Blir helt stresset av dette her.

12
på tide at...

Markus går på en smell?

13
Markus trenger Fredrik

Kan vi ikke få inn Fredrik igjen, det var mye koseligere enn det her;(

14

SÅ sandt

15

Ida and her brother will not be impressed...

16
Mie II

Nå nådde du nye høyder av teit, Markus.

17
scary canary

Markus needs to take his bruised ego and go lick his wounds privately instead of bringing it to his place of work and threatening his job. Ida is a nice boss and they get on well, and he doesn't have a lot of friends right now so he needs to stop burning bridges in the name of self-importance.

18
Fyfaen

Jeg blir kvalm av ham liksommed han kan da ikke nekte han inn bare fordi han har blitt sammen med exen

19

Skjønner m jeg, hadde ikke orka de jeg heller

20
Ufullkommen

Spennende med en ufullkommen hovedperson!

21
Flere typologi nerder her?

Ville gjerne hørt litt om andres tanker rundt karakterene i blank (eller lovleg/skam for den del!)

Markus virker som en ESFP type 7 for meg. Zehra må vel være enneagram 8 av en eller aen variant, kanskje ISFP?

22
Typ 4

Såg din kommentar under ett annat klipp och gjorde testet. Blev typ 4 (individualist), vet inte riktigt vad jag tycker om det- även om beskrivningen stämde rätt så bra ?. Nej, jag är inte med i vare sig skam, blank eller lovleg men ändå.... ?

23
Flere typologi nerder her?

Ville gjerne hørt litt om andres tanker rundt karakterene i blank (eller lovleg/skam for den del!)

Markus virker som en ESFP type 7 for meg. Zehra må vel være enneagram 8 av en eller aen variant, kanskje ISFP?

24
Pedagogen

Kjenner ikke til denne, men om det er en slags modell for å klassifisere mennesker etter personlighetstrekk (som det finnes mange av), så har vel den moderne psykologien beveget seg bort fra å se mennesket som statisk og låst i en "type". Vi blir jo til i et samspill mellom arv og miljø, blir formet av våre erfaringer og har den unike evnen til å reflektere over erfaringene våre (og andres erfaringer!) Dette gjør oss dynamiske - vi lærer hele tiden og kan endre oss! Selv om noen personlighetstrekk kan være mer eller mindre stabile, så er vi alle så sammensatte og komplekse ("unike") at vi sjelden passer inn i bare en av kategoriene i sånne typologier. Det kan selvsagt være interessant nok å analysere mennesker ut fra sånne kategoriseringer, men spør du meg, så er det mer interessant å analysere hvordan mennesker lærer og forandrer seg?

25
Hva er det du driver med?

"Enneagram"? Ekke det no scientoloy-greie?
Skal vi ha slikt her i forum?

26

Det er da fint, hvis nogle har lyst til at analysere karakterene i serien?

27

Smeller det

28

Det virker til, at Markus prøver at holde paraderne oppe, at være i kontrol udadtil, fordi han er ved at miste kontrollen i hans indre følelsesliv. Kommer han mon til at bryde sammen, eller hvordan bliver reaktionen til hans situation? Hvad er next step? Jeg tænker det er en realistisk skildring af, hvordan nogen unge mænd har svært ved at vise sårbarhed. det gør ondt at se på. åhh, da han smed posen og var klar til angreb og smilede provokerende, da Elias gik....
kom så Frederik, Frederik to the rescue!

29
BLANK!

Blank har en tendens til å lage hovedkarakterer man bare ikke liker...

30
Leah

fy faen for en oppførsel... stakkars fyr. Get a life!

31
Dust

Her er Markus en barnslig dust.
Enkelt og greit.

32
Faen

For en ekkel og usympatisk type du er, Markus. Hadde kjapt tatt en telefon til Ida her, ja.

33

Må folk vere så sur på han, det er jo Elias som stjeler dama hans... jeg skjønner han. Følelsene tar over liksom, jeg hadde ikke orka å vert runt ei som hadde stjelt kjærsten min. Karo har sikker vert utro med han uansett, di blikkene henner gir meg frysninger og følele av avisning lang vei, hun er sikkert grei men jeg lukker ikke hvordan hun er mot Markus... (når det er sagt så ville jeg sakt at Elias kunne gå in og sagt at jeg måtta ta til og tro fra jobben)

34

Skrev litt feil jeg. Liker
Og måtte dra litt tiligere fra jobb,
Får og ver helt ærlig så er det og ikke "klare" og si i fra feil, det gjør det bare vont verre, ja det var ikke greit, men jeg skjønner han veldi godt, blir litt irritert på Karo og Elias selv jeg, sikkert koselig i virkeligheten men i serien er du så jeg vet ikke di oppfører seg slik at jeg får vont i magen di er så sleipe... og falske med han
Så er dette bare en seie så det går bra <3 håper bare at det går fint

35
En tanke

Det er jo ikke bekreftet at det er noe mellom Elias og Karo - Markus bare antar at det automatisk er det som er tilfellet. Det er en kjip situasjon han befinner seg i, men det er langt verre at han ikke respekterer Karoline sine grenser og nekter Elias tilgang til å kjøpe seg en kopp med kaffe, som bare beviser hvor sårt Markus trenger å vokse opp. Karoline er jo avvisende mot Markus fordi hun syns det er vanskelig å snakke ordentlig med ham, han bare tuller det vekk eller prøver å være sjarmerende for å overse problemene deres. Vi kan selvsagt være enige om å være uenige, men syns at det blir helt feil å skylde på Karoline for problemer som Markus trenger å jobbe med. Syns ærlig at han enten trenger en venn å snakke med (Fredrik, som er et fantastisk menneske) eller at han søker profesjonell hjelp så han kan sortere ut sine egne tanker.

36
Legokloss

Ja for DETTE vil vinne dama tilbake, å være et rasshøl mot hennes nye bestevenn/kollega i russestyret eller hva nå slags relasjon de har. Hadde det vært en romantisk relasjon ville hun slått opp, ikke beholdt det på pause.
Det er ikke over før det er over, men dette her, det vil virkelig ikke oppleves som en søt gest. Sjalusi er det aller minst sexy karaktertrekk hos en fyr.

37

bruh

38

Er jeg den eneste som skjønner hvorfor han gjør sånne ting? Karoline var alt for ham og plutselig må han innse at det har ikke vært det samme for henne. Han er jævlig usikker på hva han skal gjøre i livet og kanskje også på hva han er.
Jeg veit at det var nesten en måned siden at dette blei posta, men jeg måtte si noe om det. Ikke si noe om hva som skjer i de neste episodene, har ikke sett dem enna.
Også, hvis noen skal faktisk lese det, sorry for min norsk. Jeg er ikke norsk, jeg er italiensk, så det er kanskje noe som er feil. 🙂