Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

16 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Nina

Så vondt 🙁

2
Revolver Ocelot

Fra en «fellow gamer» til deg, Markus: F

3
Bra, Markus!

Du klarer dette!???

4
Like a pro

Problemer med å uttrykke følelser, sa du?

5
En undrende fyr

Hvorfor varer aldri forhold i blank/skam seriene? Det er ingen forhold du ser som faktisk varer, det blir alltid over. Hvertfall ikke forhold som er der når serien begynner.

6
En tanke

Det er vel fordi forholdene har vært et av de mest sentrale temaene. Hvis forholdet ikke var problemet, ville serien hatt et annet fokus og ikke latt det være hovedgreia. Jeg savner også å se flere gode, ordentlige forhold, men skjønner at det ikke er så realistisk når alle de seriene (blank, skam, lovleg) handler om unge mennesker som enda prøver å finne ut av livet.

7
Drama

Ingen serier handler om folk som har det bra. Men jeg kjenner folk som har vært sammen siden 16 og 17 årene, uten så mye drama

8
Dramadama, 10 år over målgruppa

Tror nok det er unntaket at forholdene fra 16-17-årsalderen varer livet ut. Jeg har snart brukt det meste av 20-årene mine på å lære å kjenne meg selv og stå støtt og trygt på voksne bein, og samtidig har jeg trengt noen forhold på å finne ut hvem jeg selv vil være i et par, og å lære både hva jeg trenger fra en partner og hvordan jeg kan være en god kjæreste for den andre. Det er enkelt å si «respekt, kjærlighet og kommunikasjon» eller noe sånt, men i hverdagen er det ikke like opplagt hvordan man best praktiserer det, og man lærer mens man går.

9
for...

da blir det en fryktelig kjedelig tv-serie

10

Fordi de er unge. Forhold varer ikke lenge

11

Fordi handlingen legges opp til tittelen. Alt går galt og du veit ikke hvor du skal videre i livet.

12

Det er ikke pause når hun går ut med en annen, da er det slutt. Dette er bra. Skift bakgrunnsbilde og gå videre.

13

Det tar like lang tid å komme ut av noe som inn i noe. Bare ta ett grep om gangen, og hjelpe seg selv ut. "Heia meg, jeg byttet skjermbilde!"

14
Haha

Jeg liker humoren hans, selv om den er barnslig...

15
Bra gjort

Sånn ja, ett steg videre!

16

Jeg vil vite hva henne gjør for å glemme han helt jeg