Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

50 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

årh Markus-musen

2
?‍♂️

Kan han ikke bare bli ferdig med henne? Hun er ikke interessert i mere.

3
Når

Du ikke trodde du kunne synke lavere

4
ooouuuufffff

han er så barnslig

5

Jeg er ikke helt enig. Måten han forholdt seg til Karoline på syntes jeg var ganske moden. Han tøyset ikke ting vekk, og viste seg sårbar ovenfor henne. (Om det var litt umodent å oppsøke henne uten å ta hensyn til at hun hadde sagt hun ville vente med å møtes, er en annen ting. )

Uannsett tenker jeg barnslig mer ville vært om han bare hadde kjørt vekk da Karoline så ham for eksempel.

6
Huff

Dette er slitsomt å se på. Karoline er allerede begynt å være med andre, selv om de kanskje ikke er sammen ennå akkurat. Gleder meg til Markus finner ut at han må bli ferdig med henne.

7
måske er Elias bare en ven for Karoline

det ved vi jo ikke og at der er flere der skal sse film fra russestyret. Men det kan jo god være at Elias er keen på Karoline. Hun virkede da også lidt down synes jeg.

8

ååååååh detta är jobbigt att se, att han så desperat inte accepterar vad hon känner, men jag kan även förstå honom för han är fortfarande förälskad i henne även om hon inte känner det samma längre och det är inte alltid så enkelt att bara stänga av sina känslor. men han måste respektera henne och hennes gränser. prata med ut fredrik så är det en bra start.

9
preach^

det er sykt dritt å se på hvordan han ikke klarer la henne være, uansett hvor tydelig hun har hintet til at hun ikke er interessert. samtidig kan jeg relatere til Markus, der han står igjen med for mye følelser og ikke helt fatter hva han skal gjøre med det. han har jo ikke så mange mennesker rundt seg, og han graver seg bare lenger og lenger ned sånn han holder på nå. håper litt for hans skyld at han finner noe annet som gjør han lykkelig og at Karoline da kanskje kjenner litt anger - føler med Markus her as.

10
IKKEPREACH

Hun sa jo at de skulle ta en "pause", så jeg skjønner godt at han ikke klarer å gi slipp. Hun kunne sagt rett ut at de var ferdig, noe annet er bare feigt.

11
JA ikke dømme så hurtigt

vi er jo bare mennesker - det er vel også en fin balance at give "space" og vide hvornår man skal holde fast i hinanden selvom det er svært. Jeg er ikke overbevist om at det er helt slut.

12

Just præcis!

13
har vel et poeng....

ser poenget ditt her! og er forsåvidt enig med deg også; det er bare så sykt kjipt å se at Markus ikke innser at han egentlig er den som fortjener bedre. "jamen karoline har jo holdt ut med fyren blabla", kanskje det, men som du sier så burde hun kunne sagt rett ut at det er slutt - kan også hende det ordner seg mellom Markus og Karoline til slutt og at han bare er litt utålmodig... ikke vet jeg.

14
Hei.

Markus, kom deg nå bort til Ida på Fabrikken og join musikk-quizzen !!

15
Kajsa

:(((( </3

16

Du stalker og dukker opp der hun har trent
Du lurer på hva Karoline har ment
Og om litt distanse
Betyr en ny sjanse
Du tenker hun er en som du har fortjent

Men pause betyr nok at det er for sent
Å stå der i flomlys å love så pent
En bedre romanse
At tullet skal stanse
At alt du har rømt ifra kan vaskes rent

17
Miip

Det der var en stykk screenshotverdig kommentar ????

18
JA ikke dømme så hurtigt

DETTE VAR SÅ FINT! TAK

19

At limericken skulle få sin renessanse

At kommentarfeltet til en av nrk's ungdomsserier skulle bli arenaen der det skjedde

20
Ingrid

Så fint dikt!

21
Jules

Fiiint!! Leste dette med P3-Tete sin Megdistemme hehe

22
Mie @Jules

Herlig ???? Nå fikk diktet en helt ny dimensjon! ???

23
Hildegunn

Åh Mie, så hyggelig å se deg her i kommentarfeltet!

24

Hildegunn,takk det samme! ?,?og god helg til deg ??

25
Anogutt

Syns Markus er tøff som prøver å sloss for jenta han liker, og få det til å funke!! Sykt kjipt av Karoline at hun ikke kan være ærlig og si at hun vil ha pause fordi hun heller vil være med Elias ?

26

Kanskje litt too far fetched, men vi må huske at det er tidlig i sesongen enda og at det fortsatt er mulighet for stor(!) plot twist; Elias kan være homofil, Karoline kan ha truffet noen som ikke har syntes enda, eller for alt vi vet, ende opp sammen med Marcus igjen.
Vi aner jo ikke egentlig hva hendelsesforløpet vil være.

27
nei...

...dette er ikke en serie med plot twists. Følelser og relasjoner er det viktige, ikke den ytre handlingen. Det du ser er det som skjer

28
Anogutt

Skjønner hva du mener, men på meg virker det i hvert fall som at Karoline ikke vil være med Markus, og jeg syns de burde møtes og snakke om det

29
Ja....hmmm

Att hon umgås med han Elias kommer väl direkt inte som någon överraskning. Och det är väl bra att hon gör det tänker jag. Markus och hon bör ju inte vara tillsammans, inte som det ser ut nu i alla fall.

Markus borde ta tag i sitt liv men hur lätt är det för någon i tidig 20årsåldern...eller för någon egentligen, oberoende av ålder.

30
”Kommunikation är ju viktigt”

Ja men du faktiskt lyssnar inte på henne..

31
Team Markus

Jeg syns det Karoline det er dum her, hun har sagt pause ikke at det er slut, dem der siger hey kom over hende asap, husk følelser er ikke til at styre vi er alle mennesker ikke robotter.. Han vil gerne tale med hende og hun afviser uden de har haft chancen for at tale om det.. helt ærligt han stalker hende ikke han opsøger hende for at få svar.. det sgu fair nok.. at hun i en pause har shagget op med Elias siger mere om hende end ham!

33

Så slept av Karo, kan ikke holle på son?

34
Dansker

Så han fik ret i sin mistanke. Jeg var kommet over hende i det split sekunder.

35

F IN THE CHAT

36
Karoline

Kan eks. ha spiseproblemer om hun spiser mange kokosboller men likevel holder seg tynn, pluss at hun trener sent. Da blir hun også mer avhengig av at noen kjører henne, slik som Elias her gjør

37
Anogutt

Virker litt fjernt for tematikken foreløpig, men du kan ha rett i at det er noe annet og ikke bare at hun vil ha Elias

38
sofia

noen som vet hva sangen på slutten heter?

39
For en creepy...

...og grusom fyr Markus er. Tydelig at Karo har fått øyene opp for hvor manipulerende og eiesyk han har vært. Skjønner godt at hun velger å kalle det pause fremfor å våge en full konfrontasjon.

40
Ingrid

Her svikter kommunikasjonen begge veier. Tror dette klippet gjenspeiler store deler av hvordan forholdet har vært tidligere. Karoline har sannsynligvis vært på tanken flere ganger hvorfor de er sammen, men tidligere ganger har Markus klart å dra henne tilbake i forholdet.

Som Karoline påpeker i dette klippet klarer hun ikke å snakke tydelig om hva hun selv vil og føler fordi Markus hele tiden tuller bort alvorlige samtaler. Å ta en «pause» er svært tvetydig og oppfatningen vil ofte variere ut ifra eget ønske om framtiden - Karoline tenker kanskje at det er åpenbart at det er slutt mens Markus har enda håp om at forholdet skal vare.

Kommunikasjonssvikten har nok gjort at forholdet ikke har kunne utvikle seg på et mer dypere plan, hvor de fleste klippene mellom de virker veldig overfladisk.

Virker også som at Markus er fanget i fortiden og klarer ikke å gi slipp på det gode han hadde, noe dette klippet symboliserer. Tenker ikke bare på Karoline, men også den statusen han hadde på vgs. Da er der ikke rart at han får seg et slag i trynet når han ser at Karoline lever livet i framtiden, og klarer seg fint uten Markus med Elias som «erstatter» som fra utsiden kan framstå som en tidligere (men mer voksen) utgave av Markus som den populære russepresidenten.

41

Der ble det satt en tydelig punktum for Karo+Markus tenker jeg?

42

kommer der mere i aften?

43
Mark

Der har været/er musik-quizz. Så håber der kommer noget derfra... Men nu går jeg ihvertfald i seng. Håber at vågne op til et aften/natte-klip ?

44
Men!

Men Karo virker nu som hende der absolut vil være sammen med byens mest populære fyr, russepræsidenten, først Markus og nu Elias.

45

Ah, men kom nu Karoline!
Du ved allerede nu, at du ikke har lyst til at være med Markus mere. Don´t string him along.
Har faktisk ændret holdning - jo, Markus skal stadigvæk se og blive voksen.
Men Karoline ligeså. Det er ikke okay at holde Markus hen - og komme med degrading kommentarer. Om hun var situationen voksen, så kan hun vel sige tingene som de er. Direkte. Uten "pause"....

Fair at hun vil date andre. Men klip snorene tilbage til forholdet til Markus. Det er ikke okay.

46
Gjest

KOM DEG BORT TIL IDA, OG BLI MED PÅ QUIZ, MARKUS

47
blæh

Kvalmende følelse av denne sesongen. Jenta er avhengig av en sjåfør, er en jævlig dum blondine som suger russekongen mens hun tar seg tid til å tenke over forholdet sitt med Markus. Får en cheap amerikansk følelse av denne sesongen. Null kreativitet. Og han Markus der as, han er sååå kjedelig. Og dum. Blææh...

48
stress

hadde jo klikka hvis noen slår opp for å være med en de tydeligvis drev på med under forholdet. karoline suger

49

Synes hele sesongen skurrer litt. Markus, russepresident, bygdas mest populære gutt, tvilsomt. Han er sosialt pinlig, litt usjarmerende. ser ikke for meg at folk flokker seg rundt han.

50
stygt gjort

helt ærlig så er dette ganske stygt gjort av Karoline og heller bare si det som det er. føler hun leker med følelsene til Markus