Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

27 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

Nei, Markus. Håper han kan glemme Karo, og fokusere på jobben. Satser egt på Markus+Ida?

2

Enig - glem henne

3

Han er god, godt at han i det mindste prøvede

4

Wow. Alfred is doing such a great job as Markus!

5

De to sekundene fra han begynte å smile litt, fikk det siste svaret, og ble skuffa; kjente selv at det stakk skikkelig. Ouch

6

Han sendt melding til Ida og ikke Karo. Men er han klar over det selv? Det skulle jeg gjerne visst.

7

jeg tok feil. never mind

8
Ida eller Karo?

Forstår ikke helt. Ida havde udskiftet sit nr. med Karolines.

Jeg troede heletiden, at det var Ida, der svarede.

Men det var Karo?

9
hrhb

jeg tror hun bare skiftet navn på snap...

10

Lurer også på dette. Men de snakker på Messenger, og det har vel ikke noe med telefonnummeret å gjøre? Hadde i grunnen vært rart om Ida liksom spilte med og lot som hun var Karo, ligner ikke henne.

11
Gemini

Men er dette messenger eller sms?

12
Messenger

Messenger.

13
Ida eller Karo?

Ok. Hvis det er messenger han skriver i, så er det godt nok Karoline, han skrev med. Undrede mig også lidt over det ?

14

I think he needs to be on his own for a while and not have a love life until he finds himself and has settled whatever is not working in his life. It can be very nice and good to have someone in your life but even if that person is challenging you, you are possible not standing on your own if you're not there yet.

15

watching clips where he just KEEPS messaging her is getting more and more painful and cringy

16
Pause

Pause er som oftest bare en feig måte å si at det er slutt på. Da er det bedre å si at det er slutt, og så får man heller ta initiativ til å bli sammen igjen senere om det er det man vil. Da kan det selvfølgelig være for sent. Men pause er bare dumt.

17
Rachel & Ross

Neida, man kan fint finne tilbake til hverandre etter en pause. Men det kan by på noen komplikasjoner også...

18
Pauseklipp

"We were on a break!"

19

Kjenner meg så sjukt igjen i Markus! Dette er like vondt for oss jenter også som det er for guttene. Men jentene tar det på en hardere og mer brutal måte når man får slengt i ansiktet at «jeg vil ha en pause»! Føler med han så sjukt i dette klippet:(

20

Kanskje greiest for begge med litt tid på egenhånd,hver for seg.

Men det at Marky Mark selv tar initiativ til å snakke, det er ganske stort!

??‍♂️Er ikke mange dagene siden han bokstavelig talt løp vekk fra en ubehagelig samtale.

21

Hun var kjip ass

22
Iris

Hva skjedde med taktikken til Ida med å late som han hadde det bedre uten henne og være helt kul? Han skulle jo late som han ikke var interessert, nå virker han like desp som Magnus var på Vilde i skam sesong 3

23

Synes ikke dette er å være desp. Er det ikke normalt å ta kontakt noen ganger, for å finne ut om man fortsatt har mulighet til å få en sjanse til? Vise at man faktisk bryr seg og vil ha personen i livet sitt? Uten å mase selvfølgelig. Er mer rart om man bare sier "ok!" og går videre med en gang. Skjønner ikke at folk orker å late som man ikke er interessert, skal vise verden at man klarer seg supert osv. Det er sånn 14-åringer holder på..

24

Liten teori: Markus kommer til å prøve seg på en liten rebound med Ida og kjenner jeg han rett kommer han til å bruke Fredrik som wingman. Da har han ikke så mye å tape fordi han kan si at det var kødd liksom, han slipper å forholde seg alvorlig til det. Så blir Ida sjarmert av Fredrik i stedet, fordi han er søt og sjarmerende. Plutselig sitter Markus der da, uten verken Ida eller Karoline.

25

eller vi var egentlig enig en ting, at Ida hadde valgt F, sånn som det er i dag

26

Jeg har tenkt alt du tenker bare omvendt. Jeg tror ikke har tar en rebound jeg tror han klikker eller gjør noe dumt. han liker muligens Ida, men uansett jente tror jeg han i hvertfall prøver å finne noen til Fredrik. Om det skjer noe med Ida og en gutt så er det med Fredrik eller noen helt annet. Ida er allerede sjarmert av M men hun syns han er umoden

27

Pathetic