Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

34 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Wing woman

Ida to the rescue! For en fin dynamikk de har? Humor og alvor på en gang. Og jeg sier det igjen: hu dama der leser han som en åpen bok!

2
Jenny

Denne sesongen har vært dyster til nå, men dette gjør meg såå glad <3

3
Mark

Hun giver ham modspil på en måde han tydeligvis ikke er vandt til...! Han ser helt firkantet ud i hovedet af hendes respektløse (skal forstås positivt) drillerier ? Hvis jeg var Markus, vill der ikke gå ret lang tid, før jeg var forelsket i Ida. Hun er fyldt med liv og latter og samtidig ganske klog.

Ved vi, hvor gammel Ida er, og om hun og Markus kender hinanden fra gymnasiet?
Jeg forestiller mig, at hun er et par år ældre end ham.

4
vet ikke

men hun har hatt Fabrikken sammen med familien i to år. Og det er et lite sted de bor på, men man ser av traileren at hun "vet hvordan han er". Da er det en sjanse for at de gikk på skolen sammen tenker jeg.

5
Helt blank

En litt rar blanding av sjef og venninne. Hadde ikke likt at noen tok over mobilen min på den måten, selv i gode hensikter.

6
Ikke sjef

Det er broren til Ida som er sjefen, er det ikke? Så de er bare kolleger.

7
Helt blank

Hun er vel sjefen hans? Typ arbeidsleder.

8
scary canary

I love Ida! She possesses a straight up no bullshit attitude with a touch of playfulness and the ability to make friends effortlessly. I can't wait to see where this goes

9
Uhygienisk

Ikke greit med skitne telefoner i matlaginga, altså... Her er det flere som må jobbe med hygienen... Også han som ikke vasker hendene etter toalettbesøk engang! Telefoner er noe av det skitneste vi har!

10

right!? my boss would lose it if she saw my phone out let alone me prepping food without gloves lol

11
Ida + Markus!

Vil vædde med at han glemmer det er Idas nummer og tror han ringer til Karoline! Og så ender de med at mødes uden for arbejdet på den måde !

12
Team Ida

Hun er guld værd, han skal vågne op og se hvad der er foran ham..

13

THIS IS SO HUMILIATINGGGGGG thank god ida saved the day

14

omg I know! I was like gurl don't do it!!

15
Lovleg!!!!

Lovleg var tusen ganger bedre enn dette. Hvorfor får blank en ny sesong når ikke Lovleg gjør det? Dette er kjedelig.

16

syntes egentlig lovleg var ved at blive lidt kedeligt, dette er en fed sæson, glæder mig til at se mere.

17
Jaja

Og SKAM var bedre enn Lovleg. Men vi fikk ikke mer etter sesong 4 - sånn er livet - skuff på skuff
Blank er noe annet, og jeg likte sesong 1

18

Så hjertens enig. Lovleg er og var tusen ganger bedre enn dette og alt annet på norsk TV!! De som bestemte seg for å runde av for tidlig kan ta seg en bolle i skammekroken.

Men det blir nesten litt urettferdig å sammenligne Blank med noe som absolutt ingenting annet kan måle seg med.

Jeg prøver å ta av meg Lovleg- brillene og heller sammenligne denne sesongen av Blank med tidligere sesonger av Blank. Og da synes jeg jammen denne sesongen er litt av en opptur så langt?

19

Så bra at vi er forskjellige. Jeg synes Blank er bedre enn Lovleg, da jeg kjenner meg igjen mer i personene her - enn i Lovleg. De tar opp så mange relevante temaer, og som gjør at man ikke føler seg så alene. Lovleg gikk jo mer ut til elever på videregående, men Blank belyser tiden etter videregående - der man sitter med mange spørsmål og ikke vet hva man skal gjøre med livet sitt. Skal man studere, eller skal man jobbe?

20
Kutt ut da!

.

21

Hun erstattet Karolines nummer med sitt eget Kan det være et frempek på at Ida kommer til å erstatte Karoline i Markus sitt liv også,ikke bare på telefonen?
Egentlig håper jeg ikke det,men at det heller blir fokus på et vennskap her!

Eller plot-twist: Ida og Karoline ender opp sammen,og Markus sitter med skjegget i postkassa og skjønner ikke hva som skjedde? (det hadde vært ganske kjipt gjort mot Markus ,hvis han og Ida blir gode venner,da. )

22

hvad i al verden ahhahahah, jeg håber nu egentlig på ida og markus kommer sammen. meget søde i dette klip

24
Anogutt

Okei.. jeg er elendig på å se sånne ting, men flørter Ida med Markus her?? ?

25

Serr- hun putter mobilen i bh'en og legger inn sitt nummer.
Her er det (foreløpig nokså uskyldig) flørting på gang.

26
❤️❤️

JEG TROR IDA ER KEEN

27
Pikksalaten havna på insta

Hadde Markus vært litt tøffere hadde han vel heller lagt ut bilde/video med seg og Ida i stedet for ... Fulgte i hvertfall rådet om å ikke sende det direkte til Karoline ☺️

28
Nilou

"Han ser helt firkantet ud i hovedet"
"kan ta seg en bolle i skammekroken"
"sitter med skjegget i postkassa"

I'm partly here to learn the Norwegian language and the comments section is very entertaining when it comes to odd phrasing 😀 Thanks everybody!

29

"kan ta seg en bolle i skammekroken" er ikke et ordentlig uttrykk,da.? Man sier vanligvis at noen "kan ta seg en bolle" , eller at de "må gå i skammekroken". Men i dette tilfellet syntes jeg det passet med en hybrid av de to,da de ikke var dekkende nok hver for seg for å beskrive hvor idiotisk det var å kansellere Lovleg.

30
Fersken

Mind you, that first sentence is Danish and was just as amusing to me haha. But yes, Norwegian and other scandinavian languages have some funny phrases indeed.

31

??????

32

Jeg er så imponert over dagens unge norske skuespillere! De er utrolig dyktige! Jeg tror på dem alle sammen i denne serien.

33
Legokloss

Fineste klippet til nå.

Ida sjefer og tar fra Markus telefonen - som han tok fra Karoline telefonen, bare at det var for å overvåke henne da, riktignok. Dette har han veldig godt av, Markus Berg, på sin høye hest.

34
Ææ

Warning fra mattilsynet med den mobilbruken haha. Får vondt i meg!