Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

25 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

Oh, he got the job! So good. Onwards and upwards.

2
Så fint

Det kommer att bli veldigt bra för honom att jobba och göra något som är inte karoline

3

Hanskene

4
Hmm, kuk og balle

Forrige klipp var han ikke så nøye med å vaske seg på hendene etter å ha vært på do. Nå tisser han med hansker. Så det er flauere å ha fått en jobb enn å tisse med latex hansker?

5
Shame!

Får helt noiaaaa av at han ikke skyller av tallerkenene før han setter dem i oppvaskmaskinen. Eller sorterer etter størrelse... Bare meg?

6
Moderne oppvasmaskin

Visstnok skal ein ikkje skylje før ein set inn i moderne oppvaskmaskiner fordi dei har sensorar som sjekke kor skittent det er og justerer vaskinga deretter. Så å skylje først blir å lure vaskemaskina til å vaske dårlegare. :-p

7

gud jag var tvungen att pausa 30 sekunder när elias kom in för markus reaktion var ??? men han har ett jobb så han är en liten bit på väg.

8

Her er det en dynamisk hovedkarakter! Ting skjer og kommer til å skje. Bare noen pinlige situasjoner (for oss seere) på veien.

9
Små steder

Alle vet at du har blitt dumpa...

10

Jeg gjemmer meg her i kommentarfeltet. Det ble så pinlig da Elias kom inn og han lot som han ikke jobbet der. Og forresten helt utrolig ekkelt at han tisset med de hanskene han akkurat hadde plukket opp ting i pissoaret med!

11
Anogutt

Elsker at det er så hyppige oppdateringer!! ??

12
Fersken

Synes det er en nice touch at han plukker opp snus fra det samme pissoaret som han selv spyttet snus i for mindre enn to uker siden. Ikke så gøy å være den som må plukke det opp eller? Tror denne jobben kommer til å bidra til å gi Markus en del nye perspektiver.

13

Cringe

14
Mie II

Gledes til musikkquiz på Fabrikken på fredag da. Det kan bli spennende nå som Markus jobber der!

15

er en del problem med hygiene i denne serien altså

16
Mark

Big time ?? Men Elias vaskede hænder!

17
Reality check

Tror ikke det er bare i serien ass?

18
Mark

Det er jeg bange for, at du har ret i...! ??

19
Mark

Den bedste blank-sæson indtil nu ? er vild med Markus og måden hans problemer fremstilles. Der er så mange, der kan nikke genkendende til at flygte fra problemerne, flygte ind i det virtuelle, det være sig computerspil og TV-serier og sociale media. Der er så mange, der lader som om alt er OKAY, selv om det hele er noget lort. Og skønt at få en mand/dreng som hovedperson! Det har vi ikke set siden Isak i SKAM, hvis jeg husker rigtigt. Også fedt at det stadig står hen i det uvisse, hvad der præcis er sket i Oslo. Elsker denne serie ❤️

20
Anogutt

Helt enig med deg!!! Denne sesongen traff meg skikkelig

21
Ros til skaberne

Jeg synes det bliver så godt det her - så troværdigt og vigtige følelser og problemer. Tak for et par gode dage i Blank land 🙂

22
Go for it

Ser ikke ut til å være noe i veien med arbeidsmoralen hans! Altså er han ikke en arbeidssky gutteslamp som bare syns det ble for slitsomt å være i læra? Lurer bare mer og mer på hva som skjedde i Oslo. Har han kommet i konflikt med noen? Møtt en alfa med enda større ego enn seg selv? Har han rota det til på fylla? Eller var det sjalusi som gnagde han såpass at han reiste hjem igjen?

Men altså: Ida! Har high hopes for at Markus kan bli trygg på henne og kanskje åpne seg opp litt. Hadde også håp om at Fredrik kunne klare å trykke på de rette knappene i helga, men endte jo bare med at oppmerksomheten ble snudd tilbake på ham selv og hans manglende erfaring. Jeg tenker det skal bli interessant å se hvem av de som klarer å nå inn til Markus. Fredrik er jo en han sikkert føler seg overlegen på de områdene som betyr noe for ham (kanskje minus spill-skills), mens Ida... hun er eldre, jente, pen, smart og sjefen hans, noe som tilsier at det kan være viktigere for ham å holde maska ovenfor henne enn ovenfor Fredrik. Samtidig, så har hun jo lest han som en åpen bok flere ganger allerede, uten at hun har flauet han ut eller gjort et poeng ut av det. Og sånt er jo ganske tillitsvekkende, egentlig.

23
noget i Oslo ændrede ham

Måske gik han bare fordi han blev nervøs for Karolines russetid
Men Karoline sagde han var ændret - måske har hans læremester R (var det Rolf?) pillet al selvtillid ud af ham og tilsidst kunne han ikke mere - ikke face den idiot mere? OG nu gør den manglende selvtillid at han er super bange for at miste Karoline.. overanalyse slut 🙂

24

Kanskje Markus hadde hatt godt av er år i militæret, hvis han ikke vet hva han skal gjøre liksom? Bli mer moden og ansvarsfull, mer voksen og bevisst.

25

Jeg håper det blir Ida og Fredrik! <3