Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

15 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

Trist å se at Markus holder alle følelser og tanker for seg selv. Han hadde hatt godt av å prate med noen som kan få han til å reflektere over livet sitt, og hva han vil med det.

2
DET GÅR JÆVLIG BRA!

Slutt å mas!!!

?

3
God venn

Fredrik er god å ha

4
åh markus. älskar fredrik

men jag tycker också synd om markus. visst, han är omogen och springer ifrån allt och alla, och de försöker bara hjälpa honom, men det är jobbigt att se för man kan relatera till det. det finns säkert flera situationer där alla har valt att fly istället för att ta tag i det man måste, ta ett svårt val eller bara acceptera ett faktum, så det är jobbigt att se markus fortsätta falla längre och längre ner i det svarta hål av isolering han är fast i.

5

no one is gonna yell at Frederik, not on my watch!!

6
budu

stakkars markus 🙁

7
Har ikke Markus sett SKAM?

Mennesker trenger mennesker.

Kvart menneske er ei øy. Og eneste broen mellom øyene er ord. Vi må snakke sammen, så vi ikke blir ensomme øyer i pillerus. Som Ibiza.

Markus trenger dr.Skrulle.

8
Det var..

..nej.

9
Mie II

Han må lære seg å snakke om ting som er vanskelig ass.

10

enig med Mie II ??

11

Fredrik er en skikkelig god venn å ha, det var fint at han prøvde å finne ut hvordan Markus har det men selvfølgelig ville Markus ikke la seg føle/vise noe annet enn sinne. Markus må forandre seg snart hvis han vil holde sine siste venner.

12
Mark

Stakkels Markus! Han er så tydeligt IKKE okay. Og har faktisk ikke været okay på noget tidspunkt i denne serie... hvor mon det ender, og hvordan mon han finder en vej ud...?

13
❄❄❄

Markus er sikkert en fin fyr, men han mestrer ikke livet sitt akkurat nå. Det kan være tøft å flytte hjemmefra og måtte skape seg sin egen plattform i livet. Mange klarer det helt fint, mens andre sliter med manglende mestring faglig, sosialt og/eller økonomisk. Å innrømme at en ikke mestrer alt det som andre synes å få til, det er ikke enkelt. Markus klarer det ihvertfall ikke, vise sitt sanne ansikt. Fallhøyden er stor; fra kul russepresident ( mange må ha stemt han frem) med kjæreste til ....."nobody", til "Han som ikke mestrer livet".
Håper noen klarer å få Markus til å åpne seg, før det går for langt.

14
Ingrid

Flere burde være som Fredrik. Han skjønner at det ikke går bra, og prøver derfor igjen for å gi Markus mulighet til å åpne seg opp

15
Stammer

Stammer han?