Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

28 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
????

love it!!!!!!

2

✨Fredrik✨

3

Så jävla fin kompis

4

Fredrik er søt!

5
fin kompiskveld...

...men er ikke det et slags overgrep, ta det bildet og sende det videre?

6

Sant nok, burde ikke sendt det uten tillatelse. Mulig det blir problem - at det bildet plutselig ser verre ut i en annen sammenheng...at det ser ut som han er fullstendig dritings under en dansematte, liksom... Selvom Markus kanskje bare syntes det var litt søtt... Så vil kanskje det bildet «backfire» Men han er sikkert vant til å dele små hverdagshendelser med Karoline...og tenker ikke konsekvenser...

7

Det er dessverre veldig vanlig å sende sånne bilder

8

Classic Markus-Berg-move...

Tenker han enda *en* gang før han gjør noe? Nei, han gjør det ikke, han er jo Markus Berg & alle vil jo være sammen/bli venner/osv. med Markus Berg, da må han ikke tenke pa konsekvenser eller slike ting.

9

Tenkte det samme

10

Fredrik får fram gode sider hos Markus <3

11

1. vask hendene dine etter du har vært på toalettet
2. det lager ikke sånn lyd når du tar snapbilde

12
Petrine

Det gjør det på min telefon

13
HG/Stay cool!

Åhh dette klippet likte jeg! 🙂 Men tror ikke den snapen kommer til å imponere på Karoline akkurat

14
Ingrid

Digger Fredrik mer og mer. Han tar opp et veldig viktig tema, nemlig debutering. Tror mange kan relatere seg til følelsen av at «alle andre» har debutert eller funnet kjærligheten, mens man selv ikke har det

15
legokloss

Ja, han har også en veldig fin tilnærming til det, at det kommer etterhvert. <3
Fin fyr han der. Dama som finner ham til slutt er nok heldig.

16
Ingrid

@legokloss, enig! Liker logikken bak at han kan vente til han er 20 år ettersom Markus var 16 år, men sannheten er at man kan vente så lenge man vil.

17
Plis!!!

Fredriks inata?

18
plz!

I feel like it could be even better than Rags lol

19
Anogutt

Alle burde ha en venn som Fredrik ???

20
Fredrik

is so positive for someone who has clearly had a hard time with other people 🙁

21

Hva skrev han?

22
Han skrev:

"Bra rebound..."

23

«Bra rebound»

24
LILLI

Minner meg litt om kjøkkenscenen mellom Isak og Eskild i SKAM3, - tror den ble kalt ‘guru’ eller no’ sånt - hvor Eskild sier noe sånt som: « Det er mange menn i heterofile forhold som ligger med andre menn, men det er veldig få som forlater dama si for det» . En ‘pause’ er vel ofte bare en mer human måte å avslutte et forhold på. Jeg tror ikke Markus og Karoline blir sammen igjen. Dessuten virker det jo som denne Markus har mange issues han trenger å deale med, som det ikke er så ok å utsette et forhold for. Sikkert lett å si, men han virker jo veldig umoden. He needs to grow up rett og slett. Kanskje også et realitetssjokk å komme tilbake til hjembygda, - hvor alt bare har gått hans vei tidligere, for å oppdage at ‘forholdende’ ikke lenger er slik han forlot dem. Han er heldig som har truffet på denne Fredrik ...... jeg tror han blir viktig for ham. Et viktig pek at det vel var en av de personene han ikke ofret en tanke da han var i popularitetsbobla si .....

25
Clara

Egentlig længe siden han har snakket med sine andre kammerater

26
Men va fan!

Så onödigt att skicka den där bilden. Det behövde du faktiskt inte göra Markus. Det var dåligt.

Sen blir jag oerhört stressad över att Markus ska "finne en dame" till Fredrik. Vem kommer det bli? Ida? Ser det framför mig: Markus försöker få ihop Fredrik med Ida men hon blir , så småningom, intresserad av Markus som blir intresserad av henne tillbaka. Så slutar det med att de sårar Fredrik och så händer det något fruktansvärt.
(Har massa funderingar kring spelandets symbolik här.... Det måste väl ändå hända något i relation till det, eller? Frågan är hur dramatiskt det kommer bli i så fall...)

27

Frederik ? Præcis - Ingen stress! Og lad inte Markus overtale dig til noe, som du ikke vil!
Det er på tide, at det bliver mere normalt at man inte har seksuel debut på "et gennemsnitligt tidspunkt". Det betyder ingenting! Og det er som regel en selv, som oplever det som et stort issue.

Frederik - du er empatisk, du er en fantastisk ven (som kommer forbi selvom du er blevet råbt af) fordi din ven trenger lite cheering up. Du er følsom. Du er eftertænksom.

Men Frederik kan läre noget af Markus, og Markus kan läre endnu mere af Frederik. Jeg håber bare inte, at Markus kommer udnytte at Frederik er så bra en person. Don´t be that guy!

28

Vask henda etter du har vært på do