Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

33 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

Det lå vel litt i korta det der? Blir en skikkelig snuoperasjon for Markus nå, innstillinga til både damer, venner og holdning til jobb. Må vokse opp litt!

2
Bra!

Dette måtte skje!

3
Real time?

Skal dette også foregå i real time? For det ser ut som de har litt for fint/varmt vær i Hadeland(?) enn i resten av landet hah

4

Det er selvfølgelig ment som realtime. Det står også om du leser om serien. Men det er umulig å filme samme dag da. Og mye skjer på noen uker med været. Eller dag for dag for den del.

5

Ja fast träden är inte gröna i november 😉 dom har ändå varit duktiga på att få till årstiderna i tidigare serier tycker jag.

6
Kalle

Kan det ikke, det er snø her nå:)

7

Handlingen så langt har vært som å se et snøras i slow motion... har vondt av fyren men samtidig er det uungåelig

8
Tyggis

God metafor. Bør brukes i boken du skal/må skrive nå. Pøs på, mer sånt! (Seriøst ment).

9

Kommentarene må godkjennes, så dere ser godt jo at vi er flere som savner tekst? Hvorfor fikser dere det ikke? Tenker på forrige klipp.

10
Nettprodusent

Heisann,
Tekstekontoret ble informert med en gang den første kommentaren ble godkjent, og er på saken. Tekst kommer så fort som mulig!

11
Tyggis

Wow! Nettprodusenten! Nå er dette interaktivt på ekte. Bra, NRK.

12

Bra! Endelig fikk hun sagt ifra. Det er jo helt sant at det ikke går an å snakke med Markus. Han tør ikke å åpne seg for henne om at han sliter, han kan ikke engang snakke ordentlig om hva han liker ved henne. Så utrolig lavmål å ha en kjæreste, og det eneste han kan si at han liker, er "fitta" og "rumpa". Vil liksom bare vise at han har makt over henne. For en drittunge.

13
scary canary

Even though they were walking together, they were looking in opposite directions with opposite ideas about their future.

14
Så enig

Å gå en tur - er en elendig ide når man skal snakke om noe vanskelig.

15
miip

Men samtidig så kan man da bevege seg mens man snakker om det på en måte som kan døyve angst/uro. og han stod også fritt til å løpe fra henne og situasjonen. (å løpe fra ting virker han rimelig god på). Men om hun håpet på en god samtale som skulle føre et sted eller som skulle være produktiv, forsonende etc. så burde hun heller ha tilpasset sted/situasjonen.

16

Jeg ser for meg Kevin Vågenes gjøre en versjon av dette forholdet i "Parterapi" ??

Karoline er moden og løsningsorientert, mens
hver gang terapeuten stiller et spørsmål, sier Markus noe barnslig om fitte og rumpe,kontrer med et usaklig gamingrelatert motspørsmål ,eller reiser seg og løper en runde.

17
Amanda

Haha, han bergenseren og May-Linn er jo liiiitt sånn. Men mye verre da.

18
@Amanda

Ja! Kanskje bergenseren og Markus er i slekt? En tremenning eller noe sånt ?

19
Tutta

Det kan være vondt å vokse opp, Markus, og det blir ikke bedre når du stritter sånn imot. Karoline orker ikke mer barnslig gutt nå. Og Alfred nailer det, får helt vondt i hjertet av Markus.

20
fedt symbolik

synes dette clip var meget godt og symbolsk for hvordan markus egentlig er som person - han løber bare væk fra problemerne..
synes det er meget fedt, men håber også at der sker lidt mere nu!

21
Tyggis

ENDELIG!!
Han er jo 14 år i hodet. Dette blir jo en erfaring han kan lære noe av. Han kan ikke oppføre seg som han har gjort, jeg forstår ikke at hun har orket frem til nå. Mer og mer kontrollerende samtidig som han bidrar null og niks, totalt følelsesmessig utilgjengelig for folk rundt seg, alt handler om ham selv. Toxic masculinity der altså. Sjalusi er også det aller minst sexy som finnes. Velger noen å være sammen med deg må man stole på at de er det, frem til noe annet er sagt. Å blande seg inn i den andres øvrige sosiale liv er creepy, ikke romantisk.

22

Finner mig tycka om Markus och ogilla honom om vartannat. Först förstod jag inte under vilka omständigheter jag tycker det ena eller det andra men insåg just att de scener han har med Ida är då jag gillar honom som mest. När han är med Karoline gillar jag honom inte alls. Om han kunde vara likadan när han interagerar med Karoline som med Ida så skulle jag inte ha några problem med honom. Då verkar han rätt så hygglig och mogen, vilket han inte gör runt Karoline.

Förstår helt och hållet att hon vill ta en paus. Verkligen rätt beslut!

23
Fersken

Markus løper fra problemene sine. Bokstavlig talt.

24
Anogutt

Hoffda, håper veldig at ikke dette betyr at serien tar pause!! Jeg vil ha mer nuhh!

25
I natt

Episoden slippes klokken 6:00 imorgen,og vi har fortsatt noen minutter med klipp til gode. Noe kommer til å skje i natt...

26

Det er et lite minutt igjen i såfall

27
Mmmmmmm

Mer oppdateringer nå da

28
Strategier

Gutten har virkelig seriøse problemer med å face det som er vondt og vanskelig. Klarer ikke (vil ikke?) si noe når hun forklarer at hun trenger en pause for å tenke. Løper bare. Framover, framover, aldri mer innover, innover.

Tror ikke denne gutten tør tenke særlig eller kjenne etter hva han føler. Har vel egentlig ikke sett han si noe særlig seriøst i løpet av klippene vi har sett hittil. Det sier meg at dette overfladiske - denne påtatte lettheten og tendensen til å tulle alt bort, er en strategi han har utviklet, kanskje over lang tid. Nekte seg selv å tenke, føle. Men nå har han løpt vekk fra problemene i Oslo, hjem til det som har vært trygt før, og så møter han seg selv i døra. Hittil har vi sett en følelse hos ham når han har opplevd tegn til at ting ikke er som de en gang var: sinne. Dersom det er den eneste følelsen han tillater seg selv å kjenne på, så tror jeg dette kan bli stygt!

29
Enneagram?

Har noen her kjennskap til enneagrammet? Markus må være prakteksempel på type 7

30
Okei

Av en eller annen grunn tiltrekker denne sesongen meg.
Jeg elsket sesong 2, og denne var ganske dårlig i starten. Men jeg fortsatte og se, og den er blitt bedre.

31

Nå har det gått mer enn 24 timer...

32
#påtidemedklipp

På tide med et nytt klipp eller no ihvertfall snart.

33

Synes det er litt kjipt at det skal gå så lang tid før neste klipp kommer når det har skjedd noe litt stort. Hvordan han takler det etterpå er jo også veldig interessant. Ligger han i senga og depper? Sender han melding til eller møter en kompis? Snakker han med foreldrene sine? Verden stopper jo ikke akkurat opp etter en så stor greie. Skjønner at dere skal holde på spenninga, men det er jo minst like interessant å se hva som skjer i timene etterpå...