Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

13 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Jeg elsker

... de to! Fine venner!

2
kulecrissern1204

ta da daaaaa daaaaaaaa, its mr. Steel your girl

3

Det er egentlig litt vondt å se på hvor usikker han er på seg selv. Fryktelig usjarmerende med folk som skal trykke ned andre for å føle seg bedre selv. Godt han blir bedre kjent med Fredrik som er mer positiv, blid og genuin. Kanskje Markus påvirkes litt til å finne ut mer av seg selv og tankene sine. Løfte blikket litt og se muligheter. Ikke kun fokusere på andres liv. Kan vi snart få vite mer om Oslo/jobbsituasjonen??

4

Liker at Fredrik ikke biter på kroken og blir med og snakker dritt om Elias. Han har tydeligvis sett opp til Markus lenge,og synes det er kult å få henge med han,men fyren har integriteten i behold!
Man kan tydeligvis fostre opp fine unge voksne på sjoko-weetos og vitaminbjørner ?

5
Älskar Fredrik?

Undrar om vi får ett klipp eller något inatt och Markus är uppe och börjar få hem Karoline? Han beter sig inte bra men detta är spännande. Vet många killar som är såhär.

6
Eiesjuk, mye?

Jeg hadde en slik kjæreste en gang. Eiesjuk til tusan, usikker på deg selv og sjalu for absolutt ingenting. For helt frysninger av Markus her. Ikke kult.

7
Anogutt

Han føler seg åpenbart truet av Elias, og det at hun ikke har nevnt at hun skal dit, eller hva hun skal der er litt mistenkelig, sett fra Markus’ synsvinkel. Hun MÅ jo ikke informere om alt, men hun skjønner jo at Markus føler seg truet av Elias, og da kan det være fint å være litt ekstra tydelig på hvem hun vil være med? Jeg skjønner Markus godt, selv om det kanskje ikke er noe å bekymre seg for

8

JEG ER MARTIN MANN, PUSSER TENNA I GLOVARMT VANN

9
❄❄❄

Lurer på hvordan Markus vil takle det når han blir byttet ut mot Elias?

10
Hvem vet?

Kanskje det er Elias han egentlig liker?

11

Han blir veldigt paranoid, jag tror inte att Karoline faktiskt gör något fel här...

12
digger denne sesongen

Til dere som ikke tok referansen: tittelen på klippet henspeiler på hvor knepp i huet Markus er. For det heter jo «Slå inn åpne dører»

13

dette er nesten et bevis på folk som trodde at alt handlet om dem når de var unge å gikk på ungdomsskolen/vgs. helt til voksenlivet kicker inn og følgere, likes og venner ikke betyr noe fordi populæritet er ikke noe man tenker på i voksen alder