Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

46 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Virker ikke

Hva skjer

2

It doesn't work? Help!

3

funker ikke 🙁

4
What

Får ikke spilt av video, hverken på PC eller mobil?

5
Agda

Hva har skjedd på jobben? Kan ikke bruke dem som referanse?

Helt vanlig å måtte betale for seg, gjorde det selv.

6

Han møtte jo ikke opp og bare dro vekk en uke uten å si ifra. Tror ikke de kommer til å anbefale han på det varmeste akkurat

7

Any other international fans blocked from viewing clips? I've never needed to use a VPN with Blank until today.

9
Han er slett ikke voksen

... selv om han burde være de...
Han taklet ikke livet i Oslo (usvisst hvorfor - kan være legitime grunner)
Han takler ikke at dama er russ
Han er generelt umoden
Synes mamma gjør helt rett. Et vennlig tupp i baken, er det han ser ut til å behøve...

10
geoblockad?

varför? 🙁

11
Kristine

Vi normen betaler skatt til nrk slik at vi i Norge kan se på nrk gratis, kan vere derfor?

12

i'm crying

13
Kristine

Uffda ? håper det går bra nå?❤

14

Han må snakke med noen! Mange som er mer umoden enn han på den alderen. Han greide seg ikke, han trenger å snakke om det og trenger hjelp til å komme seg videre. Han er nok for flau til å inrømme det. Foreldrene er så overfladiske, de må få han til å fortelle hva som gikk galt

15
Fersken

Må si meg enig i at det er rart at foreldrene ikke stiller flere spørsmål. Var det forventet at han plutselig skulle droppe jobben i Oslo og komme hjem? Kanskje han alltid har vært litt ansvarsløs og uforutsigbart, men det er uansett noe det er verdt å snakke om. Som moren sier så begynner han å bli voksen, og han trenger hjelp. Det gjør vi alle sammen.

16
enig

og det kan jo være at det problem han er rejst fra i Oslo faktisk er noget han skal have hjælp til?

17

Enig der. Han er voksen ja, men han er bare 19 og det er ikke så voksent. Handler nok litt mer om jobben også som han hadde også. Fordi det kan være andre grunner til at han ikke vil være der.

18

Utrolig bra av Alfred å kunne spille så usikker men samtidig så cocky og carefree. Prøver å oppderettholde fasaden som slår sprekker og holder både virkeligheten, voksenlivet og problemene sine på en armlengdes avstand med å bruke humor. Håper han snakker med noen om dette uten ironisk distanse.
Digger forresten ansiktet hans når han sitter og søker, den oppgitte mimikken er priceless.

19

Helt enig ? kjente du forresten igjen sangen som ble spilt da han satt og googlet ? ?

20

Mener å ha hørt den i Lovleg?

21

Korrekt?

22

Der er jo dere Lovleg-folka, jo! ?

23
Fersken

Tok ikke lange tiden før det ble litt upraktisk at han bare forlot den andre jobben sin på en sånn dum måte, nei.. Hva tenkte han på? Hvorfor dro han plutselig uten å si seg opp først? Håper virkelig han betror seg til noen snart så han kan få luftet problemene sine. De blir ofte mye mindre med en gang man sier dem høyt.

24
Thanya

Vi er lovet mer vold og action denne sesongen her, tror desverre ikke han kommer til å prate om dette her med det første. Kanskje får ut frustrasjonen og frykten hans med å slå, blir åpenbart en klinsj med han russepresidenten og Karoline. Han er så sjalu, tipper han slår tilbake med samme mynt og hooker med en veldig fin jente.

25
Vold

Lovet mer vold... hvorfor det?

26

Spent på hva som skjedde på jobben som gjorde at han bare dro. Som Ida sa, det var kanskje ikke så kult å være Markus Berg i Oslo.

27

Har du sagt opp?
Nei jeg har slutta....

29

Hvor er undertekstene?? :(:(:(

30
Mie II

Vet vi hvor gammel Markus er?

32
David

Tydelig at han ikke har strålende referanser fra jobben in Oslo.

33
Budu

Add norsk subtitles pls

34
Erasmus Montanus ?

Han får begynne å jobbe hos Ida, da ?

35
Quake

Møtet med foreldrene var litt skuffende, synes jeg. Man har jo som regel oppsigelsestid på 2-3 måneder, når man slutter i en jobb. Hvorfor får han ikke spørsmål om dette? Har han ikke kommunisert med foreldrene sine på flere måneder? Forresten så kan det å forlate en jobb resultere i bøter dersom firmaet anmelder forholdet. Spørsmålet han stiller foreldrene sine, synes jeg for øvrig er preget at respektløshet. "Skal jeg betale leie for å bo i mitt eget hus?" Markus, det er ikke ditt hus, det er foreldrene dine sitt.

Hilsen en gutt på 30, som selv flyttet hjem igjen i en periode mellom studier.

36
Foreldre ass

Enig men virker dessverre som det er en del foreldre som ikke bryr seg så mye. De vil nok bare late som alt er fint. Ja det er vanlig å måtte betale husleie hos foreldre når man er voksen men skjønner at det føles urimelig for han. Han er knekt etter å ikke ha fått til å bo alene og jobbe, kommer hjem for å komme til et trygt sted der han kan få tid til å deale psykisk og blir møtt slik av foreldrene...

37
Stå på krava,mor!

Synes mora gjør helt rett. De skulle leie ut nå og han kommer og bare forventer å bo der. Det holder ikke.

38

Jeg tror at han får job hende på den der club med hende pigen, hun arbejder der jo helt alene:DD

39
Noora

Moren var kjip, heia pappaen

40
Stå på krava,mor!

Helt motsatt. Mor oppdrar, far syr puter

41

Synes det er litt rart at foreldrene ikke stilte mer spørsmål med hvorfor han flyttet hjem igjen, de burde skjønne at noe er galt når han kommer hjem bare noen måneder etter at han flytta til storbyen. Er kanskje lettere for han å fortelle hvis de spør, i stedet for at han må ta det opp med dem. Håper denne sesongen kan komme litt nærmere gutters følelser, få dem til å prate om det. Hvor sjeldent er det ikke man ser gutter gråte sånn ordentlig og bryte sammen med noe de har sittet inne med lenge i feks serier og i film. Alfred Ekker Strande er en fantastisk skuespiller, han hadde naila det??Synes forresten Markus karakteren er veldig troverdig, kjenner mange slike gutter som han. Får litt dårlig følelse av dette kommer til å gå skikkelig dårlig, han holder på å miste fotfeste på en så rolig og kontrollert måte at man nesten ikke oppdager det. Sakte men sikkert ruller toget videre og han blir stående igjen på plattformen og «player cool». Jeg tar neste liksom, null stress. Men de små blikkene og ansiktsuttrykkene hans lager innimellom når han er nervøs, usikker og nesten redd sier mer enn 1000 ord. Akkurat som Zehra når hun brøt sammen på legevakta i total stillhet. Det var hjerteskjærende.

42
Dårlig stemning

Jeg syntes det var litt vel harsh, jeg, av foreldrene. Familiemedlemmer hjelper hverandre til forskjellige tider, og teller ikke på tid og kroner som om man var fremmede. De kommer til å direkte hjelp trenge sønnen en vakker dag. Da vil de ikke at han skal svare "NEI, dette har vi blitt enige om. Klar dere sjæl".

43
Ut av redet

Det handler vel om en dytt i riktig retning? Han kan bo der men må betale leie... altså jobbe, ikke bare sitte å spille bort livet. Ingen har godt av å pakkes i bomull

44
Stå på krava,mor!

Nettopp! Synes det er SÅ bra at denne diskusjonen kommer opp for den aldersgruppa. Særlig om han tenker å bare drive dank. Ikke akseptabelt

45

"For den aldersgruppa"? Veldig generaliserende da.

46

Ååh lurer sånn på hva som har skjedd i jobben!