Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

15 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
scary canary

That ego!!

2
miip

That insecurity!

3
Avundsjuka och osäkerhet

Hur gammal är Markus? Var han russ 2019? Spännande! Tycker att tension har byggts upp bra i de första tre klippen och en realitycheck kanske kommer snabbare än väntat? Alla andra kommer säkert vara nöjda med Elias och Markus kommer koka för att han inser att han är replaced, alla går vidare. Och sen svartsjuka på det?

4
Tror han er fra 2000

synes de har sagt at han er "nuller" - altså 19?

5

Karoline är också supercute!?

6
Ånei

Også jeg som trodde jeg likte ham

7
Ikke lett å være abdisert konge

Statusskiftet er tydelig: fra "konge" og russepresident - til han eldre fyren med bil.

Fra fullt kjør hele dagen, til han som venter på at (den travle) kjæresten skal ha tid.

8
Kris

Må vi ha om russ i igjen!?
Pliss nrk !
dritt i og støtte desse russe greiene!
Det kommer ikke noe godt ut det meste som har med russ og gjøre, der er ekskludering voldtekt mobbing og slåssing som kommer ut av sånt tull. Ikke gjør det og vere russ til noe kult, for det er ikke så kult!

9

Blank handler jo om overgangen fra ungdomstid til å bli mer voksen. Er enig i at det kan bli litt vel mye snakk om russetid generelt, men de to første sesongene handlet jo om noe helt annet

10
Anonym

Tror ikke det kommer til at handle så meget om det, men at det mere bliver brugt dom er symbol på den status Markus har nu. Han gik fra at have det hele og være vigtig, til ingenting. Som de selv siger, nu er han bare ham den ældre med bilen.

11
Dårlige verdier og holdninger hos folk...

...fører til ekskludering,mobbing,voldtekt,slåssing osv
Ikke russetida i seg selv. Den blir jo hva man gjør den til sjøl.

Men å være overstadig berusa ,som jo veldig mange er i russetida, gjør nok at disse dårlige verdiene og holdningene kommer tydeligere frem hos de som har dem. Og det er ikke kult for de det går ut over!

Tror ikke Markus sin historie kommer til å ha så mye fokus på russetid,mer på at han er litt opphengt i det som har vært og ikke klarer å komme seg videre etter vgs,i motsetning til kameratene sine. Men har den det,håper jeg NRK klarer å formidle litt nyansert rundt dette.

12
Hold your horse!

Er det.. er ikke det .. det ser jo ut som.. er det ikke hu som spilt Maya i 'Jenter'? ?

13

Jooo!?
Hadde vært gøy om karakteren hun spiller her faktisk er Maja fra Jenter. At hun har flytta ut av Oslo så det forklarer hvorfor hun går på skole der nå.

De brukte jo karakteren Iben fra MIA videre i SKAM, så det har blitt gjort før. Å overføre en karakter fra NRKSuper til en "eldre" serie altså.

14
Fersken

Hmm. Markus virker litt teit og usikker, men vi får ha litt tålmodighet med han. Håper han finner mer å gjøre med livet sitt enn å bare vente på dama, game og nekte å gi slipp på russetiden. Mye spenning mellom han og Elias, kanskje han føler seg truet av tronarvingen på flere områder?

15
Ally

Hmmmm.. Markus seems insecure and is quick to judge Elias. I think it's hard for him to move on with his life and clinges onto his russ tid a lot. Or I might be wrong... either way it was a great clip, and Karoline is a fav already!

Glæder mig til næste klip!