Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

8 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Nora

Det er liksom så trist å se hvordan Markus lever for fortiden. Alle går videre og han søker bare tilbake til noe som ikke lenger er der. Relatable AF

2
scary canary

He seems to be very nostalgic about the “good old days” ?

3
miip

Extremely! So much so he seems to be trying to escape into the past. Head first.

4
Fundering

Tror ni att det är vanligt att någon som har varit som Markus under gymnasietiden blir som han är nu efteråt? Alltså, är det realistiskt? Brukar det inte vara så att dessa människor ofta har det ganska lätt för sig även fortsättningsvis? Det betyder ju inte att man är lycklig, men om ni förstår vad jag menar. Livet rullar på med kompisar och jobb och allt som är "rätt".

5

behöver inte vara så. bara för att man var populär, hade vänner också kanske tog plats betyder inte att man har lätt att få nya vänner när man flyttat till en ny stad, och även inte börjat studera utan börjat jobba.

6

De som var kongene på VGs og trodde de kunne bruke samme taktikk i voksenverden fikk seg en smell i trynet. Det som gjorde deg populær på videregående er ikke nødvendigvis det som gir deg suksess i livet videre.

7
Gamlemor

Så langt kan det se ut som om Markus ikke har funnet plassen sin, at han ikke mestrer "voksenlivet". Og det er han jo ikke alene om, men vennene hans synes å takle dette bedre enn ham selv. Han "stikker av" fra livets realiteter; gjør seg utilgjengelig for arbeidsgiver, flytter hjem til "hybelen" hjemme hos foreldrene og drømmer seg bort i spill og "old days". Kanskje er han litt umoden, kanskje sliter han med å etablere nye relasjoner? Det blir spennende å følge med videre, synes jeg.

8

kjenner meg veldig igjen i det som ser ut til å være et av sesongens temaer. føle på det å stå på stedet hvil mens "hele" verden går videre