Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

17 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
känner med honom

nog jæææævligt många som kan relatera till det här. man är lite lost själv medan det känns som att alla andra lämnar det gamla bakom sig. ser mycket potential i det här!!!! mer mer mer!

2

Enig! Det å føle at alle andre bare glir forbi og du føler deg stuck uten å vite hvor du skal. Er så mye de kan bruke denne sesongen til, håper de klarer det bra og lever opp til forventningene!

3
ja det mærkes i maven det!

at ens venner er helt andre steder når man har aller mest behov for at snakke men ikke kan få det sagt. Uh stakkels Markus som bare har brug for at hænge og alle må videre.

4

Ååååh, vondt! ?

5
Snapp

Ok, jeg skjønner ikke helt. Virker som alle andre har gått videre til studier i andre byer mens Markus som er elektriker kan vel få seg jobb hvor som helst? Hvorfor skulle han være alene i Oslo?

6
Anonym

mange drømmene om at flytte til en større by, uden at have en grund til det, så det kan jo være derfor. Det kan også være at mange af hans venner flyttede til Oslo for at studere, så han fulgte med, hvor de så har fået andre vennegrupper, hvilket han ikke har fået gennem arbejdet.
Det er nemmer at få nye venner gennem studie end gennem arbejde

7
måske troede han Oslo var livet

Det er jo ret normalt at tro at hovedstaden er det bedste og sjoveste iverden og så kan det hænde det føles utroligt ensomt når man kommer fra en lille by hvor man kender alle - eller ved hvem alle er.

8

Han kanske bara vara självsäker med sitt gamla gäng och hade svårt att få nya vänner?

9

Kjedelig start

10
Anonym

Eller en realistisk start.
Den skal jo vise hans nuværende situation, så det ville ikke give mening hvis der skete en hel masse spændende ting.
Og så er de her serier lavet for at give et realistisk indblik i folks verden, og for de fleste er det her realistisk

11

Traileren røpte litt for mye... vi vet jo at han spiller og at han kommer til å bli sjalu etc

12
Milla

????

13
Soldier

Militæret? Tror jeg

14
Milla

Militærtjeneste, ja.

15

Grunnen til at de viste så mye i traileren var vel for å fange oppmerksomheten til folk. De forrige sesongene visste vi ikke hva som kom til å skje, nå vet vi litt mer. Men de har nok utelukket en del i traileren, blir nok noen overraskelser forhåpentligvis.

16
Tjaaa

Det virker ikke umiddelbart som en nyt interessant begyndelse..........

17
?‍♀️??‍♀️

?