Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

20 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
scary canary

This looks promising. I loved this! It's probably one of my favourite first clips out of the 3 seasons. I can't wait for more! But Markus...what are you running from? Hmm.

2
Sortland

Dette virker som det blir en spennende sesong! Lurer veldig på hva/hvem Markus ser ut til å rømme fra.

3
Snapp

Seg selv...

4
Greven

Voici!

5
Sa greven?

Men kunne han fransk?

6

kan bara tänka mig den iskalla känslan när det var hans chef? som han svarade. har han sagt upp sig i ett sms eller? hände det något på jobbet som gjorde att han bara drog, utan planer och men av rädsla?

7
Okei

Rar start..

8
Cosmos

Nu drar det igång då 🙂

9
Hildegunn

Dette virker spennende så langt!

10
Cami

Dette blir bra tror jeg! ???

11

Blir spennende å se hva slags retning denne sesongen tar, mange potensielle og aktuelle temaer de kan ta opp når man har en gutt i hovedrollen. Gleder meg masse, dette blir bra! Elsk på P3 som har tatt serieproduksjonen ut i distriktet. Endelig noe gjenkjennbart for folk utenfor Oslo??

12

Hur långt ifrån Oslo är det egentligen?

13

1 t og 30 min ca

14
Tutta

Marcus stikker av og blir snart innhentet.... Lovende start! Og elsker Alfred i denne rollen!

15

De lover mer humor i denne runden,så jeg er klar,jeg, for at Blank kan gjøre revansje fra tidligere snorkfremkallende sesonger ?

Markus vil umulig bli meg like kjær som ei viss blondine fra Høyanger med panikkangst,i en viss annen serie som aldri skulle vært avsluttet etter bare to sesonger. Men jeg er åpen for å la meg begeistre!

Bring on the BygdeBlank ??

17
budu

so curious about this

18
Fersken

Dette var interessant! Kjenner jeg får en ordentlig ubehagelig følelse av dette klippet. Kjenner liksom at gutten har fucket opp på et vis. Og kjæresten virker ganske skeptisk til at han har kommet hjem for hennes skyld. Mulig han er mer investert i forholdet enn det hun er? Huff, så mye som kan gå galt, men likevel så spennende!

19

Enig, føler det ligger så mye mer i det forholdet enn vi har sett. Har nok ikke bare vært kokkosboller og fryd og gammen. Lurer også veldig på bagasjen til Markus, hvem han er og hvordan familien hans er. Vi ve enda ikke hva som skjedde før han flytta, er ikke alltid like lett å være fra et lite sted. Skjer det noe sprer det seg som ild i tørt gress. Ryktespredning kan være utrolig slitsomt. Han var kanskje populær og godt likt, men man kan fortsatt være ensom. Hjelper ingenting om hele skolen tror du er kul utad, hvis du føler deg liten og alene inni. Er så spent på hvordan de skal få gutta til å snakke om følelser.

20

Jeg lurer mer på hvem det er som mater fiskene siden fam'en er på Granca ?