Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

341 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Litt

Skuffa?

2

Celine har lagt ut en boyfriendtag på sin youtube nu

3
Hæ???

Var dette alt?
Merkelig sluttt

4

Veldig tbh...

5
Sara

denne sesongen var bare sjuukt merkelig

6
Enig

Jeg er mest af alt forvirret... Synes ikke der har været nogen rigtig god afrunding på nogen af konflikterne. Hverken Zehra og Petter eller Zehra og Amina. Jeg havde bare forventet mere, I guess.

7

men på sammetid er det jo gjerne sånn i livet. Konflikter oppstår, men vi gir oss på mye av det. Og ja dette er en drama serie. Så man skulle tro at man kunne forvente at det skulle vært en løsning på mer.

Samtidig så var denne sesongen mer komplex enn den forrige. Jeg tenker at de fint kunne ha hatt lengre episoder og en 10 ep sesong for å ha løst opp i mer av konfliktene og historien. men samtidig så er dette historien de som skriver/osv ville fortelle.

8
@yup

Det var uansett veldig rar og kort avslutning, dei slutta altfor kort og brått. Så det var dårlig.

9

hele greia var crack ass

10

Fy fan så tråkigt. Vänta hela dagen på detta? Jaja. But. Nice Celine!!!

11
Hva??

Is that all? Is this the last clip of the season? Kødder dere?

12

aldri vært så skuffa og glad samtidig ass, kult at hun er sammen med martin og at hele gjengen var der. Men hva slags avslutning var dette da??? Fy så dårlig

13

De tok en got?

14
ja vel ja

så det var alt og ingenting takk for meg det var ikke verdt ventingen

15
First

Not first

16

blæææ. Dette var så skuffende.

17
NEIII?!

Er dette alt? Jeg trenger mer! Er slet ikke klar til at sige farvel endnu

18

Jag tror att det här betyder att det bara är som en lång paus över sommaren 🙂

19
håber det så hårdt!

og jeg gemmer da bare mine popcorn....

20
Blæ

Fyttikatta, jeg kan ikke tro at jeg har ventet hele dagen på dette. Er sesongen ferdig nå, liksom? Jeg er så ferdig med Blank isåfall

21

Petter+Zehra?, venner og Eminem. Blir ikkje betre

22
Still Nut

Ok alt for lite men to the point! Og jeg klarer ikke å tørke av meg det fjollete gliset - som kommer til å sitte lenge!

23

enig!

jeg har sett klippet 4 ganger og får goosebumps hver gang.

24
fersken

tror man skal se hele episoden - så fungerer det bedre.

25
Ugla

Ja og nei. Selvfølgelig fungerer historien bedre når man ser alt på en gang, spesielt hvis det er knapt med innhold. Men det strider jo litt mot dette formatet. Det beste med denne typen serie er jo at det føles som om du er en del av livet til figurene. Det fungerer best når det er mer materiale. Å se noe hver dag, bli overrasket, få være med på de store, men også de banale og hverdagslige opplevelsene. Ikke uten grunn var sesong 2 av skam den som fikk det hele til å ta av. Du var virkelig en del av livet til Noora, på godt of vondt. Sesongen om Isak er vellaget og uten overflødige scener, den kunne like godt ha vært en film. Det er en god historie, men det var til tider frustrerende å vente på oppdateringer og det var forholdsvis korte og få klipp.

For blank sin del hadde gjort mye om de hadde vist mer av petter of zehra som henger, venninneprat, Bandet, samtaler med kelati, kanskje flere dj opptredener, Zehra og Ragnar etc. For at konseptet skal være interessant må tilskueren komme enda tettere på handlingen, det trengs mer Content. Alle typer Content. Insta, snap, meldinger, Chat, Facetime... Og klipp. Få det til å virke realistisk.

26
Fersken

jeg er helt enig - dette var ikke den bedste måde at lave webcast ending på.

Skaberne af serien må jo have haft en god tanke altså som bare ikke fungerer i praksis i webcast versionen men fint nok i episode versionen - jeg har tænkt på om det kunne være sådan et forsøg på at lave en “livet er nu” - “find din egen vej frem!” - vi manglende bare lidt elementer før den var i hus for mig i alle fald.

Da det var Isaks sæson der sluttede brat havde vi jo været i "the closure-moment” i 13 minutter - så det var cool bare at slukke, fordi der var rundet ordentligt af på et brag af en følelsesmæssig rutsjebanetur og effekten af den bratte slutning var så fin. Også super fin respekt for formatets engagement hos publikum.

Og klippet var jo egenligt fint - bare alt alt for kort. Tror mest af alt så var der fejlvurderet relationen til publikum. Julie Andem er jo the master of audience-realtions - hun ved præcist hvor langt man kan tage den med ventetider og hvor stort et klip der skal til for at skabe forløsning/effekt - og hvordan man så skal samle op - hvor lang tid man har behov for at være in the moment for at føle closure og gøre det hele magisk vellykket.

Hun brugte meget epilogen i SKAM - that Magic moment hvor du ved at hovedkarakteren er forandret her ting to the bone og landet godt i livet og du kan puste ud efter et intens webcast forløb der har fusket med din hjerne. Der var ikke rigtig en Zehra epilog - den savnede jeg virkelig “talen om Zehra til Petter” om ændret livssyn, morens accept af hende og af ham og hvordan hun faldt for ham første gang hun så ham - hendes commitment til ham.

Og ikke den der kliché sætning klokken er 22:23 og solen er gået ned - okay havde måske været lidt cool om Zehra havde sagt det! Men det skulle jo have være en Harry Potter reference det! Zehra skulle have sagte “I never really gave up on you! Not really” The Ginny kinda thing “jeg holdt aldrig op med at være forelsket i dig - ikke rigtig. Jeg kunne bare ikke se at vi var sammen på ægte. Nu kan jeg se det. Du er jo egeneligt en slags helt på din egen stille måde der baner vejen frem for andre” 🙂 eller noget sådan. Så havde det givet mening.

Men referencerne i klippet var på plads - Amina og Zehra - yin og yang. Petter i sin fine "dont be a dick" sweatshirt - stående med Zehra og med Selma lidt længere ude. Eminem som både Zehra og Petter synes om. Og til sidst cowboy emoji - reference til that old country road/Lil Nas X/Billy Cyrus - Zehra tager sin egen vej i livet som hun har lyst til det med både familie, venner, Petter og musikken..

Egentligt så tæt på at være en cool finale - hvis bare der havde været epilog og ægte fysisk nærhed - ikke kys men bare et instafoto af et kærestekram? Eller noget? Han kunne bare havde stået bag Zehra med armene om hende resten af rap'en - ikke noget vildt 🙂

27
Poirot

What you said!
Skrev akkurat det samme i andre enden av denne tråden.

28
Åååååh

Celine er seriøst verdens søteste ❤️❤️❤️ og utrolig koselig at det er Martin som er kjæresten hennes ?

29
hvorfor

Hvorfor kalte han henne Zehra Demir åååå

30
SKUFFA

SKUFFA

31
Iemand

DET ER GENIALT

32

WTF....och vad med den cowbow-emojin på slutet??

Tack o hej! ??????

33
Cami

Så sykt skuffa!
Denne sesongen var så bra før pause. Så døde den. Helt utrolig dårlig siste klipp. 2 minutter! Wtf! Greit, vi skjønte at det ikke kom til å bli noe heftig kyssing når det tross alt er brukt en kysse-stand in men..
Nei. Jeg håper Julie Andem lager noe nytt snart jeg asså.

34
Anonym

Tror den debat den stand-in har skabt er noget af grunden til at der er nogle ting vi føler vi mangler.
Tror/håber folkene bag har valgt at skåne en ung kvinde for at skulle udsættes for en så ligegyldig og latterlig en debat fordi hun har truffet et valg.

35
håber også Julie anden kommer igen

I dag savner jeg så sygt hendes og hendes crews evne til at runde af og ordne op med seerne som har fulgt med ups and downs. Dette var ikke så empatisk overfor os kære Blank 🙂

36
også cami lol

så enig!!!

37
Vaffel

Kysse stand-in ??

38

Ja, har du ikke sett det? Alle kyssescener har stand-in på Zehra.

39
@IDA

Stand-in diskusjonen er så unødvendig. Drittlei maset om Stand-in. Kva forventa de resten av serien skulle handle om , Stand-in diskusjon siste 5 episodene?!?!

40
@til Ida

Jeg har sett klippene om og om igjen, og jeg tror ikke det er stand-in. Har sett alt nøye og satt på pause når halve ansiktet har blitt vist, og tror faktisk ikke at det er stand-in.

41
Det er stand-in jo!

DET ER STAND-IN! Les i rulleteksten i episode 4 og 5. Det står jo der hvem som kysser til og med!

42
Krystall

Det var berre så utruleg unødvendig å måtte diskutere heile Stand-in greiene. Den debatten spore heilt av handlinga og øydela mykje av serien. Skal diskusjonen handle om karakteren eller ikkje ? Zehra er ei rolle akkurat som alle andre som spelar i seriar.

43
Man ser det let på håret

Zehra har sygt flot tykt langt hår langt ned af ryggen - ikke det samme hår på stand in (også fint hår men ikke havfruehår)

44

Hvorfor?

45

Ingen hemmelighet det. Se i rulleteksten til episode 4. Derfor vi ikke ser ansiktet til Zehra de få gangene de kysser!

46
DET KAN JO IKKE VÆRE FERDIG

DET ER JO SÅNN 7-8 MINUTTER IGJEN MED KLIPP?

47
skuffa

venta hele dagen på 2,5min? serr skjerpings

48
Jennie

Enig

49

var de allt??

50

for en avslutning...

51

Den eneste her i kommentarsporet der er tilfreds, hvis dette er sidste klip. For Zehra Demir, kl er 22:23 og solen er gået ned?❤️?❤️

52
Anonym

Synes også dette er en fin afslutning, og at Zehras sæson er blevet afsluttet på samme måde som Ellas sæson.
Der vidste vi jo heller ikke hvad der egentlig skulle ske, men alle konflikter blev løst, og den efterfølgende handling er åben, og det samme gælder her

53
anonym

dette var så skuffende, virkelig en dårlig sesong i år 🙁 Havde håbet på bedre

54
HURRA!!!

Det kommer mer i höst!!!!! ?????

55

Source?

56

Min mage

57

Tror ni?

58
Nää

Är ganska besviken...jag hade hoppats på mer än det här. Det är så många frågetecken

59
Andromedus

Kleeeeint

60

Jeg må sige at jeg er skuffet over denne sæson. Jeg havde store forventninger i starten, men lige siden hiatus synes jeg det er gået ned ad bakke... Har haft svært ved at forstå hvor serien ville hen og føler, at der er for mange løse ender... Jeg forventer selvfølgelig ikke at alt skal kunne pakkes fint ind til sidst med en rød sløjfe, men dette er alligevel for "loose" en afslutning til at jeg kan føle mig tilfreds. Træls.

61
hmm.

Måske er det bare mig, men har på intet tidspunkt følt at de 2 hovedpersoner var tiltrukket af hinanden...Må sige at jeg ikke fremover vil bruge energi på denne serie, da der absolut findes bedre ungdomserier i norden.
Tak til de tapre medvirkende...og til casterne, instruktøren: se på andre skandinaviske serier og find inspiration..

62
Antiklimaks

Hva i alle dager hva det? Siste klipp? Ferdig?
I så fall må jeg bare si at det var alt for billig!!!
Sesongen hadde så stort potensiale. Jeg digget den før pause, men den døde dessverre med pausen.

63

Neivettuhva. Dette er faktisk definisjonen på too little, too late.

64

Har aldri sett en så merkelig slutt på en serie...

65
what

var dette alt? hadde i hvertfall forventet en liitt større avslutning på en såpass treg sesong. skuffet. men likevel en fin avslutning, men alt for åpen!!

66
Olivera

Tusen takk for Zehra ?

67
Julia

Synes da det var god slutning, kæft en killer line til sidst ?

68
Lidt kliché

Bare

69
Julia

Också skuffa :((( älskade första säsongen och början av denna men sen blev allt bara konstigt. Korta klipp, stora luckor tidsmässigt och frågetecken. Inte alls lika intensivt som första. Hoppas verkligen på en säsong 3, det här upplägget är så himla fint och mysigt! <3

70
scary canary

What a wonderful ending! So funny. I loved that the Martin and Celine theory was confirmed, and Petter's line "the sun has gone down" ugh my heart just about exploded. Thanks for such a great season! ?

71

Så sant, vad sjutton hände efter pausen?!..

72
Nedtur

Dette var skikkelig skuffende rett og slett. Den siste uka har bare vært døvt fyll og nedtur. Tenk å ha så fin kjemi og så fine skuespillere og et så godt utgangspunkt for å lage noe magisk og så klare å gjøre det så platt og døvt! Drepte all magi. En kombinasjon av gjesp og skuff.

73

SÅ enig! Potensialet var så stort og Zehra og Petter var så fine. Trist at alt bare skulle ødelegges.

74
Peace out

Synes denne sesongen har tatt opp en del interessante problemstillinger og at den i all hovedsak har vært fin. Når det er sagt har den etter min mening til tider vært veldig forutsigbar og dessverre ble denne avslutningen altfor tynn for min del. Men jeg er vel noen år eldre enn seriens målgruppe. Takk for nå, Blank ?

75

Så trist over at det er slut (for nu) ? og lidt skuffet over at det er det her jeg har ventet på hele dagen..

76
Doesn’t seem finished

With these second season characters... do y’all think they’ll show them again in season 3??

77

Hmm, tror det här är ett skämt, nej?

78

Når man ikke rekker å skrive ferdig norsknovella og bare må ha en avslutning..

79
Kort og godt

Skulle gjerne sett mer av P og Z gjennom uka som har gått, men hei, her oppfordres vi til å lese litt mellom linjene og legge sammen to og to, framfor å få alt malt ut framfor oss. For vi skjønner jo når Celine synger at Zehra

Better lose yourself in the music
The moment, you own it, you better never let it go
You only get one shot, do not miss your chance to blow
This opportunity comes once in a lifetime, yo
You better lose yourself in the music
The moment, you own it, you better never let it go

Så hva gjør hun da når alt er på G, bandet er signa, låta er ute, Harry P er på knærne, venninna er på nett igjen, verden ligger for hennes føtter og sola har gått ned????

80
Cristina

Zehra, it was a pleasure follow your journey.
Zehra and Petter are so cute❤❤❤
Go, Celine????
WE WANT A SEASON 3 OF BLANK

81
Ugla ?

Det startet veldig bra! Jeg satt og smilte gjennom hele klippet. Det er veldig leit at det sluttet så brått, jeg reagerte veldig på at vi ikke fikk høre ferdig sangen engang. Syns det kunne vært et kyss på slutten (med eller uten stand-in har ikke noe å si for meg personlig), og med tanke på Selmas lilla instagram ville det ha vært kult om håret hennes også var lilla - litt som om hun har gått gjennom en liten forandring etter å ha snakket med Zehra. Jeg syns det er rart at de ikke sparte noen ekstra minutter til en ordentlig tilfredstillende slutt ?

Ellers syns jeg det har vært en veldig god sesong, den var mye mer interessant og innholdsrik enn sesong 1 (IMO). Jeg vurderte å droppe hele serien faktisk, men er glad for at jeg ble værende! Til tross for brå slutt så er jeg veldig glad for at vi har blitt kjent med Zehra, så nå ser jeg fram til hva vi får i neste sesong ?✨

82
Ååå

?

83
Celine rocks

Fedt nummer til afslutning men sidder tilbage og mangler noget. ...vi vil lærer karakterene meget bedre at kende. Ind under overfladen.
Det sker ikke..men har alligevel været godt underholdt med Blank serien.

84

Ja men verkligen, känns liksom inte som om vi har lärt känna karaktärerna riktigt??

85
alltid skuffa??

er du seriøst? selv i siste klippen skjedde det ingenting. vil ha tida mi tilbake liksom. lesson learnt skal ikke se på en annen sesong av blank hvis de kommer alltid til å slutte sånn??

86

Okay bye ????

87
Blank

This is it? Dette er det dere gir oss etter å tålmodig har ventet på masse avklaringer? Vi skal tenke oss til masse som har skjedd men som vi ikke har fått ta del i? Hva er poenget med å følge en sånn serie da? Virker som noen gikk lei halvveis i produksjonen, litt sånn nå gidder vi ikke mer gutta. Så sykt slapt.

88

What do you mean waiting for clarifications? This entire week has been one of resolutions for Zehra. Go back and watch the episode lol you’ll find the answers have already been provided for you.

89
Words

?