Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

14 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
hallå

Saknar Petter nu ?

2

??❤️

3
Zehra glad=Petter glad

Petter har fått skjønne hvor viktig Amina er for Zehra og er nok bare glad når han ser at Zehra smiler i lag med henne igjen ?

4
Henie

Topp, venter nå på klipp med Petter....

5
Still Nut

NRK jeg tror vi har skjønt at det er god stemning mellom disse to nå. Kanskje vi kan få noe som fører handlingen fremover? For dette er jo nå fjerde runde ekstramateriale om akkurat det samme siden gårsdagens klipp så det blir både kjedelig og ganske irriterende.. Synes forøvrig det er totalt urealistisk at vi ikke har fått så mye som en chat mellom Zehra og Petter siden søndag. Og mens jeg er i gang med sutringa. Hvor vanskelig kan det være for redaksjonen å oppdatere kommentarfeltet litt oftere? I går tok det vel fire timer før de første 15 kommentarene kom på.

6
Klang

Ok, nå over til Petter ?

7

Come on! Petter content nieuuuuu

8
Anonym

Jeg håber virkelig ikke det her kommentarfelt afspejler virkeligheden!
At folk mener at man bare skal droppe ens veninder hver gang man møder en ny fyr.
Zehra og Amina har været veninder siden de var 10, og har haft en stor betydning for hinanden på forskellige tidspunkter, og alligevel handler det meste af kommentarfeltet på serien om Petter, og om ikke vi kan få noget mere indhold med ham, for det her er kedeligt.
Synes det er trist at læse og håber virkelig ikke det er sådan folk er i virkeligheden.

9

(Det synes jeg også), men jeg synes også, at der mangler hverdagsliv. Det hverdagsliv som tidligere virkede vildt presserende. Det virker lidt som om, at de er på ferie fra skolen med film, gåture og tid sammen, og det er jo fint - men det neglicerer vel lidt alt det der har optaget Amina så længe? Som om at angstanfaldet kulminerede og løste alting? Amina skal få ro, og det er fint at vi ser at de er der for hinanden, men det havde været interessant at høre hendes overvejelser om det hele, eller vi så deres tilbagevenden til hverdagen. Er hverdagen bare sat på pause med afleveringen, skole og alt sådan?

10

Så fint att de hittar tillbaka till varandra! Så himla lätt att glömma att vänskapsrelationer kräver lika mkt jobb som din kärleksrelation. Och hoppas att det kanske kommer en ursäkt från Amina för attityd kring fest/halva Ellingsrud när hon ser på riktigt ser hur viktig Petter och bandet/musiken aka andra delar av Zehras liv är för Zehra.

11

Må ha Petter nå <3

12
Mens vi venter på spenning...

Kan det skje noe annet enn venninneselfier og meldinger snart?

13
Merete

Hvis det kommer flere klipp med Petter nå (slik som mange etterspør), blir det mindre tid igjen til klipp mot helgen... Så jeg vil heller vente litt nå, og få noen skikkelige godbiter mot helgen 🙂

14
Jeg håber på fest jeg

gerne hos Amina og Celine hvor Peter kan tage nogen med?!
Eller i cafeen med musik og jam med Ragnar. Og mama Demir der lytter med!
For mig er det vigtigste at Zehra kan få musikverdenen til at møde veninde verdenen og at der også er plads til familien.