Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

57 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

Hurra for gode søskendeforhold og støttende forældre ?

2

For en mor!!!

3

Aw, bless them. It is really hard to blame Zehra's mum for her previous opinion on pursuing music; good parents want their kids to be safe and taken care of - be it financially, etc. But it's so nice to see her alter her views in the favour of her daughter. This is what I missed from S1 Blank - Ella's mum was hardly an exemplary parent figure (see their one brief phone-call).

4

Mamma Demir er så klok og støttende, kanskje Zehra tør å fortelle henne om Petter nå?

5
Mamma! ❤

Detta var ett fint klipp som gjorde mig alldeles varm inombords.

6
Gjest

herlig klipp

7
Gjest

<3

8
scary canary

So wonderful Mamma realizes Zehra needs to make her own decisions, regardless if it's right or wrong, safe or not ?

9
Älskar????

vilken familj❤❤❤❤

10
Den sødeste søster

Hende som main om nogle år??

11

Hva med Pettet og Zehra sammen??? Er dem sammen uansett kulturforskjeller?!! Petter har ikke treffet fam til Zehra enda!! Ikke venner heller??? Går det å vare sammen bare chate??? Serie er snart over!!! Får vi ikke vite mer en det der?? Litt skuffa

12

They've barely started dating. It's not weird or unrealistic that he hasn't met her mum (and vice versa).

13
Fersken

Tror dette handler jo i den grad om uventet forelskelse - når man hører musikken så er der jo ikke tvivl - dette er i aller højeste grad en serie om at blive forelsket i en type man aldrig havde troet og hvor man ikke kan se fremtiden. I dag tror jeg pigerne kommer til at snakke om norske mænd - som på cafeen men på en helt anden måde.

14

Chillllll alt handler ikke om forelskelse

15

Sterkeste klippet til nå. Fikk tåre i øye!!!!

16

Same bro

17

Også film med venninnene i morgen...? Så blir det ikke Petter da heller...?Bli som sist da, to min lykke til slutt, alt usnakka og det var det...

18

Fikk varsel om at det var kommet et nytt innlegg som heter "sikker?". Før jeg sjekket innlegget drømte jeg meg bort til hva det kunne være: Zehra og Petter henger sammen, hun tar initiativ til et kyss, selv om solen ikke har gått ned ennå, hvorpå han spør "sikker?". Ah. Tok rimelig feil der ja.

19
Jo er mentalt der

Men skaberene er ikke der endnu - okay så

20
Liker

DET hadde vært et fint klipp?

21

Cool mamma!

22

Evrything’s settling down which means we are close to the finale ?

23
gir opp

enda et uintressangt klipp.. hadde virkelig håpet at petter plutselig skulle dukke opp men neida

24

Jag tror att Zehras forhold med sin mamma er ikke uinteressant

25

Fint klipp! Men det er mai og snart eksamenstid. Zehra burde fullføre semesteret sitt før hun bestemmer seg for å slutte, så trenger hun ikke ta alt på nytt hvis hun bestemmer seg for å gå tilbake på farmasi.

26
Eksamen

Eksamenstida er vel allerede godt i gang. Vet ikke når Zehra og Amina har sine, men det er under to uker igjen av semesteret.

27

Ja, det er vel derfor det hadde vært litt uklokt å droppe ut nå!

28

Åh, moren til zehra❤️ Men hallo alt løser seg for Z nå, kan vi please få en heftig romantisk scene med P og Z eller

31
Bra Blank!

Haha Nadiya skal til Sæbø ?

32
Rikke V

Inviter Petter til Iftar ❤️

33

Det var en god ide Rikke

34
Haha?

Mora er artig og søt. "noen må forsørge oss, jo" ?

35
Henie

Please ikke vær forutsigbare og gi oss et halvt minutt romanse og spørsmålstegnslutt på fredag. Vær kule og gi oss klipp der Zehra skipper kinokveld og ender opp hos Petter eller noe. Takk.

36
Still Nut

Tipper (men jeg tipper ofte feil da jeg har altfor romantiske teorier) at: vi på filmkvelder får en speiling av klippet "Zehra er forelska" men at det nå går opp for Amina at Zehra er forelska i Petter. Og noe hun eller Celine sier gjør at vi får nok en speiling av "må si noe til Petter" så vi ser Zehra får det travelt med å komme seg til Petter. Tror ikke på klipp men det at vi får vissheten om at NÅ SKJER DET ???

37
Fersken

Håber det - vi har stadig tre dage men klip - jeg føler jeg MÅ tro på det?

38

And this is why we need universal basic income. Tax Bezos and other billionaires, and have people's basic needs covered, so that they can do what they are best at. Who knows how many brilliant artists work in Amazon warehouses!

39
Haha

Og alle bare: enda et klipp uten Petter ?!

40
Ja hvad faen skete med carpe diam

Verdens langsommeste indflyvning til happy end - får mr darcy til se ud som Desert runner

41
Gjest

???

42
Still Nut

Mye gode gener fra mødrene til girlsa gitt ? synes de alle ser smashing ut! Og ja nydelig klipp må jeg adde sånn på tampen så jeg ikke går inn i kommentarpanelet som tidenes mest overfladiske. Du verden fritiden og hjernen blir tom etter helga. Slutt på overanalysering og tolking, gledesutbrudd og sutring, og manisk refreshing av blanksiden, ikke bare for klipp eller chatter men også for kommentarene deres. Deilig og litt skremmende å være så altoppslukende opptatt av en bitteliten labnbdsjetts serie i vårt bittelille land. Litt tidlig å takke for følget men benytter meg likevel av anledningen til å si "it's been a blast peeps "! ?Kanskje snakkes vi til S3 om den kommer eller kan vi mase oss til en liten spin off ?

43
Perle

Takk for veldig mange gode kommentarer Still Nut. Jeg har fulgt deg og gledet meg over dine innspill!

44

Ja, vad kommer sen??? Ingenting?

45
Still Nut

Fan Fic? ??

46
Meget

fint og yndigt klip. Men Zehra har tydeligvis hentet sine øreringe...

47
Fersken

Hun jar flere par - jeg nægter at tro at vi ikke skulle se det vigtige moment? zehra er i tvivl om hun skal tre på forholdet til Petter som kæreste - det bliver i dag - det må være i dag.

48
Nautika

<3

49
Solsikke

Skulle virkelig ønske det var ei uke til sånn at vi fikk med oss slutten på Ramadan også...og litt mere oppklaringer...

50

hvis du husker datoene som kelati ville ha bandet inn i studio, er det dagen før eid, to dager etter eid og lørdagen. det kan kanskje hende vi får en uke til med oppklaringer osv.

51
Still Nut

Har alltid sett for meg klipp av feiring der Petter får møte mamma Demir og lillesøs og venne ti Zehra ❤️

52
Fersken

Ja vi mangler en rigtig god finale uge nu - jeg har været glad for at følge blank men denne her slut uge er flad-fornemmelse. Men i dag kommer der overraskelser fest og masser af Kos og afklaring - min 7. Sans siger det - det kan ikke slutte så flad her!! I dag slutter ringen med de norske mænd der nynner. Pigerne snakker og overtaler zehra til at tro på det og z bliver spontan - tager hjem til Petter - og i morgen skal de bare ligge der og snakke og Petter tager med zehra hjem til iftar og møder familien og pigerne - kom igen mere snak om vigtige sager

53

Nope, det får vi ikke.

54
Stor blank fan

Jeg synes det tar for lang tid nå. Vi har ventet så lenge på at Petter og Zehra skulle bli sammen i gjen. Også får vi et tre minutters klipp. Synes d var veldig fine klipp men det er urealistisk at de ikke har møttes siden søndag. Hvis Z skal på filmkveld imorgen må vi da vente til fredag for nytt klipp med dem? Dette er siste uken med blank og jeg synes vi FORTJENER flere klipp med dem og oppklaringen rundt bandet og forholdet. Synes vi er blitt pint nok de siste ukene her altså.

55

almost crying over here....
ej hvor var det bare sådan en smuk scene!

56

Hørtes det ut som mora sa indirekte at Lillesøster må forsørge familien sin med en god utdannelse nå som Zehra skal bli (blakk) musiker?

57

Hun tulla med det, ja