Amina Iqbal Aktiv nå

20:05

Amina:
Jeg husker ikke starten av vitsen til Celine, gjør du?
Zehra:
Hahah ærlig ikke litt engang
Amina:
Hva er bedre enn kajak?
Zehra:
Det er ikke en vits
Amina:
Nei sant
Amina:
Skal ligge med Yasir i kveld
Zehra:
What?
Amina:
Zehra:
Haha nå har du ødelagt den bamsen som liksom skulle være hyggelig greie
Amina:
Haha sry
Amina:
Men på ekte takk, og takk for at du er verdens beste venn ❤️
Zehra:
Bby❤️❤️❤️❤️

Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

33 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1

Hva er bedre enn kajak? Kano. Flere personer og mer stødig;)

2
Jeg lo

Haha Jaa, morsom vits

3

For ikke å snakke om konjakk

4
Still Nut

Fint med venninnekos. Nå vil vi ha Petterkos.

5

Savner Petter!

6
Zzzz

Savner Petter!

7
Hmmm...

Jeg for min del savner Ragnar!

8
og lidt Simen

og meget Susanne

9

Hva sa nordlendingen når han gikk ned til kaia og så at kanoen hans var borte?

10
Hva sa nordlendingen

Når han oppdaget at kanoen hans var borte?

- KA NO?

12

Altså. Jeg både skjønner og setter pris på at det brukes tid på Zehras relasjon til Amina nå. Og Celines rolle. Men. De siste dagene som er igjen nå, kan dere plis gi oss litt kriblende og heftig opplegg mellom Zehra og Petter!? Hvor vi får se at de får til å utrykke sine følelser for hverandre, være forelska og finne sin greie, til tross for alt som har skjedd og til tross for ulikhetene!? Og gi oss et lite hint om Zehras videre fremtid når det gjelder musikken/Kelati!? #trengerlittpetternå

13
Anonym

Nu er det her jo ikke en serie om kærlighed, men en serie om de problemstillinger en 20 årig kvinde har i sin hverdag.
Jeg er med på at alle synes Petter er sød, og at det er derfor der hele tiden bliver skrevet om at man vil se ham og Zehra sammen, MEN lige nu er der (heldigvis) andre problem for Zehra, og synes det er godt hun også tager dig tid til at sikre hendes veninder har det godt.

Plus hvis du så sæson 1 ville du vide at der er en stor sandsynlighed for at det hele først bliver afklaret i sidste klip

14
man har jo lov til at have sin egen mening

og jeg synes det ville være så utroligt fint hvis der var plads til at alle kunne samles - at verdenerne kunne nå sammen i Zehras liv - og at det var slut målet i serien - så Zehra ikke behøver vælge mellem musik, kærlighed, mama Demirs støtte eller veninder - men at hun simpelthen fandt en vej til at få alt. Og der ville det være fint hvis relationen til Petter blev fikset i dag. Og så Mama Demir. Det var det Zehra gjorde med bandet - informerede mama da hun selv vidste hvad hun ville - og havde sagt ja til bandet.

15
Vad saknas?

Nej, inte bästa vänner, för såna pratar om killar, förälskelser och relationer med varandra. Amina borde fråga hur det går med Petter. Och Zehra borde öppna upp och berätta om sina bekymmer, om bandet, hur de behandlar henne och vad hon känner för Petter. Plus hur fint han tar henne i beaktande! Sånt gör vänner ....

16

Du och dina bästa vänner gör så ☝️

17
Nordlending

En nordlending gikk ned til kaia og så at kanoen hans var borte. Da utbrøt han: "KA NO'?"

18
Stine

Savner meldinger el klipp med Z og P.

Skulle også ønske at Selma ba Z om unnskyldning for oppførselen sin.

19
Mette

Jeg tror ikke på Aminas figur. Og tilgivelsen er for let.
Jeg vil hellere:
Se Petter møde Zehras mor
Se Petter møde Zehras gjeng
Se hvordan bandet/Selma opfører sig efter lørdag
Se Zehra blive signet af Kelati
Se Petter opleve iftar
Vide om Zehra dumpede mandagens eksamen
Finde ud af, hvad Zehra vil med sit liv

20
Jeg kan nu godt tænke på veninder

jeg har tilgivet lige så let fordi jeg godt kunne se mit eget ansvar i kaos/shitty things.
Tanken om ikke at fortsætte som veninder kan jo være utænkelig og så må tiden læge lidt sår også. Så her og nu er det måske fint og så kan der godt være en bid tilbage at reparere samtidig.
Som med kærester i øvrigt. Hvis man kan holde fokus på at man har enormt stor betydning for hinanden og har en dyb kærlighed så kan det være så fint at fokusere på det. Og det er jo det Zehra gør - Amina har været der gennem tykt og tyndt og det er vigtigere end at hun har fusket op - og Zehra mistede jo ikke chancen for at få musikken eller Petter. Det har også en betydning.

21
@Jeg kan nu godt tænke på veninder

Så enig med deg! Ser her og i andre kommentarfelt hele tiden at folk vil ha "skikkelige" unnskyldninger med forklaringer osv. og føler at det ikke er ekte, når det ikke kommer. Føler seg nesten snytt.
Det er ofte bra å sette ord på ting, men det er ikke nødvendig alltid. Hele kroppsspråket, hele følelsen i dette klippet er jo en stor "UNNSKYLD, SORRY; jeg fucka opp, men vi elsker jo hverandre så mye! Fra begge. Zehra kjøpte en teit bamse! Amina fikk fortalt hvor redd hun er for å miste Zehra (og at hun derfor oppførte seg som en idiot, Zehra skjønner at det handlet om det). Zehra forteller hvor mye Amina har betyd og betyr for henne. At hun er mer en god nok. Må vi ha flere ord? Ikke for meg. Se frem. Lær. Og fokuser på det gode.

22
Godnatt

Fint ❤️
MEN hoppas verkligen på ett klipp med Zehra + Petter imorgon ?

23

Skjønner godt at dere er gira på P+Z, men husk at ikke hele livet hennes omhandler ham<3

24
Nej mor

Vi skal huske det ?

25
Det virker helt urealistisk

at Petter og Zehra ikke texter og ses!

26
Martin-teori

Martin er ikke kjæreste med Céline, det ville vært kjempehyggelig, men for åpenbart. Ny teori: Martin er kjærdte med Selma.

27

Eller Susanne

28
Martin blir kjæreste med Amina

Celine + Ragnar <3

29
Celine

Jeg håper Zehra (og Amina) innser at hun ikke bare kan være sammen med Celine for å være snill, slik som folk har gjort tidligere med henne. Celine stilte uten videre opp for Amina på legevakten. Reddet Nadiya da moren kom. Prøvde å oppmuntre Zehra som skulle faste. Hun har vist seg som en tolerant og vennlig person hele tiden, og med eget liv og egne idéer.

30
Louisa

Hov! - De ser ud som om at Hans Olav ikke er en fiktiv person! Han er tagget i det sidste billede på Petters instagram. 🙂

31
Komponist

Står også oppført som komponist i rulleteksten!

32

Har zehra funnet seg selv? Forsidebildet på blank.p3.no er endret til en smilende zehra som ser i kamera og ikke ned i bakken. Flere som har lagt merke til det? Hva tror dere er grunnen til det? fin detalj!

33
Observasjoner

Se under chatten "Øredobbene" som ble lagt ut søndag 26.5 kl 21:19. Ble også tidligere diskutert da bildet ble endret tidligere og tilbake igjen etter katastrofefesten hos Peter.