Legg igjen en kommentar

%s er allerede registrert LOGG INN eller Legg inn.

Feil brukernavn / passord

Beklager, må du være logget på å legge inn en kommentar.

Del dine tanker om Blank. Helt anonymt, hvis du vil. Alle kommentarer blir lest av Blank-redaksjonen før de publiseres. Husk å bruke nettvett. Kommentarer blir ikke publisert hvis de inneholder link til andre nettsider, uønskede personopplysninger eller personangrep.

64 kommentarer

Eldste
Populære Nyeste Eldste
1
Norskkurs

First!

2
Haha

På norsk heter det «først». :-p

3

Fyf, slutt

4
Gjest

Åh Celine är så gullig!

5

Celine tror jeg er en venn det er verdt å ta vare på. Trofast og snill, det har hu bevist at hun er.

6
Sarah

Hvor sødt! Godt de fik snakket sammen. Dejligt at Celine måtte hænge med dem her til sidst?

7

Å så flink Zehra er som tør å ta opp det vanskelige pille-tema med en gang og så direkte. Kudos! Det er det ekte venner gjør.

8
scary canary

Oh, that last scene made me tear up ?

9

Me too ?

10
Andromedus

Celine er sååå kleeeein, men litt skjønn også

11
Jada det er synd på deg Amina

Kommer til å være bitter i flere år om hun ikke sier unnskyld for festen hun ødela med Moa og alt

12
@Jada

Så uenig med deg! Ser her og i andre kommentarfelt hele tiden at flere vil ha "skikkelige" unnskyldninger med forklaringer osv. og føler at det ikke er ekte, når det ikke kommer. Føler seg nesten snytt.
Det er ofte bra å sette ord på ting, men det er vel ikke nødvendig alltid? Hele kroppsspråket, hele følelsen i dette klippet er jo en stor "UNNSKYLD, SORRY; jeg fucka opp, men vi elsker jo hverandre så mye! Fra begge. Zehra kjøpte en teit bamse! Amina fikk fortalt hvor redd hun er for å miste Zehra (og at hun derfor oppførte seg som en idiot, Zehra skjønner at det handlet om det). Zehra forteller hvor mye Amina har betydd og betyr for henne. At hun er mer en god nok. Må vi ha flere ord? Ikke for meg. Se frem. Lær. Og fokuser på kjærligheten for hverandre.

13
Slutt nå

Jeg tror helt ærlig ikke Amina mente å være slem, hun har bare vært stressa med eksamen og yassir og var redd for å miste Zehra som venninne. Amina har følt seg shit, og jeg tror egentlig det var et rop om hjelp/oppmerksomhet fra Zehra. Den fineste egenskapen man kan ha er å tilgi noen, å det kommer jo frem nå at Amina aldri ville noe vondt mot Zehra. Men værsegod vær bitter for en karakter som ikke eksisterer engan på ekte om du vil.

14

Hun har ingenting å unnskylde. Det var en helt vanlig måte for dem å ankomme en fest på, de er jo åpenbart en gjeng og det har helt sikkert vært vanlig for dem å ta med hverandre. Det at det ikke passa å ta med så mange dit er ikke Amina sin feil, hadde det vært likesinnede hadde det fort ikke vært et problem. Problemet var kulturkrasjen, og det er ikke Amina sin feil! Det var god stemning på begge sider før de møttes i døra, det var ingen som mente noe vondt, bare misforståelser i forsøket på å møtes.
Det at så sykt mange mener Amina gjorde noe galt forteller meg bare at dere heller ikke klarer forstå andres kultur og uttrykk, og jeg håper for deres skyld dere tar en Petter og innser det, og jobber med å forstå, akseptere og møte andres sosiale språk, ikke bare deres eget korrekte.
Takk til NRK for forsøket på å vise mangfold, beklager for at alt vi klarer er å plasserer skyld hvor den ikke hører hjemme..

15
Å forstå

Det Amina var skyld i her var vel å ikke prøve å forstå venninnen sin.

16
@wtf

Ikke enig, Amina har helt sikkert også noget at undskylde for. Hun opførte sig ikke særlig pænt den aften de skulle til fest hos Petter. Hun gjorde så vidt jeg husker endda grin med, at de skulle til "norsk fest" på hendes instagram story. Derudover havde hun taget "hele Ellingsrud" med, inklusiv Moa, og de tog det ikke ligefrem stille og roligt i døren til festen. Desuden har hun generelt overhovedet ikke været støttende eller lyttet til Zehra, når det kom til Petter, og hun så nærmest tilfreds ud med at trække hende væk fra Petter den aften.

17
Anda

Det var ikkje akkurat god stemning i den gjengen før festen, Zehra hadde kjefta opp Moa fordi han slutshama Nadiya. Så uansett om det var ei misforståing eller ei kalkulert handling at Amina tok med så -mange-, så var det iallfall dårleg stil å ta med Moa dit...

18
Anonym

Det kommer til at ske lige så snart Zehra er ærlig omkring sine følelser, overfor Amina, og Zehra introducerer veninderne og Petter ordenligt for hinanden, så Amina kan se at Zehras følelser er ægte

19
Jaaa, endelig!

Céline blir endelig behandlet som den flotte venninna hun er!

20

hun er en af de bedste i serien

21

Bra! Nå har de fått snakket om Amina sine problemer, da er det på tide at Zehra får ut fingeren og snakker om hennes følelser for Petter og om bandet ?

22
Vänskapskärlek är den bästa kärleken!

Sitter här och gråter. Så fint hela klippet.

Celine❤❤❤❤

23

Så fin episode!

24
cool

and now back to Petter and Zehra 🙂

25

Yeeeeeeeees

26
Jeg elsket det

Begynte å grine men så kom Celine... er sikkert den eneste som synes Celine et unødvendig.

27
Unødvendig

Hvordan kan du si at et menneske er unødvendig?

28
For serien...

Cecilie er jo ikkje ein ekte person, så det må vere lov å meine at ein person ikkje hadde vore naudsynt å ha i serien, eller i dette klippet spesifikt: Dei fekk kanskje illustrert at Zehra og Amina hadde innsett noko om det å inkludere nokon som er utanfor, men det at Cecilie dukka opp skapte samstundes eit brot stemninga og det avbraut ein viktig og personleg samtale som vi har venta på. Så eg synest det er heilt innafor å meine at det ikkje hadde trengt å vere med her.

29
....

Hvis du begynnte å grine av det der. Ja, da kan du grine av alt

30
@....

Ja har det noe å si da? Nett-troll.

31

Søte Celine

32
Klang

Herlig klipp. Celine har kanskje følt det samme som Zehra har følt på. Annerledeshet.

33
❤?

Begynte å grine på slutten når Celine kommer. For noen fininger de er. Fine Celine. Bra de viser dette her.. ??❤

34
Bolli

Synes det er litt trist å se hvor lite sympati folk har for Amina. Enig i at hun er irriterende, men ingen fortjener å ha det sånn som hun har hatt det heller. Synes serien her gjør et viktig poeng av at det er flere sider ved en sak, og Amina var ikke kjip bare for å være kjip. Hun hadde det ikke bra. Det unnskylder ikke handlingene hennes, men det er viktig å forstå.

35
jeg ved ikke hvor du læser

men kommentar feltet er da fyldt med sympati - både for Amina, Zehra og deres venskab? "folk" er måske lidt bred da? et par kommentarer? og man kan jo sagtens sympatisere med det pres og stress Amina har og samtidig kunne ønske hun snakkede med Zehra og huskede at sige ordentligt undskyld.

36

Til "Jeg ved ikke hvor du læser" se kommentar 5 fra toppen og ned, den har 76 likes så er tydeligvis ganske mange som er enig i

37
synes ikke det er det samme

faktisk, som at der ikke er nogen sympati for Amina

38
Vennskap

Er viktigere enn gode karakterer. Føler at de to minner hverandre litt på hva som er viktig. Og at de endelig innser at Celine kanskje bare ønsker å bli møtt og sett sånn som de gjorde da de møttes?

39
Håper vi får

Se petter igjen før sesongslutt!❣

40

Det må vi jo. I forrige klipp hadde de endelig funnet tilbake til hverandre og derfor må vi ha flere klipp av dem sammen.

41

Celine alltså ❤️❤️❤️

42
Fancypants

Zehra har andre bukser!!!

43
Celine 4 study buddy

Hvorfor kan ikke Celine studere sammen med Amina. Hun har jo lest bøkene og hun vil jo henge hele tiden. Purrfect mætsj ? Kan noen fortelle meg hvor mange episoder - hvor lang tid det er igjen av sesongen?

44

Det er dessverre siste episode på søndag!!?

45

Vi er på siste episode denne sesongen.

46
Søtt, men...

Jeg lurer på hvor lenge de blir sittende sånn før det blir for kleint

47
klissklass

Zehra og Petter sees kanskje i morgen? Får vi muligens en søt chat i kveld? Plis gi oss noe kliss snart <3

48
Nina

Amina er den største villain siden Cercei.

49
Mere love

Forstil jer lige Celine og Ragnar?!!!! Det kunne være det fineste par ???

50
Øredobbene

Nå hadde Z på seg øredobbene som hun glemte hos P. Har de møttes uten at vi fikk klipp?

51

Nå er Amina og Zehra avklart, Zehra og Petter er avklart, og bandet og Zehra er signet. Så da er det vel ikke mer å si?

52
Minnie

Synes Celine er skrevet inn som en skikkelig dårlig Linn-parodi.

Mulig det hadde fungert om hun hadde fått en egen sesong. Nå er hun bare forstyrrende.

Kanskje bare meg som henger fast i skam-universet ennå..... 🙂

53
forstår hvad du mener

men vi ser hende jo gennem Zehras øjne og det kan jo være det ændrer sig nu - Celine har jo været der. Hun har jo også ændre syn på Martin og vi med hende. Han blev jo bare så sød da Zehra hold op med at være nedladende overfor ham.

54
Linn?

Cecilie er jo tiltakslysten selv, mens Linn gikk rundt og var deppa hele tida. Ser ikke hvordan hun ligner engang, og iallfall ikke at hun skal være en parodi...

55
Hæ?

Hun minner jo overhodet ikke om Linn.

56
Gjest

ååh denne episoden var gull

57

noen som vet hvor buksene til zehra er fra??

58
Mamma

Jeg syns det er litt utrolig at alle klarer å se hvordan P fikk åpnet øynene, men ikke at d samme skjedde med Z! Hun klarte å sette ord på hvorfor hun følte seg utenfor med de norske, og hvor viktig A faktisk er for henne. I tillegg skjønte hun at P faktisk liker henne på ekte.

59
Alle - de var mange :-)

måske nogle faktisk godt forstod det?

60

Amina hadde ihvertfall flaks som havna i samme leilighet som Celine! ?

61
Paranoid

Celine oppfører seg som en taper, æsj, så flaut å være sånn som henne. Desperat. Kjenner meg veldig igjenn i henne. Nå later de som de vil være med henne fordi... Celine har all grunn til å være paranoid, ikke slapp av nå, Celine! hold deg på vakt.

62
Celine og Ragnar

Tipper Celine og Ragnar ender sammen

63
Vanessa

Awww, jeg elsker Celine❤️

64
isabel

ÅÅÅÅÅÅÅ CELINE<33333 ELSKER HUN FY SØREN HUN ER SÅÅ SØØØØT<332323